|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
13.11.2008 12:01:48   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

user posted image
No pa še ena slika,ko smo na igralni blazini.

user posted image
No takole oblečena sem v ponedeljek šla  na pregled k P.

oo lepo da mal pokažeš lepotičkouser posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 926
13.11.2008 12:03:29   
bella02
Pasem kravice
user posted image

Ko se pridruži še Tjaša
user posted image

Teja v žaklu, Tjaša v pižami, pripravljeni za spat
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 927
13.11.2008 12:11:34   
sayuri
Iiiii, kako sta luštni Teja in Tjaša user posted image user posted image user posted image
Pa Lina in majči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.11.2008 12:12:19   
Vilika
Še posebaj zate Cebrca en post user posted image user posted image user posted image

Glavo pokonci punca!
Čudno mi je da te je otožnost zadela šele sedaj (ko sta z Ivanom že 'ulaufana'), mene je takoj po porodu . Jokala sem nonstop. Je moral user posted image tolažit mene bolj kot Vida user posted image . Loteval se me je neznanski STRAH. Ne vem točno pred čim. Pred tem, da otročka nebi nič bolelo, da nebi imel krčev, da bi lepo papcal, da bi lepo rasel, da bi normalno videl, slišal, da bi bil pač zdrav, zdrav, zdrav in še enkrat zdrav.

Druga stvar ki me je zadela, je bila ta nekakšna odrezanost od sveta. Na začetku nisem mogla sploh nikamor in me je bilo groza te zapečatenosti - sploh ko se še zaveš, da bo to za cel lajf v bistvu. Preveč sva bila vajena okol skakat. Pa tudi sama sem se miljonkrat brez ovir odpravila kamorkoli, ker ful rada vandram vsepovsod. sploh tujina me vabi. In zdaj - tega ni več user posted image .
Samo toliko počakam da fantič zraste, potem bomo pa spet šibali okrog user posted image .

Potem so tule še neprespane noči. Jooj, jaz tako rada spim, tako rada zjutraj poležim. Mi gre zdajle kar na jok ko tole pišem. Res se rada crkljam in skačem po hiši v pižami tudi do kosila če treba (ob vikendihuser posted image in dobustu). Zdaj je pa kap. Dnevno mi manjka vsaj še kakšne 2 ali 3 urice spanca.  Še kave nisem pila zaradi pritiska - sem jo včeraj ponovno začela...

.... še kaj bi lahko napisala, pa sem že tako predolga...

V glavnem, malo naj ti sedaj pomagajo doma to prebroditi, in boš potem spet kot nova. Kot user posted image .
Jaz sem šla v najhujšem obdobju (Vid je imel 3 tedne), k moji mamici za 3 dni. Je Vida mami imela skoraj ves čas, tudi čez noč. Jaz pa sem si medtem odpočila, musko sem si na glas nabila, šla sem si v trgovino po nekaj novih cot, torbico, šuhe... In sedaj je kul.

Še pikepoke, da bojo težave čimprej mimo.
                          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.11.2008 12:14:32   
bambi14
Pozdravljene čvekice,

mater mate pridno decouser posted image user posted image user posted image , kaki starši taka deca.No moja je tudi pridna,pančka.
Flaša-Po novem ji vsak dan tišim flašo, da bi le spoznala, da je to uporabna stvar in da nekaj ven teče. Mormo pa se namatrat, včeraj se je drla v flašo 10 min in potem spila 70ml in danes sem ji prvič jaz tiščala flašo in mi je spila 60ml in potem še pri meni spranila eno mlekarno. Upam, da bo kaj pridobila na teži, ker ji zdaj dajem dodatek(novalac)......stisnem si 50ml svojega mleka+ priravim 70ml dodatka ter skupaj zmešam, ker samega novalaca neče. No glavno, da popije vsaj nekaj.user posted image
Sem že probala flaše od nuka, aventa, tommm t(al kaj je že) pa na koncu najlepše pije iz stare nukove s starim nastavkom.user posted image Hoče pa jest samo leže, ker sede ne ve kaj si naj počne z mlekom v ustih, ga  premetava sem in tja in na koncu se ji pocedi ob kotičkih ven(po navadi pa se zraven še smeji).

Sušilec- jaz imam tega:
http://www.mimovrste.com/artikel/3270020418/kondenzacijski-susilni-stroj-whirlpool-awz-8665

in sem zadovolna, ker je za 7 kg(tako, da celi stroj posuši) in B energijski razrec/ večino so sušilci C in dokaj veliki porabniki.

