|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
9.1.2009 7:28:04   
NinaŠ
Drugače pa: dobro jutro in user posted image user posted image user posted image user posted image da nas mal pogreje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
9.1.2009 8:02:48   
amy26
Nina hvala za kavico, eno sem spila pred dobro uro, bo treba še eno skuhat k tako tvoja tako lepo dišiuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
9.1.2009 8:04:31   
amy26
petarda čestitke tvoji svakinji in seveda tebi tetkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
9.1.2009 8:46:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punčko mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vse je OK! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, kak lepo.... pri vas bosta tudi dva user posted image  letos user posted image  Pa še manjša razlika bo kot pri nas user posted image

Kaj niste vedeli za spol al niso hoteli povedat? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
9.1.2009 8:53:37   
ada2
petarda čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se včeraj prav luštno imeli, smo imeli malo narezka, pa klepetali smo precej dolgo, pa v soboto bomo še 1x praznovaliuser posted image no, v soboto bo mama skuhala kosilo in bo po atijevem izboru in smo povabljeni mi in moja sestra z družino.
aja, pa to je moj ati, ne dedek... ja, kaj češ pol stoletja sva narazen, me je na samega abrahama naredil (narazen sva 50 let in 9 mesecevuser posted image )

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
9.1.2009 9:03:07   
ada2
aja, pa za sistematskega smo včeraj dobili vabilo in sprašujem adama za tiste sličice kaj je kaj in vse ok, dokler ne prideva do psa (ali volka ali lisice...) in on reče jelenček user posted image user posted image user posted image user posted image pa ga vprašam to je jelenček? in pravi ja, pa sani vleče, a ne vidiš?user posted image user posted image user posted image user posted image
ojoj, ne vem , kdaj ga bo minila ta obsedenost z božičkom. ko pride iz vrtca si najprej na mizico naloži razne igrače in blazine, potem tri velike blazine s kavča zloži v kolono na tleh pred mizo, vzame vrvico in jo omota okoli ene od teh blazin na tleh, se vsede na mizo, drži tisto vrvico visoko v rokah (kot da ima vajeti) in hoče gledat božično risanko. in potem zraven kriči vesel božič, prišel je božiček, tu imate darila.... in če se slučajno nuša prikaže v bližini jo vabi: pridi nuša, se boš peljala z božičkom.
zadnjič je mleko pil in vstane gor preden je do konca spil, pa ga vprašam, če ne bo več, on pa : ja bom, samo božiček mora prej rignit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
9.1.2009 9:07:26   
ada2
bubi a lahko vzamem kak rennie proti kislini, me je nenormalno začela matrat ponoči, sploh ne morem spatiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
9.1.2009 9:24:26   
ada2
aha, pa še to: ali je decembrska položnica za vrtec obračunana na podlagi nove vloge, ki smo jo dali novembra, ali je še po starem? nisem še dobila nobene odločbe o znižanem plačilu vrtca...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
9.1.2009 11:16:34   
petarda
.... hvala vsem za čestitke. user posted image  Ne, bubi...niso vedeli kaj bodo imeli...je bilo presenečenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.1.2009 11:17:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se včeraj prav luštno imeli, smo imeli malo narezka, pa klepetali smo precej dolgo, pa v soboto bomo še 1x praznovaliuser posted image no, v soboto bo mama skuhala kosilo in bo po atijevem izboru in smo povabljeni mi in moja sestra z družino.
aja, pa to je moj ati, ne dedek... ja, kaj češ pol stoletja sva narazen, me je na samega abrahama naredil (narazen sva 50 let in 9 mesecevuser posted image )

ta je pa dobra! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adam je pa tudi faca z božičkomuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.1.2009 11:18:43   
petarda

aha, pa še to: ali je decembrska položnica za vrtec obračunana na podlagi nove vloge, ki smo jo dali novembra, ali je še po starem? nisem še dobila nobene odločbe o znižanem plačilu vrtca...

