Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 9:05:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi, kako ponosno gleda bratec ob skrbi za malo sestrico . Pa kaže, da so v albumu 3 fotke, jaz pa "najdem" le eno . Pismo, čist sem out iz teh RR albumov Potem pa ravno najlepše ne vidiš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 9:17:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi, kako ponosno gleda bratec ob skrbi za malo sestrico . Pa kaže, da so v albumu 3 fotke, jaz pa "najdem" le eno . Pismo, čist sem out iz teh RR albumov Potem pa ravno najlepše ne vidiš Dobro jutro Jaz tudi vidim samo eno...da ne govorim o tem, da če me nebi Nina opozorila na slike, sploh nebi vedela, da jih imam ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 11:20:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina je zakuhala . Že celo dopoldne samo leži in malo drema vmes .... ...zdaj ima, kljub Daleronu še vedno 37,6°... Jaz sem eno urico odsmučala in sem ful navdušena nad smučkami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 11:47:04
|
|
|
|
ada2
|
kak je bubika že velika pa jaz tudi ne vidim več slik kot samo eno , če kliknem naslednja me kar v nek drug album vrže za Tino.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 12:14:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina je spila 2 dcl čaja, čez pojedla še krožnik juhe (sama je hotela, nisem je silila)... ...pol pa vse skup čez plušklna in to ravno po tepihu aaaaaaaaaaaaa, sem komaj zadrževala, da nisem še jaz bruhala, drobižka sta se pa medtem režala in ugotavljala, da je prav lepega srčka narisala na tepih
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 13:26:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Tina bom še 1x link poslala od albuma.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 13:34:15
|
|
|
|
petarda
|
Za Tino , da bo čimprej bolje... Kar se tiče bruhanja...meni ni nikoli ampak res nikoli bil problem pobrisat za nekom, ki sem ga imela rada ...res...pa naj bo bruhanje zaradi bolezni ali zaradi opitosti ....ampak...odkar sem zdaj noseča...samo pomislim da kdo bruha, pa gre še meni na bruhanje .....ali pa bognedaj, da gre petardito še na kahlico kakat... ....ko grem kahlico sčistit obvezno bruham ....mene je kar strah kako bom skrbela za , ki bo polival in kakal v pleničko ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 13:38:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bom še 1x link poslala od albuma. Ja...zdaj je pa v redu. Ampak najlepša slikica se je videla že 1.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 13:56:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....mene je kar strah kako bom skrbela za , ki bo polival in kakal v pleničko ... takrat pa ne boš več in ne bodo hormoni nagajali Razen če že zdaj 3. planirate in boste šli takoj v akcijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 13:57:25
|
|
|
|
petarda
|
Dobro, da je danes polna luna in sem verjetno zaradi tega jaz preveč občutljiva..., ker če bi se moj lubi tako obnašal vsak dan.... ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 13:58:58
|
|
|
|
petarda
|
Aja...mi imamo tudi še smrekico ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 15:46:42
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...mi imamo tudi še smrekico ... mi tudi, po pravici povedano ne da se mi jo pospraviti pa sploh ni tok velika petarda verjemi bubi, ko boš rodila ti ne bo spet problem pucati kakcev in bruhcev, spet noter padeš jaz komaj čakam da še Elo odvadimo peleničke, jo dam občasno na kahlo sam potem je problem ker skos hoče biti gor, pa čez sekundo dol pa spet gor na kahlo pa dol pa nagica malo letat po stanovanju pa spet nazaj na kahlo itd ni resna, sploh se ne polula notri niti ne kaka, tako da pred njo moram skrivati kahlico in jo takoj zamotiti s kakšno stvarjo da pozabi, sej če bi sedela na kahli bi bilo ok, vendar ona ne, samo par sekund in potem ko jo je treba obleči je cela štala ker se noče previti, ona bi lulala danes grem v Snovika (toplice) v savno in mal plavat, bo prav luštno ker grem z prijateljico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 15:48:17