Jaz vas VSE rada berem in si ne ženem k srcu ali se počutim prizadeta ali kakorkoli drugače ožigosana, če kera kaj pove kaj si misli. Tako je treba ali ne? Iz napak se učimo in tudi iz dejanj drugih se učimo, sami pa itak potem naredimo po svoje. Nekatere smo se že spoznale, druge se še bomo upam v bližnji prihodnosti( vsaj do konca porodniške) in malo neumno bi bilo, da si zamerimo naše čvekanje tu gor. Je pa res, da je lažje napisat tu gor kot pa povedat v obraz, a ne babike....taki pač smo- RAZLIČNI. Pa za vse user posted image

srečanje MB-ju3 pa se vidimo v MB-ju ne ob 10 pred šparom,....če pa kera zamudi, pa se vidimo v Gingeru( zgoraj nad takosom)....ali je kak drugače zmenjeno?
bella- ja tud jaz ne morem več brez vas in vas vse berem ampak prej ko uspem vse prebrat,.....je že spet kaj za naredit in potem odlašam s komentarji, ki jih imam v glavi, potem pa komentarji niso več aktualni.user posted image

siiiiiiiiiiiiiiiirenaaaaaauser posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.11.2008 12:16:11   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Še posebaj zate Cebrca en post user posted image user posted image user posted image

Glavo pokonci punca!
Čudno mi je da te je otožnost zadela šele sedaj (ko sta z Ivanom že 'ulaufana'), mene je takoj po porodu . Jokala sem nonstop. Je moral user posted image tolažit mene bolj kot Vida user posted image . Loteval se me je neznanski STRAH. Ne vem točno pred čim. Pred tem, da otročka nebi nič bolelo, da nebi imel krčev, da bi lepo papcal, da bi lepo rasel, da bi normalno videl, slišal, da bi bil pač zdrav, zdrav, zdrav in še enkrat zdrav.

Druga stvar ki me je zadela, je bila ta nekakšna odrezanost od sveta. Na začetku nisem mogla sploh nikamor in me je bilo groza te zapečatenosti - sploh ko se še zaveš, da bo to za cel lajf v bistvu. Preveč sva bila vajena okol skakat. Pa tudi sama sem se miljonkrat brez ovir odpravila kamorkoli, ker ful rada vandram vsepovsod. sploh tujina me vabi. In zdaj - tega ni več user posted image .
Samo toliko počakam da fantič zraste, potem bomo pa spet šibali okrog user posted image .

Potem so tule še neprespane noči. Jooj, jaz tako rada spim, tako rada zjutraj poležim. Mi gre zdajle kar na jok ko tole pišem. Res se rada crkljam in skačem po hiši v pižami tudi do kosila če treba (ob vikendihuser posted image in dobustu). Zdaj je pa kap. Dnevno mi manjka vsaj še kakšne 2 ali 3 urice spanca.  Še kave nisem pila zaradi pritiska - sem jo včeraj ponovno začela...

.... še kaj bi lahko napisala, pa sem že tako predolga...

V glavnem, malo naj ti sedaj pomagajo doma to prebroditi, in boš potem spet kot nova. Kot user posted image .
Jaz sem šla v najhujšem obdobju (Vid je imel 3 tedne), k moji mamici za 3 dni. Je Vida mami imela skoraj ves čas, tudi čez noč. Jaz pa sem si medtem odpočila, musko sem si na glas nabila, šla sem si v trgovino po nekaj novih cot, torbico, šuhe... In sedaj je kul.

Še pikepoke, da bojo težave čimprej mimo.
                         user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole si pa tko lepo napisala.user posted image user posted image user posted image
Sem imela v mislih enkaj takega za našo Cebrco napisat, pa ne vem, kako izgleda tale otožnost oz poporodna depresija, zato sem samo objemčke pošiljala. V glavnem.....Vilika, se vidi, da si prebrodila tole krizo in govoriš iz lastnih izkušenj.Vandrala boš pa še lahko....user posted image  Cebrca, ti pa le posluši Viliko in magari u šoping. user posted image
Lahko se pa tud do Ribnice kaj zapelješ....znam dober kafe nardit user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 931
13.11.2008 12:21:19   
daja28
A bo mel božiček kaj popustov na sušilce? Mi tud rabmo enga.

