Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 13:15:09
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A kera še dela danes al smo vse na dopustu? Jaz delam ...še vse tri dni Očitno edina med nami ...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje ...se spomnim že predno sem šla na dopust...so že vse stranke voščile "vesele praznike"....zdaj je pa verjetno čisti vrhunec. Jaz tudi še delam. Danes od 15-21 jutri pa od 10 - 18. Potem pa 4 dni mir. Prednovoetno vzdušje? Jao, jao. 3/4 ljudi je tak tečnih, da je hudo. Ah ja. Saj bo minilo...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 13:30:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A kera še dela danes al smo vse na dopustu? Jaz delam ...še vse tri dni Očitno edina med nami ...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje ...se spomnim že predno sem šla na dopust...so že vse stranke voščile "vesele praznike"....zdaj je pa verjetno čisti vrhunec. Jaz tudi še delam. Danes od 15-21 jutri pa od 10 - 18. Potem pa 4 dni mir. Prednovoetno vzdušje? Jao, jao. 3/4 ljudi je tak tečnih, da je hudo. Ah ja. Saj bo minilo... A zaposlenih ali strank? Ker mi smo tudi bili včeraj v Mercatorju in je bila tista prodajalka kar "osorna"...saj rekla ni nič takega...samo način na katerega je komunicirala s strankami...tam na tisti blagajni, kjer si sam skeniraš, plačaš, ona pa je "kao" v pomoč....taka je bila.... Že dolgo nisem naletela na tak odnos prodajalke do strank...samo sem si pač mislila, da mogoče ji je bedno delat v ponedeljek po božičnih in pred novoletnimi prazniki.... ....ampak spet ni to način .... Folk v trgovini se mi je pa zdel dobro razpoložen...pa itak vsepovsod vse polno...smo peljali petardita k frizerju na striženje in smo komaj našli prostor pred BTC-jem....vsi ostali frizerji pa itak polno zasedeni...če je to kriza...naj traja!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 13:31:59
|
|
|
|
petarda
|
...aja...jaz za vsako polnjenje likalnika z vodo refreširam stran .... da ne bo kera mislila, da zabušavam
< Sporočilo je popravil petarda -- 30.12.2008 13:32:22 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 13:45:51
|
|
|
|
Naty_ka
|
Stranke so nekatere tak naspidirane da je hudo. Pa ne vse. Ker če boš kdaj mela čas, malo opazuj. Ko je treba hoditi po trgovini se jim nikamor ne mudi, ko pa pride na blagajno, pa je ogenje v strehi, če ni v trenutku postrežena. Pa veš, da se pri nas nikoli ne čaka dolgo. Ker se itak takoj odpira nova kasa. Kar se pa tiče prijaznosti prodajalk. Kaj pa vem. Naših je kar nekaj takih, ki jih zdaj med prazniki kar razganja in se s strankami ful hecajo. Najde pa se tudi kakšna "nataknjena" vmes. Ki sicer ni nesramna, je pa tihe sorte. Tak da... Fajn se imejte. Jaz šibam v službo. Še prej pa se z Bubi dobiva na kavi In bom žokala Bubiko Pa, pa.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 14:59:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Jaz šibam v službo. Še prej pa se z Bubi dobiva na kavi In bom žokala Bubiko Pa, pa. Kako pa ti jo je uspelo iz stanovanja dobit? ...al sta se tam dobili? Glede na to, da je zdaj žokanje bubike že za tabo, lahko poveš, če te je kaj "prijelo"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 15:03:21
|
|
|
|
petarda
|
Petardito je prišel domov, direkt v dnevno, še polno zloženih cot... "Mami si likala?" Ja. "Si moje majce tudi?" Ja. "Hvala, mami!"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 16:44:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Petardito je prišel domov, direkt v dnevno, še polno zloženih cot... "Mami si likala?" Ja. "Si moje majce tudi?" Ja. "Hvala, mami!" Zanimivo, bubija tudi vedno "skrbi", če sem njegove cunje tudi oprala in zložila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 16:45:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kako pa ti jo je uspelo iz stanovanja dobit? ...al sta se tam dobili? Bubi je morala od doma z otroki, da ima mir za pucanje Tak da se zdaj pri mami švercam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 16:46:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Joj, Ada kak bi mi zdaj prav prišla tista tvoja cigančica.... ....pa otroške majce, hlače.... .... Kaj jih ne boste več rabili . Boste kiklce kupovali?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 18:24:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Petardito je prišel domov, direkt v dnevno, še polno zloženih cot... "Mami si likala?" Ja. "Si moje majce tudi?" Ja. "Hvala, mami!"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 18:24:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kako pa ti jo je uspelo iz stanovanja dobit? ...al sta se tam dobili? Bubi je morala od doma z otroki, da ima mir za pucanje Tak da se zdaj pri mami švercam.