Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.12.2008 10:12:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro! No bom pa jaz skuhala .... no, pa hvala.... Pa bubi hvala, ker misliš name .... Pa PETEK JE!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.12.2008 11:17:07
|
|
|
|
kvaka
|
Nina bravo za Anžeta in Tino Naša dva tudi kar naprej omenjata smuči, pa da se bosta smučala, sam kaj ko ni snega. Ga pa vsako jutro, ko pridemo v vrtec poiščeta na parkirišču oz. pogledata, če ga je še kaj (danes ga je bilo še malo) sedaj ga najverjetneje ni več ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.12.2008 11:30:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Pri nas pa gre takole: Dež pada, dež pada na mojo dlan .... pri nas tudi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.12.2008 14:42:35
|
|
|
|
petarda
|
Ada včeraj sem celo mesto obrnila za Muco Copatarico na CD-ju, pa je nisem nikjer dobila. ...Jaz sem petarditu potem vzela Žogico Nogico in Zvezdico Zaspanko. Drgač pa je bila že včeraj taka gneča po vseh trgovinah, danes pa bo verjetno še huje ...nobene recesije ni bilo na vidiku ....ljudje so take škatle iz trgovin nosili, da so se mi kar smilili otroci...čist preveč enih igrač
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.12.2008 15:05:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada včeraj sem celo mesto obrnila za Muco Copatarico na CD-ju, pa je nisem nikjer dobila. ...Jaz sem petarditu potem vzela Žogico Nogico in Zvezdico Zaspanko. Mislim, da ni iskala Muce Copatarice, ker to pa mi imamo na CDju. Sapramiška
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.12.2008 17:27:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aha, po Sapramiški je bilo povpraševanje Drugače pa... ...današnji sneg tu pri nas v Mojstrani je bolj žalosten - moker, da kar skupi leze, ceste so pa itak le kup čubodre ...ampak važno, da je v malovišjeležečih krajih kaj napadlo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 6:09:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Včeraj sem zaspala ob 20. in še dobro, da me je zdajle zbudilo ropotanje pluga (ki pluži čubodro s cest), drugače bi še službo zamrazila , saj niti ure nisem naštimala, ko nisem imela namena zaspat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 9:44:52
|
|
|
|
petarda
|
No...zdaj pa vem, zakaj sem v eni trgovini spraševala za eno v drugi pa za drugo...sem se skoz motila .....mi bi imeli obe....pa nobene nikjer Je bil pa petardito danes ful navdušen...in pravi, da bo zvečer spal v svoji postelji...no....pustimo se presenetiti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 9:47:49
|
|
|
|
petarda
|
No...upam, da ste bile tudi ve pridne in ste Miklavžu kaj nastavile...pa ne mislim piškote in čokoladno mleko ....in da ste se danes zjutraj razveselile darila .....imejte lep dan, mi imamo spet en R.D.....se sploh ne nehajo fešte.....verjetno bo že prav tako, saj je veseli december, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 9:49:12
|
|
|
|
ada2
|
a ste me kaj pogrešale? namreč se nam je stopil prenosnik in zdaj imamo novo mašino, pa tako velik ekran, da me kar moti glede smučanja jaz sem začela kot zelo mala punčka, ker smo prej živeli v črni na koroškem in tam so itak vsi smučali, potem smo se preselili.... nekaj let še hodili med počitnicami smučat v črno, potem pa več nič in zdaj nisem stala na smučkah že kakih 15 let, pa nisem prepričana, če sploh še znam kako bo pa z mojimi otroci pa tudi ne vem... nuša je sicer nekaj malo probala z njenim očetom, adam pa res ne vem s kom bo, saj andrej po nesreči na smučanju, ko je imel potrgane kolenske vezi ne sme (no, lahko bi, ampak če spet pade - kar glede na neizkušnje....) v glavnem, bomo dali otroke v kak tečaj.... ali pa se bo mama opogumila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 10:00:32
|
|
|
|
ada2
|