(Pa še LCD, pohištvo za dnevno, novo sedežno, večjo posteljo, avto, prostor za rač - stene...). Eurčki se prepočasi nabirajo - ko pa kredite odplačujemo. user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.11.2008 12:22:52   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ej, a si slišal, da se pri avgustovkah spet kregajo?

user posted image

Ma ja, toliko žensk na kupu, kaj češ...

user posted image

A čm reč, naj se ne kregajo?

user posted image

Ok, punce...ne se kregat.....PLLLOOOOSIM

user posted image

Premirje

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
Sayuri, res si carica!!!!!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 933
13.11.2008 12:24:17   
bella02
Vilika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 934
13.11.2008 12:27:50   
ozziebo
Cebrcauser posted image , ti je že Vilika ful lepo napisala!!!!

Spet alarm!!!!!!!!!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 935
13.11.2008 12:37:05   
anita goitan
erin, naty, tejkaz, matejchi, in še...user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 936
13.11.2008 12:40:53   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Sploh Katji bi se potrudila odgovorit, ker se mi zdi fajn punca. Spomnim se ko sva imeli obe težave s krvavitvami že v nosečnosti, spomnim se ko je morala že maja v bolnico in se je javljal njen fant, vem da je malo prezgodaj rodila fantka Jana... Skratka o nekaterih si pač veliko zapomnim, o drugih pa manj... In ne želim nikomur slabega.

Nisem vedela, da si si tako veliko zapomnila o meni in to si zelo lepo napisala. user posted image user posted image Sem pe res takšna osevba, ki se zelo zasekira, če pride do kakšnega problema. Vem, da to ni fajn, sam si sploh ne morem pomagat, takšna sem.  Ja ko bi se lehko tile gramčki kar tako delili..user posted image . Eh, bo že, jaz sem bila tudi tak drobiž, ko sem bila mala, zdaj sem pa malo obložena okoli trebuha.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 937
13.11.2008 12:46:03   
buhtlčk
cebrca tud men se je v zadnjih treh mesecih parkrat zgodil tak dan. Za popuser posted image . Glede na to, da še zmer kakšen dan švicam ko kojn al pa ko da sem v meni (menda je tko :), so to sigurno hormoni. kar pomeni, da bo minilo. Ja ja, tele droge user posted image  (ta zastonjske, čist bio). Ko me bo pa spet kakšen tak dan doletel, se bom pa upam da spomnila na tale moj post ane (je fino bit pameten ko se fajn počutiš :)

No čist tko, tele zadeve od Justa so fajn - vazelin je zakon, ko da bi vedla, da mi je to že skor tko mal fetiš (no Matejchi, pripombo prosim user posted image ). Skupej s parfumi. zelo lepo diši.

Sayuri za 9 evrčkov sicer nisem najdla, sem pa že uspela kupit za 13€
user posted image
Evo slikica, upam da jo bo pokazal. Jst pač obvladam na ebayu zapravljat user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 938
13.11.2008 12:52:12   
naty13
Sayuri ti si pa res faca,pri dveh dojenčkih si sposobna še zgodbico narest. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Vsi avgustovčki ste fletni, pa mamice tudi. user posted image user posted image user posted image

Maja T. vsaj nekaj dobrega boš potegnila iz viroze. user posted image user posted image user posted image  Vseeno se pa čimprej pozdravi, Zara te rabi polno energije in zdravo. user posted image

Cebrca user posted image user posted image user posted image . Vilika ti je res lepo napisala. Sem se prav zamislila. Vilika res si super. user posted image  Pa kot si napisala, tudi z user posted image , ki imajo kakšen gramček preveč, so problemi. So tu lupinica, banjica,..... Ja že našemu je kar majhna banjica, bo treba taveliko kmal sprobat, pa mi ni jasno, kako bom to naredila sama z dvema otrokoma. user posted image

Sandra super za podaljšano jutro. user posted image user posted image user posted image

Tejka kam si nam ušla. user posted image  

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 939
13.11.2008 12:56:08   
anita goitan
Odg.pediatrinje glede T v sobi:

Za dobro in primerno spanje se svetuje nočno tmperaturo okoli 18°(nekateri viri med 16-18°). relativna vlažnost med 50-60% (kar je z odprtimi radiatorji težko desegljivo, saj relativna vlaga pade tudi na 35%, kar je izredno neugodno za dihala).
Toplota ročic ni merilo za to ali otroka zebe ali ne. Potipajte ga na golo kožo po prsnem košu, če je tam toplo, mu je prijetno.
Če se otrok razkriva, ga oblecite v toplo pižamo in ga dajte v spalno vrečo z rokavi. V tem primeru ga ne bo zeblo tudi če se bo še malce razkril.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 940
13.11.2008 12:58:37   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

A bo mel božiček kaj popustov na sušilce? Mi tud rabmo enga.

