|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
14.1.2009 21:20:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
Drugače pa: palačinke so bile odlične user posted image . Oz. so še user posted image če se jih kateri lušta user posted image .

ne draži s palačinkami, ker jaz bi jih ful rada jedla, sem lačna k volk

Kater dan pa imaš danes? user posted image  Moj lubi ima beljakovinski.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
14.1.2009 21:21:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda kako lepo je vidit UZ slikico, to človeka čisto razneži!user posted image user posted image user posted image

Ne govori...že dva dni sem v oblakih in jo pokažem vsakemu, ki ima 5 sekund časa in pokaže vsaj malo zanimanja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.1.2009 6:45:41   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Amy v Kiku nič pametnega...vsaj kar se kombinezonov tiče user posted image ....drgač pa jaz nisem šla prazna ven user posted image
Za dojenčke majo res lepo robo, kar pa se odraslih tiče pa bolj tako-tako moraš res naletet...Sem mislila malo več spodnjega perila nabavit tudi za petardita, pa ni številk....škoda...kdo ve kdaj bom spet zavila tam. user posted image

se strinjam za dojenčke v kiku je res dobra kvaliteeta cunjic, sam nekam majhne cunje imajo, oz. najmanjše so najlepše.

sem dobila kombinezon od tašče ga je kupila v mani, mu je mal velik oz. ga je treba spodaj kar zavihati, za 4 leta, če ne dobim nič pametnega bo čisto dober za drugo leto pa sploh. 

pa dobro jutro

kavica je skuhanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  postrezite si

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.1.2009 7:13:14   
petarda
Hvala za kavico Amy user posted image ...si bom kmalu tudi svojo pristavila, samo da petardita odpravim...danes sva se že oblekla, umila in celo že stisnila pomarančni sok...ja...in spila sva ga že user posted image ....on sicer malo manjši kozarček, ker ni glih ljubitelj...ampak stiska ga pa rad, pol se mora pa potrudit tudi spit, ne? user posted image

No...zdaj je pa že pred risankami in čaka očija in dedija, da ga odpeljeta. user posted image  

Jaz bom pa mogoče danes pospravila njegovo sobico, pa mogoče mi rata smrekico podret in na podstrešje odnest, ko bom pa že tam mi pa mogoče rata dol privlečt vse majhne bodye, majčke...od petardita, da malo pregledam, operem, posušim, zložim....samo še ne vem kam...moram še prostor naredit....no, pa ena prijateljica pride na kavico, pa upam, da končno pride moja nečakinja domov...se je kar zavleklo, danes je ravno en teden, kar je prijokala na svet...se je pa zavleklo, ker je imela zlatenico.....joj, upam, da bova midva z user posted image  kaj prej zunaj, ker se še spomnim kako težko mi je bilo pri petarditu, ko sem morala biti samo en dan dlje...user posted image

....no...mogoče bom vse to naredila...mogoče pa nič user posted image ...po navdihu....joj, kako je to fajn! user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
15.1.2009 7:14:22   
petarda
Aja...Amy lahko pa jutri vseeno na kavico prideš user posted image , če boš slučajno že hodila v NM.user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
15.1.2009 8:24:22   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image ravno pijem user posted image , amy dobro si skuhala user posted image

Z Anžetom sva bila zjutraj že urgentno pri zobozdravnici user posted image . Pod enim zobkom se mu je naredila gnojna bula user posted image , tako da mu je zdaj zob odprla.... moram ga pohvalit, da je bil zelo pogumen user posted image , čeprav verjamem, da ni bilo nič kaj prijetno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
15.1.2009 8:25:08   
NinaŠ
Tina je danes bolje, tudi ponoči ni tako hudo kašljala kot prejšnjo noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
15.1.2009 9:39:52   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

...se je pa zavleklo, ker je imela zlatenico.....joj, upam, da bova midva z user posted image  kaj prej zunaj, ker se še spomnim kako težko mi je bilo pri petarditu, ko sem morala biti samo en dan dlje...user posted image

Petarda, jaz sem pri bubiju jokala kot dež, ko je šla cimra domov, jaz pa sem mogla ostat user posted image  Ampak me je izučilo potem na pediatriji. Pa nisem jaz silila domov, so naju lepo odpustili, ampak če bi vedela.... bi vztrajala, da še ostaneva.

