|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
27.12.2008 21:33:51   
tincci
Samo na hitro se javim in vam zaželim lepe praznike, v novem letu pa ČAS - da boste imele dovolj časa za vaša življenja, da boste uživale med svojimi. V zavedanju, da je čas krhek in da je to vse, kar zares imamo ali pa nimamo.

Ada, petarda, pa še kaka nosečka: kratek in simpl porod še želim pa krasne, zdrave otrokeuser posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 926
27.12.2008 22:47:36   
petarda
Hvala Tincci... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 927
27.12.2008 23:16:01   
petarda
Nina a te žive jaslice pri vas se splača it pogledat? Zgleda ful zanimivo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 928
28.12.2008 0:18:32   
Urša
Mi smo bili včeraj na ogledu živih jaslic na našem koncu, je bila prav igra o tem kaj se je dogajalo v Betlehemu in moram rečt, da je bilo otrokoma zelo zanimivo. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 929
28.12.2008 0:46:04   
Urša
Waw, to so prav jaslice na ledu, to more bit šele zanimivo!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 930
28.12.2008 7:48:18   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 931
28.12.2008 7:52:27   
NinaŠ
Nina a te žive jaslice pri vas se splača it pogledat? Zgleda ful zanimivo user posted image

Ja enkrat se definitivno splača user posted image (čeprav je vstopnina vsako leto pretirana user posted image ). Da bi pa vsako leto hodil pa, vsaj meni, ni user posted image . Letos je izpostavljena problematika nemožnosti zanositve (ki se pač prepleta s "standardno" božično zgodbo).

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 932
28.12.2008 8:10:12   
NinaŠ
Danes, po zajtrku, gremo pa itak smučat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima, kako se bo Tina obnesla na smučkah user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 933
28.12.2008 8:25:43   
amy26
Danes, po zajtrku, gremo pa itak smučat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima, kako se bo Tina obnesla na smučkah user posted image user posted image

Nina uživajteuser posted image  jaz bi tudi, vendar da se spravimo smučat bo minilo še kar nekaaaaj časa, enkrat žeuser posted image

Tincci lepo te je bilo spet brat, hvala za lepe želje

< Sporočilo je popravil amy26 -- 28.12.2008 8:26:01 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 934
28.12.2008 8:32:18   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Lepo nedeljo vsem, Nina, uživajte na smučanju, ostale pa vsaka po svoje.

Mi se gremo spet potepat, včeraj smo bili cel dan pri eni babici, danes pa gremo k drugi user posted image . Petarda, škoda, da s petarditom nista mobilna user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 935
28.12.2008 11:19:15   
petarda
Bubi lep se imejte...saj ni, da nebi bila mobilna...ampak sem kar malo razvajena in si želim še dragega poleg sebe, če se že podam na tak izlet user posted image . Drugače ste pa dobrodošli v NM user posted image ...saj je samo kako uro stran od vaše babice user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 936
28.12.2008 11:20:35   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ja enkrat se definitivno splača user posted image (čeprav je vstopnina vsako leto pretirana user posted image ). Da bi pa vsako leto hodil pa, vsaj meni, ni user posted image . Letos je izpostavljena problematika nemožnosti zanositve (ki se pač prepleta s "standardno" božično zgodbo).

Upam, da nam uspe it pogledat...samo...se mi zdi, da mi bo dni v starem letu zmanjkalo za vse kar želim še videt, obiskat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 937
28.12.2008 11:21:52   
petarda

Ma ful ste pridni! Pa daj še kako slikico pripopaj user posted image ....Pri nas pa snega glih tolk, da je mal pokrilo...ni še za sankat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 938
28.12.2008 11:25:39   
petarda

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za kavico, Nina...bo kar prav prišla glede na to, da celo noč nisem spala user posted image .... sem rekla lubiju, da ko je že v BIH naj grejo še mal Sarajevo pogledat....da bom že preživela še eno noč v prazni postelji...ampak sem bila ful vesela, ko je rekel, da pridejo danes nazaj, da Sarajevo bomo šli pa skupaj pogledat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 939
28.12.2008 11:28:50   
petarda

