|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
11.1.2009 9:05:18   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi, kako ponosno gleda bratec ob skrbi za malo sestrico user posted image user posted image user posted image .

Pa kaže, da so v albumu 3 fotke, jaz pa "najdem" le eno user posted image user posted image user posted image . Pismo, čist sem out iz teh RR albumov user posted image

Potem pa ravno najlepše ne vidiš user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.1.2009 9:17:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi, kako ponosno gleda bratec ob skrbi za malo sestrico user posted image user posted image user posted image .

Pa kaže, da so v albumu 3 fotke, jaz pa "najdem" le eno user posted image user posted image user posted image . Pismo, čist sem out iz teh RR albumov user posted image

Potem pa ravno najlepše ne vidiš user posted image

Dobro jutro user posted image

Jaz tudi vidim samo eno...da ne govorim o tem, da če me nebi Nina opozorila na slike, sploh nebi vedela, da jih imam user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.1.2009 11:20:09   
NinaŠ
Tina je zakuhala user posted image . Že celo dopoldne samo leži in malo drema vmes user posted image .... ...zdaj ima, kljub Daleronu še vedno 37,6°...

Jaz sem eno urico odsmučala user posted image in sem ful navdušena nad smučkami user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.1.2009 11:47:04   
ada2
kak je bubika že velikauser posted image user posted image user posted image pa jaz tudi ne vidim več slik kot samo enouser posted image , če kliknem naslednja me kar v nek drug album vržeuser posted image

user posted image user posted image user posted image za Tino.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
11.1.2009 12:14:05   
NinaŠ
Tina je spila 2 dcl čaja, čez pojedla še krožnik juhe (sama je hotela, nisem je silila)... ...pol pa vse skup čez plušklna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to ravno po tepihu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   aaaaaaaaaaaaa, sem komaj zadrževala, da nisem še jaz bruhala, drobižka sta se pa medtem režala in ugotavljala, da je prav lepega srčka narisala na tepih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.1.2009 13:26:48   
*bubi*
Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom še 1x link poslala od albuma. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.1.2009 13:34:15   
petarda
Za Tino user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej bolje...

Kar se tiče bruhanja...meni ni nikoli ampak res nikoli bil problem pobrisat za nekom, ki sem ga imela rada user posted image ...res...pa naj bo bruhanje zaradi bolezni ali zaradi opitosti user posted image user posted image user posted image ....ampak...odkar sem zdaj noseča...samo pomislim da kdo bruha, pa gre še meni na bruhanje user posted image user posted image user posted image user posted image .....ali pa bognedaj, da gre petardito še na kahlico kakat...user posted image user posted image user posted image user posted image ....ko grem kahlico sčistit obvezno bruham user posted image user posted image user posted image ....mene je kar strah kako bom skrbela za user posted image , ki bo polival in kakal v pleničkouser posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.1.2009 13:38:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bom še 1x link poslala od albuma. user posted image

Ja...zdaj je pa v redu. user posted image  Ampak najlepša slikica se je videla že 1. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.1.2009 13:56:29   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

....mene je kar strah kako bom skrbela za user posted image , ki bo polival in kakal v pleničkouser posted image ...

takrat pa ne boš več user posted image  in ne bodo hormoni nagajali user posted image  Razen če že zdaj 3. planirate in boste šli takoj v akcijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
11.1.2009 13:57:25   
petarda
Dobro, da je danes polna luna in sem verjetno zaradi tega jaz user posted image  preveč občutljiva..., ker če bi se moj lubi tako obnašal vsak dan.... user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
11.1.2009 13:58:58   
petarda
Aja...mi imamo tudi še smrekico user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
11.1.2009 15:46:42   
amy26

Aja...mi imamo tudi še smrekico user posted image user posted image user posted image ...

mi tudi, po pravici povedano ne da se mi jo pospraviti pa sploh ni tok velika

petarda verjemi bubi, ko boš rodila ti ne bo spet problem pucati kakcev in bruhcev, spet noter padešuser posted image
jaz komaj čakam da še Elo odvadimo peleničke, jo dam občasno na kahlo sam potem je problem ker skos hoče biti gor, pa čez sekundo dol pa spet gor na kahlo pa dol pa nagica malo letat po stanovanju pa spet nazaj na kahlo itd
ni resna, sploh se ne polula notri niti ne kaka, tako da pred njo moram skrivati kahlico in jo takoj zamotiti s kakšno stvarjo da pozabi, sej če bi sedela na kahli bi bilo ok, vendar ona ne, samo par sekund in potem ko jo je treba obleči je cela štala ker se noče previti, ona bi lulalauser posted image

danes grem v Snovika (toplice) v savno in mal plavat, bo prav luštno ker grem z prijateljicouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
11.1.2009 15:48:17   
amy26
pa še za Tino polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se pozdravi

