|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
13.11.2008 16:53:10   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Katja, jaz sem ti že v času nosečnosti vedno pisala, vedno sem držala pesti zate in tvojo pikico, vedno sem tvojemu dragemu izročala pozdrave zate. In zdaj ko se javljaš poredko, vedno napišem da se pogosteje javljaj, ker te je lepo brati. Preden še enkrat napišeš da te ne beremo, raje razmisli koliko nas je tukaj ki smo držale pesti zate.

Vem, da ste tuki gor super punce, ampak včasih pa imam res občutek, da me nobena ne šmirgla. Pa ne mislim se prepirat, ker nisem stara 5 let. So pa tudi druge punce napisale, da se enkako počutijo, tako da le nisem samo jaz tista.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.11.2008 16:54:52   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

MERCATOR ni več najboljši sosed, boljši ponudnik je POLICIJA in sicer posledično ker nudi:   1.       številne AKCIJE 2.       v plačilnem roku nudijo 50% popusta 3.       pa tudi PIKE lahko dobišuser posted image user posted image

Ta je pa dobra! user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 977
13.11.2008 17:34:37   
karmar
Katja tudi jaz sem že parkrat napisala vprašanje, ki me je mučilo ali pa skrb in ni blo nobenega odgovora...Pol pa vidim naprej ko se piše bravo za nakup ta, pa za frizurco...ipd. No, sem pogruntala da če napišem vsake toliko kako šaljivo je tukaj več od tega.user posted image
Zdej me pa vseeno zanima če že jeste vse sadje in če ga ne- kdaj ste ga začele. In katero lahko jem dokler dojim?user posted image  

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 978
13.11.2008 17:38:54   
Carol11
Jaz ze 1 mesec jem banane, pol na dan, ker po celi ful prdi. Skoraj vsak dan pojem pol ali celo jaboko in kaki pa nimamo nobenih problemov.

IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Katja tudi jaz sem že parkrat napisala vprašanje, ki me je mučilo ali pa skrb in ni blo nobenega odgovora...Pol pa vidim naprej ko se piše bravo za nakup ta, pa za frizurco...ipd. No, sem pogruntala da če napišem vsake toliko kako šaljivo je tukaj več od tega.user posted image
Zdej me pa vseeno zanima če že jeste vse sadje in če ga ne- kdaj ste ga začele. In katero lahko jem dokler dojim?user posted image  

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 979
13.11.2008 17:47:45   
andrejaboris
Spet jaz!

Karmar za dojenje so ful priporočljiva jabolka in jabolčni sok, drugo sveže sadje špredvsem agrumi in citreusi pa ne. Sicer pa poskusi v dopoldanskem času, da če bo ga že ga bo v popoldanskh urah šraufalo in ne ponoči.

Komaj čakam jutrijšnje snidenje!

Kaj pa Celje? Več ne sledim, ker nimam dost časa. Saj veste otroci.user posted image user posted image user posted image Še kaatera nova kandidatka!

Še 9 dni pa pride moj lubi!user posted image user posted image user posted image user posted image KOmaj čakam. In tisti dan ima naš Lan rojstni dan. Bo že 3 leta star kak hitro čas beži!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 980
13.11.2008 17:55:42   
majči22

Jest od sadja samo mandarin, pomaranč ne jem. Vse ostalo sm že. To se pravi: jabolka, hruške in banane jem redno vsak dan. Drugače v kompotu pa vse. Aja pa slive,ananas in grozdje sm tud že jedla. Ni bilo nobene reakcije.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 981
13.11.2008 18:00:01   
andrejaboris
Aja midva pa imava jutri UZ kolkov in upam da je vse ok!!!
Bom poročala!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 982
13.11.2008 18:07:58   
gajka

Jaz jem bolj ali manj vse že od začetka, ker so mi za vse prepovedi prepozno povedali. user posted image No, malo se izogibam citrusom in podobnim zadevam z večjo vsebnostjo vitamina C, ker se mi zdi, da so takrat posledično krči na sporedu. user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 983
13.11.2008 18:15:39   
Zoja Miša

Jabolka, babane, ananas, melona. Kaj drugega še nisem. Imam ful rada mandarine pa si jih ne upam. No ja čez mesec ali dva bo vse že drugače.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 984
13.11.2008 18:16:34   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris
Še 9 dni pa pride moj lubi!user posted image user posted image user posted image user posted image KOmaj čakam. In tisti dan ima naš Lan rojstni dan. Bo že 3 leta star kak hitro čas beži!

Vidiš kako čas beži. user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 985
13.11.2008 18:25:14   
tinka14

js na začetku nisem, potem sem pa začela in ni blo nč problemov, ker je moj user posted image  zlat, nobenih krčev ni imel. tak da jem jabolka, banane, ananas, melone, mandarine, grozdje. uglavnem vse kar se mi lušta.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 986
13.11.2008 18:28:11   
tinka14
pa s5 ena tema, ki se je že parkrat znašla tu gor.
ne vem a sem vam že povedala, da bom botrca moji nečakinji. in danes smo se odločli, da bosta z nejcem imela skupi krst 21. 12.
zdej me pa zanima: kaj ste kuple, ko ste ble botrce oz. kaj so botri kupli vašim user posted image  za krst. svečo in pregrinjalo, to vem. potem pa zraven še kako verižico? kosilo plačajo starši??

kje ste vse ob večerih, ko mam js čas???

