|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
13.11.2008 10:03:54   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Evo,sem našla http://copatki.homeip.net/

No glede na to da piše  da je poštnina brezplačna pa še ni drago,ker tam na ebayu moraš že mal nemško znati. Bom se enkrat spravila tja pa mal pogledala če kaj razumem. Vseen še enkrat  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 901
13.11.2008 10:05:47   
K_a_t_j_a
tinka14 kak lepa slika!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem že tudi bila s srednjo šolo na pohodui na Golteh, smo šli do planinskega doma. Sam je pa kr strma pot gor, tam ko smo mi šli. Pa še štopal mi je profesor za oceno in sem pol ure prej prišla gor, kot bi morala.user posted image Sem si zapomnila ta pohod, madonca.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 13.11.2008 10:07:06 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 902
13.11.2008 10:06:34   
K_a_t_j_a
Sayuri hvala za ta link o copatkih. 

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 903
13.11.2008 10:09:35   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Evo,sem našla http://copatki.homeip.net/

No glede na to da piše  da je poštnina brezplačna pa še ni drago,ker tam na ebayu moraš že mal nemško znati. Bom se enkrat spravila tja pa mal pogledala če kaj razumem. Vseen še enkrat  user posted image

js sem kr svoji mami poslala, ko glih obvlada jezike, da mi tole preuči.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 904
13.11.2008 10:10:31   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

tinka14 kak lepa slika!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem že tudi bila s srednjo šolo na pohodui na Golteh, smo šli do planinskega doma. Sam je pa kr strma pot gor, tam ko smo mi šli. Pa še štopal mi je profesor za oceno in sem pol ure prej prišla gor, kot bi morala.user posted image Sem si zapomnila ta pohod, madonca.

katja, kam si pa hodla v SŠ? verjetno ste šli po bližnici, lušna je pot ja...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 905
13.11.2008 10:12:36   
tinka14
evo, moj grof me kliče, gremo previjat, jest...
lep dopoldan vsem!!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 906
13.11.2008 10:12:45   
K_a_t_j_a
Na sšgt Celje. 

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 907
13.11.2008 10:14:42   
sayuri
Ej, a si slišal, da se pri avgustovkah spet kregajo?

user posted image

Ma ja, toliko žensk na kupu, kaj češ...

user posted image

A čm reč, naj se ne kregajo?

user posted image

Ok, punce...ne se kregat.....PLLLOOOOSIM

user posted image

Premirje

user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 908
13.11.2008 10:18:34   
miškolinček

Ej, a si slišal, da se pri avgustovkah spet kregajo?

user posted image

Ma ja, toliko žensk na kupu, kaj češ...

user posted image

A čm reč, naj se ne kregajo?

user posted image

Ok, punce...ne se kregat.....PLLLOOOOSIM

user posted image

Premirje

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image
full dobr si to zrežirala

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 909
13.11.2008 10:20:13   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Tiste, ki samo dojite, a vaši user posted image znajo piti tudi iz flaške?

Ne!!! In sem prov user posted image , ker ne zna oziroma noče. In sploh nevem kaj naj naredim, da bo pila. Včasih se mi zdi, da mi zvečer zmanjka mleka, ji hočem dati po flaši in ni pogojev, da bi kej spila.

nimam niti ene flaše doma tko da zato je še cajt, pač zaenkrat vse laufa.
Pa si čist prepričana da ti zvečer zmanjka mlekauser posted image ti jo kar pristavi, na L in na D, zvečer je tamala tud mal zmatrana pa se ti mogoče zdi da me
mleka ni

Ma sej nevem več. Ma popoldne je po 17 uri je res skoz na joški, je pa res da je ful tečna, ko jo že matra spanje!
Dopoldne ima pa zgleda dost, ker noče več piti, mleko je pa še.
Mogoče je tudi to, da mislim, da ni mleka, ker so čist mehke, do sedaj so bile čist trde po treh urah. Mislim, da se mi je sedaj vzpostavila ponudba in povpraševanje. Sej imate ve tudi mehke?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 910
13.11.2008 10:38:51   
sandra123
Danuser posted image , vidim, da nisem nič pametnega zamudila user posted image user posted image user posted image ...no, sem bila tudi jaz tako razpoložena včeraj, kot so nekatere danesuser posted image ...Punce, življenje je prekratko, da bi si ga grenile s kreganjem user posted image , rajši izkoristite trenutke sreče in radosti s svojimi težko pričakovanimi zakladki user posted image ....
Sayuri, dobra zgodbica user posted image , lepe slikce....
Gajka, se bova kaj slišali in kakšno rekli glede srečanja, ok????user posted image

