Zoja Miša
|
MI2 bili zunaj kljub dežju. Pikica pod prevleko, jaz pa spet brez dežnika . Ampak bom imela pa čudovito kožo. Pravijo, da ji dež koristi. Naty, super za Jošta da pridno papa! Vprašanje, ali naj, ko ji bom prvič dala AM, ji ga dam dopoldne, popoldne, ali zvečer? Kdaj je najboljše? Cebrca, pa ne da te hvata popopoporodna depresija? Vsekakor se ne dat. Verjetno je le vreme in polna luna vplivala nate! Mi te mamo rade, sem te že skoraj dala med pogrešane! Javi se nam večkrat, pa te bomo spravile v dobro voljo! Tebe in Ivana! Carol, uživajta na telovadbi. Pa javi, seveda! IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Šjore, ne se kregat , je bv, sej smo na porodniški in forum je čist free oblika komuniciranja vsem pošiljam en velik Se strinjam, ker sem sedaj tudi jaz v ta kreg padla! Nisem mislila nič slabega . Neža, Tajkaz kaj je bilo pa tole sedaj? Sayuri, svaka ti čast! Strip je 1A! [/quote Bella] Nisem nič slabega mislila, hotela sem le to povedat, da se nam vsem zdi, da nas drugi ne berejo, ker pač ne moremo vsake besede komentirat. Je zgolj tak občutek, kot da se pogovarjaš s škatlo, ki te ne j... Včasih je že dovolj, da daš iz sebe, četudi ni "fitbeka". Jaz vedno VSE preberem in sem kar mal jezna nase, ker brez vas ne morem več in sem preveč cajta tle gor. Kaj čmo! Se pod tole Bella, podpišem! Vilika, lepo si to vse povedala! Glede bane, pa smo tudi mi že drugo kupili. Naša punca je sicer lahka in je zato malo lažje. Majči, za slikice! Maja T, pomajnšaj jo na minimum, mislim, da je 80. Potem jo shrani na računalnik, potem pa gre. No, vsaj pri meni je šlo. Upam, da ti uspe.