Tako da sem zdaj pri bubiki skoz govorila, da ni problema ostat, samo naj vse porihtajo, tako kot je treba. Mi je G že v soboto ponujala odpust user posted image  (rodila sem v četrtek), pa sem rekla, da ni treba, ker itak user posted image  ne bo odpuščena.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
15.1.2009 9:41:20   
*bubi*

Tina je danes bolje, tudi ponoči ni tako hudo kašljala kot prejšnjo noč user posted image user posted image user posted image

user posted image  

bubi pa ni čisto ok, tudi on šmrka in kašlja. user posted image  Pa bubika ima nosek poln. Pa jaz sem zmozgana in se zdaj s kavo nalivam. Pa mami je v bolnici user posted image  Pa user posted image  cel dan dela, tak da sploh ne vem, kako bova šli po bubija, na obisk pa itak ne bom mogla it user posted image
Pa izpite imam za popravit, pa dnevnik pripravništva za dokončat, pa v trgovino bi morala. user posted image

Ampak danes bo čas in volja samo za cartanje z bubiko, ki zdaj pridno spančka. user posted image  Pa spet jo bom malo z žličko hecala, včeraj sva prvič probali mlečno kašico user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 15.1.2009 9:44:58 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
15.1.2009 10:30:46   
amy26

user posted image user posted image user posted image user posted image

Anže je pa pogumenuser posted image  mi sploh še nismo bili pri zobarjuuser posted image  enkrat se bo res treba naročiti, sam nevem kdaj to bo.

bubi, pri vas je pa ratalo res pestro, no želim vam res da se hitro pocajtateuser posted image user posted image user posted image  in da boš našla čas da greš k mami

v P je bilo meni tudi težko ostati, sploh ko sem bila notri z Aleksom, en dan sem šla kasneje domov pa se mi je vleklo celo večnost. Seveda zaradi šivov, pa slabokrvnosti komaj sem vstala in šla na wc, Aleksa pa nisem bila dva dni sposobna previti ker nisem mogla stati, takoj se mi je vrtelo.
z Elo bi pa ostala kar še par dni mi je prav pasalo da sem imela lepo kuhano, ni bilo treba pospravljat, ni bilo dretja, pa Ela se je rada dojila, pa nič me ni bolelo tako da sem bila res polna energije in bi brez problema ostala še kak dan če bi bilo treba.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
15.1.2009 11:14:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro! user posted image

...se je pa zavleklo, ker je imela zlatenico.....joj, upam, da bova midva z user posted image  kaj prej zunaj, ker se še spomnim kako težko mi je bilo pri petarditu, ko sem morala biti samo en dan dlje...user posted image

Petarda, jaz sem pri bubiju jokala kot dež, ko je šla cimra domov, jaz pa sem mogla ostat user posted image  Ampak me je izučilo potem na pediatriji. Pa nisem jaz silila domov, so naju lepo odpustili, ampak če bi vedela.... bi vztrajala, da še ostaneva.

Tako da sem zdaj pri bubiki skoz govorila, da ni problema ostat, samo naj vse porihtajo, tako kot je treba. Mi je G že v soboto ponujala odpust user posted image  (rodila sem v četrtek), pa sem rekla, da ni treba, ker itak user posted image  ne bo odpuščena.

Kaj pa je bilo? user posted image .... Ja, jaz sem tudi jokala kot dež, ko sem morala ostati...vsa neprespana, petardito se je itak drl cele noči, jaz pa totalno zmozgana sem res komaj čakala, da greva ven...saj vem, da je bolje ostati kak dan dlje, če ni vse OK, ampak upam, da bo vse BP in bova z user posted image  čimprej doma....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
15.1.2009 11:15:51   
petarda

bubi pa ni čisto ok, tudi on šmrka in kašlja. user posted image  Pa bubika ima nosek poln. Pa jaz sem zmozgana in se zdaj s kavo nalivam. Pa mami je v bolnici user posted image  Pa user posted image  cel dan dela, tak da sploh ne vem, kako bova šli po bubija, na obisk pa itak ne bom mogla it user posted image
Pa izpite imam za popravit, pa dnevnik pripravništva za dokončat, pa v trgovino bi morala. user posted image

Ampak danes bo čas in volja samo za cartanje z bubiko, ki zdaj pridno spančka. user posted image  Pa spet jo bom malo z žličko hecala, včeraj sva prvič probali mlečno kašico user posted image

Kaj pa je mamici? user posted image  Pa kake izpite maš ti za popravit? user posted image ...kaj nisi na porodniški? user posted image  Pa kakšen dnevnik pripravništva? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
15.1.2009 11:17:51   
petarda

Super user posted image ..in kaj ji je potem pomagalo? user posted image

Anže je pa tudi ful pogumen user posted image ...od česa pa pride ta gnojna bula? Pa to je sam začutil? Ga je bolelo? Zdaj je v redu? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
15.1.2009 11:19:05   
petarda
Evo jaz sem pa že 2. kavico spila v družbi, zdaj so šli obiski domov, zdaj grem pa kosilo kuhat. user posted image  Nina ti imaš tudi danes že vse fertik za večerjo? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
15.1.2009 11:20:39   
petarda
Bubi danes se počutim kot, da sem ti. user posted image user posted image user posted image

Mam tvojo majico in hlače na sebi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak so res fuuuul udobne...sploh ne vem, da jih imam goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ko je na vratih pozvonilo sem še enkrat pogledala, če sem res oblečena! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
15.1.2009 12:25:43   
*bubi*

Bubi danes se počutim kot, da sem ti. user posted image user posted image user posted image

Daj kako fotko pošlji user posted image  Ja, te hlače so super, sem jih še po porodu en čas nosila. Potem pa so mi hvala bogu začele preveč dol lezt user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
15.1.2009 12:27:37   
*bubi*

Ampak me je izučilo potem na pediatriji.

