Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 19:44:43
|
|
|
|
*bubi*
|
smučarka Tina. Meni pa več nekako ni sploh ne smuča, tak da ni neke vlečne sile In ja, meni se zdi smučanje pregrešno drago
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 20:42:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...naš ziher nebi hotel dat gor pancerjev, čelade, očal...mi imamo še šal problem dat za vrat kar tako "na suho" pravgotovo ne. Če bi pa opazoval pri smučanju tebe/ /bratrančka/... bi se pa sigurno strinjal, da tudi on poskusi in privolil, da mu navlečeš vso opremo . Saj za na kolo ima tudi čelado kot obvezno opremo, tko da mislim, da tudi tu ne bi bilo težav ja...saj to ja...nimamo nobenega smučarja pri bajti....jaz sem bila nazadnje na smučkah še v osnovni šoli in sploh ne vem, če bi še znala smučat, čeprav pravijo, da ne pozabiš kar tako...sem si vedno potem želela še kaj smučat, samo moj lubi tudi ni smučar, pa oprema se mi je vedno zdela fuuul draga za tistih nekaj dni smučanja na leto ....ampak si želim, da bi otroci smučali in upam, da se bomo kako zimo spravili na smučišče
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 20:57:11
|
|
|
|
ada2
|
mene so tudi na smučke postavili pri dobrih 3 letih, potem sem nekako cež OŠ smučala, potem pa več ne... opremo še imam tisto predpotopno , volja mi vsake toliko časa pride, ampak nikoli ne uresničim , moj več ne smuča, ker si je pri smučanju potrgal kolenske vezi in bil 3 mesece nemobilen, sami mi pa definitivno ni za iti.... poleg tega pa bi se vsi smejali mojim smučkam.... to, da so nekoč pripadale katjuši pušnik verjetno zdaj nič ne pomeni več, ali? nekoč sva z atijem skupaj smučala, zdaj pa tudi on že kakih 15 let ne smuča.... aja, on je imel pa še hujšo opremo - pancarje na vezalke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 21:07:52
|
|
|
|
Urša
|
Frajerka Tina! Pri nas pa ne smučamo... No, ati gre kdaj, otroka pa še nista poskusila. Meni je to tako drago, da samo pomislim kaj vse se rabi in koliko stane, da se družina odpravi na smučišče...me pa mika zadnje čase, da bi probala, nisem bila na smučkah že od osnovne šole!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 9:13:13
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. Kavica A kera še dela danes al smo vse na dopustu?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 11:08:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
A kera še dela danes al smo vse na dopustu? Jaz delam ...še vse tri dni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 17:41:00
|
|
|
|
ada2
|
dopoldne sem nesla papire na socialno za porodniško in sem tam srečala pri smetnjakih eno ciganko, ki je že prej skoz hodila k nam, ampak zdaj je pa mogoče že kako leto ni bilo, ker so malo zaostrili prehod čez mejo (hrvaška). ko sem lezla iz avta me je pozdravila, jaz sem na hitro odzdravila in šibala s papiri notri, navsezadnje sta bila nuša in adam sama doma in se mi je mudilo. potem doma čez dobre 3 ure pozvoni in ati pride po mene, da me nekdo išče komisija sem pomislila grem dol in na vratih ta ciganka, pa pravi, da je vesela, da me je prej v mestu srečala, pa če imam kaj premalega od dece ali pa kako čokolado, da bodo deca veseli ko pride domov..... seveda sem ji naprala nekaj sladkarij, ki jih mi ne jemo in smo jih dobili zdaj med prazniki, pa nekaj nušinih oblačil sem ji dala, ki so bila namenjena za njih, samo časa ni bilo, da bi jim odpeljali. no in ona se zahvali in kao odide. čez 5 minut pa spet pozvoni in spet ona, pa se ful opravičuje in pravi, da je videla zunaj ene otroške škornje in jo zanima če jih več ne rabimo..... mislim vljudnost in poštenost na vrhuncu, nekako imamo te ljudi za bolj tatinske
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 19:53:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, dobra duša . Hecno, ja, da je vprašala za škornje.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 19:54:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo se danes spet potepali..... zdaj pa imam vsega dovolj. Ne grem več iz stanovanja letos
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 20:43:12
|
|
|
|
ada2
|
uh, mojega bom pa jutri pošteno nahrulila.... on me zdaj samo pusti že cel dan, sem čisto fertik zdaj, ko sem adama stuširala pa spat spravila, pa nuši pomagala pri pranju in sušenju las.... mi je v kopalnici prav slabo postalo in sem mogla zdaj iti malo posedet in eno cedevito spit, da se lahko še jaz grem stuširat, pa direkt v posteljo.... aja, pa govor za jutri si moram pripravit, za jezikovo župo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 20:54:16