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 987
13.11.2008 18:30:42   
tejkaz
Moj mali spi.

Sadje - jabolka, banane, ananas, enkrat sem mandarino, pa ga je zvijalo, ostalo pa še nisem. Pa ne zato, ker si ne bi upala, ampak zato ker ne maram user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Katja, jaz sem ti že v času nosečnosti vedno pisala, vedno sem držala pesti zate in tvojo pikico, vedno sem tvojemu dragemu izročala pozdrave zate. In zdaj ko se javljaš poredko, vedno napišem da se pogosteje javljaj, ker te je lepo brati. Preden še enkrat napišeš da te ne beremo, raje razmisli koliko nas je tukaj ki smo držale pesti zate.

Vem, da ste tuki gor super punce, ampak včasih pa imam res občutek, da me nobena ne šmirgla. Pa ne mislim se prepirat, ker nisem stara 5 let. So pa tudi druge punce napisale, da se enkako počutijo, tako da le nisem samo jaz tista.

Jaz se tudi ne nameravam prepirat, ok? Jaz še vedno mislim da samo pozabimo ob obilici novih podatkov. Jaz si recimo vzamem kakšen mušter - recimo od Naty ali Gajke ali Zoje Miše ali Sayuri in po tem komentiram da slučajno česa ne bi pozabila. user posted image user posted image

Nyna in Zoja Miša, tudi mi smo v najetem in kar ne vem kdaj bomo šli na svoje. Upam da enkrat.

Išias - začne se v ritnici in gre proti nogi kot en krč. Ma, boli pa kot user posted image Sploh ne morem stopit na nogo takrat. Masirat se pa tudi jaz ne pustim. Sem mislila če katera ve, ali pomaga kakša krema?

Tinka, plača je polovična, dobiš pa cel prevoz, celotno malico in celoten dopust. Ostale 4 ure ti prispevke plačuje CSD tako da ti delovna doba teče polna.

Dojenč, tudi ti se nam večkrat javi.

Vilika, še zate en user posted image

Iskanje user posted image user posted image za pregled

Pa zelo lepe slikice vseh.

Zdaj moram pa še tavečjo spat spravit, zdaj trenutno sta z atijem v trgovini, potem bo pa likalnik delal.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 988
13.11.2008 18:32:21   
karmar
Hvala vam za odgovore.user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 989
13.11.2008 18:33:08   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

Jaz sem tukaj user posted image .... če sem v redu

Jaša je od botra dobil svečo, belo oblačilo, torto in oblačila za zimo ki jih bo potreboval. Eva je pa namesto tega dobila avtosedež. Zlatnino sta dobila od babic in dedkov, od ostalih pa cotke, igrače, malo denarja,... Botra pa nisem bila še nikomur, vendar bi verjetno dala kaj od naštetega,

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 990
13.11.2008 18:40:49   
Krysia
karmar, kot si že izvedela: ne jest citrusov, pa pravijo, da grozdje tud ni priporočljivo, ampak ene ga jejo brez problema ... Jaz jem banane , jabolka in kakije, pa kakšen košček mandarine, pa jedla sem nektarine in breskve (ko je bila sezona). Mam pa večje težave z  zelenjavo - Rok ima krče po brokoliju in cvetači, ki sta moja priljubljena zelenjava user posted image No, ja pač ... bomo še nekaj časa brez tega zdržali ...

gajka, Rok sploh ne ve, kaj je steklenička user posted image . Nisem niti poskušala, ker imam mleka še dovolj. Tako, da v bistvu ne vem, če zna pit po flaši ... po moje ne ...

Carol11, Rok tud ne spi več na boku. Mislim, da ni panike, če se že sam obrne ... Itak ga ne moreš prisilit ...

tejkaz, jst se pa strinjam s tabo, pa če me vse sovražijo. Ti pa res vedno poskušaš vsem odgovorit ... Za išias pa dvomim, da bi kakšna krema pomagala, prej telovadba ... jst sm nekoč že davno tega hodila na fizioterpijo zarad tega. So nas kar matrali, ampak ti težko vaje povem, ker so kr zakomplicirane. Ena je, da se uležeš na tla, pa medenico porineš k tlom ... al pa ležiš na trebuhu in dvigaš roke al pa eno roko in nasprotno nogo ... Upam, da si kaj štekala ...

K_a_t_j_a, upam, da ni alergija. Je pa bolš, da naredijo te teste, boste vsaj vedeli pri čem ste!