smo imeli včeraj tudi miklavža pri tašči in je bilo prav grozno... no, v bistvu lepo, ko so otroci tako vestno vsak kako molitvico ali pesmico povedali, pa vsaj tistih 20 minut pri miru sedeli , grozno je pa postalo, ko so se začela dartila deliti eh, ni več tistega čara miklavža, tiste skromnosti... mi2 sva otrokom v paketke napakirala vsakemu eno kinder jajčko, čokolado, smokije, mali paketek keksov in mandarine, pa se mi je že to zdelo preveč.... potem pa da vidite kaj so imeli od svaka in svakinje ni, da ni.... pa prišla je še od svakinje sestra s svojim sinom in prinesla še od 3 različnih darila (no, za naša 2 ne, samo za nečaka), pa potem še pradedek, pa tašča in tast..... v glavnem, da bo bolj pregledno... naša 3 sta dobila vsak po 4 pakete, nečaka pa vsak po 7 paketov..... in glede na to, da imamo po celi mizi razpostavljena darila, ker ne vem kam pospravit, si lahko samo mislim kako imajo šele pri svaku po pravici povedano me je še bolj strah božička
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 10:01:36
|
|
|
|
ada2
|
no, jaz sem pa od miklavža dobila en prehladek in zdaj kiham, pa po grlu me praska
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 10:07:17
|
|
|
|
ada2
|
ja, sapramiško iščemo, pa skoraj nimam več upanja, da jo kje najdem sem se pa spomnila na eno pravljico, ki sem jo imela jaz kot otrok na kaseti. naslov je medvedek zleze vase. zgodba je pa o punčki, ki so ji pravili medvedek in je požrla divji kostanj in jo je zato bolel trebuh in zato je šla v svoje telo pogledat kaj je narobe. in potem potuje po svojem telesu in gre skozi srce kjer visijo slike vseh, ki jih ima rada, .... taka luštna pravljica, ki pa je na žalost tudi nikjer ni za dobiti...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 10:08:30
|
|
|
|
ada2
|
čeprav se še nisem navadila na novo kišto, pa na novo tipkovnico mi je pa všeč, da mi vsaj vse črke delajo in ni več problemov s črko j
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 12:56:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, jaz sem pa od miklavža dobila en prehladek in zdaj kiham, pa po grlu me praska Evo enako ....se midve kar lepo dopolnjujeva to nosečnost, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 13:00:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 po pravici povedano me je še bolj strah božička Mene pa ne .... pri nas je bil Miklavž zmeraj prvi in najbolj "bogat"...božiček ni nosil, dedek mraz pa v šoli, službi...doma pa kakor kdaj....in mislim, da bosta naslednja dva dobrotnika tudi pri nas bolj skromna....Mi je pa všeč, da pri nas ni bilo nekih pretiravanj z Miklavžem letos... smo zdaj obiskali vse točke, kjer je bil Miklavž in povsod je pustil eno majhno malenkost, tak da ni nobene zmede ....veselje pa veliko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 14:30:54
|
|
|
|
Urša
|
Mi jo imamo in vam bi jo rade volje zapekla, samo me ne spusti skozi, je zakodiran CD in ne znam. Je pa pri nas zelo aktualna, jo veliko poslušamo, vbistvu kar na 1. mestu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 14:31:00
|
|
|
|
ada2
|
pri nas je pa na žalost tako, da andrejev brat porabi celo premoženje na darilih in posledično pričakujejo od nas isto ampak za letos sem se jaz odločno uprla... imamo okrnjene dohodke + vse stroške s papirji za gradnjo + šparamo za končno gradnjo, ker mi je bolj pomembno, da zrihtamo stanovanje kot to, da se pred nekom dokazujem kolko si lahko privoščim za nakupe daril... in tako bodo letos dobili odrasli zokne in doma narejene kekse, otroci pa spodnje hlače, okvirček za sliko iz iverke (sem jih v kiku dobila za 50 centov ) in nečaki knjigo grozni gašper (tisto verzijo žepne knjige na pošti, ki je cenovno ugodna)... konec koncev so vsi že tako veliko, da jim bo bolj koristilo, če kaj preberejo, kot pa da jim kupujem igrače.... no, nuša in adam bosta dobila to, kar sta pisala - nuša šestilo in ponija, adam pa lego policaja , zraven pa sem jima kupila še pižamo in spalno srajco - to pač rabita
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 14:35:01
|
|
|
|
ada2
|
o urša hvala grem pa zdaj kar nazaj v posteljo, me je zebsti začelo in zgleda, da bom še vročino dobila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 19:27:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, dobiš. Je lahko v MP3 formatu? Si znaš sama ven navaden CD naredit (z NEROtom)? Ti pošljem cel CD takih pravljic, ok? Še katera? Sem namreč komaj zdaj prečekirala bubijevo zbirko in je tudi Sapramiška vmes
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......