Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 19:04:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
V porodnišnici pa meni ni bilo hudega, pravzaprav so mi kar pasali tiste 4 dnevi polnega penzjona . No pri Tini me je sicer malo žulila misel na Anžeta, vendar, da bi kaj prej domov hotela pa tudi ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 21:03:00
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 21:17:13
|
|
|
|
ada2
|
lahko noč petarda pa nič nam nisi povedala koliko si kaj uspela narediti od tistega kar si nameravala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 22:48:29
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem bila z obema cel teden not zaradi zlatenice, joj, se spomnim kako sem komaj čakala vsak dan, da pride vizita in mi reče doktor, da lahko greva in takoj v jok, ker tega ni bilo! Samo je bil pa posebej lep občutek, ko je ati prišel z lupinico po ! Ada in petarda, !
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.1.2009 7:13:28
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica Petardito se mi je ponoči zdel malce vroč, zjutraj temp. 37,3 ...tak, da bo imel danes veseli petek kar doma z mamico ...mene pa tudi nekaj grlo boli...upam, da me ne prime kaj hujšega, se morava danes nafilat z vitamini
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.1.2009 7:15:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 lahko noč petarda pa nič nam nisi povedala koliko si kaj uspela narediti od tistega kar si nameravala a včeraj ali odkar sem na dopustu? ... najprej povej kaj te zanima, potem grem pa seznama isakt ... ja...smrekica pa še zmeraj stoji..še toliko bolje - jo bova danes s petarditom skupaj podrla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.1.2009 9:26:41
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro mi smo čez noč spet prakticirali fitobalm in danes veliko manj kašlja sicer nosek je še zabit, ampak se tudi lušči, oz. ko ga s fiziološko spereva gre lepo ven. bo pa ostal še ves naslednji teden doma, v četrtek imamo tako sistematskega, potem pa še pač petek ostane, pa je. se kar zabavava, mi pomaga zlagat cote, pa gradiva cela mesta iz lego kock, pa riševa.... BTW megablocks (velike) se prilegajo lego duplu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.1.2009 9:28:30
|
|
|
|
ada2
|
aja, petarda, mislila sem od tega kar si včeraj napisala, no predvsem, če si male cotke uspela s podstrešja prinest. jaz sem včeraj dokončla vse, sem preselila adamove reči v eno omaro, mihčeve v drugo, zdaj moramo samo še po posteljico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.1.2009 10:46:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, petarda, mislila sem od tega kar si včeraj napisala, no predvsem, če si male cotke uspela s podstrešja prinest. jaz sem včeraj dokončla vse, sem preselila adamove reči v eno omaro, mihčeve v drugo, zdaj moramo samo še po posteljico Pridna ...ne, meni ni uspelo, ker nisem smrekice podrla in je nesla na podstrešje in se je tu ustavilo ....evo zdaj je to opravljeno in ta vikend imam namen te zadeve porihtat...vsaj osnovne.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.1.2009 15:38:26
|
|
|
|
petarda
|
Kam ste pa vse poniknile No...jaz sem se ravnokar naspala, zdaj me pa zebe ko ....petardito pa še kar vleče...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.1.2009 15:40:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Oj! V hladilniku se kali skutina torta in koooomaj čakam, da se strdi, da jo napadem, mljack. Po dolgem času sem se spomnila nanjo in škoda, da se nisem spomnila že včeraj zvečer, da bi jo danes lahko že jedla S Tino sva bili dopoldne pri P - nepopolni (v laboratoriju so imejo tehnične težave ) krvni izvidi še vedno kažejo na virozo, tko da čakamo in upamo, da čimprej mine
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.1.2009 15:42:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
No...jaz sem se ravnokar naspala, zdaj me pa zebe ko uh ja, mene tudi vedno , kadar sredi dneva mal podremam... ...in sovražim ta občutek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.1.2009 20:13:53
|
|
|
|
petarda
|
