|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
12.1.2009 7:42:02   
*bubi*
no, pa še nova stran za nov teden.

aja, danes ima bubika god user posted image  Njenega imena ni v koledarju.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
12.1.2009 8:12:17   
ada2
dobro jutro!
moji so se napakirali v vrtec, šolo, službo, jaz pa si zdaj en pošten zajtrk pripravim, pa se počasi zrihtam in na Ptuj - imam pregled, pa še z enimi kolegicami se dobim - končnouser posted image .

joj, komaj čakam, da dam ta trebuh dol, mi je postal res napoti, ko tak naprej štrli, ne morem se obrnit v postelji, ne morem se pripognit, za mizo komaj sedim....user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
12.1.2009 9:46:22   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...kako pa tvoje hujšanje po ločevalni? Se držiš? user posted image

Moj lubi se proba nekaj držat...samo...v dvoje bi bilo lažje....tako pa mu jaz prismrdim user posted image  s kako čokolado in potem je konc hujšanja user posted image user posted image user posted image ....ne...nima še čist pošlihtano v glaviuser posted image user posted image user posted image

se poskušam držati, čez vikend sem ga malo biksala, vseeno sem šla dol -1,5kg, bi šla verjetno več vendar moja prebava je en kuser posted image , s prebavo imam že dolgo časa probleme, redno prebavo sem imela samo v času dojenja, zdej pa spet kriza, ne pucam se po 4-5 dniuser posted image
nevem recepta

drugače pa dober danuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
12.1.2009 10:57:15   
NinaŠ
Dober dan user posted image  

Jaz sem danes v službi, ker je user posted image  frej in je lahko doma s Tino - ki še vedno kuha user posted image . Od jutri naprej imam pa jaz bolniški, saj je user posted image  ravno zaključil s svojo, tako da bi bilo mal nerodno, da bi jo zdaj spet jemal user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
12.1.2009 10:58:50   
NinaŠ
Petarda krasne fotke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
12.1.2009 11:08:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz sem danes v službi, ker je user posted image  frej in je lahko doma s Tino - ki še vedno kuha user posted image . Od jutri naprej imam pa jaz bolniški, saj je user posted image  ravno zaključil s svojo, tako da bi bilo mal nerodno, da bi jo zdaj spet jemal user posted image .

Iskreno povedano me je najbolj strah ravno bolniških...ko bom šla nazaj v službo user posted image user posted image user posted image user posted image .....evo še par pikapok za Tino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in še par zame user posted image user posted image user posted image , da jh ne bom preveč rabila čez kako leto user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Petardito je šel danes v vrtec brez problema user posted image ..in ta občutek, da je imel možnost pozdravit se doma, oziroma sploh ne zbolet, jaz pa čisto vest, da sem nekaj naredila zanj... to mi je ful vredno user posted image ...

Bubiki pa vse najlepše za god user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
12.1.2009 11:09:27   
petarda
Amy a dosti piješ? Pa donat večkrat na dan?...pa zjutraj takoj jabolko recimo?....to meni ful pomaga, če imam težave...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
12.1.2009 11:10:34   
petarda
Ada dobro opravi na pregledu...jaz ga imam pa jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
12.1.2009 11:37:27   
amy26

Amy a dosti piješ? Pa donat večkrat na dan?...pa zjutraj takoj jabolko recimo?....to meni ful pomaga, če imam težave...

pijem res ne dosti, donata pa sploh ne, očitno se bo treba spet začeti nalivati z vodo

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
12.1.2009 11:37:56   
petarda

aja...pa fuuuuul presladka kava...tudi pomaga user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
12.1.2009 11:39:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

pijem res ne dosti, donata pa sploh ne, očitno se bo treba spet začeti nalivati z vodo

....no evo...pa imaš rešitev na dlani user posted image ....kavico pa tudi ziher piješ user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
12.1.2009 16:31:25   
ada2
poročilo s pregleda....

miha prehiteva!!!!

glava je za 36 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
trebuh za 34 tednov in pol, težek naj bi bil že 2300g....

ampak G pravi, da ni za skrbet, da je tudi Nuša bila velika, da pač moram vzeti v zakup, da sva oba z andrejem velika.... je pa omenil, da se zna zgoditi, da bom rodila kak teden prejuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
12.1.2009 17:59:27   
petarda
Ada jim tudi ni 100% za verjet...moji mamici so napovedali kritično majhnega dojenčka, pa se je bratec rodil s 3300 g, čisto lep dojenček, vse bp....tak, da kar brez skrbi. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
12.1.2009 18:00:05   
petarda
....grem palačinke pečt user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
12.1.2009 21:35:41   
petarda
Kje pa ste vse? user posted image ....

