|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
13.11.2008 9:35:04   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Tiste, ki samo dojite, a vaši user posted image znajo piti tudi iz flaške?

Ne!!! In sem prov user posted image , ker ne zna oziroma noče. In sploh nevem kaj naj naredim, da bo pila. Včasih se mi zdi, da mi zvečer zmanjka mleka, ji hočem dati po flaši in ni pogojev, da bi kej spila.

nimam niti ene flaše doma tko da zato je še cajt, pač zaenkrat vse laufa.
Pa si čist prepričana da ti zvečer zmanjka mlekauser posted image ti jo kar pristavi, na L in na D, zvečer je tamala tud mal zmatrana pa se ti mogoče zdi da me
mleka ni

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.11.2008 9:35:38   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

katja, Bella, Neža7 in še katera. Kolikokrat smo že imele to debato? Veliko nas je, ki preberemo vse. Vse čisto vse, ampak pri obilici vsega napisanega je človeško, da kdaj pozabimo komentirati ali na vprašanje odgovoriti. Se pa velikokrat zgodi da se isto vprašanje ponovi večkrat  (ne rečem da od vas) in mi je kdaj že butasto odgovarjati. Zato se nič več smilit kako vas ne beremo, ok? Pa nič hudega nisem mislila.

Moram upoštevat, da te punce ne hodijo na forum pogosto in ne poznajo za vsako kaj se dogaja tu gor kot ti! Nimajo časa prebrat milijon strani, če smo se o tem že pogovarjali.........
Midve itak se ne štekava, ker sva preveč različne.

Nisem vedela, da se ne štekava. Še dobro da zdaj vem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.11.2008 9:35:40   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Anita, user posted image ,grem gledat če bom znala naročit.

Sem šele zdaj vidla da je nemškouser posted image ,jaz znam po nemško samo dober dan,grem gledat če je kje še kakšna angleščina. A mogoče že veš kaj je teba tam kliknit da dobiš copatke in otroške stvari ven?

Nič,grem čekirat dokler imam še čas,Filip ima svoj pol urni spanec zdajle

na copatke:  http://baby.shop.ebay.de/items/Schuhe__W0QQ_armrsZ1QQ_mdoZBabyQQ_msppZQQ_pcatsZ12081QQ_sacatZ18634

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 878
13.11.2008 9:37:32   
Neža7

katja, Bella, Neža7 in še katera. Kolikokrat smo že imele to debato? Veliko nas je, ki preberemo vse. Vse čisto vse, ampak pri obilici vsega napisanega je človeško, da kdaj pozabimo komentirati ali na vprašanje odgovoriti. Se pa velikokrat zgodi da se isto vprašanje ponovi večkrat  (ne rečem da od vas) in mi je kdaj že butasto odgovarjati. Zato se nič več smilit kako vas ne beremo, ok? Pa nič hudega nisem mislila.

Moram upoštevat, da te punce ne hodijo na forum pogosto in ne poznajo za vsako kaj se dogaja tu gor kot ti! Nimajo časa prebrat milijon strani, če smo se o tem že pogovarjali.........

Seveda, da ne, če se skoz user posted image ........

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 879
13.11.2008 9:37:59   
sayuri
anita in Miškoliček, jaz sem jih tukajle vzela

http://stores.ebay.de/Shoes-Zoo_0-6m-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ2QQftidZ2QQtZkm

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 880
13.11.2008 9:39:16   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

http://stores.ebay.de/Shoes-Zoo_0-6m-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ2QQftidZ2QQtZkm

ojejej kolk so lepiiii, ma bom vse pokuplauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 881
13.11.2008 9:40:04   
miškolinček

Sayuri
, hvala tudi tebi

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 882
13.11.2008 9:41:13   
anita goitan
Šjore, ne se kregatuser posted image , je bv, sej smo na porodniški in forum je čist free oblika komuniciranja
vsem pošiljam en velik user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 883
13.11.2008 9:42:32   
sayuri
Aja...še glede copatkov...jih ena mamica na mama.si prodaja...mislim, da za 12€user posted image  Ona kupi na ebayu, potem pa tukaj prodaja....
Grem iskat link...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 884
13.11.2008 9:44:03   
tejkaz

