![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:35:04
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: majči22 IZVIRNO SPOROČILO: gajka Tiste, ki samo dojite, a vaši znajo piti tudi iz flaške? Ne!!! In sem prov , ker ne zna oziroma noče. In sploh nevem kaj naj naredim, da bo pila. Včasih se mi zdi, da mi zvečer zmanjka mleka, ji hočem dati po flaši in ni pogojev, da bi kej spila. nimam niti ene flaše doma tko da zato je še cajt, pač zaenkrat vse laufa. Pa si čist prepričana da ti zvečer zmanjka mleka ti jo kar pristavi, na L in na D, zvečer je tamala tud mal zmatrana pa se ti mogoče zdi da me mleka ni
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:35:38
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz katja, Bella, Neža7 in še katera. Kolikokrat smo že imele to debato? Veliko nas je, ki preberemo vse. Vse čisto vse, ampak pri obilici vsega napisanega je človeško, da kdaj pozabimo komentirati ali na vprašanje odgovoriti. Se pa velikokrat zgodi da se isto vprašanje ponovi večkrat (ne rečem da od vas) in mi je kdaj že butasto odgovarjati. Zato se nič več smilit kako vas ne beremo, ok? Pa nič hudega nisem mislila. Moram upoštevat, da te punce ne hodijo na forum pogosto in ne poznajo za vsako kaj se dogaja tu gor kot ti! Nimajo časa prebrat milijon strani, če smo se o tem že pogovarjali......... Midve itak se ne štekava, ker sva preveč različne. Nisem vedela, da se ne štekava. Še dobro da zdaj vem.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:35:40
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček Anita, ,grem gledat če bom znala naročit. Sem šele zdaj vidla da je nemško ,jaz znam po nemško samo dober dan,grem gledat če je kje še kakšna angleščina. A mogoče že veš kaj je teba tam kliknit da dobiš copatke in otroške stvari ven? Nič,grem čekirat dokler imam še čas,Filip ima svoj pol urni spanec zdajle na copatke: http://baby.shop.ebay.de/items/Schuhe__W0QQ_armrsZ1QQ_mdoZBabyQQ_msppZQQ_pcatsZ12081QQ_sacatZ18634
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:37:32
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz katja, Bella, Neža7 in še katera. Kolikokrat smo že imele to debato? Veliko nas je, ki preberemo vse. Vse čisto vse, ampak pri obilici vsega napisanega je človeško, da kdaj pozabimo komentirati ali na vprašanje odgovoriti. Se pa velikokrat zgodi da se isto vprašanje ponovi večkrat (ne rečem da od vas) in mi je kdaj že butasto odgovarjati. Zato se nič več smilit kako vas ne beremo, ok? Pa nič hudega nisem mislila. Moram upoštevat, da te punce ne hodijo na forum pogosto in ne poznajo za vsako kaj se dogaja tu gor kot ti! Nimajo časa prebrat milijon strani, če smo se o tem že pogovarjali......... Midve itak se ne štekava, ker sva preveč različne. Nisem vedela, da se ne štekava. Še dobro da zdaj vem. Seveda, da ne, če se skoz ........
