|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
9.1.2009 15:51:42   
NinaŠ
....cena je pa huuuudaaaa...tak, da verjetno so dobre user posted image

ah ja, sem šele zdaj videla... ...so bile 100€ znižane (očitno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
9.1.2009 16:23:08   
NinaŠ
aaaaaaaaaaaaa mene bo ta Vista ob živce spravla, ko moram zdaj word čist na novo študirat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  sam da vem, da nisem zgrešila z nakupom, ko nisem hotela PCja z že naloženo Visto user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
9.1.2009 17:05:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

aaaaaaaaaaaaa mene bo ta Vista ob živce spravla, ko moram zdaj word čist na novo študirat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  sam da vem, da nisem zgrešila z nakupom, ko nisem hotela PCja z že naloženo Visto user posted image

ne...nisi zgrešila user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa saj ne vem...a ti imaš word 2003?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
9.1.2009 17:06:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

ne...nisi zgrešila user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa saj ne vem...a ti imaš word 2003?

pa navadno možnost dodajanja clipartov? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
9.1.2009 17:09:48   
NinaŠ
...a ti imaš word 2003? pa navadno možnost dodajanja clipartov? user posted image

ne, mislim, da imam eno novejšo verzijo user posted image  ...bom doma pogledala in sporočim user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
9.1.2009 17:14:39   
ada2
ej, ženskice, a ima mogoče katera za posodit globok voziček za ene 3 mesece, oz. tam nekje do junija? imamo namreč samo športnega, pa bo premrzlo še zdaj v začetku, četudi ga čisto dol položim. pri adamu smo imelu sposojenega, zdaj pa so ga ti, ki smo si ga prej sposodili že dali naprej.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
9.1.2009 19:14:32   
*bubi*
Ada, kaj pa če daš samo mehko torbo (univerzalno)v športnega? Jaz sem pri bubiju samo tako imela in je bil čisto fajn zadekan not. Ker torbo bi ti lahko dala, globokega vozička (oz. kombiniranega) pa ti ne morem posodit.
1. bubika ga bo še rabila
2. je bordo/bež/roza barve z izvezenimi rožicami user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
9.1.2009 20:31:39   
NinaŠ
Petarda imam Office Word 2007 in ja, mislim, da bi clipatre normalno lahko dodajala user posted image . Rabiš kaj?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
9.1.2009 20:48:15   
ada2
o bubi hvala, na to se sploh nisem spomnila. moram jutri pregledat v kleti, ker nekoč smo mi eno torbo za nosit dojenčka imeli, pa moram pogledat, če še je pri hiši, pa v kakem stanju je, pa če jo lahko v vozek spravim.... če pa ne bo uporabna, oz, če je ni več pri hiši, pa bi te res prosila, če mi posodiš.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
10.1.2009 7:05:49   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
10.1.2009 10:01:46   
petarda

Petarda imam Office Word 2007 in ja, mislim, da bi clipatre normalno lahko dodajala user posted image . Rabiš kaj?

Ne hvala...sem že pogruntala kako gre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
10.1.2009 12:49:46   
*bubi*
Dober dan! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
10.1.2009 15:01:15   
NinaŠ
Dober dan user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
10.1.2009 15:04:32   
NinaŠ
Kuham kosilo za naju z user posted image , drobižka sta se pa odločila kar pri mojih starših ostati user posted image (tja sem ju dostavila dopoldne, ko sem šla na pogreb) tudi čez noč. Naju malo mika nočna smuka, ko bova ravno čas imela, samo je zunaj tak mraz (zdaj je -9°), da se pomoje ne bova odločila user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
10.1.2009 18:06:27   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
10.1.2009 18:14:02   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image jaz sem pa ravno vstala user posted image Sem se ulegla in me je takoj pobralo - za dobro uro user posted image . Evo zdaj se pa lotim stanovanja, da bo jutri mir in bom utegnila za kako urco na smučišče skočit user posted image . Danes namreč ne grem nikamor, zunaj je -12°, v Kr.Gori pa pravgotovo še kaka manj.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
10.1.2009 19:02:25   
*bubi*
No, pa mi je uspelo do računalnika prit. sem šele danes smrekico pospravila user posted image  Res mi je nerodno, ker bi lahko vsaj lučke zunaj vgasnila, če že pospravili nismo user posted image . Da ne govorim, kako se user posted image  (oz. user posted image ) ni zdelo potrebno pospravit. Itak bi se jutri samo user posted image  Me zanima, v kolikem času bo v klet odnesel. Če nastavim pred vrata, tako da bo vsakič padel preko user posted image

Jao, me jezi, zadnje dni je ful komot. user posted image  Mogoče zato, ker gre po dolgem času spet v službo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
10.1.2009 19:05:30   
*bubi*
Ada, pri bubiju smo imeli PP Venezio in tako mehko torbo, pa se mi je zdelo čisto dovolj. Itak ga not zadekaš, glavno, da je trda ravna podlaga.

DA ne govorim, kak mi je torba prav prišla, da je lahko tudi v stanovanju čez dan v njej spal.

In ti jo čez 2 meseca komot posodim, ker jih imamo zdaj več.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
10.1.2009 19:39:10   
ada2
bubi našla sem tisto našo torbo, ni mi pa uspelo sprobat kako gre v voziček, to bom jutri. 

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
10.1.2009 20:37:03   
NinaŠ
Jao, me jezi, zadnje dni je ful komot. user posted image  Mogoče zato, ker gre po dolgem času spet v službo user posted image

user posted image ja verjetno ga malo živčki dajejo user posted image ...no saj priznal itak ne bo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
10.1.2009 22:27:02   
*bubi*
no, da ga ne bom samo šimfala user posted image

škatle je odnesel v klet ne da bi mu rekla user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
11.1.2009 7:52:45   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
11.1.2009 7:54:12   
NinaŠ
škatle je odnesel v klet ne da bi mu rekla user posted image

no vidiš, saj ni tako hudo user posted image ...sam mal stimulacije potrebuje (ali po domače - brco v rit user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
11.1.2009 7:56:54   
NinaŠ
Jaz šibam zdaj za eno urco smučat - moram, da sprobam nove dilce user posted image . Lubija bom pa po otroka poslala, da bomo potem, ko pridem domov lahko malo zunaj na sončku user posted image user posted image . Smučat ju danes ne bom vozila, ker je zunaj še vedno razmeroma hladno, pa še Tina spet smrka, Anže pa je včeraj nekaj tožil, da ga ob požiranju grlo boli user posted image . Vsi skupaj bomo šli raje kako popoldne med tednom, ko ju bom malo prej iz vrtca vzela.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.1.2009 8:00:33   
NinaŠ
Bubi, kako ponosno gleda bratec ob skrbi za malo sestrico user posted image user posted image user posted image .

Pa kaže, da so v albumu 3 fotke, jaz pa "najdem" le eno user posted image user posted image user posted image . Pismo, čist sem out iz teh RR albumov user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.