No, danes sem malce bolj pozna....je user posted image zjutraj Tino porihtal za v šolo, pa sem jaz še malo lahko poležala z user posted image user posted image ...no, pa sta vsaka na enem koncu postelje čebljali že ob 7.30 in smo vstale in se uredileuser posted image ....Potem je prišel moj očka na obisk in na malo pogovora, ker sva se nekaj pičila....pa sem mu kar najprej eno in potem še drugo bejbo poturila v roke, da se nisva kaj čudno pogovarjala....Ju je pa danes prvič imel na rokah user posted image user posted image user posted image , pa mi potem komentira, da je pa ful razlika v kilaži user posted image user posted image user posted image , ja itak, še vedno 1 kg razlike je....točno bom pa jutri izvedela, ko imamo P....Moj prehlad....še vedno ful kašljam, mali dve pa imata zamašene noske, pa malo pokašljata vsake toliko časa...ne vem, če bosta ju3 cepljeniuser posted image ....Zdaj imata obe po urniku spanje, jaz pa spet gledam kup cotk, da jih zložim, pa eno košaro, da jih zlikam.....Hja, kaj čmo....preveč cot imamo pri hiši user posted image user posted image user posted image .....

No, današnja noč je bila pa kar ok....sicer sem ene 6x vstala in Taji dudo tiščala v usta, da je spala naprej, ker drugače bi jo po mojem spet morala kar naprej dojiti...je pa potem spala do 3.30....tako, da zdaj tudi to prakticiram ponoči, ker včasih samo nekajkrat potegne pri prsih in potem spi naprejuser posted image ...Teja je pa ob 3-eh jedla in potem ob 5-ih......

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.11.2008 10:44:56 >

Lp, Sandra

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 911
13.11.2008 10:39:41   
anita goitan

Ne!!! In sem prov user posted image , ker ne zna oziroma noče. In sploh nevem kaj naj naredim, da bo pila. Včasih se mi zdi, da mi zvečer zmanjka mleka, ji hočem dati po flaši in ni pogojev, da bi kej spila.

Pa si čist prepričana da ti zvečer zmanjka mlekauser posted image ti jo kar pristavi, na L in na D, zvečer je tamala tud mal zmatrana pa se ti mogoče zdi da me
mleka ni

Ma sej nevem več. Ma popoldne je po 17 uri je res skoz na joški, je pa res da je ful tečna, ko jo že matra spanje!
Mogoče je tudi to, da mislim, da ni mleka, ker so čist mehke, do sedaj so bile čist trde po treh urah. Mislim, da se mi je sedaj vzpostavila ponudba in povpraševanje. Sej imate ve tudi mehke?

jaaaa, tud jaz mam mehke, to je čist normalno in mal si na med over net-forum dojenje: http://med.over.net/forum5/list.php?94 prečitaj, imaš dovolj melka čez glavo, niti ne misli na to okuser posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 912
13.11.2008 10:57:40   
Maja T.
Bambi vidim te, kako si ti? No, sva se tak zdaj slišale, ti še enkrat dam gor spletno stran

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf

Gajka, Zara pije po flaški in po joškici. Samo sem opazila, da se ji je na joški začelo sanjat, spije tistijh 4 min, potem jo liže, se ji smeji., jo dam na drugo, spet 4 min. Skupaj je potem HB 8-9 min. bom ji začela čaj po žlički dajat.

Sayuri, tvoja dva sta ... Se mi zdi, da sta si z Zaro full podobne.

Tinka za slikico .

Neža in Tejkaz  dajte no, tako vaju imamo rade...

