|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
28.12.2008 19:44:43   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  smučarka Tina.

Meni pa več nekako ni user posted image  user posted image  sploh ne smuča, tak da ni neke vlečne sile user posted image  In ja, meni se zdi smučanje pregrešno drago user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 951
28.12.2008 20:42:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...naš ziher nebi hotel dat gor pancerjev, čelade, očal...mi imamo še šal problem dat za vrat user posted image user posted image user posted image user posted image

kar tako "na suho" pravgotovo ne. Če bi pa opazoval pri smučanju tebe/user posted image /bratrančka/... bi se pa sigurno strinjal, da tudi on poskusi in privolil, da mu navlečeš vso opremo user posted image . Saj za na kolo ima tudi čelado kot obvezno opremo, tko da mislim, da tudi tu ne bi bilo težav user posted image

ja...saj to ja...nimamo nobenega smučarja pri bajti....jaz sem bila nazadnje na smučkah še v osnovni šoli in sploh ne vem, če bi še znala smučat, čeprav pravijo, da ne pozabiš kar tako...sem si vedno potem želela še kaj smučat, samo moj lubi tudi ni smučar, pa oprema se mi je vedno zdela fuuul draga za tistih nekaj dni smučanja na leto user posted image ....ampak si želim, da bi otroci smučali in upam, da se bomo kako zimo spravili na smučišče user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 952
28.12.2008 20:57:11   
ada2
mene so tudi na smučke postavili pri dobrih 3 letih, potem sem nekako cež OŠ smučala, potem pa več ne... opremo še imam tisto predpotopnouser posted image , volja mi vsake toliko časa pride, ampak nikoli ne uresničimuser posted image , moj več ne smuča, ker si je pri smučanju potrgal kolenske vezi in bil 3 mesece nemobilen, sami mi pa definitivno ni za iti.... poleg tega pa bi se vsi smejali mojim smučkam.... to, da so nekoč pripadale katjuši pušnik verjetno zdaj nič ne pomeni več, ali?user posted image user posted image user posted image

nekoč sva z atijem skupaj smučala, zdaj pa tudi on že kakih 15 let ne smuča.... aja, on je imel pa še hujšo opremo - pancarje na vezalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 953
28.12.2008 21:07:52   
Urša
user posted image user posted image user posted image  Frajerka Tina! user posted image user posted image user posted image  Pri nas pa ne smučamo...user posted image  No, ati gre kdaj, otroka pa še nista poskusila. Meni je to tako drago, da samo pomislim kaj vse se rabi in koliko stane, da se družina odpravi na smučišče...me pa mika zadnje čase, da bi probala, nisem bila na smučkah že od osnovne šole!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 954
29.12.2008 9:13:13   
petarda
Dobro jutro.

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A kera še dela danes al smo vse na dopustu? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 955
29.12.2008 11:08:24   
NinaŠ

Jaz delam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...še vse tri dni user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 956
29.12.2008 17:41:00   
ada2
dopoldne sem nesla papire na socialno za porodniško in sem tam srečala pri smetnjakih eno ciganko, ki je že prej skoz hodila k nam, ampak zdaj je pa mogoče že kako leto ni bilo, ker so malo zaostrili prehod čez mejo (hrvaška). ko sem lezla iz avta me je pozdravila, jaz sem na hitro odzdravila in šibala s papiri notri, navsezadnje sta bila nuša in adam sama doma in se mi je mudilo. potem doma čez dobre 3 ure pozvoni in ati pride po mene, da me nekdo iščeuser posted image user posted image user posted image komisija sem pomislilauser posted image grem dol in na vratih ta ciganka, pa pravi, da je vesela, da me je prej v mestu srečala, pa če imam kaj premalega od dece ali pa kako čokolado, da bodo deca veseli ko pride domov..... seveda sem ji naprala nekaj sladkarij, ki jih mi ne jemo in smo jih dobili zdaj med prazniki, pa nekaj nušinih oblačil sem ji dala, ki so bila namenjena za njih, samo časa ni bilo, da bi jim odpeljali. no in ona se zahvali in kao odide. čez 5 minut pa spet pozvoni in spet ona, pa se ful opravičuje in pravi, da je videla zunaj ene otroške škornje in jo zanima če jih več ne rabimo..... mislim vljudnost in poštenost na vrhuncu, nekako imamo te ljudi za bolj tatinskeuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 957
29.12.2008 19:53:37   
*bubi*
user posted image  Ada, dobra duša user posted image . Hecno, ja, da je vprašala za škornje..... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 958
29.12.2008 19:54:16   
*bubi*
Mi smo se danes spet potepali..... zdaj pa imam vsega dovolj. Ne grem več iz stanovanja letos user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
29.12.2008 20:43:12   
ada2
uh, mojega bom pa jutri pošteno nahrulila....user posted image user posted image user posted image on me zdaj samo pusti že cel dan, sem čisto fertik zdaj, ko sem adama stuširala pa spat spravila, pa nuši pomagala pri pranju in sušenju las.... mi je v kopalnici prav slabo postalo in sem mogla zdaj iti malo posedet in eno cedevito spit, da se lahko še jaz grem stuširat, pa direkt v posteljo....