Kaj pa je bilo? user posted image ....

Ko sva morala po nekaj dneh doma it nazaj še za en teden zaradi zlatenice user posted image . Če bi takrat še en dan v P ostala, da bi al dojenje res zlavfalo al pa bi že oni ugotovili, da pač ne gre, bi bilo verjetno vse OK.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
15.1.2009 12:30:48   
*bubi*

Kaj pa je mamici? user posted image  Pa kake izpite maš ti za popravit? user posted image ...kaj nisi na porodniški? user posted image  Pa kakšen dnevnik pripravništva? user posted image

1. vsega po malem, zaenkrat še nič konkretnega ne vem user posted image
2. sem včeraj odrasle mučila user posted image  
3. sem, ampak preko podjemne "lahko delam v svojem prostem času, kar hočem". Tako so na CSD Šiška odgovorili. Ne smem delat okvirno med 8. in 16. ker takrat otroka čuvam in me CSD plača user posted image user posted image
4. stari grehi, draga moja.... saj veš, vso garanje v lekarni.... je treba še piko na I naredit = strokovnega.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
15.1.2009 13:05:38   
petarda

3. sem, ampak preko podjemne "lahko delam v svojem prostem času, kar hočem". Tako so na CSD Šiška odgovorili. Ne smem delat okvirno med 8. in 16. ker takrat otroka čuvam in me CSD plača user posted image user posted image
4. stari grehi, draga moja.... saj veš, vso garanje v lekarni.... je treba še piko na I naredit = strokovnega.

Sem ti že rekla, da si čist preveč pridna? user posted image user posted image user posted image

Tvoji mamici pa želim, da ni nič hujšega in bo kmalu zdrava user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
15.1.2009 13:06:28   
petarda

Ampak me je izučilo potem na pediatriji.

Kaj pa je bilo? user posted image ....

Ko sva morala po nekaj dneh doma it nazaj še za en teden zaradi zlatenice user posted image . Če bi takrat še en dan v P ostala, da bi al dojenje res zlavfalo al pa bi že oni ugotovili, da pač ne gre, bi bilo verjetno vse OK.

V tem primeru pa res boljše kak dan dlje not ostat, ja...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
15.1.2009 13:52:27   
ada2
adam pa ima virozo user posted image user posted image user posted image
obupno kašlja, pa iz nosa je začelo rumeno lezt...

ah, se zdravimo s čajčkom in počitkom.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
15.1.2009 16:59:49   
ada2
naša babica je končala s štrokanjem za mihauser posted image user posted image user posted image pajacek, kapica in copatki ga že čakajouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
15.1.2009 18:54:47   
NinaŠ
Bolančki pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image .

Midve s Tino bova šli verjetno jutri še enkrat do P (no zjutraj jo bom najprej poklicala in se posvetovala), ker ima Tina vsako popoldne še vedno vročino user posted image , čeprav se mi zdi, da je normalno razpoložena user posted image . Kašlja oz izkašljuje pa kar fajn (no krize ni) in smrka tud konkretno user posted image

..od česa pa pride ta gnojna bula? Pa to je sam začutil? Ga je bolelo? Zdaj je v redu? user posted image

pride od gnilega, propadlega zoba user posted image . Ja dlesen ga je na dotik in pri jedi bolela, ko sem pogledala sem opazila oteklino, pravzaprav je bila vidna tudi na licu, ko sem bila bolj pozorna user posted image . Če je zdaj OK - no v bistvu ni, ker ima odprt zob, drugače pa pravi, da lahko normalno je user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
15.1.2009 19:01:12   
NinaŠ

Sem ti že rekla, da si čist preveč pridna? user posted image user posted image user posted image

Tvoji mamici pa želim, da ni nič hujšega in bo kmalu zdrava user posted image user posted image user posted image ....

podpis user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
15.1.2009 19:03:08   
NinaŠ
  Nina ti imaš tudi danes že vse fertik za večerjo? user posted image user posted image user posted image user posted image

nak, danes pa še sedaj ne vem kaj bomo jedli user posted image no saj se ne bom preveč trudila s tuhtanjem - bomo jedli kar bosta robižka pač hotela user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.