Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.12.2008 21:33:51
|
|
|
|
tincci
|
Samo na hitro se javim in vam zaželim lepe praznike, v novem letu pa ČAS - da boste imele dovolj časa za vaša življenja, da boste uživale med svojimi. V zavedanju, da je čas krhek in da je to vse, kar zares imamo ali pa nimamo. Ada, petarda, pa še kaka nosečka: kratek in simpl porod še želim pa krasne, zdrave otroke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.12.2008 22:47:36
|
|
|
|
petarda
|
Hvala Tincci...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.12.2008 23:16:01
|
|
|
|
petarda
|
Nina a te žive jaslice pri vas se splača it pogledat? Zgleda ful zanimivo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 0:18:32
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo bili včeraj na ogledu živih jaslic na našem koncu, je bila prav igra o tem kaj se je dogajalo v Betlehemu in moram rečt, da je bilo otrokoma zelo zanimivo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 0:46:04
|
|
|
|
Urša
|
Waw, to so prav jaslice na ledu, to more bit šele zanimivo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 7:48:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 7:52:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina a te žive jaslice pri vas se splača it pogledat? Zgleda ful zanimivo Ja enkrat se definitivno splača (čeprav je vstopnina vsako leto pretirana ). Da bi pa vsako leto hodil pa, vsaj meni, ni . Letos je izpostavljena problematika nemožnosti zanositve (ki se pač prepleta s "standardno" božično zgodbo).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 8:10:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes, po zajtrku, gremo pa itak smučat . Me prav zanima, kako se bo Tina obnesla na smučkah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 8:25:43
|
|
|
|
amy26
|
Danes, po zajtrku, gremo pa itak smučat . Me prav zanima, kako se bo Tina obnesla na smučkah Nina uživajte jaz bi tudi, vendar da se spravimo smučat bo minilo še kar nekaaaaj časa, enkrat že Tincci lepo te je bilo spet brat, hvala za lepe želje
< Sporočilo je popravil amy26 -- 28.12.2008 8:26:01 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 8:32:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Lepo nedeljo vsem, Nina, uživajte na smučanju, ostale pa vsaka po svoje. Mi se gremo spet potepat, včeraj smo bili cel dan pri eni babici, danes pa gremo k drugi . Petarda, škoda, da s petarditom nista mobilna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 11:19:15
|
|
|
|
petarda
|
Bubi lep se imejte...saj ni, da nebi bila mobilna...ampak sem kar malo razvajena in si želim še dragega poleg sebe, če se že podam na tak izlet . Drugače ste pa dobrodošli v NM ...saj je samo kako uro stran od vaše babice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 11:20:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nina a te žive jaslice pri vas se splača it pogledat? Zgleda ful zanimivo Ja enkrat se definitivno splača (čeprav je vstopnina vsako leto pretirana ). Da bi pa vsako leto hodil pa, vsaj meni, ni . Letos je izpostavljena problematika nemožnosti zanositve (ki se pač prepleta s "standardno" božično zgodbo). Upam, da nam uspe it pogledat...samo...se mi zdi, da mi bo dni v starem letu zmanjkalo za vse kar želim še videt, obiskat...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 11:21:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Danes, po zajtrku, gremo pa itak smučat . Me prav zanima, kako se bo Tina obnesla na smučkah Ma ful ste pridni! Pa daj še kako slikico pripopaj ....Pri nas pa snega glih tolk, da je mal pokrilo...ni še za sankat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 11:25:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro! Hvala za kavico, Nina...bo kar prav prišla glede na to, da celo noč nisem spala .... sem rekla lubiju, da ko je že v BIH naj grejo še mal Sarajevo pogledat....da bom že preživela še eno noč v prazni postelji...ampak sem bila ful vesela, ko je rekel, da pridejo danes nazaj, da Sarajevo bomo šli pa skupaj pogledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 11:28:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ada, si bila res pridna zdaj res začnem sproti peglat tega se je pa vedno težko držati Ada jaz imam tudi še za zlikat, pa omaro pospravit...ker to pa je treba naredit, drgač bomo meli tudi celo drugo leto razmetano ....samo kdaj??? Saj bi danes, pa nimam destilirane vode doma...v mesto samo po vodo se mi pa ne da , prekuhat se mi pa tudi ne da , iz pipe je pa tudi nebi rada točila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 11:30:17
|
|
|
|
petarda
|
Nina daj recept za piškote gor...jaz sem imela tudi za neke cimetove zvezdice lani, samo sem ga tudi nekam založila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 11:32:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ... ...smo pa danes spet smučali - no Tina in sta se sankala . Jaz pa sem rekla da se gremo naslednji teden nekam sankat. Imam prosto soboto, kar pomeni da sem 4 dni vkup doma. In sem rekla da nekam gremo. Pa mi je vseeno, če se peljemo do tebe Nina in tam nekje prespimo ali pa povabimo še Bubi in gremo na pohorje. Vsaka ideja je zelo dobrodošla Javi kam se boste podali...mogoče pridemo za vami... ...prvega smo v Portorožu...2. je pa še odprt datum
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 11:44:00
|
|
|
|
ada2
|
pride katera na lazanjo? pravkar je romala v pečico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 14:45:31
|
|
|
|
petarda
|
mmmmmmmmmmmmm obožujem lazanjo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 15:10:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dans sem pa utrujena bolj kot po vsakem smučanju - čeprav sem se le 4x gor in dol peljala . Mi je Tina dala vetra - ona je fina gospodična, ki niti ne posluša kaj ji svetuješ, kaj šele, da bi ona to poskusila izvesti ; no morda je tudi še malo premajhna za smučanje, vendar - glavno vso pot navzdol sem jo imela "na palicah" - smučala je ob meni, po strmejšem delu meni med nogami. Najbolj navdušena je bila nad vlečnico , čeprav je tudi za smučanje že vprašala kdaj gremo spet . Se bom žrtvovala za njo . Fotk imam bolj malo, itak da nobene "v akciji", ker za fotkanje pa res ni časa zadnje priprave: pozerka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 15:16:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina daj recept za piškote gor...jaz sem imela tudi za neke cimetove zvezdice lani, samo sem ga tudi nekam založila jaz sem ga pa potem le našla in spekla prav te cimetove . Recept prepišem takoj po kosilu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 16:03:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Božični keksi: 25 dag moke 15 dag masla 15 dag sladkorja 1 jajce ščepec soli 2 žlici cimeta (lahko tud mal več) za okuse lahko (namesto cimeta) tudi ingver, lešnike, vanilin sladkor, orehe Pred "izrezovanjem" piškotov, testo 1 uro počiva v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 16:42:23
|
|
|
|
petarda
|
Hvala za recept...Drgač pa vsaka čas Tini ...naš ziher nebi hotel dat gor pancerjev, čelade, očal...mi imamo še šal problem dat za vrat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 17:39:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
...naš ziher nebi hotel dat gor pancerjev, čelade, očal...mi imamo še šal problem dat za vrat kar tako "na suho" pravgotovo ne. Če bi pa opazoval pri smučanju tebe/ /bratrančka/... bi se pa sigurno strinjal, da tudi on poskusi in privolil, da mu navlečeš vso opremo . Saj za na kolo ima tudi čelado kot obvezno opremo, tko da mislim, da tudi tu ne bi bilo težav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.12.2008 17:41:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače smo pa zdajle prišli s kratkega sprehoda ...brrrrr kako je mraz . Sem rokavice snela samo da sem Tini nos obrisala, pa rok nisem več uspela ogreti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.