Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 13:57:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj, a sem vam povedala, da je moj stari ata končno dobil mesto v domu bližje nas No v ponedeljek se je preselil v Bohinj, točneje v Srednjo vas . Danes gremo pogledat kako se ima tam . Dom je čisto nov, tako da pogoji so, predvidevam da, super
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 14:53:18
|
|
|
|
petarda
|
Super Nina...ga boste sedaj lahko večkrat obiskali... .... Jaz pa sem zdaj sestavljala vabilo za taščin 50.rojstni dan....zdaj pa se je petardito zbudil in greva mal na sonček
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 15:17:28
|
|
|
|
Urša
|
Rokavice... jih ima gor, ampak čez par minut so že dol. Včeraj sem nalašč pustila da jih nima, pa je kmalu videl, da zelo boli, ko enkrat zanohta, upam, da ga je kaj izučilo in da si jih danes ne bo dol dal.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 15:22:33
|
|
|
|
Urša
|
Nina, super! V Srednji vasi imam pa jaz prijateljico, sploh nisem vedela, da so dom naredili.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 16:17:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Fajn, Nina. Se ne boste več rabili na Koroško vozit Petarda, kaj ni petardito v vrtcu Pa ne mi rečt, da ga misliš zdaj met doma? Jaz sem pri bubiju vztrajala, v bistvu mu ne dam izbire, al bi on šel al ne. V vrtec se gre pa pika. Urša, meni se zdi pri drsanju nevarno, da kdo čez prstke zapelje pri padcu Zato bi vztrajala pri debelih rokavicah.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 16:21:26
|
|
|
|
ada2
|
mi pa danes praznujemo od mojega ata rojstni dan - 81 let
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 16:32:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mi pa danes praznujemo od mojega ata rojstni dan - 81 let
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 16:41:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, kaj ni petardito v vrtcu Pa ne mi rečt, da ga misliš zdaj met doma? Jaz sem pri bubiju vztrajala, v bistvu mu ne dam izbire, al bi on šel al ne. V vrtec se gre pa pika. Ne. Smo se odločili, da bo ta teden kar doma...ker se tisti kašelj ni pozdravil v dveh dneh...no, potem je ratal tak produktiven, pa iz nosa začelo curet...in se mi ni zdel glih za v vrtec, ker sem se bala, da mu udari še na ušesa..se mi zdi, da ga lahko doma bolj pocajtam (čajčki, limonca, med, sadje, zračenje, vlaženje...navadil se je pojest juhico s korenčkom, cvetačo, krompirčkom...vse kar mu je bilo prej bljek...., pa svež zrak, pa ravno prav oblečen, pa ko se namoči takoj preslečen...) pač komoditeta, ki je v vrtcu ni....in ki si jo trenutno hvala bogu lahko privoščim....ne vem...zmeraj me je pekla vest, ko sem ga dajala v vrtec ali v varstvo, ko je bil na meji, da zboli ni pa še bil čisto bolan, potem je pa zbolel... jaz pa nisem " mogla" na bolniško...mogoče zdaj zdravim te frustracije Drugače se pa totalno strinjam s tabo in tudi mi ne dajemo petarditu izbire, da se odloči ali bo šel v vrtec ali ne...ker itak bi on bil skoz doma .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 16:42:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mi pa danes praznujemo od mojega ata rojstni dan - 81 let to pa je zavidljiva starost...to je tvoj stari ata?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 16:44:23
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem pa zdaj skidala cel parking zunaj...smo hoteli narediti sneženega moža, pa je sneg presipek...zdaj pa gremo v Črnomelj po darilo za našo slavljenko.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 18:26:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
sploh nisem vedela, da so dom naredili. Jap 5.1. letos so ga odprli . Moj ata je bil prvi varovanec tam, še vedno pa je skoraj prazen (mislim, da not še ni 10 varovancev). Napolnili naj bi ga, po predvidevanjih, do konca februarja. Nas pa zdaj loči le ca 50 km, tako da bomo lahko večkrat tam . Jaz pa sem zdaj sestavljala vabilo za taščin 50.rojstni dan... Hm petarda, a misliš, da bi bilo kaj uporabnega, če bi mal tole vabilo kopirala ...za prijateljičin 30. r.d. ...mislim, če bi bila tako prijazna in ga posredovala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 18:49:44
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, saj vem. Danes je imel rokavice skoz gor, se je včeraj naučil, da fejst peče, ko prstki zanohtajo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 18:53:08