Ada, si bila res pridna user posted image

zdaj res začnem sproti peglat

tega se je pa vedno težko držati user posted image user posted image

Ada jaz imam tudi še za zlikat, pa omaro pospravit...ker to pa je treba naredit, drgač bomo meli tudi celo drugo leto razmetano user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo kdaj??? Saj bi danes, pa nimam destilirane vode doma...v mesto samo po vodo se mi pa ne da user posted image , prekuhat se mi pa tudi ne da user posted image , iz pipe je pa tudi nebi rada točila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 940
28.12.2008 11:30:17   
petarda
Nina daj recept za piškote gor...jaz sem imela tudi za neke cimetove zvezdice lani, samo sem ga tudi nekam založila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 941
28.12.2008 11:32:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

... ...smo pa danes spet smučali user posted image user posted image user posted image user posted image - no Tina in user posted image sta se sankala user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem rekla da se gremo naslednji teden nekam sankat. Imam prosto soboto, kar pomeni da sem 4 dni vkup doma. In sem rekla da nekam gremo. Pa mi je vseeno, če se peljemo do tebe Nina in tam nekje prespimo ali pa povabimo še Bubi in gremo na pohorje. Vsaka ideja je zelo dobrodošla user posted image

Javi kam se boste podali...mogoče pridemo za vami... user posted image ...prvega smo v Portorožu...2. je pa še odprt datum user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
28.12.2008 11:44:00   
ada2
pride katera na lazanjo? pravkar je romala v pečicouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 943
28.12.2008 14:45:31   
petarda
mmmmmmmmmmmmm obožujem lazanjouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 944
28.12.2008 15:10:57   
NinaŠ
Dans sem pa utrujena bolj kot po vsakem smučanju user posted image - čeprav sem se le 4x gor in dol peljala user posted image . Mi je Tina dala vetra user posted image - ona je fina gospodična, ki niti ne posluša kaj ji svetuješ, kaj šele, da bi ona to poskusila izvesti user posted image user posted image user posted image ; no morda je tudi še malo premajhna za smučanje, vendar user posted image - glavno vso pot navzdol sem jo imela "na palicah" - smučala je ob meni, po strmejšem delu meni med nogami. Najbolj navdušena je bila nad vlečnico user posted image , čeprav je tudi za smučanje že vprašala kdaj gremo spet user posted image user posted image user posted image . Se bom žrtvovala za njo user posted image .

Fotk imam bolj malo, itak da nobene "v akciji", ker za fotkanje pa res ni časa user posted image
zadnje priprave:
user posted image
pozerka user posted image
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 945
28.12.2008 15:16:44   
NinaŠ
Nina daj recept za piškote gor...jaz sem imela tudi za neke cimetove zvezdice lani, samo sem ga tudi nekam založila user posted image

jaz sem ga pa potem le našla in spekla prav te cimetove user posted image . Recept prepišem takoj po kosilu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 946
28.12.2008 16:03:16   
NinaŠ
Božični keksi:
25 dag moke
15 dag masla
15 dag sladkorja
1 jajce
ščepec soli
2 žlici cimeta (lahko tud mal več)
za okuse lahko (namesto cimeta) tudi ingver, lešnike, vanilin sladkor, orehe

Pred "izrezovanjem" piškotov, testo 1 uro počiva v hladilniku.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 947
28.12.2008 16:42:23   
petarda
Hvala za recept...Drgač pa vsaka čas Tini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naš ziher nebi hotel dat gor pancerjev, čelade, očal...mi imamo še šal problem dat za vrat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 948
28.12.2008 17:39:58   
NinaŠ
...naš ziher nebi hotel dat gor pancerjev, čelade, očal...mi imamo še šal problem dat za vrat user posted image user posted image user posted image user posted image

kar tako "na suho" pravgotovo ne. Če bi pa opazoval pri smučanju tebe/user posted image /bratrančka/... bi se pa sigurno strinjal, da tudi on poskusi in privolil, da mu navlečeš vso opremo user posted image . Saj za na kolo ima tudi čelado kot obvezno opremo, tko da mislim, da tudi tu ne bi bilo težav user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 949
28.12.2008 17:41:32   
NinaŠ
Drugače smo pa zdajle prišli s kratkega sprehoda user posted image ...brrrrr kako je mraz user posted image . Sem rokavice snela samo da sem Tini nos obrisala, pa rok nisem več uspela ogreti user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.