|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
9.12.2008 14:34:44   
ada2
bubi 1000x hvala user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam, da posodo pomijem, potem se pa v posteljo zavalim, pa poslušam medvedek zleze vaseuser posted image user posted image user posted image malo sem že sprobala (no, tolko, da vidim, če špilauser posted image ) in me je kar nostalgija prijela ob "jaz sem plezavček, plezavček... rad splezam na stolček...).

petarda super za nakup. jaz bi tudi šla v nakupe, ampak mi pa po eni strani prav paše, da ne morem dolgo stati, tako vsaj ne zapravim dostiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.12.2008 14:58:57   
petarda
Bubi to pomeni, da se bom tudi jaz razveselila? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.12.2008 14:59:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

malo sem že sprobala (no, tolko, da vidim, če špilauser posted image ) in me je kar nostalgija prijela ob "jaz sem plezavček, plezavček... rad splezam na stolček...).

Mene tako zagrabi pri Žogici Nogiciuser posted image user posted image user posted image ...se kar ustrašim tistega zmaja...RES!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.12.2008 15:51:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz pa delam samo še ta teden!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Huh, sem ti kar mal fovš user posted image , ...čeprav ti pa nisem fovš za tisto kar te še čaka user posted image user posted image user posted image  

Kaj pa jo čaka? Nič hudega, same lepe stvari user posted image
Ful ti privoščim, petarda  user posted image user posted image user posted image

Evo, zdaj ko boš imela čas, pa se lahko s petarditom sama v avto napakata user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.12.2008 15:52:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi to pomeni, da se bom tudi jaz razveselila? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si rekla, da si prideš sama iskat  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.12.2008 15:58:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ti si rekla, da si prideš sama iskat  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neeeeeeeeee.....jaz bi mela čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.12.2008 16:07:25   
petarda

Neeeeeeeeee.....jaz bi mela čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne zdaj rečt naj čimprej pridem! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.12.2008 17:34:28   
petarda

Pa ne zdaj rečt naj čimprej pridem! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, bubi! Sem potihem, kar malo upala, da se hecaš. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.12.2008 17:42:44   
ada2
aaaaaaaaaaaah, to je bil pa kvaliteten počitekuser posted image

sva z adamom oba skupaj ležala v veliki postelji in poslušala...

dvomim, da bova danes mi2 s petardo zvečer tukaj na čveku, mislim, da bova obe pravljice poslušaleuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.12.2008 18:42:27   
NinaŠ
AAAAA danes sva se pa namučala user posted image - dobri dve uri in pol non-stop gor in dol, ljudi itak ni bilo skoraj nič user posted image . Samo sem (spet) kot ožeta cunja, komaj čakam, da se spravimo v posteljo user posted image - če omenim dejstvo, da je bil danes še Anže utrujen, mi boste verjetno verjele user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 585
9.12.2008 18:43:49   
NinaŠ

Jaz pa delam samo še ta teden!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Huh, sem ti kar mal fovš user posted image , ...čeprav ti pa nisem fovš za tisto kar te še čaka user posted image user posted image user posted image  

Kaj pa jo čaka? Nič hudega, same lepe stvari user posted image

saj nisem rekla, da jo kaj slabega čaka user posted image , samo to, da ji NISEM fovš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
9.12.2008 18:48:18   
NinaŠ
Petarda, tebe pa prosim, da mi ne pošiljaš takih mailov kot je bil današnji, ker so mi solze kar tekle user posted image , ko sem brala user posted image (pa še ravno v službi je bilo). 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 587
9.12.2008 19:43:28   
petarda

Petarda, tebe pa prosim, da mi ne pošiljaš takih mailov kot je bil današnji, ker so mi solze kar tekle user posted image , ko sem brala user posted image (pa še ravno v službi je bilo). 

