![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 8:21:00
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Tiste, ki samo dojite, a vaši znajo piti tudi iz flaške? Ne!!! In sem prov , ker ne zna oziroma noče. In sploh nevem kaj naj naredim, da bo pila. Včasih se mi zdi, da mi zvečer zmanjka mleka, ji hočem dati po flaši in ni pogojev, da bi kej spila.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 8:25:59
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro Hvala za kavico. Sem od 5h pokonci, ker je imela Zara čebljalne vaje . Drugače sta kar ok spala (vsak se je 1x zbudil). Smo imeli pa včeraj borbe zvečer za zaspat . Ob 22h sta bila še oba pokonci. Sta pa čez dan spala 4 ure v kosu. Zgleda, da ju je telovadba tko utrudila.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 8:39:10
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. Hvala za . Tejka a spet sem pogrešana. Super si tole napisala glede komentiranja in branja. Se povsem strinjam. aja, bne vem ali si dobila odgovor na sms. Sem bila že tolk zmatrana, da sploh nisem opazila, ali je poslalo ali ne. Maja T. čimprej se pozdravi. Katja upam, da ni pri vas tudi alergije. Vsaj na KM ne. Jaz upam, da ima Jošt le na kakšne pršice ali kaj manj resnega. Tole glede premalo pridobivanja teže je pa že kaplja čez rob od P. Saj je že vsak drugi avgustovček prelahek Važno, da je otrok zadovoljen, nasmejan in pridno spančka. No, mi smo takole preživeli dan. v postli z virozo, Nejca je mami kar odpeljala domov s sabo, je pri njej spal, ker ravno danes popoldne dela. Jaz pa sem šla zvečer zamenjat pri delu, ko sem dala Jošta spat ob 18h. Pa še v lekarno sem šibala po mleko za Jošta in je bila ura že veliko, ni se mi dalo pisat zvečer. Spali smo ok. 18h-3.30-6.45. Potem pa crklanje v najini postelji. To se tudi ne naredi 5X na leto. Potem je imel pa Jošt svoj naval hranjenja. Ni in ni bilo dosti Pa rit sva previla, se oblakla in zdej je že tolk ura Še juhico dam kuhat, potem pa šibam po Nejca.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 8:39:19
|
|
|
|
aradej
|
Maja T in Katja moja tut pije po flaški, dobi čaj po flaški pa občasno dobi AM ker si ne spumpam dovolj potem pa se sekiram kar spet ni dobro, raje ji dam AM pa vem da se je najedla hvala za kavico sem jo glih spila
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 8:43:05
|
|
|
|
Carol11
|
Jutro, berem da imamo mi enak problem. V torek je bilo 7 dni odkar Hana ni kakala, zato sem klicala zdravnico,ki je svetovala sladek caj. Tudi mi smo imeli borbe z pitjem po flaški, na koncu je obveljala žlička. Jaz pa sem bila 100%, da po flaški ne bo problem, ker dudo bo vzela katerokoli samo da je duda . IZVIRNO SPOROČILO: majči22 IZVIRNO SPOROČILO: gajka Tiste, ki samo dojite, a vaši znajo piti tudi iz flaške? Ne!!! In sem prov , ker ne zna oziroma noče. In sploh nevem kaj naj naredim, da bo pila. Včasih se mi zdi, da mi zvečer zmanjka mleka, ji hočem dati po flaši in ni pogojev, da bi kej spila.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 8:47:06
|
|
|
|
tejkaz
|
Gajka, ne, po flaši ne zna piti. Najprej mu dam čaj v flaško in mogoče da po nesreči spije 10 ml, osstalo mu dam po žlički. Afnava se in reživa, vmes mu pa vlivam čaj po grlu. Pa nama kar uspe. Naty, nisem dobila SMS-a. Samo da ste vi še zdravi.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 8:52:05
|
|
|
|
anita goitan
|
jutroo, ma smo ce do pol9ih certali tako da je moj spet bil pozn za v službo , mah nič zato.. Zoja zdej že pri pultu čaka in tolče: hočem joško , jaz pa hitro vam tipkam da vas pozdravim, punce moje Potem bo šla ninat in bom lahko kaj pokomentirala, juhu Šit dež...vikend bo pa lep-gremo na Vipavsko šibam postrežt moji lubici
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 8:57:23
|
|
|
|
cebrca
|
Zoja Miša, Naty, K_a_t_j_a, Maja T, da se bo vse uredilo! dojenje in flaša flašo sem ukinla, ker potem ni znal jest na joški in se kar lepo ujameva na čaj na žličko. Če pa to ne gre, se pa v lekarni dobi sterilne brizge. In mu lepo v kotičku ust lepo počasi stiskam čaj v usta. seveda ima med tem eno tetra plenico okoli vratu in brizgo imam naslonjeno na prstu pri ustih, da ga mu je ne bi po nesreči zarila v dlesen ali pregloboko. Vilika sem se samo toliko oglasila, da boste pomirjene. Sem prebrala samo zadnje dve strani in ne vem, kaj se dogaja. Vikend sem imela pa grozen, sploh ne vem kaj mi je bilo sem celo soboto in nedeljo prejokala, očitno so me še od poroda zvili živci . Me je moj že hotel peljat k zdravniku, pa se sedaj počasi nekako pobiram. Sem pa bila zelo veliko zunaj in med ljudmi da sem se vsaj malo pomirila. Sem prišla v hišo samo Ivana previt in da sva jedla, potem pa spet ven. Pa še zdaj imam tak čuden občutek ko sem sama z Ivanom v hiši kot da me grabi en tak paničen strah, pa nimam pojma zakaj! Se bom potrudila čim več oglasit! Vse vas imam rada in če mi bo zneslo da se sestavim se vidimo v Celju!!!!