Mmmmmmmm kakšne palačinke sem si pa jaz naredila danes...z nutelo, marelično marmelado in kokosovo moko...vse troje čisto tanka plast, samo čez polovičko palačinke.........mmmmmmmmmmmm Zdaj grem pa počivat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.1.2009 21:07:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sliši se slastno, Petarda No, pa vseeno: lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.1.2009 7:49:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.1.2009 7:51:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina včeraj popoldne kot po čudežu ni imela več vročine , tudi kašlja skoraj ne več ... ... .... ...glavno kot je prišlo, je tudi odšlo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.1.2009 13:09:17
|
|
|
|
petarda
|
Super me veseli za Tino... Smo bili pri petarditovi prababici, ki nam je skuhala ajdove žgance in zelje....mmmmmmmmmmmmmm.... Zdaj pa ne vem ali naj grem kaj pospravljat po hiši in rihtat cunje...ali naj se zavlečem k petarditu pod kovter?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.1.2009 16:48:58
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem 2 debeli uri spala, ker se ne počutim čisto nič dobro, vse mi nekam dol tišči
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.1.2009 17:38:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dopoldne sva z Anžetom 3 ure smučala , popoldne sva pa s Tino 3 ure spali , , krasen dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.1.2009 18:35:18
|
|
|
|
petarda
|
Ponoči boš pa z možem 3 ure , ker ne boš mogla spati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.1.2009 18:41:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem 2 debeli uri spala, ker se ne počutim čisto nič dobro, vse mi nekam dol tišči ada mogoče je kaka taka luna ...meni je tudi včeraj dol tiščalo, sem šla tudi spat...danes sicer nisem šla spat, me pa tudi malo dol tišči Sem pa malo oblekice od petardita pregledala in ugotovila, da čisto čisto majhnih številk 56 - bodyev, majčk in pajackov sploh nimam ... moram jutri še enkrat pogledat na podstrešje, če je še kaka vreča, čeprav ostalih stvari pa ne pogrešam...se mi kar zdi, da je vse tu ....imam pa čisto čisto malo tistih res malih stvari...ne vem v kaj sem petardita oblačila, ko je bil tako majhen ...jah...nič...v šoping bo treba ....saj mi ni težko...zdaj še ne ....mi je zadnjič rekel varnostnik v Kik-u, da jaz bi morala imeti 10 otrok, ko tako z nasmeškom prebiram otroške stvari
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.1.2009 19:00:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ponoči boš pa z možem 3 ure , ker ne boš mogla spati uh, pol bo pa že prekičast dan ...jah...nič...v šoping bo treba vsaj izgovor imaš dober
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.1.2009 19:11:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem pa malo oblekice od petardita pregledala in ugotovila, da čisto čisto majhnih številk 56 - bodyev, majčk in pajackov sploh nimam Dober dan Pri nas je pestro ampak bomo že... petarda, če rabiš kaj, samo povej Bubika je vse za bubijem ponosila, tako da spol ni pomemben To je škoda kupovat, ker res ful ful hitro prerastejo. 2 meseca maximalno so najmanjše cotike
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.1.2009 8:22:59
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Jaz sem včeraj mislila, da bom šla kar rodit ...vse me je tiščalo, bolelo...vsak premik stoje, leže ali sede...pa ne v križu, kot ponavadi, ampak spredaj v trebuhu.... No...k sreči je danes bolje ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.1.2009 8:26:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri nas je pestro ampak bomo že... petarda, če rabiš kaj, samo povej Bubika je vse za bubijem ponosila, tako da spol ni pomemben To je škoda kupovat, ker res ful ful hitro prerastejo. 2 meseca maximalno so najmanjše cotike Bubi...hvala za ponudbo ampak ti kar imej tam nekje spravljeno, kaj veš...mogoče ti kdaj še prav pride ...čez 5 let, pa čez 5 let. Bom danes vse oprala in bom videla koliko tega sploh je. Kaj pa je tako pestrega pri vas?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.