(Pa še LCD, pohištvo za dnevno, novo sedežno, večjo posteljo, avto, prostor za rač - stene...). Eurčki se prepočasi nabirajo - ko pa kredite odplačujemo. user posted image

Pri nas je slika podobna: Miklavž bi lahko poskrbel za avto, zamrzovalno omaro, omare za dnevno in kabinet, LCD TV, nov računalnik (da vas bom hitrej bralauser posted image ; sem kupila 8GB velik USB ključ, da shranim slike gor, pa mi ga ta škatla sploh ne prepoznauser posted image ). Bom pa pridna in odtrgala od otroškega in starševskega dod. everčke za omaro za v kopalnico in garderobno za čevljeuser posted image . Mi bomo pa mogl kredit za avto vzet, ne gre drugač. Sva komaj stare dolgove poravnala. Ah ja...user posted image

Sem pridna in pospravljam igrače v Tjašini sobi. Sem 2 vrečki že naštimala za stran. Kolk se to ene šare nabere. Pa pliškotov za prodajat... No, vmes pa skačem na user posted image , da kaj ne zamudimuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 941
13.11.2008 12:58:59   
tejkaz
Mi smo bili na sprehodu kljub dežju. Prevleka, dežnik, Eva je imela palerino škorenjce in dežnikec. Zdaj pa oba sita spančkata. Milina.

A je katero v nosečnosti dajal išias? A ne bi moralo to po porodu izginiti? Jaz danes komaj hodim. Me je strah Jaša pestovat, da se ne zvrnem skupaj z njim.

Sayuri user posted image boš morala začeti stripe pisati.

Cebrca user posted image Ivan je zlati fant, ti si pa njegova zlata mami. Danes je polna luna. Še malo pa bo spustila. Punce z Viliko na čelu so ti pa res lepo napisale.

Anita, jaz ne poznam te babce.

Ryssa, jaz imam babyVac ampak še zmeraj mi je bolj všeč elektronksi aspirator.

MajaT, jaz ne vem. To je še Eva ko je bila majhna. Slikico sem poslala moževemu bratu ki mi jo je z nemi programom pomanjšal, potem se pa na spomnim več kako mi jo je uspelo gor dat. Si bolje?

Majči, jaz imam čez dan vedno mehke. Trde so samo ponoči in zjutraj. Pa še to ne več zelo. Mleka imam pa vedno dovolj.

Naty, oba boš v banjo dala. A veš kako jima bo všeč.

Hehe, poslušam o tem kako bodo nazaj na trg prišle neravne banane in kumarice user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 942
13.11.2008 13:05:04   
Zoja Miša
MI2 bili zunaj kljub dežju. Pikica pod prevleko, jaz pa spet brez dežnikauser posted image . Ampak bom imela pa čudovito kožo. Pravijo, da ji dež koristi.user posted image
Naty, super za Jošta da pridno papa!user posted image

Vprašanje, ali naj, ko ji bom prvič dala AM, ji ga dam dopoldne, popoldne, ali zvečer? Kdaj je najboljše?

Cebrca, pa ne da te hvata popopoporodna depresija?user posted image  Vsekakor se ne dat. Verjetno je le vreme in polna luna vplivala nate! Mi te mamo rade, sem te že skoraj dala med pogrešane! Javi se nam večkrat, pa te bomo spravile v dobro voljo!user posted image  Tebe in Ivana!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Carol, uživajta na telovadbi. Pa javi, seveda!

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Šjore, ne se kregatuser posted image , je bv, sej smo na porodniški in forum je čist free oblika komuniciranja
vsem pošiljam en velik user posted image user posted image

Se strinjam, ker sem sedaj tudi jaz v ta kreg padla! Nisem mislila nič slabegauser posted image

Neža, Tajkaz kaj je bilo pa tole sedaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri, svaka ti čast! Strip je 1A!user posted image user posted image user posted image

[/quote Bella]

Nisem nič slabega mislila, hotela sem le to povedat, da se nam vsem zdi, da nas drugi ne berejo, ker pač ne moremo vsake besede komentirat. Je zgolj tak občutek, kot da se pogovarjaš s škatlo, ki te ne j... Včasih je že dovolj, da daš iz sebe, četudi ni "fitbeka". Jaz vedno VSE preberem in sem kar mal jezna nase, ker brez vas ne morem več in sem preveč cajta tle gor. Kaj čmo!