Se mi zdi, da po stari user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
9.1.2009 13:09:29   
NinaŠ

Se mi zdi, da po stari user posted image

ja, definitivno po stari user posted image  Novo vlogo oddajaš (do 15.11.) za novo koledarsko leto - od januarja naprej

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.1.2009 13:10:08   
NinaŠ

ta je pa dobra! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adam je pa tudi faca z božičkomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.1.2009 13:15:33   
NinaŠ
Jaz sem pa dopoldne slabi dve uri smučala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ...pol sem pa.... ...odpulila vezi/okovje s smuči user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  saj zdaj mi je smešno, ko sem bila pa sredi smučišča postavljena pred dejstvo, sem pa stala in gledala z odprtimi očmi, najprej en čik prižgala, ker nisem bila prepričana, da je to sploh mogoče user posted image user posted image user posted image user posted image  
No ja, dobra stran te polomije pa je, da imam nove smučke user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
9.1.2009 13:36:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz sem pa dopoldne slabi dve uri smučala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ...pol sem pa.... ...odpulila vezi/okovje s smuči user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  saj zdaj mi je smešno, ko sem bila pa sredi smučišča postavljena pred dejstvo, sem pa stala in gledala z odprtimi očmi, najprej en čik prižgala, ker nisem bila prepričana, da je to sploh mogoče user posted image user posted image user posted image user posted image  
No ja, dobra stran te polomije pa je, da imam nove smučke user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...saj vem, da smo o tem že enkrat razpravljale...kera kadi in kera ne...samo me je spet presenetilo, da ti kadiš user posted image user posted image user posted image user posted image ....nekako mi "ne paše" na tvoj zdrav stil življenja. user posted image

Ampak si morala pa orng te zavoje vadit, da si vezi dol odtrgala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.1.2009 13:40:48   
petarda
A katera ve kaj se s Sharpy dogaja, da je ni nič tu gor user posted image ....jo že dolgo pogrešam, pa sem jo zdaj na gmail klepetu ujela, pa me je skenslala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... no, edin, če je v službi, pa da ne more odgovorit....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.1.2009 14:22:08   
NinaŠ
...samo me je spet presenetilo, da ti kadiš user posted image user posted image user posted image user posted image ....nekako mi "ne paše" na tvoj zdrav stil življenja. user posted image

user posted image  nisi edina s tako izjavo user posted image  

Sharpy pa pojma nimam kje se skriva user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.1.2009 14:24:17   
NinaŠ
A se lohk mal pohvalim z novimi smučkami user posted image :
http://www.hervis.si/index.cfm?&fuseaction=Sportwelten.detail&hauptgruppe_id=518&gruppe_id=810&untergruppe_id=1204 
(če ne odpre strani ravno na "mojih" smučkah, poiščite Rossignol Zenith)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.1.2009 14:25:46   
NinaŠ
ja vidim, da pokaže prve smuče - na desni strani pod sliko smuč je "spustni oz drsni meni" z še drugimi modeli

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.1.2009 15:00:52   
*bubi*

bubi a lahko vzamem kak rennie proti kislini, me je nenormalno začela matrat ponoči, sploh ne morem spatiuser posted image

tu pa tam kakega komot vzameš user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.1.2009 15:03:20   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image ...saj vem, da smo o tem že enkrat razpravljale...kera kadi in kera ne...samo me je spet presenetilo, da ti kadiš user posted image user posted image user posted image user posted image ....nekako mi "ne paše" na tvoj zdrav stil življenja. user posted image

jaz sem takoj na isto pomislila user posted image

pa user posted image  za nove smučke

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.1.2009 15:04:14   
*bubi*
ada, jaz še tudi nisem odločbe za vrtec dobila, položnico pa po starem. Me je kar malo strah nove user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.1.2009 15:08:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

A se lohk mal pohvalim z novimi smučkami user posted image :
http://www.hervis.si/index.cfm?&fuseaction=Sportwelten.detail&hauptgruppe_id=518&gruppe_id=810&untergruppe_id=1204 
(če ne odpre strani ravno na "mojih" smučkah, poiščite Rossignol Zenith)

sicer se na smučke ne spoznam....cena je pa huuuudaaaa...tak, da verjetno so dobre user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.1.2009 15:12:00   
petarda
aaaaaaaaaaaaa mene bo ta Vista ob živce spravla, ko moram zdaj word čist na novo študirat user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa nimam časa, petardito se bo vsak čas zbudiluser posted image user posted image user posted image user posted image ...

kje na spletu bi lahko dobila kake izrezke...saj veste...napišem vabilo v wordu pol bi dala pa kako slikco gor, okvirček z rožicami....itd....

s starim wordom je bilo enostavno...zdaj mi pa nalaga že ene 10 minutuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.1.2009 15:48:48   
petarda
...neki sem že našla user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.