Seveda, da ne, če se skoz user posted image ........

user posted image Ok, za tvoje lepše življenje, se mi pa res ni treba več javljati. S puncami, ki se razumem, bomo pa drugače komunicirale.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 885
13.11.2008 9:44:43   
Neža7
Jaz bom kar rekla ADIJO..... Lepo čvekajte naprej.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 886
13.11.2008 9:50:17   
tinka14
zgleda se tale POLNA LUNA tut na forumu poznauser posted image , kot tudi pri mojemu malčku. spal je do pol 8 user posted image  in mal pojedu mal pobruhu mal počvekal in spet spi.

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Dobra stran tega je, da bom shujšala. Hmmmm, skušam ostati pozitivnauser posted image

user posted image dobra si, da si še vedno za heceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Tiste, ki samo dojite, a vaši user posted image znajo piti tudi iz flaške?

gajka, js samo dojim, ampak mu dam ko se spomnem kamilce + janež + kumino pit iz flaške in včasih ful pije, kot da je dehidriran, kak dan pa kr ven špuka in se kremži.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 887
13.11.2008 9:51:19   
tinka14
in še glede tega branja / nebranja, potem mamo tk vse filing, da kr same sebi pišemo. sem misla, da sem edina.user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 888
13.11.2008 9:53:30   
tinka14

joj, so res lušni. a si pa "upate" to naročit.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 889
13.11.2008 9:54:03   
sayuri
Evo,sem našla http://copatki.homeip.net/

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 890
13.11.2008 9:54:18   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

in še glede tega branja / nebranja, potem mamo tk vse filing, da kr same sebi pišemo. sem misla, da sem edina.user posted image

rajš še kašno hribovsko fotko daj gor se bo lepo prilegla na to vremeuser posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 891
13.11.2008 9:55:12   
sayuri

joj, so res lušni. a si pa "upate" to naročit.

Mi smo jih naročili. 3 pare. in so prišli v enem tednu

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 892
13.11.2008 9:57:14   
tinka14
pa še eno vprašanje: mislim, da je zadnjič Krysia pisala o tem (al katera drugauser posted image ),
do otrokovega 3. leta lahko delamo polovični delovni čas, to vem, ne vem pa, a maš potem tut temu primerno polovično plačo al celo???

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 893
13.11.2008 9:57:42   
sayuri
Aaaaaaaaaaa, spet je fajt na naši temi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 894
13.11.2008 9:58:27   
sayuri

pa še eno vprašanje: mislim, da je zadnjič Krysia pisala o tem (al katera drugauser posted image ),
do otrokovega 3. leta lahko delamo polovični delovni čas, to vem, ne vem pa, a maš potem tut temu primerno polovično plačo al celo???

Polovično, tinka user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 895
13.11.2008 9:59:01   
K_a_t_j_a
Punce ne se kregat.
Neža7 s tabo je zelo lepo klepetat, tako da nas ne zapuščaj.user posted image user posted image user posted image

Moj je šel danes kupit mleko pregomin in mu bom tega dodajala, tako da mal vidim, če se bo kaj izboljšalo stanje.
A mogoče kateri, ki jemlje cerazette fejst izpadajo lasje? Sem prebrala, da je lahko to stranski učinek, pa me zanima, če se še kateri to dogaja. Ker meni strašno izpadajo.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 13.11.2008 10:03:05 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 896
13.11.2008 10:00:29   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

rajš še kašno hribovsko fotko daj gor se bo lepo prilegla na to vremeuser posted image

evo anitka tu maš user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 897
13.11.2008 10:01:12   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

evo anitka tu maš user posted image user posted image
user posted image

me rajcašuser posted image , kam ste to gazili?

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 898
13.11.2008 10:01:30   
tinka14

Polovično, tinka user posted image

aha, se mi je zdel, da bi blo prelepo, da bi blo res. u bistvu maš sam možnost, da to izkoristiš/zahtevaš...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 899
13.11.2008 10:02:58   
tinka14
anita, te rajcam ja in sebe tudi. lanski planinski zaključek na golteh. sem bla že v dvojini gor in nisem smela nč popivat in kadituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.