Se pod tole Bella, podpišem! 

Vilika, lepo si to vse povedala!user posted image Glede bane, pa smo tudi mi že drugo kupili.user posted image  Naša punca je sicer lahka in je zato malo lažje.

Majči, user posted image  za slikice!

Maja T, pomajnšaj jo na minimum, mislim, da je 80. Potem jo shrani na računalnik, potem pa gre. No, vsaj pri meni je šlo. Upam, da ti uspe.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 943
13.11.2008 13:10:23   
Tamy30
ojla pa mam tudi jaz nekaj casa, da vas malce preberem med dnevom, drugace lahko to storim samo zvecer.user posted image user posted image
Martin mi spi. Sva prisla s sprehoda, naju je sredi poti zajel dez, se dobro da imam vedno zraven palerino za vozicek, tak da je bil on in vozicek suha, jaz pa lepo mokrauser posted image

Jutri se torej dobimo v Europarku, pridem zagotovo, ne vem pa ce bom tocno ob 10, hvala Maji za info, kje boste kofetkaleuser posted image

Danes je spet fajn spal ponoci, je vcerj zvecer jedel ob 8h, zaspal ob 9h, in spal vse do danes zjutraj ob 5huser posted image  Kak fajn da razume mamico da bi rada spalauser posted image

Vidim da se nekaj prickate, pa ne no saj nismo nasjtniceuser posted image

Vilika tudi jaz sem bila v podobni situaciji kot ti, takoj po porodu. Sem ze mislila da me dajes poporodna depresijauser posted image Pa je tudi to slo v pozabo, zdaj pa brez MArtina ne mogla nic. Ko pogledam tele velike okrogle ucke, se mi srcek stopiuser posted image

Sem vidla da ene ful omenjate ene copatke, sem sla jih na stran pogledat, so ress cute,samo hm, a so ti copatki tudi za takrat ko zacnejo hodit, ker se mi ne zdijo ortopedski, pa na sliki tudi ni za videti trdega podplata.

Grem sem malo pospravit,
Papa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 944
13.11.2008 13:13:38   
Zoja Miša
Jaz sem pa še ves pospravila. Posesala, pomila potleh in kopalnicouser posted image . Sedaj čakam, da se princeska zbudi.
Sem pa prej ugotovial, da če ji poje, poje ona z menojuser posted image . Če ji to delam, ko je, se mi začne smejati. Je bila fajn pesem po radiu pa se nisem mogla zadržati.user posted image

Copatki so zakon. Jaz jih bom kar za 12 eur naročila!user posted image  Grem čekirat katere bi. Vse?! user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 945
13.11.2008 13:15:26   
Zoja Miša
Oj, ali imajo velikost samo od 6-12 mesecev?! user posted image
Sayuri, katere si potem ti naročila?!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 946
13.11.2008 13:18:42   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Eh, blondinka! Seme mislimuser posted image . Sem našla naročila bom pa:
user posted image

in user posted image  ker Kajo Lino kličem Pikicapokica user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 947
13.11.2008 13:19:31   
Zoja Miša
Sebe! Grrrrrrrrrr...še pisati ne znamuser posted image .
No grem sedaj izvest naročilouser posted image  bom nehala težit

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 948
13.11.2008 13:24:03   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz 

A je katero v nosečnosti dajal išias? A ne bi moralo to po porodu izginiti? Jaz danes komaj hodim. Me je strah Jaša pestovat, da se ne zvrnem skupaj z njim.

Če to zgleda tako, da te prične bolet v sredini ritnice in gre zoprna bolečina potem naprej po nogi, potem se ti pridružujem. Je blo včasih res hudo. Moram pa reč, da sem to po porodu občutila le parkrat, ni pa večkrat. Upam, da se pozdraviš!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 949
13.11.2008 13:24:58   
anita goitan

Eh, blondinka! Seme mislimuser posted image . Sem našla naročila bom pa:
user posted image

in user posted image  ker Kajo Lino kličem Pikicapokica user posted image

ma the bestuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.