|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
15.1.2009 19:04:44   
NinaŠ
V porodnišnici pa meni ni bilo hudega, pravzaprav so mi kar pasali tiste 4 dnevi polnega penzjona user posted image . No pri Tini me je sicer malo žulila misel na Anžeta, vendar, da bi kaj prej domov hotela pa tudi ne user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.1.2009 21:03:00   
petarda
Lahko noč user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.1.2009 21:17:13   
ada2
lahko noč petardauser posted image

pa nič nam nisi povedala koliko si kaj uspela narediti od tistega kar si nameravalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.1.2009 22:48:29   
Urša
Jaz sem bila z obema cel teden not zaradi zlatenice, joj, se spomnim kako sem komaj čakala vsak dan, da pride vizita in mi reče doktor, da lahko greva in takoj v jok, ker tega ni bilo! user posted image  Samo je bil pa posebej lep občutek, ko je ati prišel z lupinico po user posted image ! Ada in petarda, user posted image user posted image user posted image !

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
16.1.2009 7:13:28   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petardito se mi je ponoči zdel malce vroč, zjutraj temp. 37,3 ...tak, da bo imel danes veseli petek kar doma z mamico user posted image ...mene pa tudi nekaj grlo boli...upam, da me ne prime kaj hujšega, se morava danes nafilat z vitamini user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
16.1.2009 7:15:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

lahko noč petardauser posted image

pa nič nam nisi povedala koliko si kaj uspela narediti od tistega kar si nameravalauser posted image

a včeraj ali odkar sem na dopustu? user posted image user posted image user posted image ...

najprej povej kaj te zanima, potem grem pa seznama isakt user posted image ...

ja...smrekica pa še zmeraj stoji..še toliko bolje - jo bova danes s petarditom skupaj podrla user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.1.2009 9:26:41   
ada2
dobro jutrouser posted image

mi smo čez noč spet prakticirali fitobalmuser posted image in danes veliko manj kašljauser posted image sicer nosek je še zabit, ampak se tudi lušči, oz. ko ga s fiziološko spereva gre lepo ven. bo pa ostal še ves naslednji teden doma, v četrtek imamo tako sistematskega, potem pa še pač petek ostane, pa je. se kar zabavava, mi pomaga zlagat cote, pa gradiva cela mesta iz lego kock, pa riševa....

BTW megablocks (velike) se prilegajo lego dupluuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.1.2009 9:28:30   
ada2
aja, petarda, mislila sem od tega kar si včeraj napisala, no predvsem, če si male cotke uspela s podstrešja prinest.
jaz sem včeraj dokončla vse, sem preselila adamove reči v eno omaro, mihčeve v drugo, zdaj moramo samo še po posteljicouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.1.2009 10:46:42   
petarda

aja, petarda, mislila sem od tega kar si včeraj napisala, no predvsem, če si male cotke uspela s podstrešja prinest.
jaz sem včeraj dokončla vse, sem preselila adamove reči v eno omaro, mihčeve v drugo, zdaj moramo samo še po posteljicouser posted image

Pridna user posted image ...ne, meni ni uspelo, ker nisem smrekice podrla in je nesla na podstrešje in se je tu ustavilo user posted image ....evo zdaj je to opravljeno in ta vikend imam namen te zadeve porihtat...vsaj osnovne. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.1.2009 15:38:26   
petarda
Kam ste pa vse poniknile user posted image  

No...jaz sem se ravnokar naspala, zdaj me pa zebe ko user posted image ....petardito pa še kar vleče...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.1.2009 15:40:36   
NinaŠ
Oj!

V hladilniku se kali user posted image skutina torta in koooomaj čakam, da se strdi, da jo napadem, mljack. Po dolgem času sem se spomnila nanjo in škoda, da se nisem spomnila že včeraj zvečer, da bi jo danes lahko že jedla user posted image user posted image

S Tino sva bili dopoldne pri P - nepopolni (v laboratoriju so imejo tehnične težave user posted image ) krvni izvidi še vedno kažejo na virozo, tko da user posted image čakamo in upamo, da čimprej mine user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
16.1.2009 15:42:10   
NinaŠ
No...jaz sem se ravnokar naspala, zdaj me pa zebe ko user posted image

uh ja, mene tudi vedno user posted image , kadar sredi dneva mal podremam... ...in sovražim ta občutek user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
16.1.2009 20:13:53   
petarda
Mmmmmmmm kakšne palačinke sem si pa jaz naredila danes...z nutelo, marelično marmelado in kokosovo moko...vse troje čisto tanka plast, samo čez polovičko palačinke.........mmmmmmmmmmmm

