Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 14:34:44
|
|
|
|
ada2
|
bubi 1000x hvala komaj čakam, da posodo pomijem, potem se pa v posteljo zavalim, pa poslušam medvedek zleze vase malo sem že sprobala (no, tolko, da vidim, če špila ) in me je kar nostalgija prijela ob "jaz sem plezavček, plezavček... rad splezam na stolček...). petarda super za nakup. jaz bi tudi šla v nakupe, ampak mi pa po eni strani prav paše, da ne morem dolgo stati, tako vsaj ne zapravim dosti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 14:58:57
|
|
|
|
petarda
|
Bubi to pomeni, da se bom tudi jaz razveselila?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 14:59:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 malo sem že sprobala (no, tolko, da vidim, če špila ) in me je kar nostalgija prijela ob "jaz sem plezavček, plezavček... rad splezam na stolček...). Mene tako zagrabi pri Žogici Nogici ...se kar ustrašim tistega zmaja...RES!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 15:51:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz pa delam samo še ta teden!!! Huh, sem ti kar mal fovš , ...čeprav ti pa nisem fovš za tisto kar te še čaka Kaj pa jo čaka? Nič hudega, same lepe stvari Ful ti privoščim, petarda Evo, zdaj ko boš imela čas, pa se lahko s petarditom sama v avto napakata
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 15:52:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi to pomeni, da se bom tudi jaz razveselila? Ti si rekla, da si prideš sama iskat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 15:58:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi to pomeni, da se bom tudi jaz razveselila? Ti si rekla, da si prideš sama iskat Neeeeeeeeee.....jaz bi mela čimprej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 16:07:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi to pomeni, da se bom tudi jaz razveselila? Ti si rekla, da si prideš sama iskat Neeeeeeeeee.....jaz bi mela čimprej Pa ne zdaj rečt naj čimprej pridem!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 17:34:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi to pomeni, da se bom tudi jaz razveselila? Ti si rekla, da si prideš sama iskat Neeeeeeeeee.....jaz bi mela čimprej Pa ne zdaj rečt naj čimprej pridem! Hvala, bubi! Sem potihem, kar malo upala, da se hecaš.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 17:42:44
|
|
|
|
ada2
|
aaaaaaaaaaaah, to je bil pa kvaliteten počitek sva z adamom oba skupaj ležala v veliki postelji in poslušala... dvomim, da bova danes mi2 s petardo zvečer tukaj na čveku, mislim, da bova obe pravljice poslušale
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 18:42:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
AAAAA danes sva se pa namučala - dobri dve uri in pol non-stop gor in dol, ljudi itak ni bilo skoraj nič . Samo sem (spet) kot ožeta cunja, komaj čakam, da se spravimo v posteljo - če omenim dejstvo, da je bil danes še Anže utrujen, mi boste verjetno verjele
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 18:43:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz pa delam samo še ta teden!!! Huh, sem ti kar mal fovš , ...čeprav ti pa nisem fovš za tisto kar te še čaka Kaj pa jo čaka? Nič hudega, same lepe stvari saj nisem rekla, da jo kaj slabega čaka , samo to, da ji NISEM fovš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 18:48:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, tebe pa prosim, da mi ne pošiljaš takih mailov kot je bil današnji, ker so mi solze kar tekle , ko sem brala (pa še ravno v službi je bilo).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 19:43:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, tebe pa prosim, da mi ne pošiljaš takih mailov kot je bil današnji, ker so mi solze kar tekle , ko sem brala (pa še ravno v službi je bilo). Vem....sem jaz včeraj tudi kot dež....ampak, če se je vsaj eden od prejemnikov zamislil....potem je vredno poslati naprej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 19:44:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dvomim, da bova danes mi2 s petardo zvečer tukaj na čveku, mislim, da bova obe pravljice poslušale ja....evo...se ravno odpravljam ....midva bova kar Sapramiško
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 19:52:14
|
|
|
|
Urša
|
Ja, jest sm tudi jokala kot dež v službi zaradi Petardinega mejla.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 20:40:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dvomim, da bova danes mi2 s petardo zvečer tukaj na čveku, mislim, da bova obe pravljice poslušale ja....evo...se ravno odpravljam ....midva bova kar Sapramiško Čujta vidve! Na DVDju lepo piše, za koga so pravljice!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 20:43:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes sva bili v posvetovalnici, dali skozi 1. cepljenje. Bubika lepo napreduje, ima že skoraj 6 kg
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 21:20:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dvomim, da bova danes mi2 s petardo zvečer tukaj na čveku, mislim, da bova obe pravljice poslušale ja....evo...se ravno odpravljam ....midva bova kar Sapramiško Čujta vidve! Na DVDju lepo piše, za koga so pravljice! Pa hvala za seznam...samo moj lubi jih je tako čudno nametal na CD-je, da je čist zmešano ....bo pa treba malo selekcije naredit in zapečt.... ....pa vidim, da sem kiksnila pri nakupu radia, da nisem vzela takega z daljincem ....bi prišel več kot prav za uravnavanje glasnosti....zdaj moram pa iz zgornjega pograda dol lest ( ideja, da bi sedela zraven na stolu me je po prvem večeru minila ), da dam potiho ....al pa eno naprej....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.12.2008 21:20:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes sva bili v posvetovalnici, dali skozi 1. cepljenje. Bubika lepo napreduje, ima že skoraj 6 kg
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.12.2008 7:47:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.12.2008 7:54:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro! Dobro jutro. Hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.12.2008 8:09:40
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! bubika, lepo napreduje. joj, kak bi jo rada v živo videla.... saj vem, da teh 50 km, ki nas loči ni nevemkaj, ampak nekak se ne morem spravit, pa takoooo okorno se počutim, da sploh ne vem, če bi se lahko sama pripelala do tja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.12.2008 10:19:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubika, lepo napreduje. joj, kak bi jo rada v živo videla.... saj vem, da teh 50 km, ki nas loči ni nevemkaj, ampak nekak se ne morem spravit, pa takoooo okorno se počutim, da sploh ne vem, če bi se lahko sama pripelala do tja tole je zate Jaz pa se zadne dni počutim tako, da bi samo skakala ...še prehlad me zapušča.
< Sporočilo je popravil petarda -- 10.12.2008 10:32:03 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.12.2008 11:06:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas pa spet sneži ...želim, da tako ostane ves teden, ker drugače je bil kao dež napovedan Ada, upam, da se ti počutje kmalu izboljša
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.12.2008 11:10:52
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubika, lepo napreduje. joj, kak bi jo rada v živo videla.... saj vem, da teh 50 km, ki nas loči ni nevemkaj, ampak nekak se ne morem spravit, pa takoooo okorno se počutim, da sploh ne vem, če bi se lahko sama pripelala do tja tole je zate Jaz pa se zadne dni počutim tako, da bi samo skakala ...še prehlad me zapušča. petarda super da se pozdravljaš oz. da te prehlad zapušča , te kar pogrešam, boš kaj kmalu hodila mimo nas, če boš si povabljena Elo imam doma, ima vnete učke, tok hitro se prehladi da je joj, smo bili v nedeljo zunaj in je zaspala za 45 minut v vozičku -na sprehodu, seveda zadekana nič ji ni pihalo in že popoldne je dobila vročino, pa kmalu zatem je imela vodene učke, od včeraj pa ima vnete.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?