|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
6.12.2008 19:29:38   
*bubi*
CD1:

J.W.Grimm - Rdeca kapica
J.W.Grimm - Volk in sedem kozlickov
J.W.Grimm - Janko in Metka
J.W.Grimm - Pepelka
Janez Bitenc - O medvedku sladkosnedku
Janez Bitenc - O zajckih dudeldajckih
Janez Bitenc - O kozlicku meketajcku
Janez Bitenc - O snezenem mozu, ki je zakuril kres, Zima zima bela, Snezeni moz
Janez Bitenc - O Maricki poticki, Katarina Barbara, Skozi prvo okno, Mesto tutukaj
Janez Bitenc - O mucah ki predejo sanje, Mesto tutukaj, Sedem palckov
Janez Bitenc - O Nejckovem konjicku, Konjicek
Janez Bitenc - O zabi Regici, Barcica, Zaba regica
Janez Bitenc - O srecnih otrocih, En, dva, tri
Janez Bitenc - O vsevedu Ficfiku in treh godcih, Trije godci, Mesto Tutukaj, Medvedek sladkosnedek, Konjicek, Prisel je zajcek, Zabica Regica
Janez Bitenc - Tinkin deznik
Janez Bitenc - Potocek
Janez Bitenc - Hruska debeluska
Janez Bitenc - Maskare
Janez Bitenc - Snezaka
Janez Bitenc - Palcek piskalcek
Janez Bitenc - Cudezne skarjice
Janez Bitenc - Moz s kosem
Kdo je videl
Medvedek Mikec
Tri muce
Slon na kotalkah
Kralj, deček in smeh
Prvoaprilska
Jaka, postarsko letalo
Če sreča odide na počitnice
Nezgoda
Volk in sedem kozlickov
Pepelka
Janko in Metka
Zabji kralj
Cudezna mizica
Trnuljcica
Obuti macek
Povodni moz
Mestni godci
Sneguljčica
Cesarjeva nova oblačila
Rdeca kapica
Zlata ptica
Palcica
Pastircek in carovnikova hci
Kralj drozgobrad

CD 2:
Maja In Gozdni Pozar
Maja In kacji Pastir
Maja In Konjski Obad
Maja Pri Mravljah
Martin Krpan - Fran Levstik
Medvedek Zleze Vase - Frane Puntar
Muca Copatarica - Ela Peroci
Obtoženi Volk - Žarko Petan
Pekarna Mišmaš - Svetlana Makarovič
Radio Huda Luknja - Rajko Ranfl
Kdo je napravil Vidku srajcico - Boris A. Novak
Kozlovska Sodba v Višnji Gori - J. Jurčič
Mojca Pokraculja - Koroška pripovedka
Ostrzek - Macek in Lisjak
Ostrzek - Mesto Bedakov
Tretji Brat - Zlata Ptica
Volk In Sedem Kozličkov
Zvezdica Zaspanka - Frane Milčinski
Čarobni Pisalni Strojček - Smiljan Rozman
Šivilja In Škarjice - Dragotin Kette
Štirje Fantje Muzikantje - Miroslav Košuta
Žogica Nogica - Dr. Jan Malik

CD 3:

01 - Sovica Oka.mp3
02 - Zogica Nogica.mp3
03 - Muca Copatarica.mp3
04 - Sivilja in Skarjice.mp3
05 - Kdo Je Sesil Vidku Srajcko.mp3
06 - Sapramiska.mp3
07 - Obuti Macek.mp3
08 - Miskolin.mp3
09 - Oglje Bobek in Slamica.mp3
10 - Rdeca Kapica.mp3
11 - Juri Muri v Afriki.mp3
12 - Janko in Metka.mp3
13 - Jure Kvak-Kvak.mp3
14 - Volk in Sedem Kozlickov.mp3
15 - Medvedek Uhacek.mp3
16 - Zivali pokopljejo lovca.mp3
17 - Obtozeni volk.mp3
18 - Rdeca Kapica.mp3

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 6.12.2008 19:30:54 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.12.2008 19:47:35   
kvaka

....pri nas je bil Miklavž zmeraj prvi in najbolj "bogat"...božiček ni nosil, dedek mraz pa v šoli, službi...doma pa kakor kdaj

Enako je pri nas ...

Mogoče bo za Božička še kakšna malenkost pod smrekico, bom vse lično zavila, pa če tudi bo notri le pašteta user posted image , ker našim dvema je zakon odvijat darila in odkrivat kaj se skriva user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 6.12.2008 19:49:20 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.12.2008 19:53:10   
kvaka
Uf ... bubi imaš pa velik nabor user posted image

Sam pri nas ne pridejo še v upoštev ... jih ne poslušata rada, raje imata otroško glasbo ...

Sedaj je zakon ena od robotka, pa ne vem točnega naslova

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.12.2008 20:13:10   
*bubi*
Pri nas pa je miklavž prinesel oblačila, sladkarije in sadje.