Vem....sem jaz včeraj tudi user posted image  kot dež....ampak, če se je vsaj eden od prejemnikov zamislil....potem je vredno poslati naprej user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 588
9.12.2008 19:44:22   
petarda

dvomim, da bova danes mi2 s petardo zvečer tukaj na čveku, mislim, da bova obe pravljice poslušaleuser posted image

ja....evo...se ravno odpravljam user posted image ....midva bova kar Sapramiško user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 589
9.12.2008 19:52:14   
Urša
Ja, jest sm tudi jokala kot dež v službi zaradi Petardinega mejla. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 590
9.12.2008 20:40:24   
*bubi*

ja....evo...se ravno odpravljam user posted image ....midva bova kar Sapramiško user posted image

Čujta vidve! Na DVDju lepo piše, za koga  so pravljice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 591
9.12.2008 20:43:32   
*bubi*
Danes sva bili v posvetovalnici, dali skozi 1. cepljenje. Bubika lepo napreduje, ima že skoraj 6 kg user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
9.12.2008 21:20:09   
petarda

Čujta vidve! Na DVDju lepo piše, za koga  so pravljice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za seznam...samo moj lubi jih je tako čudno nametal na CD-je, da je čist zmešano user posted image ....bo pa treba malo selekcije naredit in zapečt....

....pa vidim, da sem kiksnila pri nakupu radia, da nisem vzela takega z daljincemuser posted image ....bi prišel več kot prav za uravnavanje glasnosti....zdaj moram pa iz zgornjega pograda dol lest ( ideja, da bi sedela zraven na stolu me je po prvem večeru minila user posted image ), da dam potiho ....al pa eno naprej....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.12.2008 21:20:40   
petarda

Danes sva bili v posvetovalnici, dali skozi 1. cepljenje. Bubika lepo napreduje, ima že skoraj 6 kg user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
10.12.2008 7:47:08   
NinaŠ
Dobro jutro!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 595
10.12.2008 7:54:09   
petarda

Dobro jutro!

Dobro jutro. Hvala za kavico user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.12.2008 8:09:40   
ada2
dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image bubika, lepo napreduje. joj, kak bi jo rada v živo videla.... saj vem, da teh 50 km, ki nas loči ni nevemkaj, ampak user posted image user posted image user posted image nekak se ne morem spravit, pa takoooo okorno se počutim, da sploh ne vem, če bi se lahko sama pripelala do tjauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.12.2008 10:19:01   
petarda

user posted image user posted image user posted image bubika, lepo napreduje. joj, kak bi jo rada v živo videla.... saj vem, da teh 50 km, ki nas loči ni nevemkaj, ampak user posted image user posted image user posted image nekak se ne morem spravit, pa takoooo okorno se počutim, da sploh ne vem, če bi se lahko sama pripelala do tjauser posted image

user posted image user posted image   tole je zate user posted image

Jaz pa se zadne dni počutim tako, da bi samo skakala user posted image user posted image ...še prehlad me zapušča. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 10.12.2008 10:32:03 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.12.2008 11:06:36   
NinaŠ
Pri nas pa spet sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...želim, da tako ostane ves teden, ker drugače je bil kao dež napovedan user posted image

Ada, upam, da se ti počutje kmalu izboljša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.12.2008 11:10:52   
amy26

user posted image user posted image   tole je zate user posted image

Jaz pa se zadne dni počutim tako, da bi samo skakala user posted image user posted image ...še prehlad me zapušča. user posted image user posted image user posted image user posted image

petarda super da se pozdravljaš oz. da te prehlad zapuščauser posted image user posted image , te kar pogrešam, boš kaj kmalu hodila mimo nas, če boš si povabljenauser posted image

Elo imam doma, ima vnete učke, tok hitro se prehladi da je joj, smo bili v nedeljo zunaj in je zaspala za 45 minut v vozičku -na sprehodu, seveda zadekana nič ji ni pihalo
in že popoldne je dobila vročino, pa kmalu zatem je imela vodene učke, od včeraj pa ima vnete.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?