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
11.1.2009 17:22:15   
ada2
ja, bubi, zdaj se 'pa vse vidijo. daj povej kak se čebriček obnese.
aja, pa uspelo mi je sprobat torbo v vozek in super paše (no, razen barvnouser posted image ), pa še sem ugotovila, da lahko strehico od vozeka okrog zasučem, da bo zdaj od začetka proti meni gledal. čez torbo bom pa kako rumeno dekico še dala, da bo tudi barvno usklajenouser posted image
pa hvala za idejouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
11.1.2009 17:25:00   
Urša
Amy, super, da se greš malo razvajat, meni to tako manjka, s kakšno prijateljico it kam...že dolgo nisem bila.
Mi imamo tudi smrekico, me že malo moti, ampak se mi ne da pospravit.user posted image user posted image user posted image  Postavit jo je tako fajn, za razdret sem pa lena.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.1.2009 17:26:17   
Urša
Za Tino: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
11.1.2009 18:15:31   
NinaŠ
Hvala za polno user posted image user posted image user posted image , upam, da bodo pomagale user posted image , ker Tino še ves čas pošteno kuri user posted image . Ob 14. je dobila lekadol, zdajle pa je imela spet 39° user posted image , tako da sem ji kar še enega (oz. pol) dala. Na srečo je razmeroma dobro razpoložena, le leži skoraj ves čas, tako da smo danes dan preživeli v njeni sobi user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
11.1.2009 18:17:26   
NinaŠ
V času, ko sem pisala prejšnji post, je Tina zaspala user posted image user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
11.1.2009 19:40:27   
petarda
Revčka Tina user posted image user posted image user posted image ...upam, da ji vročina upade in se stanje izboljša do jutra user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
11.1.2009 20:16:54   
petarda
Malo z zamudo...pa vendar nekaj novoletnih utrinkov pri nas user posted image

novoletna darilca za najbližje...

user posted image  

Petardito pred adventnim koledarjem (tistim iz Mullerja) user posted image

user posted image

Naša bela rogovila user posted image  in venček...no, ta je kupljen user posted image ...ga imamo že ene par let

user posted image    user posted image

Slikice...samo so lepše v "živo"...reeees user posted image

user posted image

Petardito pred smrekico....lani je bil še sam....letos pa bo imel že družbo user posted image user posted image user posted image

user posted image  

Tole bunkico sem kupila na štantih, ko sva šla z lubijem pogledat lučke v Ljubljani...noter daš svečko in je videti sanjsko....

user posted image

Pa še jaz in petardito pred rogovilo user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
11.1.2009 21:29:13   
*bubi*
Ooooooo, kake super slikice, petarda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
11.1.2009 21:31:15   
amy26
petarada luštni ste na slikicahuser posted image user posted image user posted image  petardita pa nisem videla dolgo, je kar velik fantek ratal

jaz nazaj iz savne in plavanja, počutje odličnouser posted image user posted image  tok mi je pasalo da bom šla v kratkem spet, pa dober filing ko končno nekaj zase narediš

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
11.1.2009 21:49:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26
jaz nazaj iz savne in plavanja, počutje odličnouser posted image user posted image  tok mi je pasalo da bom šla v kratkem spet, pa dober filing ko končno nekaj zase narediš

Ti zavidam Amy...jaz tudi komaj čakam, da si bom lahko vzela nekaj časa za takšno razvajanje....user posted image ....kako pa tvoje hujšanje po ločevalni? Se držiš? user posted image

Moj lubi se proba nekaj držat...samo...v dvoje bi bilo lažje....tako pa mu jaz prismrdim user posted image  s kako čokolado in potem je konc hujšanja user posted image user posted image user posted image ....ne...nima še čist pošlihtano v glaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
12.1.2009 7:02:29   
petarda

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa prijeten delovni teden tistim, ki greste v službo...pa prijetno crkljanje tistim, ki ste doma s svojimi user posted image , pa prijetno uživanje meni in Adi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
12.1.2009 7:40:47   
*bubi*

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa prijeten delovni teden tistim, ki greste v službo...pa prijetno crkljanje tistim, ki ste doma s svojimi user posted image , pa prijetno uživanje meni in Adi user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar pridružim user posted image

čakam, da se bubika zbudi in si jo vzamem k sebi pod odejo. Se zjutraj vedno pocartkava, si zvezdico prižgeva, malo pogovarjava, božava user posted image  .... do alarma: daj mi flašo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.