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

Neposredna povezava do sporočila: 913
13.11.2008 10:59:45   
anita goitan
Punce ki ste rodila v P Kr, a katera pozna babco Jernejo Gortnar, bila pri porodu...fajn punca

Neposredna povezava do sporočila: 914
13.11.2008 11:14:32   
tinka14

mleka ni

tudi ja. na začetku so ble pa tudi po 3h urah čist polne. zdej so pa sam še zjutri trde ko kamen.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 915
13.11.2008 11:24:51   
Maja T.
Sayuri, tvoja dva sta ...user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da sta si z Zaro full podobne.

Sayuri
tako sem mislila, mi ni prej smailov pripopalo in kako dobra zgodba Zare in Lovrota. Dobita oskarja user posted image user posted image user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 916
13.11.2008 11:27:42   
majči22

mleka ni

jaaaa, tud jaz mam mehke, to je čist normalno in mal si na med over net-forum dojenje: http://med.over.net/forum5/list.php?94 prečitaj, imaš dovolj melka čez glavo, niti ne misli na to okuser posted image

Hvala ti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo zate

Neposredna povezava do sporočila: 917
13.11.2008 11:29:44   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

mleka ni

tudi ja. na začetku so ble pa tudi po 3h urah čist polne. zdej so pa sam še zjutri trde ko kamen.

Tudi tebi hvala! No sej pr men so zjutraj tudi trde,ker ponoči več spi. user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi zate.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 918
13.11.2008 11:32:54   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

katja, Bella, Neža7 in še katera. Kolikokrat smo že imele to debato? Veliko nas je, ki preberemo vse. Vse čisto vse, ampak pri obilici vsega napisanega je človeško, da kdaj pozabimo komentirati ali na vprašanje odgovoriti. Se pa velikokrat zgodi da se isto vprašanje ponovi večkrat  (ne rečem da od vas) in mi je kdaj že butasto odgovarjati. Zato se nič več smilit kako vas ne beremo, ok? Pa nič hudega nisem mislila.

Nisem nič slabega mislila, hotela sem le to povedat, da se nam vsem zdi, da nas drugi ne berejo, ker pač ne moremo vsake besede komentirat. Je zgolj tak občutek, kot da se pogovarjaš s škatlo, ki te ne j... Včasih je že dovolj, da daš iz sebe, četudi ni "fitbeka". Jaz vedno VSE preberem in sem kar mal jezna nase, ker brez vas ne morem več in sem preveč cajta tle gor. Kaj čmo!

Gajka, hočemo slikce!!! Naša pije po flaški čaj in mleko (dodajam ji ga zvečer) in pije lepo, če je lačna al žejna, drugače se pa afna. Morda mu ne odgovarja cucelj. Maš istega kot dudo? Kaj pa maš?

sayuri, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 919
13.11.2008 11:46:58   
Vilika
Sayuri - ful si dobra režiserka in luškana sta tamaladva fuuull user posted image user posted image user posted image

O prepiru pa tole - neža zakaj si pa danes prepir iskala? In zakaj si kar na grobo tejko napadla, saj ti ni nič grdega in osebnega rekla? Kot vsi vemo si se zelo namatrala za svojo pupiko in ves čas smo ti VSE stale ob strani, tudi na straneh nosečnost... zdaj pa bolj kot tvoja mala raste, bolj si vzvišena in bolj iščeš prepire... sedaj je prišlo še tako daleč, da ne boš več pisala na forumu. No, temu se reče domišljavost.

Tejka
je vedno polna nasvetov in vedno skuša pomagat, napisala je pač tako, ker je mislila da bomo vsi razumeli. Na en način je hotela potolažit vse tiste punce, ki mislijo da se jih ne bere. Jaz tudi vedno preberem vse, če pa ne poznam odgovora sem raje tiho. Sploh Katji bi se potrudila odgovorit, ker se mi zdi fajn punca. Spomnim se ko sva imeli obe težave s krvavitvami že v nosečnosti, spomnim se ko je morala že maja v bolnico in se je javljal njen fant, vem da je malo prezgodaj rodila fantka Jana... Skratka o nekaterih si pač veliko zapomnim, o drugih pa manj... In ne želim nikomur slabega.

