Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 19:52:36
|
|
|
|
petarda
|
Me veseli, da je vse OK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 21:15:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Me veseli, da je vse OK Enako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 7:35:52
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. Kavica Še malo pa bo petek!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 8:33:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Me veseli, da je vse OK podpis Drugače pa: dobro jutro! Sem včeraj zaspala z drobižkoma ob 19.30 in se zbudila danes zjutraj, ko je ura zvonila . Zjutraj smo bili že pri zobozdravnici, Anže je dobil prvo pravo plombico, Tina ima pa zdaj premazane vse 4ke in 5ke, tako da ima zdaj nekaj časa mir pred zobarjem . Sta pa oba ful pogumna na stolu, sploh se jima pa zdi fensi, ko je zobozdravnica mami od Tinine sošolke in gresta zelo rada tja .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 9:02:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Kaj na mlečne zobke tudi dajejo plombice? Al je to že na šestici (kdaj sploh zrastejo ) Pa otrokom še vedno dajejo z Hg al so vsaj za njih bele zastonj? Bubi je bil zdaj prvič pri zobozdravnici in je rekla, da ima lepe zobke. Pa če ne bo nič posebnega, ima pri petih letih spet sistematskega. No, imajo pa v vrtcu tudi preglede, to pa je res.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 9:35:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj na mlečne zobke tudi dajejo plombice? Al je to že na šestici (kdaj sploh zrastejo ) Pa otrokom še vedno dajejo z Hg al so vsaj za njih bele zastonj? Ja tud na mlečne... ...če je potrebno . Dala je pa Hg plombico, ker je menda ta boljša za 4ko kamor jo je dobil. Kdaj zrastejo 6ice pa pojma nimam - Anže jih še nima
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 9:56:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kdaj zrastejo 6ice pa pojma nimam - Anže jih še nima aha.... saj še ima čas vem, da so prej kot pa petkice ven padejo. joj, kak mi gre na živce, ko ne morem več citirat z označevanjem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 9:57:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dala je pa Hg plombico, ker je menda ta boljša za 4ko kamor jo je dobil. ja, bolj obstojne so. Pa menda sploh niso tak blazno škodljive, kot se je govorilo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 9:58:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Še to moram napisat.... danes ima moja zlata bubika 3 mesece
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 10:02:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Vse najboljše bubiki za 1/4 leta petkice ven padejo petkice gredo ven okrog 11. ali 12. leta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 10:12:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petkice gredo ven okrog 11. ali 12. leta aja, pol pa itak
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 15:22:36
|
|
|
|
petarda
|
Bubika vse najboljše za polne 3 mesece! Kako hitro čas beži.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 15:24:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Me veseli, da je vse OK podpis Drugače pa: dobro jutro! Sem včeraj zaspala z drobižkoma ob 19.30 in se zbudila danes zjutraj, ko je ura zvonila . Zjutraj smo bili že pri zobozdravnici, Anže je dobil prvo pravo plombico, Tina ima pa zdaj premazane vse 4ke in 5ke, tako da ima zdaj nekaj časa mir pred zobarjem . Sta pa oba ful pogumna na stolu, sploh se jima pa zdi fensi, ko je zobozdravnica mami od Tinine sošolke in gresta zelo rada tja . Zakaj in kakšen pa je ta premaz?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 18:01:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zakaj in kakšen pa je ta premaz? Zato, da zobke zaščiti pred kariesom. Premaže samo zgornjo ploskev - "luknjico med š****mi". Kakšen premaz pojma nimam - zobek očisti, gor nanese "premaz" in ga posuši z enim "grelcem".
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 18:02:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
š****mi kakšna cenzura ... š **** m i je bilo napisano
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 18:03:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ma ne me zezat, ne morem napisat Š P I Č K A M I upam da zdaj bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 18:07:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače sem pa danes noro ponosna na drobižka : Če Anže ne bi bil moj sin, ne bi verjela, da je danes stal prvič na smučkah - fant smuča kot bi to počel že dooolgo . Tina pa je tudi presegla moja pričakovanja - čisto lepo se pelje naravnost , zavijanje ji sicer še ne gre od nog, vendar nisem pričakovala niti tega, da se bo sama peljala po bregu navzdol.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 18:35:34
|
|
|
|
*bubi*
|
za Tino in Anžeta drugič pa "grizno površino" napiši, da ne bo cenzure
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 18:54:36
|
|
|
|
petarda
|
š****mi Pa bravo za Tino in Anžeta.... pa mamo naslednika Jureta Koširja ...jaz sem skor ziher, da petardito nebi hotel smučat ....po moje še pancerje nebi hotel obut .... Pričakujem pa čisto drugačno situacijo čez kake tri leta....upam, da se bo mali zgledoval po petarditu, ki bo recimo da takrat vsaj stal na smučkah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 20:54:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
drugič pa "grizno površino" napiši, da ne bo cenzure ja saj to sem mislila, pa če je PC tolk neumen, da takoj na packarije pomisli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 21:04:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina je danes (končno) dobila prave uhanče - itak sva jih morali takooooj montirat . Fotko pa priliepim jutri, ker je danes nisem utegnila slikat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.12.2008 21:07:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
...jaz sem skor ziher, da petardito nebi hotel smučat saj je brez veze forsirat nekaj, kar otroku ni. Anže lani tudi ni niti omenil, da bi smučal, čeprav smo večkrat ob lokalnem smučišču opazovali smučarje. No letos si je pa takoj ob prvem snegu zaželel smuči..... Tina pa itak ne more da ne bi nekaj kar Anže
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.12.2008 7:51:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...jaz sem skor ziher, da petardito nebi hotel smučat saj je brez veze forsirat nekaj, kar otroku ni. Anže lani tudi ni niti omenil, da bi smučal, čeprav smo večkrat ob lokalnem smučišču opazovali smučarje. No letos si je pa takoj ob prvem snegu zaželel smuči..... Tina pa itak ne more da ne bi nekaj kar Anže Ja...saj ga ne mislim...bomo letos kar na sankah Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.12.2008 7:53:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! No bom pa jaz skuhala ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.12.2008 7:59:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
LJUBOSUMNOST MED SOROJENCInataly33Ali je vaš starejši otrok ljubosumen na mlajšega?DA (
40%)
NE (
29%)
VČASIH (
31%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!