Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:08:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petarda kaj pa je se boš že spomnila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:11:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petarda kaj pa je se boš že spomnila Jaooooo....sem sedaj pomislila kaj sem ušpičila....pogledam št. odgovorov, število objav...vse...nič mi ni bilo jasno....ja...potem sem se pa spomnila...ne me vprašat kako sem jaz skočila ...pa kakšen mail sem napisala tistemu od kogar sem prejela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:12:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:14:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Saj je QL. Če boš kdaj še kaj podobnega forwardirala vedi, da jaz vedno na te fore padem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:15:32
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa je bilo mišljeno bolj za jutranje prebujanje...mal namest kave ....ne takole pred spancem ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:15:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
No pa lahko noč petarda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:17:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Saj je QL. Če boš kdaj še kaj podobnega forwardirala vedi, da jaz vedno na te fore padem Enako...saj tega sem že videla...pa sem se probala spomnit katere 3 že? ...zvočnike pa itak na fuuul, ker so ostali še od popoldne, ko radio poslušam preko interneta ....dobro, da se petardito ni zbudil, moj je pa itak skočil na sedežni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:18:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No pa lahko noč petarda Tudi tebi...pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:21:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Enako...saj tega sem že videla...pa sem se probala spomnit katere 3 že? ...zvočnike pa itak na fuuul, ker so ostali še od popoldne, ko radio poslušam preko interneta ....dobro, da se petardito ni zbudil, moj je pa itak skočil na sedežni Enako ....sam dodam še, da jaz pol prav panično iščem križec, da zaprem okno . Ma sem se narežala zdaj, ko sem si predstavljala tebe in sebe, kako sem mogla zgledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:22:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj pa res lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 6:53:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo še copatke ...niso glih naj, naj...so pa iz srca ... petarda in podgurka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 6:53:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Al´ je pa Tina pretrmasta, da bi sirup v njeni glavi kaj naredil Probaj drugič raje slezovega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 6:59:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petarda kaj pa je se boš že spomnila Jaooooo....sem sedaj pomislila kaj sem ušpičila....pogledam št. odgovorov, število objav...vse...nič mi ni bilo jasno....ja...potem sem se pa spomnila...ne me vprašat kako sem jaz skočila ...pa kakšen mail sem napisala tistemu od kogar sem prejela sta vse povedali, tako da jaz raje niti odpirala ne bom Imam bubiko v naročju, pa ne želim, da bi imela celo življenje travme enkrat pa je bil bubi zraven kaj mu naj rečem, ko vpraša, kaj je to (ok, zdaj ne vem, katera pošast se tu prikaže ) Zvok pa je pri nas samo v slušalkah, tako da se ne sliši preveč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 6:59:38
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, dobro jutro, grem hitro bubija rihtat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 7:22:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petarda kaj pa je se boš že spomnila Jaooooo....sem sedaj pomislila kaj sem ušpičila....pogledam št. odgovorov, število objav...vse...nič mi ni bilo jasno....ja...potem sem se pa spomnila...ne me vprašat kako sem jaz skočila ...pa kakšen mail sem napisala tistemu od kogar sem prejela sta vse povedali, tako da jaz raje niti odpirala ne bom Imam bubiko v naročju, pa ne želim, da bi imela celo življenje travme enkrat pa je bil bubi zraven kaj mu naj rečem, ko vpraša, kaj je to (ok, zdaj ne vem, katera pošast se tu prikaže ) Zvok pa je pri nas samo v slušalkah, tako da se ne sliši preveč jaz ravno zaradi tega nimam nikoli petardita zraven, ko sem na PC...ker nikoli ne veš kaj bo ven skočilo ....tudi tako...čist lep mail, pol pa kaka naga baba ven skoči ....zmeraj maile sama gledam, če je pa kaj za otroke zanimivega...recimo zdaj, ko je bil Božiček....celega prej pregledam in šele potem petardita pokličem Zvok v slušalkah? Tudi ta zna bit huda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 7:24:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, dobro jutro, grem hitro bubija rihtat Dobro jutro... Petardito pa risanke gleda... midva se počasi rihtava
