Krysia
|
karmar, kot si že izvedela: ne jest citrusov, pa pravijo, da grozdje tud ni priporočljivo, ampak ene ga jejo brez problema ... Jaz jem banane , jabolka in kakije, pa kakšen košček mandarine, pa jedla sem nektarine in breskve (ko je bila sezona). Mam pa večje težave z zelenjavo - Rok ima krče po brokoliju in cvetači, ki sta moja priljubljena zelenjava No, ja pač ... bomo še nekaj časa brez tega zdržali ... gajka, Rok sploh ne ve, kaj je steklenička . Nisem niti poskušala, ker imam mleka še dovolj. Tako, da v bistvu ne vem, če zna pit po flaši ... po moje ne ... Carol11, Rok tud ne spi več na boku. Mislim, da ni panike, če se že sam obrne ... Itak ga ne moreš prisilit ... tejkaz, jst se pa strinjam s tabo, pa če me vse sovražijo. Ti pa res vedno poskušaš vsem odgovorit ... Za išias pa dvomim, da bi kakšna krema pomagala, prej telovadba ... jst sm nekoč že davno tega hodila na fizioterpijo zarad tega. So nas kar matrali, ampak ti težko vaje povem, ker so kr zakomplicirane. Ena je, da se uležeš na tla, pa medenico porineš k tlom ... al pa ležiš na trebuhu in dvigaš roke al pa eno roko in nasprotno nogo ... Upam, da si kaj štekala ... K_a_t_j_a, upam, da ni alergija. Je pa bolš, da naredijo te teste, boste vsaj vedeli pri čem ste! Tinka14, plača je samo polovična, ti pa država res plačuje razliko do polne delovne dobe. Torej finančno ni glih ugodno, samo kaj moreš ... če ti ne ponudijo več kot 50% pa če ni druge službe, pol tud to vzameš, a ne? Aja, tiste, ki ste spraševale za e-bay. Obstaja tudi angleški: http://www.ebay.co.uk/ No, mi bi pa avto za božička al ap za miklavža, ko smo že glih pri željah ... Trenutno imamo 2 majhna avta, oba stara cca 10 let, pa si bomo morali enega večjega omislit ... upam, da bo zneslo ... Zoja Miška, ful lepe copatke si zbrala ... mi bomo tud verjetno kakšne naročili. No, kot sem že popoldan omenila, smo bili pri P. Bi nas morali samo za rotavirus cepit, pa smo kar cel pregled za 3 m naredili, ko smo bili že ravno tam: 61,5 cm (nad povprečjem); 5850g (malo nad povprečjem), obseg glave 42 cm, smo bili pohvaljeni za komuniciranje (je kar naprej neki komentiral ) in za spremljanje z očmi ... potem je pridno spil cepivo proti RV, pol so ga pa pičili v nogico in je protestiral iz čiste užaljenosti (vsaj po moje). Za zdaj ni nobenih reakcij, upam, da tako tudi ostane ... Jutri imamo pa še kontrolo sluha in dobite poročilo, kako to zgleda, ker vem, da nisem edina, ki mora avgustovčka peljat tja (še Zoja MIša, pa Erin, pa mislim da Bella02 pa verjetno še kdo). Zdej pa grem, mam sireno
|