< Sporočilo je popravil cebrca -- 13.11.2008 9:14:35 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:02:21
|
|
|
|
Carol11
|
Danes greva privic na telovadbo, vam sporocim kako je bilo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:06:13
|
|
|
|
sayuri
|
cebrca pogrešale smo te anita jaz sem hotla naročit tele copatke pri Mojmu škratku. Potem sem pa malce brskala in jih naročila preko Ebaya (no, prijateljica mi jih je naročila). Tko, da so me s poštnino vred prišle 9€/kom. Če si vešča naročanja preko Ebaya, se ti splača.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:06:31
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz katja, Bella, Neža7 in še katera. Kolikokrat smo že imele to debato? Veliko nas je, ki preberemo vse. Vse čisto vse, ampak pri obilici vsega napisanega je človeško, da kdaj pozabimo komentirati ali na vprašanje odgovoriti. Se pa velikokrat zgodi da se isto vprašanje ponovi večkrat (ne rečem da od vas) in mi je kdaj že butasto odgovarjati. Zato se nič več smilit kako vas ne beremo, ok? Pa nič hudega nisem mislila. Moram upoštevat, da te punce ne hodijo na forum pogosto in ne poznajo za vsako kaj se dogaja tu gor kot ti! Nimajo časa prebrat milijon strani, če smo se o tem že pogovarjali......... Midve itak se ne štekava, ker sva preveč različne.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:06:39
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Carol11 Danes greva privic na telovadbo, vam sporocim kako je bilo. No, le sporoči. Verjetno bo zabavno
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:09:23
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Carol11 Danes greva privic na telovadbo, vam sporocim kako je bilo. samo, da ne bo taka telovadba, ko smo kakšen teden nazaj videli
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:11:41
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Hvala vam punce za tolažbo, sem bila včeraj zelo slabe volje. Danes sem že malo bolje. tejkaz je pa res tako kot je neža7 napisala, da nisem tako pogosto gor in da ne uspem vsega prebrat, zato včasih napišem kakšno vprašanje, ki je že bilo. Se opravičujem. Pač Jan rabi veliko moje pozornosti in veliko sem sama doma, tako da nisem toliko na RR. HVala vam še enkrat za tolažbo in ker mi stojite ob strani!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:12:52
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Hvala vam punce za tolažbo, sem bila včeraj zelo slabe volje. Danes sem že malo bolje. tejkaz je pa res tako kot je neža7 napisala, da nisem tako pogosto gor in da ne uspem vsega prebrat, zato včasih napišem kakšno vprašanje, ki je že bilo. Se opravičujem. Pač Jan rabi veliko moje pozornosti in veliko sem sama doma, tako da nisem toliko na RR. HVala vam še enkrat za tolažbo in ker mi stojite ob strani!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:14:40
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri anita jaz sem hotla naročit tele copatke pri Mojmu škratku. Potem sem pa malce brskala in jih naročila preko Ebaya (no, prijateljica mi jih je naročila). Tko, da so me s poštnino vred prišle 9€/kom. Če si vešča naročanja preko Ebaya, se ti splača. o hvala za info, bom pa tam naročila, to je občutno ceneje Ma se mi prou smilijo otročki ki ne morejo kakat , to mora bit res hudo ker vidm kolk gre enga dreka (ja drek sej kaj pa je druzga ) pr Zoji vsak dan vn in to skor pr vsakem dojenju razen ponoči, takrat pa špara in zjutraj naredi eno grande porcijo
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 13.11.2008 9:16:30 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:16:55
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri cebrca pogrešale smo te anita jaz sem hotla naročit tele copatke pri Mojmu škratku. Potem sem pa malce brskala in jih naročila preko Ebaya (no, prijateljica mi jih je naročila). Tko, da so me s poštnino vred prišle 9€/kom. Če si vešča naročanja preko Ebaya, se ti splača. Hvala sem tudi jaz vas pogrešala, ampak mi ni zneslo!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:18:28