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 8:12:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, dobro jutro, grem hitro bubija rihtat Dobro jutro... Petardito pa risanke gleda... midva se počasi rihtava pri nas ni počasi. Prva ura je nastavljena ob 7.00, druga ob 7.10 Potem ga zrihtam, da komplet oblečen počaka dedija, ki ga ta teden vozi v vrtec. Če ostane kakšna minutka, se lepo k mizici vsede in kak keks pogloda Kako bomo naprej, še ne vem. Bo pač šel malo kasneje v vrtec, ker bom morala še sebe in bubiko oblečt. Risank pa pri nas ni nikoli zjutraj, ker ne bi bilo konca.... samo ena, pa še samo ena,.... sem vztrajala pri tem in zdaj sploh ne reče več.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 8:15:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zvok v slušalkah? Tudi ta zna bit huda ja, ampak slušalke so odložene na mizi (pod papirji ) ali pa pod mizo na računalniku. Si jih ne dajem na ušesa. za obično uporabo se čisto dobro iz njih sliši. Zvočnike vklopimo le občasno, če je res kaj takega. Joj, si res ne predstavljam, da bi se mi direkt na uhe tista stvar zadrla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 8:17:03
|
|
|
|
petarda
|
Kakšna poledica je zunaj ... petardita sta tudi peljala danes oči in dedi. Pri nas pa ni sile za risanke...mu dam tisto, ki je na TV-ju, pa potem itak ni izbire al bi še eno al ne ...na DVD-ju pa sploh nimamo risank, ker zaenkrat še vedno ne kaže nekega interesa za gledanje, oz. več kot 5 minut itak ne zdrži pred TV-jem...no razen ob nedeljah zjutraj mogoče kake pol urice... to je čisto zadosti....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 8:18:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zvok v slušalkah? Tudi ta zna bit huda ja, ampak slušalke so odložene na mizi (pod papirji ) ali pa pod mizo na računalniku. Si jih ne dajem na ušesa. za obično uporabo se čisto dobro iz njih sliši. Zvočnike vklopimo le občasno, če je res kaj takega. Joj, si res ne predstavljam, da bi se mi direkt na uhe tista stvar zadrla Anede?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 9:13:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri septembrkah se že tema pusta odpira.... pa pri nas doma tudi Bubi nosi ideje iz vrtca. On bi bil batman Ga vprašam, kdo to sploh je - ja, tako črno ima.... Sem ga prepričevala, da bi bil raje kaka živalca. Mogoče mu bo še slonček prav. Al pa mojster Miha. Al pa karkoli drugega, kar ni ninja želva ali ...man. Za bubiko pa je predlagal, da bi bila gosenica . Na koncu pa se je odločil, da bo pikapolonica
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 9:50:00
|
|
|
|
petarda
|
Uh...že pust??? Kdaj pa je? A ni enkrat konec februarja? ...Mi se nismo še nič pogovarjali o tem...bi pa tudi jaz raje videla, da bi bil kaka živalica in ne ....man .... Jaz bom pa z .... Petardito je bil - prvo leto pajacek (sem slekla enega njegovega medveda in mu tisto oblekla ) - drugo leto čebelica, mami pa tudi ...to mi je bilo najbolj všeč - tretje leto pa levček, mami pa vragec - letos bomo videli...jaz imam omejeno izbiro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 10:52:41
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Zdaj pa vse pametne glave vkup: - Kaj pomiri suh kašelj ....Sinecod pravgotovo ne, Panatusa danes (še) nisem poskusila, vendar še nikdar ni deloval,... men je nekako kašelj pomirila žlička meda + par kapljic limone, pri Eli in Aleksu pa sirupi niso nič dosti pomagali, najbolj naj bi pomagal panatus pa pri nas ni bilo nekega učinka, upam da bo današnja noč pri vas boljša pust, nimam pojma kaj bodo otroci kdaj pa sploh je? kje kupiti enodelni kombinezon za Aleksa za cca 4 leta? včeraj sem bila v btc-ju pa nič nisem našla snegec je pri nas nehal padati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 10:56:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Amy, ful so razgrebli ta zimska oblačila. Kaka športna trgovina - Hervis, Intersport mogoče, ampak so cene Če bi bila v MB, bi ti še Aladdina svetovala, ampak to ti je verjetno predaleč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 10:57:48
|
|
|
|
petarda
|
Sem dala na novo stran
< Sporočilo je popravil petarda -- 14.1.2009 11:00:48 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.