Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 7:28:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa: dobro jutro in da nas mal pogreje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 8:02:48
|
|
|
|
amy26
|
Nina hvala za kavico, eno sem spila pred dobro uro, bo treba še eno skuhat k tako tvoja tako lepo diši
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 8:04:31
|
|
|
|
amy26
|
petarda čestitke tvoji svakinji in seveda tebi tetka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 8:46:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Punčko mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vse je OK! joj, kak lepo.... pri vas bosta tudi dva letos Pa še manjša razlika bo kot pri nas Kaj niste vedeli za spol al niso hoteli povedat?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 8:53:37
|
|
|
|
ada2
|
petarda čestitke mi smo se včeraj prav luštno imeli, smo imeli malo narezka, pa klepetali smo precej dolgo, pa v soboto bomo še 1x praznovali no, v soboto bo mama skuhala kosilo in bo po atijevem izboru in smo povabljeni mi in moja sestra z družino. aja, pa to je moj ati, ne dedek... ja, kaj češ pol stoletja sva narazen, me je na samega abrahama naredil (narazen sva 50 let in 9 mesecev )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 9:03:07
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa za sistematskega smo včeraj dobili vabilo in sprašujem adama za tiste sličice kaj je kaj in vse ok, dokler ne prideva do psa (ali volka ali lisice...) in on reče jelenček pa ga vprašam to je jelenček? in pravi ja, pa sani vleče, a ne vidiš? ojoj, ne vem , kdaj ga bo minila ta obsedenost z božičkom. ko pride iz vrtca si najprej na mizico naloži razne igrače in blazine, potem tri velike blazine s kavča zloži v kolono na tleh pred mizo, vzame vrvico in jo omota okoli ene od teh blazin na tleh, se vsede na mizo, drži tisto vrvico visoko v rokah (kot da ima vajeti) in hoče gledat božično risanko. in potem zraven kriči vesel božič, prišel je božiček, tu imate darila.... in če se slučajno nuša prikaže v bližini jo vabi: pridi nuša, se boš peljala z božičkom. zadnjič je mleko pil in vstane gor preden je do konca spil, pa ga vprašam, če ne bo več, on pa : ja bom, samo božiček mora prej rignit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 9:07:26
|
|
|
|
ada2
|
bubi a lahko vzamem kak rennie proti kislini, me je nenormalno začela matrat ponoči, sploh ne morem spati
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 9:24:26
|
|
|
|
ada2
|
aha, pa še to: ali je decembrska položnica za vrtec obračunana na podlagi nove vloge, ki smo jo dali novembra, ali je še po starem? nisem še dobila nobene odločbe o znižanem plačilu vrtca...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 11:16:34
|
|
|
|
petarda
|
.... hvala vsem za čestitke. Ne, bubi...niso vedeli kaj bodo imeli...je bilo presenečenje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 11:17:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda čestitke mi smo se včeraj prav luštno imeli, smo imeli malo narezka, pa klepetali smo precej dolgo, pa v soboto bomo še 1x praznovali no, v soboto bo mama skuhala kosilo in bo po atijevem izboru in smo povabljeni mi in moja sestra z družino. aja, pa to je moj ati, ne dedek... ja, kaj češ pol stoletja sva narazen, me je na samega abrahama naredil (narazen sva 50 let in 9 mesecev ) ta je pa dobra! Adam je pa tudi faca z božičkom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 11:18:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aha, pa še to: ali je decembrska položnica za vrtec obračunana na podlagi nove vloge, ki smo jo dali novembra, ali je še po starem? nisem še dobila nobene odločbe o znižanem plačilu vrtca... Se mi zdi, da po stari
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 13:09:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aha, pa še to: ali je decembrska položnica za vrtec obračunana na podlagi nove vloge, ki smo jo dali novembra, ali je še po starem? nisem še dobila nobene odločbe o znižanem plačilu vrtca... Se mi zdi, da po stari ja, definitivno po stari Novo vlogo oddajaš (do 15.11.) za novo koledarsko leto - od januarja naprej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 13:10:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda čestitke mi smo se včeraj prav luštno imeli, smo imeli malo narezka, pa klepetali smo precej dolgo, pa v soboto bomo še 1x praznovali no, v soboto bo mama skuhala kosilo in bo po atijevem izboru in smo povabljeni mi in moja sestra z družino. aja, pa to je moj ati, ne dedek... ja, kaj češ pol stoletja sva narazen, me je na samega abrahama naredil (narazen sva 50 let in 9 mesecev ) ta je pa dobra! Adam je pa tudi faca z božičkom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 13:15:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem pa dopoldne slabi dve uri smučala ... ...pol sem pa.... ...odpulila vezi/okovje s smuči saj zdaj mi je smešno, ko sem bila pa sredi smučišča postavljena pred dejstvo, sem pa stala in gledala z odprtimi očmi, najprej en čik prižgala, ker nisem bila prepričana, da je to sploh mogoče No ja, dobra stran te polomije pa je, da imam nove smučke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 13:36:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz sem pa dopoldne slabi dve uri smučala ... ...pol sem pa.... ...odpulila vezi/okovje s smuči saj zdaj mi je smešno, ko sem bila pa sredi smučišča postavljena pred dejstvo, sem pa stala in gledala z odprtimi očmi, najprej en čik prižgala, ker nisem bila prepričana, da je to sploh mogoče No ja, dobra stran te polomije pa je, da imam nove smučke ...saj vem, da smo o tem že enkrat razpravljale...kera kadi in kera ne...samo me je spet presenetilo, da ti kadiš ....nekako mi "ne paše" na tvoj zdrav stil življenja. Ampak si morala pa orng te zavoje vadit, da si vezi dol odtrgala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 13:40:48
|
|
|
|
petarda
|
A katera ve kaj se s Sharpy dogaja, da je ni nič tu gor ....jo že dolgo pogrešam, pa sem jo zdaj na gmail klepetu ujela, pa me je skenslala .... no, edin, če je v službi, pa da ne more odgovorit....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 14:22:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
...samo me je spet presenetilo, da ti kadiš ....nekako mi "ne paše" na tvoj zdrav stil življenja. nisi edina s tako izjavo Sharpy pa pojma nimam kje se skriva
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 14:25:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
ja vidim, da pokaže prve smuče - na desni strani pod sliko smuč je "spustni oz drsni meni" z še drugimi modeli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 15:00:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi a lahko vzamem kak rennie proti kislini, me je nenormalno začela matrat ponoči, sploh ne morem spati tu pa tam kakega komot vzameš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 15:03:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...saj vem, da smo o tem že enkrat razpravljale...kera kadi in kera ne...samo me je spet presenetilo, da ti kadiš ....nekako mi "ne paše" na tvoj zdrav stil življenja. jaz sem takoj na isto pomislila pa za nove smučke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 15:04:14
|
|
|
|
*bubi*
|
ada, jaz še tudi nisem odločbe za vrtec dobila, položnico pa po starem. Me je kar malo strah nove
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 15:12:00
|
|
|
|
petarda
|
aaaaaaaaaaaaa mene bo ta Vista ob živce spravla, ko moram zdaj word čist na novo študirat ....pa nimam časa, petardito se bo vsak čas zbudil ... kje na spletu bi lahko dobila kake izrezke...saj veste...napišem vabilo v wordu pol bi dala pa kako slikco gor, okvirček z rožicami....itd.... s starim wordom je bilo enostavno...zdaj mi pa nalaga že ene 10 minut
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 15:48:48
|
|
|
|
petarda
|
...neki sem že našla
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.