Jaz se zdaj ravno ubadam s slikicami moje nečakinje user posted image user posted image user posted image ...jih hočem dat razvit, pa v okivr, da bi mamico že pričakale na mizi, ko bi domov prišla, pa mi nekaj šteka program za pošiljanje... user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
12.1.2009 21:54:32   
petarda
Nina jaz se ob teh nesrečah na smučiščih zmeraj spomnem na vašo družinico user posted image user posted image user posted image .... pazite se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

Kako pa je Tina zdaj?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
12.1.2009 22:06:29   
petarda
No...pa nič user posted image ....se grem pa uštimat za ginekologinjo jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
12.1.2009 22:22:09   
*bubi*
Ada, bubi je tudi vedno prehiteval.... predvsem glavica. Pa se je rodil dolg (52) suhec (3150) z veliko glavo (37,5) user posted image  dva tedna prej

Bubika pa je bila majčkena, celo že čisto na spodnji meji, pa na koncu tudi ni veliko odstopala od povprečja za punčke.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
12.1.2009 22:22:46   
*bubi*

Nina jaz se ob teh nesrečah na smučiščih zmeraj spomnem na vašo družinico user posted image user posted image user posted image .... pazite se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

Kako pa je Tina zdaj?

meni je kar slabo, kaj vse slišim zadnje dni user posted image . Ta z ratragom mi je res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
12.1.2009 23:29:10   
petarda

No...pa nič user posted image ....se grem pa uštimat za ginekologinjo jutri user posted image user posted image user posted image

Operacija uspešno zaključena! user posted image user posted image user posted image user posted image

No...pa lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
13.1.2009 8:30:03   
*bubi*
Dobro jutro!

petarda, faj zrihtaj danes user posted image  user posted image

nam boš pokazala kako slikico nečakinje? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
13.1.2009 8:47:37   
NinaŠ
Dobro jutro!

petarda, faj zrihtaj danes user posted image  user posted image

nam boš pokazala kako slikico nečakinje? user posted image

aha user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
13.1.2009 8:50:13   
NinaŠ
Tina je danes, no vsaj zdi se mi, malo bolje user posted image . Vročine nima več tako visoke in tudi razpoloženje se mi zdi kar OK. Čeprav, spala je pa ful slabo  user posted image , oz. se je ful velikokrat zbudila v joku user posted image . Pa pravi, da je nič ne boli, da se ji je le sanjalo, da jo čebelice pikajo user posted image user posted image user posted image - mogoče jo je pa vseeno kaj bolelo user posted image , vendar mi je rekla, da so jo čebelice v roko pikale user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
13.1.2009 8:52:31   
NinaŠ
Joj, kaj se dogaja na smučiščih, ja user posted image user posted image user posted image . Prava groza user posted image . Sicer se mi pa zdi začetek leta nasploh ful morbiden - ogromno enih tragedij, smrti,.... aaaaaaaaaaaaaaaa upam, da se bo zaključilo bolje kot se je začelo user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
13.1.2009 10:09:29   
petarda
Daaaaaaaaaaaaan user posted image

Ginekologa imam ob 12.uri....user posted image ... pa potem poročam...zdaj sem pa letala po mestu za okvirje za slike in ne moreš verjet, da v celem mestu ne dobiš okvirja za tri slike v kompletu user posted image ...no, saj zdaj sem nekako skombinirala, da so dve pa ena zraven, samo vseeno bi bilo lepše, če bi bile vse 3 v enem user posted image ....

Slika nečakinje...gmail mi noče pošiljati slik...nimam pojma kaj ga biksa, tudi če izključim požarni zid....bom probala enkrat zvečer še kaj pogruntat user posted image , na RR album - zasebni še nisem nalagala slik po novem pa nič lahko se mi ne zdi user posted image , ne bom je pa izpostavljala tukaj javno, se mi ne zdi prav....Drgač pa lahko verjamete na besedo, da je luuuušnaaa ko cuker! user posted image user posted image user posted image ...pa malo je petarditu podobna, ko je bil majhen. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.