|
|
|
|
petarda
|
Moja dva pa gresta jutri po novo harmoniko za lubijevega bratca, jaz pa bom doma...upam, da mi uspe zlikat in omare pospravit, sem šele sedaj dojela, da imam samo še jutri čas, ker zadnji dan pa res ne mislim garat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 20:57:02
|
|
|
|
petarda
|
Danes sem naredila svoj prvi tiramisu ...saj s kremo sem zadovoljna...za piškote se mi pa zdi, da so namočeni v premočno mešanico ...saj pravi okus naj bi bil šele jutri, ne? Sem pa iskala tisti recept od paštetke, ki sem si ga enkrat shranila, samo ga nisem našla... Paštetka bi mi prosim še enkrat poslala?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 21:09:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa govor za jutri si moram pripravit, za jezikovo župo ah...če ne pride direkt od srca ni nič vredno ...te že ni dost razkuril
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 23:06:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Danes sem naredila svoj prvi tiramisu ...saj s kremo sem zadovoljna...za piškote se mi pa zdi, da so namočeni v premočno mešanico mmmmmmmmmmmm....zdaj je že malo boljši okus....čez urco ali dve bo ziher čista 5 ....aaaaa boljš, da se spat poberem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.12.2008 23:18:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A kera še dela danes al smo vse na dopustu? Jaz delam ...še vse tri dni Očitno edina med nami ...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje ...se spomnim že predno sem šla na dopust...so že vse stranke voščile "vesele praznike"....zdaj je pa verjetno čisti vrhunec.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 7:49:32
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro danes jaz kuham jaz sem svojo spila že ob 6.00
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 10:04:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 dobro jutro danes jaz kuham jaz sem svojo spila že ob 6.00 Dobro jutro Amy...saj je bil že cajt, da spet ti enkrat skuhaš ... Ob 6.00? Ne moreš spati?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 10:50:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ob 6.00? Ne moreš spati? pomoje bi ona že lahko ...sam kdo drug ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 10:56:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje darila pobrala, se z vsemi polupčkala, z vsakim nazdravila ...ja res je zdaj vrhunec, ampak že mal najeda ....no ja, saj je samo še en dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 11:16:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje darila pobrala, se z vsemi polupčkala, z vsakim nazdravila ...ja res je zdaj vrhunec, ampak že mal najeda ....no ja, saj je samo še en dan Razmišljaj v tej smeri...boljš se maš trenutno ti v službi, kot jaz pred likalno mizo, kupom perila in razmetano omaro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 12:20:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje darila pobrala, se z vsemi polupčkala, z vsakim nazdravila ...ja res je zdaj vrhunec, ampak že mal najeda ....no ja, saj je samo še en dan Razmišljaj v tej smeri...boljš se maš trenutno ti v službi, kot jaz pred likalno mizo, kupom perila in razmetano omaro ja vsaj tega doma ne vidim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 12:23:54
|
|
|
|
ada2
|
ja petarda a še nisi fertik s peglanjem? jaz imam vse speglano, razen tistega kar se trenutno še suši na štriku... in zdaj mi ni jasno, ali to sprotno peglanje zgleda tak, da pač tovoriš vso opremo za likanje na plano kljub temu, da imaš iz celega stroja za speglat recimo le kake 3 majice, ali pač počakaš, da se spet kup nabere
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 12:30:51
|
|
|
|
petarda
|
Pri meni bi bilo sprotno...prva varianta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 12:44:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse ste tak pridne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.12.2008 12:59:02
|
|
|
|
petarda
|
Joj, Ada kak bi mi zdaj prav prišla tista tvoja cigančica....kolk se teh cunj nabere, ne moreš verjet ...bom počakala do poroda...potem enkrat pa moram nujno selekcijo naredit kaj bom še nosila in kaj ne ....pa otroške majce, hlače.... ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.