Igrače pa bo božiček prinesel. user posted image

Meni pa..... user posted image

user posted image  pa........ novo (staro) službo kot kaže user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.12.2008 20:45:29   
NinaŠ
Moj komentar na Miklaža user posted image user posted image user posted image user posted image čistpreveč vsega je prinesel, čeprav sem mislila, da smo dogovorjeni, da nosi le Dedek Mraz ali Božiček, če kdo tako hoče. Tako, da nas Miklavž le doma ni obiskal user posted image . ....pa vsi me že sprašujejo kaj naj DM prinese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.12.2008 20:49:42   
NinaŠ
Tina je spet ful prehlajena user posted image in držim pesti, da se še kaj drugega ne razvije user posted image .

Jutri dopoldne gremo smučat - z Anžetom greva na žičnico, Tina in user posted image , ki ne smuča (no in itak zdaj ne bi mogel) pa bosta na otroški progi vadila user posted image . Upam le, da ne bo prevelike gneče v Kr.Gori user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.12.2008 22:32:50   
petarda
Bubi jaz bi imela CD 3 user posted image . Drgač pa evo...zaspal v svoji sobi in to brez joka user posted image ....Sem se vsedla na stolček zraven postelje in sva skupaj poslušala pravljico...pravzaprav dve...ker ena ni bila dovolj user posted image ...Vmes je imel itak še 1000 vprašanj, pa trajalo je več kot uro in pol, da je zaspal...ampak...počasi pa bo, ne? user posted image ...Me pa edino moti pri teh pravljicah, da težko glasnost naštimaš...mislim....eni govorijo potiho...pol pa kar naenkrat naglas...zna bit moteče, če hočeš otroka uspavat user posted image user posted image user posted image

V glavnem...prvi korak uspel...zdaj pa moram samo še lubija prepričat, da bo on jutri enako vztrajen.user posted image  Ker bi res rada petardita navadila nazaj na svojo posteljo, preden pride user posted image ....Ker, da bi se vsi štirje stiskali na meter šestdeset si ne predstavljam user posted image ...razen ob sobotnih in nedeljskih jutrih, ko se bomo crkljali user posted image user posted image user posted image ... To mi je res najlepši del dneva in tedna...Petardito naju zmeraj objame, da lupčka in reče: "Rad vas imam!"....midva pa itak čist blažena user posted image ....se s tem filava tudi za naprej, ko ga bo puberteta dajala in bo verjetno kaj takega redko slišat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.12.2008 22:34:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tina je spet ful prehlajena user posted image in držim pesti, da se še kaj drugega ne razvije user posted image .

Ti pomagam....user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa držim še zase, da me zdaj kaj ne pobaše...sem tudi ful nahodnauser posted image ...upam, da mi uspe še ta teden zgurat službo, potem pa grem itak že na dopust!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 533
7.12.2008 8:07:36   
amy26
dobro jutro

za Tino user posted image user posted image  da prehlad čimprej mine
user posted image user posted image za Petardita, da se čimprej navadi na posteljo

pri nas nosi tudi bolj DM in božiček, vendar letos je Miklavž skos kaj nosil, tako da je bilo kup enih manjših daril

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 534
7.12.2008 8:38:22   
ada2
bubi pa ti si zlata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če lahko bi jaz imela 2, tistega s sapramiško in tistega z medvedek zkeze vaseuser posted image user posted image user posted image user posted image   sem res mislila, da je ta pravljica pozabljena in zdaj se ti pojaviš, ki jo imašuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne moreš si mislit kako sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 535
7.12.2008 8:42:24   
ada2
user posted image petardito, le vztrajajte, kmalu si bo sam naštimal pravljico in šel spat.

adam je pa začel spraševati kje bo miha spaluser posted image user posted image user posted image user posted image in zdaj goni nekek tako, da bo miha v njegovi postelji, on bo šel pa k nušiuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak bomo še videli.... definitivno pa miha ne more biti v njegovi postelji, ker je prevelika, nušina soba pa premala, da mu posteljo tam naštimamo.... sobe bodo pa porihtane (če bo vse po sreči) šele poleti.... eh, bomo žeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 536
7.12.2008 8:52:26   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Ni problema, bomo danes malo pekli. Taka peka vsaj ne redi user posted image user posted image user posted image

Aja, na en DVD bi lahko dala vse 3 CDje, pa si potem same pokombinirate in zapečete CDje po svoje. Bi šlo?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 537
7.12.2008 8:54:47   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  petardito. Ampak če prav razumem, si ves čas sedela ob njem? No, še malo, pa boš lahko šla ven....

Pri nas bubi tudi vse pogosteje sam zaspi, ampak na žalost je to bolj kazensko user posted image user posted image  Pa mu gre že kar dobro, zdaj moram samo v nagrado spremenit, da lahko sam zaspi user posted image user posted image user posted image

Nekako upam...... da bo to zlavfalo, ko user posted image  ne bo zvečer doma.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 538
7.12.2008 9:32:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  petardito. Ampak če prav razumem, si ves čas sedela ob njem? No, še malo, pa boš lahko šla ven....