Zdaj grem pa počivat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
16.1.2009 21:07:08   
NinaŠ
Sliši se slastno, Petarda user posted image

No, pa vseeno: lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
17.1.2009 7:49:21   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
17.1.2009 7:51:06   
NinaŠ
Tina včeraj popoldne kot po čudežu ni imela več vročine user posted image user posted image user posted image , tudi kašlja skoraj ne več user posted image user posted image user posted image ... ...user posted image user posted image user posted image .... ...glavno kot je prišlo, je tudi odšlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.1.2009 13:09:17   
petarda
Super me veseli za Tino...user posted image
Smo bili pri petarditovi prababici, ki nam je skuhala ajdove žgance in zelje....mmmmmmmmmmmmmm.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa ne vem ali naj grem kaj pospravljat po hiši in rihtat cunje...ali naj se zavlečem k petarditu pod kovter? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.1.2009 16:48:58   
ada2
jaz sem 2 debeli uri spala, ker se ne počutim čisto nič dobro, vse mi nekam dol tiščiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.1.2009 17:38:26   
NinaŠ
user posted image Dopoldne sva z Anžetom 3 ure smučala user posted image user posted image user posted image , popoldne sva pa s Tino 3 ure spali user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image , krasen dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
17.1.2009 18:35:18   
petarda
Ponoči boš pa z možem 3 ure user posted image user posted image user posted image , ker ne boš mogla spati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.1.2009 18:41:33   
petarda

jaz sem 2 debeli uri spala, ker se ne počutim čisto nič dobro, vse mi nekam dol tiščiuser posted image

ada mogoče je kaka taka luna user posted image ...meni je tudi včeraj dol tiščalo, sem šla tudi spat...danes sicer nisem šla spat, me pa tudi malo dol tišči user posted image

Sem pa malo oblekice od petardita pregledala in ugotovila, da čisto čisto majhnih številk 56 - bodyev, majčk in pajackov sploh nimamuser posted image user posted image user posted image ... moram jutri še enkrat pogledat na podstrešje, če je še kaka vreča, čeprav ostalih stvari pa ne pogrešam...se mi kar zdi, da je vse tu user posted image ....imam pa čisto čisto malo tistih res malih stvari...ne vem v kaj sem petardita oblačila, ko je bil tako majhenuser posted image

...jah...nič...v šoping bo treba user posted image user posted image user posted image ....saj mi ni težko...zdaj še neuser posted image ....mi je zadnjič rekel varnostnik v Kik-u, da jaz bi morala imeti 10 otrok, ko tako z nasmeškom prebiram otroške stvariuser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
17.1.2009 19:00:57   
NinaŠ
Ponoči boš pa z možem 3 ure user posted image user posted image user posted image , ker ne boš mogla spati user posted image user posted image user posted image user posted image

uh, pol bo pa že prekičast dan user posted image user posted image

...jah...nič...v šoping bo treba

user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj izgovor imaš dober user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
17.1.2009 19:11:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sem pa malo oblekice od petardita pregledala in ugotovila, da čisto čisto majhnih številk 56 - bodyev, majčk in pajackov sploh nimamuser posted image user posted image user posted image

Dober dan user posted image

Pri nas je pestro user posted image  ampak bomo že...

petarda, če rabiš kaj, samo povej user posted image  Bubika je vse za bubijem ponosila, tako da spol ni pomemben user posted image  To je škoda kupovat, ker res ful ful hitro prerastejo. 2 meseca maximalno so najmanjše cotike user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
18.1.2009 8:22:59   
petarda
Dobro jutro user posted image

Jaz sem včeraj mislila, da bom šla kar rodit user posted image ...vse me je tiščalo, bolelo...vsak premik stoje, leže ali sede...pa ne v križu, kot ponavadi, ampak spredaj v trebuhu....user posted image

No...k sreči je danes bolje user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.1.2009 8:26:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pri nas je pestro user posted image  ampak bomo že...

petarda, če rabiš kaj, samo povej user posted image  Bubika je vse za bubijem ponosila, tako da spol ni pomemben user posted image  To je škoda kupovat, ker res ful ful hitro prerastejo. 2 meseca maximalno so najmanjše cotike user posted image

Bubi...hvala za ponudbo ampak ti kar imej tam nekje spravljeno, kaj veš...mogoče ti kdaj še prav pride user posted image ...čez 5 let, pa čez 5 let. user posted image

Bom danes vse oprala in bom videla koliko tega sploh je. user posted image

Kaj pa je tako pestrega pri vas? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.