|
|
|
|
Urša
|
Nina, potem pa lahko izkoristite obisk še z vodnim parkom, juhu! Vse najboljše Ada tvojemu atu! To je tvoj očka, a ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 20:03:42
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nina, potem pa lahko izkoristite obisk še z vodnim parkom, juhu! Vse najboljše Ada tvojemu atu! To je tvoj očka, a ne? po moje je njen dedek kaj pa vem lahko bi bil no ali je očka ali dedek čestitke tudi od nas pa lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 20:09:53
|
|
|
|
amy26
|
Ela je bila tudi zadnja dva dni doma, ma nevem s čim naj ji odpravim hropenje, hrope že dobrih deset dni, pa ne čez cel dan, je dobro par ur pol se pa očitno ne zna še dobro izkašljati in spet. Bili pri zdravnici, pljuča čista, le fiziološko dajati čimvečkrat v nosa in delati inhalacije, kako jih ve delate? Fiziološko ji dajem ene 4x na dan pa še to komaj ji dam gre pol ven k notri k se upira in cmera nenormalno. Drugače razpoložena ok je še kar, najbolj pogosto je njen obrok flaša mleka, sveže sadje mogoče juha, kokice, kruh, meso (dobro začinjeno) in tukaj se njen jedilnik konča. Noče pravega kosila, torej kakšen rižek, zelenjava ali podobno, samo juha, tako da živi največ od mleka allernova.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 20:22:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Za Elo . Jaz, kadar je pač potrebno (zdaj že nekaj časa ne - tok, tok na les), nos spiram s fiziološko, ki jo dam v 5 ml brizgo. Našpricam obe nosnici (se pravi 2 brizgi), tako da gre fiziološka tudi skozi usta ven - ampak ni kaj, je vsaj spucano. Ob kašlju ju po pljučih - spredaj in zadaj, namažem s smrekovim mazilom in gor dam tople (pečica na 70°) krpe (bombažne plenice), za v posteljo dobita še termoforček (no tega imata sedaj itak skoz )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 20:43:59
|
|
|
|
petarda
|
Punce držite pesti!!! Moja svakinja, (ki živi pod nami)...trenutno rojeva svojega prvega in mojega prvega nečaka ali nečakinjo. ....joj, komaj čakam dobre novičke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 20:46:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz pa sem zdaj sestavljala vabilo za taščin 50.rojstni dan... Hm petarda, a misliš, da bi bilo kaj uporabnega, če bi mal tole vabilo kopirala ...za prijateljičin 30. r.d. ...mislim, če bi bila tako prijazna in ga posredovala Nisem še dokonca sestavila...no...pravzaprav bo neka mešanica vabil, ki so dostopna na internetu...nič izvirnega...ampak lahko ti ga posredujem, ko bo končano...mogoče bo že danes, glede na to, da itak verjetno ne bom mogla spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 21:03:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Punce držite pesti!!! Moja svakinja, (ki živi pod nami)...trenutno rojeva svojega prvega in mojega prvega nečaka ali nečakinjo. ....joj, komaj čakam dobre novičke držimo pesti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 21:13:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Punce držite pesti!!! Moja svakinja, (ki živi pod nami)...trenutno rojeva svojega prvega in mojega prvega nečaka ali nečakinjo. ....joj, komaj čakam dobre novičke držimo pesti Punčko mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vse je OK!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 21:14:01
|
|
|
|
Urša
|
O,super,Petarda, bo pa pestro pri vas! Sporoči ali boš teta ali stric!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 21:15:28
|
|
|
|
Urša
|
Čestitke!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 22:24:13
|
|
|
|
petarda
|
Lubi je šel spat (je pameten, ker bo napooooren vikend )...jaz sem pa tako vesela...ne vem ali bi skakala, al bi se jokala al smejala, najrajši bi se ga napila! .... Me je prej poklicala svakinja in povedala, da se dobro počuti in da je vse OK, mala pa čisti cuker! Joj...najboljš, da se res spat spravim, ker drgač ne bom sfolgala ta vikend
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.1.2009 23:24:42
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj grem pa res spat ....lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.1.2009 7:27:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ooooo čestitke tetica petarda
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.