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:41:13
|
|
|
|
anita goitan
|
Šjore, ne se kregat , je bv, sej smo na porodniški in forum je čist free oblika komuniciranja vsem pošiljam en velik
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:42:32
|
|
|
|
sayuri
|
Aja...še glede copatkov...jih ena mamica na mama.si prodaja...mislim, da za 12€ Ona kupi na ebayu, potem pa tukaj prodaja.... Grem iskat link...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:44:03
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz katja, Bella, Neža7 in še katera. Kolikokrat smo že imele to debato? Veliko nas je, ki preberemo vse. Vse čisto vse, ampak pri obilici vsega napisanega je človeško, da kdaj pozabimo komentirati ali na vprašanje odgovoriti. Se pa velikokrat zgodi da se isto vprašanje ponovi večkrat (ne rečem da od vas) in mi je kdaj že butasto odgovarjati. Zato se nič več smilit kako vas ne beremo, ok? Pa nič hudega nisem mislila. Moram upoštevat, da te punce ne hodijo na forum pogosto in ne poznajo za vsako kaj se dogaja tu gor kot ti! Nimajo časa prebrat milijon strani, če smo se o tem že pogovarjali......... Midve itak se ne štekava, ker sva preveč različne. Nisem vedela, da se ne štekava. Še dobro da zdaj vem. Seveda, da ne, če se skoz ........ Ok, za tvoje lepše življenje, se mi pa res ni treba več javljati. S puncami, ki se razumem, bomo pa drugače komunicirale.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:44:43
|
|
|
|
Neža7
|
Jaz bom kar rekla ADIJO..... Lepo čvekajte naprej.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:50:17
|
|
|
|
tinka14
|
zgleda se tale POLNA LUNA tut na forumu pozna , kot tudi pri mojemu malčku. spal je do pol 8 in mal pojedu mal pobruhu mal počvekal in spet spi. IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Dobra stran tega je, da bom shujšala. Hmmmm, skušam ostati pozitivna dobra si, da si še vedno za hece IZVIRNO SPOROČILO: gajka Tiste, ki samo dojite, a vaši znajo piti tudi iz flaške? gajka, js samo dojim, ampak mu dam ko se spomnem kamilce + janež + kumino pit iz flaške in včasih ful pije, kot da je dehidriran, kak dan pa kr ven špuka in se kremži.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:51:19
|
|
|
|
tinka14
|
in še glede tega branja / nebranja, potem mamo tk vse filing, da kr same sebi pišemo. sem misla, da sem edina.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:54:18
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 in še glede tega branja / nebranja, potem mamo tk vse filing, da kr same sebi pišemo. sem misla, da sem edina. rajš še kašno hribovsko fotko daj gor se bo lepo prilegla na to vreme
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:57:14
|
|
|
|
tinka14
|
pa še eno vprašanje: mislim, da je zadnjič Krysia pisala o tem (al katera druga ), do otrokovega 3. leta lahko delamo polovični delovni čas, to vem, ne vem pa, a maš potem tut temu primerno polovično plačo al celo???
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:57:42
|
|
|
|
sayuri
|
Aaaaaaaaaaa, spet je fajt na naši temi
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:58:27
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 pa še eno vprašanje: mislim, da je zadnjič Krysia pisala o tem (al katera druga ), do otrokovega 3. leta lahko delamo polovični delovni čas, to vem, ne vem pa, a maš potem tut temu primerno polovično plačo al celo??? Polovično, tinka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 9:59:01
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Punce ne se kregat. Neža7 s tabo je zelo lepo klepetat, tako da nas ne zapuščaj. Moj je šel danes kupit mleko pregomin in mu bom tega dodajala, tako da mal vidim, če se bo kaj izboljšalo stanje. A mogoče kateri, ki jemlje cerazette fejst izpadajo lasje? Sem prebrala, da je lahko to stranski učinek, pa me zanima, če se še kateri to dogaja. Ker meni strašno izpadajo.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 13.11.2008 10:03:05 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 10:00:29
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 in še glede tega branja / nebranja, potem mamo tk vse filing, da kr same sebi pišemo. sem misla, da sem edina. rajš še kašno hribovsko fotko daj gor se bo lepo prilegla na to vreme evo anitka tu maš
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 10:01:12
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 in še glede tega branja / nebranja, potem mamo tk vse filing, da kr same sebi pišemo. sem misla, da sem edina. rajš še kašno hribovsko fotko daj gor se bo lepo prilegla na to vreme evo anitka tu maš me rajcaš , kam ste to gazili?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 10:01:30
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 pa še eno vprašanje: mislim, da je zadnjič Krysia pisala o tem (al katera druga ), do otrokovega 3. leta lahko delamo polovični delovni čas, to vem, ne vem pa, a maš potem tut temu primerno polovično plačo al celo??? Polovično, tinka aha, se mi je zdel, da bi blo prelepo, da bi blo res. u bistvu maš sam možnost, da to izkoristiš/zahtevaš...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 13.11.2008 10:02:58
|
|
|
|
tinka14
|
anita, te rajcam ja in sebe tudi. lanski planinski zaključek na golteh. sem bla že v dvojini gor in nisem smela nč popivat in kadit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.