|
|
|
|
amy26
|
pa še za Tino polno da se pozdravi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 17:22:15
|
|
|
|
ada2
|
ja, bubi, zdaj se 'pa vse vidijo. daj povej kak se čebriček obnese. aja, pa uspelo mi je sprobat torbo v vozek in super paše (no, razen barvno ), pa še sem ugotovila, da lahko strehico od vozeka okrog zasučem, da bo zdaj od začetka proti meni gledal. čez torbo bom pa kako rumeno dekico še dala, da bo tudi barvno usklajeno pa hvala za idejo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 17:25:00
|
|
|
|
Urša
|
Amy, super, da se greš malo razvajat, meni to tako manjka, s kakšno prijateljico it kam...že dolgo nisem bila. Mi imamo tudi smrekico, me že malo moti, ampak se mi ne da pospravit. Postavit jo je tako fajn, za razdret sem pa lena.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 17:26:17
|
|
|
|
Urša
|
Za Tino:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 18:15:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hvala za polno , upam, da bodo pomagale , ker Tino še ves čas pošteno kuri . Ob 14. je dobila lekadol, zdajle pa je imela spet 39° , tako da sem ji kar še enega (oz. pol) dala. Na srečo je razmeroma dobro razpoložena, le leži skoraj ves čas, tako da smo danes dan preživeli v njeni sobi .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 18:17:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
V času, ko sem pisala prejšnji post, je Tina zaspala .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 19:40:27
|
|
|
|
petarda
|
Revčka Tina ...upam, da ji vročina upade in se stanje izboljša do jutra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 20:16:54
|
|
|
|
petarda
|
Malo z zamudo...pa vendar nekaj novoletnih utrinkov pri nas novoletna darilca za najbližje... Petardito pred adventnim koledarjem (tistim iz Mullerja) Naša bela rogovila in venček...no, ta je kupljen ...ga imamo že ene par let Slikice...samo so lepše v "živo"...reeees Petardito pred smrekico....lani je bil še sam....letos pa bo imel že družbo Tole bunkico sem kupila na štantih, ko sva šla z lubijem pogledat lučke v Ljubljani...noter daš svečko in je videti sanjsko.... Pa še jaz in petardito pred rogovilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 21:29:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Ooooooo, kake super slikice, petarda
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 21:31:15
|
|
|
|
amy26
|
petarada luštni ste na slikicah petardita pa nisem videla dolgo, je kar velik fantek ratal jaz nazaj iz savne in plavanja, počutje odlično tok mi je pasalo da bom šla v kratkem spet, pa dober filing ko končno nekaj zase narediš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.1.2009 21:49:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 jaz nazaj iz savne in plavanja, počutje odlično tok mi je pasalo da bom šla v kratkem spet, pa dober filing ko končno nekaj zase narediš Ti zavidam Amy...jaz tudi komaj čakam, da si bom lahko vzela nekaj časa za takšno razvajanje.... ....kako pa tvoje hujšanje po ločevalni? Se držiš? Moj lubi se proba nekaj držat...samo...v dvoje bi bilo lažje....tako pa mu jaz prismrdim s kako čokolado in potem je konc hujšanja ....ne...nima še čist pošlihtano v glavi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.1.2009 7:02:29
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica Pa prijeten delovni teden tistim, ki greste v službo...pa prijetno crkljanje tistim, ki ste doma s svojimi , pa prijetno uživanje meni in Adi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.1.2009 7:40:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Kavica Pa prijeten delovni teden tistim, ki greste v službo...pa prijetno crkljanje tistim, ki ste doma s svojimi , pa prijetno uživanje meni in Adi se kar pridružim čakam, da se bubika zbudi in si jo vzamem k sebi pod odejo. Se zjutraj vedno pocartkava, si zvezdico prižgeva, malo pogovarjava, božava .... do alarma: daj mi flašo
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.