aja, pa govor za jutri si moram pripravit, za jezikovo župouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 960
29.12.2008 20:54:16   
petarda
Moja dva pa gresta jutri po novo harmoniko za lubijevega bratca, jaz pa bom doma...upam, da mi uspe zlikat in omare pospravit, sem šele sedaj dojela, da imam samo še jutri čas, ker zadnji dan pa res ne mislim garat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 961
29.12.2008 20:57:02   
petarda
Danes sem naredila svoj prvi tiramisu user posted image ...saj s kremo sem zadovoljna...za piškote se mi pa zdi, da so namočeni v premočno mešanico user posted image ...saj pravi okus naj bi bil šele jutri, ne? Sem pa iskala tisti recept od paštetke, ki sem si ga enkrat shranila, samo ga nisem našla...

Paštetka bi mi prosim še enkrat poslala? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 962
29.12.2008 21:09:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, pa govor za jutri si moram pripravit, za jezikovo župouser posted image

ah...če ne pride direkt od srca ni nič vredno user posted image user posted image user posted image user posted image ...te že ni dost razkuril user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 963
29.12.2008 23:06:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Danes sem naredila svoj prvi tiramisu user posted image ...saj s kremo sem zadovoljna...za piškote se mi pa zdi, da so namočeni v premočno mešanico user posted image

mmmmmmmmmmmm....zdaj je že malo boljši okus....čez urco ali dve bo ziher čista 5 user posted image user posted image user posted image user posted image ....aaaaa boljš, da se spat poberem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 964
29.12.2008 23:18:48   
petarda

Jaz delam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...še vse tri dni user posted image  

Očitno edina med nami user posted image ...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje user posted image user posted image user posted image ...se spomnim že predno sem šla na dopust...so že vse stranke voščile "vesele praznike"....zdaj je pa verjetno čisti vrhunec.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 965
30.12.2008 7:49:32   
amy26
dobro jutro

danes jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem svojo spila že ob 6.00

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 966
30.12.2008 10:04:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

dobro jutro

danes jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem svojo spila že ob 6.00

Dobro jutro Amy...saj je bil že cajt, da spet ti enkrat skuhaš user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ob 6.00? Ne moreš spati? user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 967
30.12.2008 10:50:17   
NinaŠ
Ob 6.00? Ne moreš spati? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pomoje bi ona že lahko user posted image  ...sam kdo drug ne user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 968
30.12.2008 10:56:00   
NinaŠ
...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje user posted image user posted image user posted image

user posted image  darila pobrala, se z vsemi polupčkala, z vsakim nazdravila user posted image user posted image user posted image  ...ja res je zdaj vrhunec, ampak že mal najeda user posted image   ....no ja, saj je samo še en dan user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 969
30.12.2008 11:16:34   
petarda

...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje user posted image user posted image user posted image

user posted image  darila pobrala, se z vsemi polupčkala, z vsakim nazdravila user posted image user posted image user posted image  ...ja res je zdaj vrhunec, ampak že mal najeda user posted image   ....no ja, saj je samo še en dan user posted image  

Razmišljaj v tej smeri...boljš se maš trenutno ti v službi, kot jaz pred likalno mizo, kupom perila in razmetano omaro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 970
30.12.2008 12:20:26   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Razmišljaj v tej smeri...boljš se maš trenutno ti v službi, kot jaz pred likalno mizo, kupom perila in razmetano omaro user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  ja vsaj tega doma ne vidim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 971
30.12.2008 12:23:54   
ada2
ja petarda a še nisi fertik s peglanjem? jaz imam vse speglano, razen tistega kar se trenutno še suši na štriku... in zdaj mi ni jasno, ali to sprotno peglanje zgleda tak, da pač tovoriš vso opremo za likanje na plano kljub temu, da imaš iz celega stroja za speglat recimo le kake 3 majice, ali pač počakaš, da se spet kup nabereuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 972
30.12.2008 12:30:51   
petarda
Pri meni bi bilo sprotno...prva varianta user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 973
30.12.2008 12:44:26   
*bubi*
Vse ste tak pridne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 974
30.12.2008 12:59:02   
petarda
Joj, Ada kak bi mi zdaj prav prišla tista tvoja cigančica....kolk se teh cunj nabere, ne moreš verjet user posted image user posted image user posted image ...bom počakala do poroda...potem enkrat pa moram nujno selekcijo naredit kaj bom še nosila in kaj ne user posted image ....pa otroške majce, hlače.... user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.