Joj, punce katerih otročki imajo premalo kg - jaz 10tim pošljem Vidovih 10g, se mu ne bo nič poznalo, vašim pa vsaj malo. Eni se redijo premalo, eni preveč. Na koncu bo vse OK, boste videle. Vsi bodo zrasli v velike luštne človečke. user posted image

Je pa s 'tavelkimi' otročki tudi nekaj težav. Naprimer - našemu je banjica že premajhna, star je komaj 2,5 meseca in še ni dovolj stabilen da bi ga naprimer tuširala (nimamo velike banje)... Potem je lupinica skoraj premajhna, pa tudi ni še dovolj trden za kaj večjega... Skratka, fant je velik in težak, motorično pa še ni niti blizu temu da bi z njim lahko ravnala drugače kot z malim malim dojenčkom.
Pa isto ga moram pestvat kot vsakega dvomesečnika, pa čeprav ima sedem kil in bo kmal večji od mene (ker sem pač nižje rasti) user posted image , lahko si predstavljate kako me roke bolijo...

Zdaj pa naj se spet usuje plaz... briga me.... jaz bom še pisala user posted image user posted image user posted image ,  noben mi ne more preprečit user posted image user posted image user posted image .
Se hecam (za tiste ki ne razumejo for).

< Sporočilo je popravil Vilika -- 13.11.2008 11:50:29 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 920
13.11.2008 11:48:34   
daja28

Naš se samo doji, le kamilce dobi  po flaški, če se ene 3 dni ne pokaka (0,5 dl) pa ni problema. Po žlički pa tud že fajn 'pije'. Po drugi strani pa dude ne mara, pa smo sprobali že najmanj 4 različne.
Mogoče mu cucelj ne paše (vsaka firma ma drugačnega).user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 921
13.11.2008 11:49:15   
majči22
user posted image
Mislim, da nisem dala še nobene slike gor, kjer sva obe slikane. No in ta je edina, ki jo imam trenutno na računalniku. user posted image Vsi trije nismo pa čist nikol slikaniuser posted image . Dones se moramo, ker to pa ni za nikamor. Bo  Lina mislila, da smo bili skreganiuser posted image .

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 922
13.11.2008 11:55:11   
majči22
user posted image
No pa še ena slika,ko smo na igralni blazini.

user posted image
No takole oblečena sem v ponedeljek šla  na pregled k P.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 923
13.11.2008 11:59:38   
Maja T.
Muklla, kako prepoznaš drisko pri user posted image , ko je blato itak tekoče. Moram biti bolj pozorna, da mi mala še ki ne faše drisko.

Zoja Miška, Nyna84, Tejkaz in še katera, kako ste si slikice pomanjšale, da imate za avatarja slikico svojih user posted image . Vse slikice so mi prevelike in si ne morem dati Zare gor.

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 924
13.11.2008 11:59:40   
Ryssa
Ojla!

Ne se kregat pupe, ker je brezveze. Pa da ne bi slučajno nehale pisat.  user posted image

Jaz imam tudi včasih občutek da sama seb pišem, ampak vem da ne, ker jaz tudi vse preberem - do zadnjega posta, ampak ne pokomentiram vsega ker ponavadi nimam časa in tudi kaj sproti pozabim.
Ne more vsaka vsako pokomentirat.

user posted image

Tisto oporo iz lupinice sem dala zdaj ven, sam se mi zdi zdej spet tak čudn noter user posted image Eh, sami problemi.

Na ebay sem se jaz tudi prijavila, zdaj še samo čakam aktiv. kodo, potem pa navalim.  user posted image

Nekaj sem še mislila svetovat.
Nabavite si babyvac za čiščenje noskov. Se ga priklopi na sesalec ampak ni tak hudo ko se sliši. Lan se smeji zraven ko mu čistim nos. Pa poceni je, skupaj s poštnino in krtačko za čiščenje me je prišlo ca 17 evrov, medtem ko je el. aspirator preko 40 evrov. Pa lahk rečem da je el. aspirator nič proti babyvacu, ki res potegne ven, pa tudi bolj prijeten je.

Evo pa je zmanjkalo časa, pa nisem nič kaj pokomentirala.
Vklopil se je alarm.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.