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Jest bi tud , pa je Zoja Miša obljubila, da se oglasi, ko dobi . A ne, Zoja Miša? Res je Bella, bom prišla vaju kaj pogledati, brez skrbi Vilika, hvala za lepe besede Katja, nikar tako! Glavo gor! Vse je o.k. Tvoj Jan bo pač bolj drobčken, tako kot moja Kaja Lina. In tudi pri meni je tako, spumpam si cca 140 ml na cc 4 ure. Tudi MI2 bova morali začeti dodajati umetno mleko. Sicer je tvoj Jan star že 3,5 mesecev, torej je to super! Če pa z P nisi zadovoljna ti pa svetujem, da se prestavi, ker le ta pa je res fajn, da mu zaupaš in si z njim zadovoljna! Še en zate, ker si pridna mami! In ja, tudi jaz včasih sama sebi jamram , ampak pomaga pa! In Tejkaz je povedala prav! Maja T, drži se in pazi da mleka ne izgubiš! Veliko pij, da ne dihidriraš!!! Gajka, hvala za kavico! Super za mizo! Ostalo kasneje me princeska kliče
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:18:41
|
|
|
|
miškolinček
|
Dobro jutro,no pri nas je že dober dan,mi smo imeli pa ob 6-i čebljalne vaje . Sem mislila da bo še mal podremal če mu dam dudo,pa se ni dal motiti in je toliko časa čebljal da sem vstala. Sayuri,a imaš mogoče link od Ebaya,upam da sem prav napisala.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:22:50
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz katja, Bella, Neža7 in še katera. Kolikokrat smo že imele to debato? Veliko nas je, ki preberemo vse. Vse čisto vse, ampak pri obilici vsega napisanega je človeško, da kdaj pozabimo komentirati ali na vprašanje odgovoriti. Se pa velikokrat zgodi da se isto vprašanje ponovi večkrat (ne rečem da od vas) in mi je kdaj že butasto odgovarjati. Zato se nič več smilit kako vas ne beremo, ok? Pa nič hudega nisem mislila. Moram upoštevat, da te punce ne hodijo na forum pogosto in ne poznajo za vsako kaj se dogaja tu gor kot ti! Nimajo časa prebrat milijon strani, če smo se o tem že pogovarjali......... Midve itak se ne štekava, ker sva preveč različne. Moje mnenje je, da je potrebno pomagat vsaki, ki jo kaj muči, pa čeprav je bilo že večkrat napisano. Sej tukaj smo zato, da se podpiramo in pomagamo eni drugi z nasveti in tolažbo, kar mislim, da je najpomembneje. Ali se motim Pa nisem mislila nič osebnega, ampak na splošno .
< Sporočilo je popravil majči22 -- 13.11.2008 9:23:24 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:24:08
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša In Tejkaz je povedala prav! k_a_t_j_a...... zgleda, da bomo morali VSE prebrat preden nekaj vpašamo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:27:52
|
|
|
|
Maja T.
|
Hvala punce za dobre želje . Je mami pri meni, da ima Zaro in da jo carta in lubčka. Zara zdaj spi, mami sesa, jaz pa na RR . Cebrca, kako te je lepo brati ... Tejkaz in Neža7
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:29:13
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Moje mnenje je, da je potrebno pomagat vsaki, ki jo kaj muči, pa čeprav je bilo že večkrat napisano. Sej tukaj smo zato, da se podpiramo in pomagamo eni drugi z nasveti in tolažbo, kar mislim, da je najpomembneje. Ali se motim Pa nisem mislila nič osebnega, ampak na splošno . HB še ena, ko ima in ji ni težko komu pomagat, če ima težavo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:34:07
|
|
|
|
miškolinček
|
Anita, ,grem gledat če bom znala naročit. Sem šele zdaj vidla da je nemško ,jaz znam po nemško samo dober dan,grem gledat če je kje še kakšna angleščina. A mogoče že veš kaj je teba tam kliknit da dobiš copatke in otroške stvari ven? Nič,grem čekirat dokler imam še čas,Filip ima svoj pol urni spanec zdajle
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.