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 18:27:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Prednovoetno vzdušje? Jao, jao. 3/4 ljudi je tak tečnih, da je hudo. mi se imamo pa kar fletno in se nad takimi strankami, kot so zadnje dni, ne bom nič pritoževala , le tako naj ostane (p.s. upam, da me kdo jutri ne "preseneti" )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 18:30:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes sem domov (s pogreba) prišla totalno premražena . Sem se sicer pripravila in oblekla za mraz, samo kar je pa preveč je pa preveč ...noge sem imela tako zmrznjene, da sem komaj domov pripeljala, doma so me potem nekaj časa totalno bolele . ...Pa ni bilo pol ure prej, ko sem drobižkoma kupila "grelce" za v pancarje , mar bi jih preizkusila na sebi , pa se nisem spomnila "tistikisepoglavitolče"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:27:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...Pa ni bilo pol ure prej, ko sem drobižkoma kupila "grelce" za v pancarje , a to tudi obstaja Ja, res bi jih lahko preskusila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:30:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...Pa ni bilo pol ure prej, ko sem drobižkoma kupila "grelce" za v pancarje , a to tudi obstaja Ja, res bi jih lahko preskusila bubi grelci so v navednicah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:31:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kako pa ti jo je uspelo iz stanovanja dobit? ...al sta se tam dobili? Bubi je morala od doma z otroki, da ima mir za pucanje Tak da se zdaj pri mami švercam. Vedno bolj všeč mi je tvoj .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:32:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...Pa ni bilo pol ure prej, ko sem drobižkoma kupila "grelce" za v pancarje , a to tudi obstaja Ja, res bi jih lahko preskusila bubi grelci so v navednicah ja res so grelci, v bistvu brez navednic. Povprašajta strica googla o grelcih za noge, bosta kar nekaj vrst tega našli . Tiste, ki sem jaz kupila so sicer neka bolj čip varianta in grejejo do 3 ure z začetno temperaturo 50°
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:33:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Joj, Ada kak bi mi zdaj prav prišla tista tvoja cigančica.... ....pa otroške majce, hlače.... .... Kaj jih ne boste več rabili . Boste kiklce kupovali? Bomo rabili, bomo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:35:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sicer imam pa, vkolikor se bodi ti grelci izkazali za uporabne in ju v pancarjih ne bodo motili, namen kupit kaj boljšega - takega na baterije, ki zadržijo toploto neomejeno dolgo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:36:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...Pa ni bilo pol ure prej, ko sem drobižkoma kupila "grelce" za v pancarje , a to tudi obstaja Ja, res bi jih lahko preskusila bubi grelci so v navednicah ja res so grelci, v bistvu brez navednic. Povprašajta strica googla o grelcih za noge, bosta kar nekaj vrst tega našli . Tiste, ki sem jaz kupila so sicer neka bolj čip varianta in grejejo do 3 ure z začetno temperaturo 50° ....jaz sem pa mislila na kako ovčka varianto... Ja...ti so pa res brez navednic....zgleda fajn zadeva!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:36:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Joj, Ada kak bi mi zdaj prav prišla tista tvoja cigančica.... ....pa otroške majce, hlače.... .... Kaj jih ne boste več rabili . Boste kiklce kupovali? Bomo rabili, bomo. ti, ti petarda kakšen dvoumen odgovor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:38:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sicer imam pa, vkolikor se bodi ti grelci izkazali za uporabne in ju v pancarjih ne bodo motili, namen kupit kaj boljšega - takega na baterije, ki zadržijo toploto neomejeno dolgo. A to jih imaš po številkah? Kje se pa da kupit? Je fajn zadeva tudi za kako darilo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:38:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sploh tina ima, vedno ko smo dlje časa na snegu, totalno zmrznjene noge, ne glede na število in vrsto nogavic . Da o pancarjih sploh ne govorim . Tako da bo to vsaj za njo skoraj nujen pripomoček
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:40:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sicer imam pa, vkolikor se bodi ti grelci izkazali za uporabne in ju v pancarjih ne bodo motili, namen kupit kaj boljšega - takega na baterije, ki zadržijo toploto neomejeno dolgo. A to jih imaš po številkah? Kje se pa da kupit? Je fajn zadeva tudi za kako darilo... ja so po številkah čevljev - pač morajo biti ravno čez cel podplat, drugače je hoja neudobna ali jih pa niti v čevelj ne stlačiš . Kupi se jih pa v (skoraj vseh) športnih trgovinah.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 20:45:53
|
|
|
|
petarda
|
Super...tole bom šla pa res par številk kupit ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.