|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
13.1.2009 22:08:53   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image petarda 

user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa je user posted image

se boš že spomnila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
13.1.2009 22:11:34   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa je user posted image

Jaooooo....sem sedaj pomislila kaj user posted image  sem ušpičila....pogledam št. odgovorov, število objav...vse...nič mi ni bilo jasno....ja...potem sem se pa spomnila...ne me vprašat kako sem jaz skočila user posted image ...pa kakšen mail sem napisala tistemu od kogar sem prejela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
13.1.2009 22:12:29   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
13.1.2009 22:14:35   
NinaŠ
Saj je QL. Če boš kdaj še kaj podobnega forwardirala vedi, da jaz vedno na te fore padem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
13.1.2009 22:15:32   
petarda
Drgač pa je bilo mišljeno bolj za jutranje prebujanje...mal namest kave user posted image user posted image user posted image ....ne takole pred spancem user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
13.1.2009 22:15:36   
NinaŠ
No pa lahko noč petarda user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
13.1.2009 22:17:21   
petarda

Saj je QL. Če boš kdaj še kaj podobnega forwardirala vedi, da jaz vedno na te fore padem user posted image user posted image user posted image

Enako...saj tega sem že videla...pa sem se probala spomnit katere 3 že? user posted image ...zvočnike pa itak na fuuul, ker so ostali še od popoldne, ko radio poslušam preko interneta user posted image ....dobro, da se petardito ni zbudil, moj je pa itak skočil na sedežniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
13.1.2009 22:18:33   
petarda

No pa lahko noč petarda user posted image

Tudi tebi...pa lepe sanje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
13.1.2009 22:21:30   
NinaŠ
Enako...saj tega sem že videla...pa sem se probala spomnit katere 3 že? user posted image ...zvočnike pa itak na fuuul, ker so ostali še od popoldne, ko radio poslušam preko interneta user posted image ....dobro, da se petardito ni zbudil, moj je pa itak skočil na sedežniuser posted image user posted image user posted image

Enako user posted image user posted image user posted image user posted image ....sam dodam še, da jaz pol prav panično iščem križec, da zaprem okno user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma sem se narežala zdaj, ko sem si predstavljala tebe user posted image user posted image user posted image user posted image in sebe, kako sem mogla zgledat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
13.1.2009 22:22:13   
NinaŠ
Zdaj pa res lahko noč user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.1.2009 6:53:55   
*bubi*

Evo še copatke user posted image ...niso glih naj, naj...so pa iz srca user posted image ...

user posted image

user posted image  petarda in podgurka user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.1.2009 6:53:57   
*bubi*

Al´ je pa Tina pretrmasta, da bi sirup v njeni glavi kaj naredil user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Probaj drugič raje slezovega user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.1.2009 6:59:02   
*bubi*

Jaooooo....sem sedaj pomislila kaj user posted image  sem ušpičila....pogledam št. odgovorov, število objav...vse...nič mi ni bilo jasno....ja...potem sem se pa spomnila...ne me vprašat kako sem jaz skočila user posted image ...pa kakšen mail sem napisala tistemu od kogar sem prejela user posted image user posted image user posted image user posted image

sta vse povedali, tako da jaz raje niti odpirala ne bom user posted image  Imam bubiko v naročju, pa ne želim, da bi imela celo življenje travme user posted image

enkrat pa je bil bubi zravenuser posted image  kaj mu naj rečem, ko vpraša, kaj je to (ok, zdaj ne vem, katera pošast se tu prikaže user posted image ) Zvok pa je pri nas samo v slušalkah, tako da se ne sliši preveč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.1.2009 6:59:38   
*bubi*
aja, dobro jutro, grem hitro bubija rihtat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.1.2009 7:22:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

sta vse povedali, tako da jaz raje niti odpirala ne bom user posted image  Imam bubiko v naročju, pa ne želim, da bi imela celo življenje travme user posted image

enkrat pa je bil bubi zravenuser posted image  kaj mu naj rečem, ko vpraša, kaj je to (ok, zdaj ne vem, katera pošast se tu prikaže user posted image ) Zvok pa je pri nas samo v slušalkah, tako da se ne sliši preveč user posted image

jaz ravno zaradi tega nimam nikoli petardita zraven, ko sem na PC...ker nikoli ne veš kaj bo ven skočilo user posted image user posted image user posted image ....tudi tako...čist lep mail, pol pa kaka naga baba ven skoči user posted image ....zmeraj maile sama gledam, če je pa kaj za otroke zanimivega...recimo zdaj, ko je bil Božiček....celega prej pregledam in šele potem petardita pokličemuser posted image

Zvok v slušalkah? Tudi ta zna bit huda user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.1.2009 7:24:09   
petarda

Dobro jutro...user posted image

Petardito pa risanke gleda... midva se počasi rihtavauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.1.2009 8:12:24   
*bubi*

Dobro jutro...user posted image

Petardito pa risanke gleda... midva se počasi rihtavauser posted image

pri nas ni počasi. Prva ura je nastavljena ob 7.00, druga ob 7.10 user posted image  Potem ga zrihtam, da komplet oblečen počaka dedija, ki ga ta teden vozi v vrtec. user posted image Če ostane kakšna minutka, se lepo k mizici vsede in kak keks pogloda user posted image  

Kako bomo naprej, še ne vem. Bo pač šel malo kasneje v vrtec, ker bom morala še sebe in bubiko oblečt.