Pri nas bubi tudi vse pogosteje sam zaspi, ampak na žalost je to bolj kazensko user posted image user posted image  Pa mu gre že kar dobro, zdaj moram samo v nagrado spremenit, da lahko sam zaspi user posted image user posted image user posted image

Ja...ves čas sem sedela ob njem...in to na tistem malem stočku...sem potem komaj vstalauser posted image .... no, itak je pa potem ponoči prišel k nam in nismo nič spali, ker pravi, da ga spet ušesek boli...že nekaj noči jamra, samo mu nisem verjela, zdaj pa vidim, da je verjetno res...moram samo še pogruntat kdaj ga bom k pediatru peljala.user posted image .....

No...za začetek sem vesela že da zaspi v svoji postelji, tudi če bo ponoči hodil k nam...to je za nas že 2.faza user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 539
7.12.2008 9:34:55   
petarda

Aja, na en DVD bi lahko dala vse 3 CDje, pa si potem same pokombinirate in zapečete CDje po svoje. Bi šlo?

Ampak je res trapasto, da se ne da citirat z označevanjem user posted image ....Drgač pa ja...hvala....super bi bilo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.12.2008 9:44:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ampak je res trapasto, da se ne da citirat z označevanjem user posted image ....Drgač pa ja...hvala....super bi bilo. user posted image

Kdaj si pridete iskat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 541
7.12.2008 10:07:29   
petarda

Kdaj si pridete iskat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če nebi meni tako teklo iz nosa in bi se bolje počutila...bi kar danes prišli...smo že imeli namen...zdaj pa brez veze...user posted image ...torej enkrat v bližnji prihodnosti! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.12.2008 12:40:52   
*bubi*

Če nebi meni tako teklo iz nosa in bi se bolje počutila...bi kar danes prišli...smo že imeli namen...zdaj pa brez veze...user posted image ...torej enkrat v bližnji prihodnosti! user posted image

Ja, res. Razen če bi rada bubiko skozi šipo gledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.12.2008 16:36:11   
petarda
Nina kako je s Tino? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.12.2008 16:39:21   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi, smo se nasmučali, utrujena sem itak najbolj jaz user posted image , ampak.... polna energije. Anžetu gre ful dobro in sem vesela, da sem končno dobila družbo za smučat user posted image user posted image user posted image . Tina je malo smučala, malo se "lopatala" (vozila s plastično lopato), malo spala v avtu.... user posted image Kašlja še vedno, vročine pa na srečo nima, tako da upam, da bo tudi kašelj kmalu minil user posted image .
Drobižka sta zdaj pri v.d. tašči in tastu, kjer razkazujeta Miklavževa darila user posted image , jaz pa brkljam po stanovanju, kar dopoldne nisem utegnila.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.12.2008 16:39:58   
NinaŠ
Nina kako je s Tino? user posted image user posted image user posted image

user posted image sem že odgovorila, sem kar vedela, da boš firbčna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.12.2008 16:41:29   
NinaŠ
Kaj pa ti Petarda, si danes kaj boljša? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.12.2008 16:44:40   
NinaŠ
Aja, drugače pa na smučišču fulll gužva user posted image , sploh na otroškem traku/tepihu nima smisla smučat, ker je to, zaradi gneče, skoraj nemogoče. Na žičnici se je gužva naredila "šele" ob ca 11.30, ampak takrat sva bila pa tudi že z Anžetom malo utrujena in ni bilo nič narobe, če sva ene 5 min počila v vrsti user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.12.2008 18:50:55   
NinaŠ
Pismo, jaz sem pa že kar malo razkurjena, ko toliko časa že čakamo Tinino sobico user posted image user posted image user posted image . Ma saj niti ne rabim cele sobice, samo da posteljo dobimo. Tina je iz dneva v dan manj navdušena, da bo spala v svoji postelji user posted image , tako da nas bo verjetno tudi čakalo še kar nekaj dela preden jo prepričamo  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.12.2008 19:00:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Kaj pa ti Petarda, si danes kaj boljša? user posted image user posted image user posted image

Ne...iz minute v minuto se slabše počutim, kiham, v glavo me tišči, vročine pa hvala bogu nimam...., filam se z vsemi vitamini kar jih premoremo, pa nič ne pomaga..no, saj tako hitro tudi ne more....

Petarditu se je pa tudi pocedilo iz ušeska in sem ga raje peljala pogledat k dežurni, da nebi bilo kaj narobe...dala mu je hiconcil + oglasit se moramo k svojemu pediatru, da bo vzel bris....je pa rekla, da bo bolečina zdaj popustila (hvala bogu)....se pa lahko razvije v kronično vnetje user posted image ....

....evo nimam pojma kako bom vse to časovno uskladila jutri...mi je žal, da nisem že na dopustuuser posted image ....ali pa vsaj z malo več energije kot je trenutno premoremuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......