Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 19:02:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nina kako je s Tino? sem že odgovorila, sem kar vedela, da boš firbčna Sem vesela, da so vsaj njej pike poke pomagale... Kako sobico pa ste naročili? Pri komu?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 19:52:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda in Petardito
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 19:56:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kako sobico pa ste naročili? Pri komu? pri enem "popoldanskem tišlarju" (profesionalno opravlja drug poklic ), ki nama je naredil že praktično vse omare (razen kuhinje in kopalnice) smo dali v delo eno taveliko omaro, posteljo in pisalno mizo. Kotne omare pa so že v sobi, saj sva imela to sobico nekdaj za garderobo. Do zdaj je bil vedno ažuren , samo tokrat mu je nekaj prišlo vmes (je sporočil to dejstvo, tako da se ne morem ravno jeziti nanj ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.12.2008 8:23:19
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica Petardito je včeraj komaj ob 22.uri zaspal... ...ponoči se je zbudil in prišel očita iskat naj gre v njegovo posteljo spat...zanimivo..on pa ni hotel k nama ...no, je šel lubi k njemu za 10 minut...in potem je spal do jutra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.12.2008 8:31:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Hvala za kavico, petarda Upam, da sta oba s petarditom že bolje Pa enako za Ado, , imata res veliko skupnega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.12.2008 8:57:30
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! moj prehlad se še ni polegel, nos imam čisto zabasan, pa v grlu me še vedno praska, pa oči pečejo... ampak vsaj kiham več ne toliko.... ubogega miha je kar metalo, tako sem kihala, po 3x na enkrat in to cel dan. no, da smo pa kompletni se je pa adam ponoči zbudil v napadu kašlja, ampak je bilo kar hitro dobro, sem ga pa vseeno danes doma zadržala, zdaj še malo pokašljuje, ampak je drugače pa ok. upam, da se ne bo kaj razvilo...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.12.2008 9:38:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Prehlajenči pozdravite se Jaz ´mam pa dans taaaaaak musklfibr .... aaaa kako sem brez kondicije . Mi sploh ni jasno kako bom jutri spet smučala , ko sem Anžetu obljubila bom že mogla it
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.12.2008 14:19:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Prehlajenči pozdravite se Jaz ´mam pa dans taaaaaak musklfibr .... aaaa kako sem brez kondicije . Mi sploh ni jasno kako bom jutri spet smučala , ko sem Anžetu obljubila bom že mogla it Začetek bo težak...pol boš pa not padla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.12.2008 19:48:27
|
|
|
|
petarda
|
Razmišljam o vlažilcu zraka...a ga katera uporablja? Katerega? Kakšne so izkušnje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.12.2008 19:50:59
|
|
|
|
petarda
|
Drgač sem pa še zmeraj grooozno nahodna ....mi je kar nerodno bit taka pred strankami...ampak..kaj pa naj? Se močno trudim, da ne diham v nobenega...ampak vseeno ni glih fajn ..... ....petardito pa ni šel k zravniku, ker so rekli, da bi bil po vsej verjetnosti bris že zabrisan in naj pridemo, če bi se mu stvar ponovila...takoj, ko bo mogoče....no, vseeno upam, da se ne bo...al pa da ne bo spet glih med vikendom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.12.2008 20:37:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Razmišljam o vlažilcu zraka...a ga katera uporablja? Katerega? Kakšne so izkušnje? Uporabljamo ..izkušnje? - brez njega verjetno v času kurilne sezone sploh ne bi mogla spat , čeprav ni ravno čisto tih, kar je včasih, ob slabem spancu moteče , pa vendar še vedno manj, kot suh zrak. Imamo DeLonghi, modela ne vem, kupljen v Merkurju ca leto nazaj, za ca 80€. Če ga najdem na spletu, ti prilimam še link
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.12.2008 21:13:18
|
|
|
|
petarda
|
Hvala Nina...mi pa noče odpreti linka naprej...ni več v prodaji pri Big Bangu... Saj malo sem že naštudirala..in vidim, da se splača raje dat malce več EUR in kupiti dobrega, kot šparat ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 7:50:34
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica za lažje vstajanje v mrrrzzzzlo jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 8:03:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za , me je pogrela . Ja za vlažilec sem tudi sama pomislila, da morda ni več v prodaji , ker ga v Merkurjevi spletni trgovini tudi nisem našla, čeprav sem si ga tam ogledovala pred nakupom. Definitivno pa drži (tako kot za vsako stvar) - več denarja več muzke . Čeprav, ko sem tako na hitro preletela ponudbo, se mi zdi, da nekega "srednjega razreda" sploh ni najti - ali je ful poceni (do 50€) ali pa ful drago (nad 100€)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 8:05:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes s službo zaključim že ob 12., potem pa šibam po Anžeta v vrtec in greva smučat , da izkoristiva še današnji lep dan, potem je spet nekaj dni slabega vremena napovedanega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 8:13:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Danes s službo zaključim že ob 12., potem pa šibam po Anžeta v vrtec in greva smučat , da izkoristiva še današnji lep dan, potem je spet nekaj dni slabega vremena napovedanega Vama kar zavidam!!! Uživajta!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 8:47:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Mi vlažilca nimamo, uporabljamo pa inhalator. Za vlažnost sploh ne vem.... je suh zrak, po drugi strani pa se nam kondenz znotraj na šipah dela (konstrukcijska napaka pri gradnji ), tako da nekaj vlage očitno je. Sicer pa zaenkrat pri nas ful malo kuri, pa imamo skoz 23 v dnevni. V kopalnici itak ekstra segrevam, pa sušilni stroj mi vlago dela. V sobah pa je malo hladneje, med 20 in 21.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 9:58:00
|
|
|
|
petarda
|
Jaz pa delam samo še ta teden!!! ...za drug teden mam pa tudi že čist natrpan urnik ....ampak sem fuuuul vesela, da bom lahko vsaj malo zabušavala ....čeprav mi je kar težko poslavljat se od strank...so vsi tako prijazni zdaj, ko vejo, da grem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 10:54:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz pa delam samo še ta teden!!! Huh, sem ti kar mal fovš , ...čeprav ti pa nisem fovš za tisto kar te še čaka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 11:13:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz pa delam samo še ta teden!!! Huh, sem ti kar mal fovš , ...čeprav ti pa nisem fovš za tisto kar te še čaka Partybrejkerca!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 12:31:13
|
|
|
|
petarda
|
Aaaaaaaaaaaa....spet sem bila v Mullerju!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 12:39:19
|
|
|
|
petarda
|
Pa kaj je tle tako zatišje???
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 12:44:51
|
|
|
|
ada2
|
petarda kaj si kupila? mi2 z adamom sva pa zjutraj delala kekse - okraske iz slanega testa. je hotel imeti rdeče, modre in vijolične pa ves čas je govoril zraven, da ti keksi niso za jest. zdaj sem ga malo počivat poslala, jaz grem pa za kosilo do konca naredit, pa komaj čakam, da se malo v horizontalo dam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 12:57:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mi2 z adamom sva pa zjutraj delala kekse - okraske iz slanega testa. jeeee...jaz tudi komaj čakam, da jih bova s petarditom delala ... kupila sem pa pooolno vseh novoletno-božičnih stvari ....najbolj všeč mi je pa en tak adventni koledarček - jelenček za v petarditovo sobo...iz filca za 7 EUR. .... bo prav prišel tudi zdaj, ko spi v svoji sobi in bo vsako jutro ena nagradica ...dve muhi na en mah...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......