Risank pa pri nas ni nikoli zjutraj, ker ne bi bilo konca.... samo ena, pa še samo ena,.... sem vztrajala pri tem in zdaj sploh ne reče več.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.1.2009 8:15:49   
*bubi*

ja, ampak slušalke so odložene na mizi (pod papirji user posted image ) ali pa pod mizo na računalniku. Si jih ne dajem na ušesa. za obično uporabo se čisto dobro iz njih sliši. Zvočnike vklopimo le občasno, če je res kaj takega.
Joj, si res ne predstavljam, da bi se mi direkt na uhe tista stvar zadrla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.1.2009 8:17:03   
petarda
Kakšna poledica je zunaj user posted image user posted image user posted image ... petardita sta tudi peljala danes oči in dedi. user posted image

Pri nas pa ni sile za risanke...mu dam tisto, ki je na TV-ju, pa potem itak ni izbire al bi še eno al ne user posted image ...na DVD-ju pa sploh nimamo risank, ker zaenkrat še vedno ne kaže nekega interesa za gledanje, oz. več kot 5 minut itak ne zdrži pred TV-jem...no razen ob nedeljah zjutraj mogoče kake pol urice... to je čisto zadosti....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.1.2009 8:18:31   
petarda

ja, ampak slušalke so odložene na mizi (pod papirji user posted image ) ali pa pod mizo na računalniku. Si jih ne dajem na ušesa. za obično uporabo se čisto dobro iz njih sliši. Zvočnike vklopimo le občasno, če je res kaj takega.
Joj, si res ne predstavljam, da bi se mi direkt na uhe tista stvar zadrla user posted image user posted image user posted image

Anede? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
14.1.2009 9:13:06   
*bubi*
Pri septembrkah se že tema pusta odpira.... pa pri nas doma tudi user posted image  Bubi nosi ideje iz vrtca. On bi bil batman user posted image  Ga vprašam, kdo to sploh je - ja, tako črno ima.... Sem ga prepričevala, da bi bil raje kaka živalca. Mogoče mu bo še slonček prav. Al pa mojster Miha. Al pa karkoli drugega, kar ni ninja želva ali ...man.

Za bubiko pa je predlagal, da bi bila gosenica user posted image . Na koncu pa se je odločil, da bo pikapolonica user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
14.1.2009 9:50:00   
petarda
Uh...že pust??? Kdaj pa je? A ni enkrat konec februarja? user posted image ...Mi se nismo še nič pogovarjali o tem...bi pa tudi jaz raje videla, da bi bil kaka živalica in ne ....man user posted image user posted image user posted image user posted image .... Jaz bom pa user posted image  z user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Petardito je bil
- prvo leto pajacek (sem slekla enega njegovega medveda in mu tisto oblekla user posted image )
- drugo leto čebelica, mami pa tudi user posted image ...to mi je bilo najbolj všeč
- tretje leto pa levček, mami pa vragec user posted image
- letos bomo videli...jaz imam omejeno izbiro user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
14.1.2009 10:52:41   
amy26

Zdaj pa vse pametne glave vkup:

- Kaj pomiri suh kašelj user posted image user posted image user posted image  

....Sinecod pravgotovo ne, Panatusa danes (še) nisem poskusila, vendar še nikdar ni deloval,...

men je nekako kašelj pomirila žlička meda + par kapljic limone, pri Eli in Aleksu pa sirupi niso nič dosti pomagali, najbolj naj bi pomagal panatus pa pri nas ni bilo nekega učinka, upam da bo današnja noč pri vas boljšauser posted image

pust, nimam pojma kaj bodo otroci kdaj pa sploh je?

kje kupiti enodelni kombinezon za Aleksa za cca 4 leta? včeraj sem bila v btc-ju pa nič nisem našla

snegec je pri nas nehal padati

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
14.1.2009 10:56:24   
*bubi*
Amy, ful so razgrebli ta zimska oblačila. Kaka športna trgovina - Hervis, Intersport mogoče, ampak so cene user posted image

Če bi bila v MB, bi ti še Aladdina svetovala, ampak to ti je verjetno predaleč user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
14.1.2009 10:57:48   
petarda
Sem dala na novo stran user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 14.1.2009 11:00:48 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.