Tinka14, plača je samo polovična, ti pa država res plačuje razliko do polne delovne dobe. Torej finančno ni glih ugodno, samo kaj moreš ... če ti ne ponudijo več kot 50% pa če ni druge službe, pol tud to vzameš, a ne?

Aja, tiste, ki ste spraševale za e-bay. Obstaja tudi angleški: http://www.ebay.co.uk/

No, mi bi pa avto za božička al ap za miklavža, ko smo že glih pri željah ... Trenutno imamo 2 majhna avta, oba stara cca 10 let, pa si bomo morali enega večjega omislit ... upam, da bo zneslo ...

Zoja Miška, ful lepe copatke si zbrala ... mi bomo tud verjetno kakšne naročili.

No, kot sem že popoldan omenila, smo bili pri P. Bi nas morali samo za rotavirus cepit, pa smo kar cel pregled za 3 m naredili, ko smo bili že ravno tam: 61,5 cm (nad povprečjem); 5850g (malo nad povprečjem), obseg glave 42 cm, smo bili pohvaljeni za komuniciranje (je kar naprej neki komentiral user posted image ) in za spremljanje z očmi ... potem je pridno spil cepivo proti RV, pol so ga pa pičili v nogico in je protestiral iz čiste užaljenosti (vsaj po moje). Za zdaj ni nobenih reakcij, upam, da tako tudi ostane ... Jutri imamo pa še kontrolo sluha in dobite poročilo, kako to zgleda, ker vem, da nisem edina, ki mora avgustovčka peljat tja (še Zoja MIša, pa Erin, pa mislim da Bella02 pa verjetno še kdo).

Zdej pa grem, mam sireno

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.11.2008 18:44:11   
karmar
Tinka tudi midva se morava it zmenit za krst. Kosilo vem da tukaj plačajo starši, nekaj denarja daš še župniku. Rabiš pa belo oblačilo in svečo. Ostalo mislim da ni pomembno. Če pa si boter pa kako zlato zapestnico ali pa verižico kupiš. To je tukaj v navadi.

Miškolinček a ti je uspelo dobit krogce?user posted image

jupiii grem jest ananas.
user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 992
13.11.2008 18:49:15   
tinka14

Jaša je od botra dobil svečo, belo oblačilo, torto in oblačila za zimo ki jih bo potreboval. Eva je pa namesto tega dobila avtosedež. Zlatnino sta dobila od babic in dedkov, od ostalih pa cotke, igrače, malo denarja,... Botra pa nisem bila še nikomur, vendar bi verjetno dala kaj od naštetega,

tejkaz, seveda si vredu!!!
torej je biti boter kr strošek...

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Jutri imamo pa še kontrolo sluha in dobite poročilo, kako to zgleda, ker vem, da nisem edina, ki mora avgustovčka peljat tja (še Zoja MIša, pa Erin, pa mislim da Bella02 pa verjetno še kdo).

mi2 sva bla ja. najprej v izolirano sobo, kjer mora bit user posted image  čist tiho, sestra mu nekaj v ušeso porine, pol pa k zdravnici, ki mu bobniče pregleda, zvonček posluša, nč hudga uglavnem. mi2 morva še enkrat jt čez 6 mesecov -- zaradi zlatenice.

pa še: hvala vsem za odgovore za polovično službo. zgleda bom mela kr celo!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.11.2008 18:51:14   
tinka14

Tinka tudi midva se morava it zmenit za krst. Kosilo vem da tukaj plačajo starši, nekaj denarja daš še župniku. Rabiš pa belo oblačilo in svečo. Ostalo mislim da ni pomembno. Če pa si boter pa kako zlato zapestnico ali pa verižico kupiš. To je tukaj v navadi.

ja, za denar sem že zvedla, od 30 do 50 je treba baje tuki dat, seveda lahko tudi več. mamo pa tk fajniga novega župnika, nč ne komplicira, ful je prijazen, lahko maš kadarkoli krst...

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 994
13.11.2008 19:00:28   
tejkaz
Naš boter je dal tudi župniku denar, vendar ne vem koliko.

Krysia, saj res, a si že ugotovila kdo je moj brat? A te je kaj učil?

Tinka, jaz sem pri Evi nekaj časa delala polovično in ti povem da se pozna. Je pa res, da sem lahko bila več časa z njo. NAjbolje da imaš kar 6 otrok in greš takoj v penzijo user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 995
13.11.2008 19:18:23   
tinka14

Tinka, jaz sem pri Evi nekaj časa delala polovično in ti povem da se pozna. Je pa res, da sem lahko bila več časa z njo. NAjbolje da imaš kar 6 otrok in greš takoj v penzijo user posted image

O TEM SEM že razmišljala ja user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 996
13.11.2008 19:31:30   
bella02
gajka, ja, jaz sem iskala ta cajtnguser posted image . Sicer mi je tašča medtem našla Dnevnik, pa nič ne de. Bodi tako prijazna in ga shrani, ga mi daš na naslednjem srečanju v LJuser posted image . Na štajersko me verjetno ne bouser posted image

Zoja Miša, a to s poštnino pride 9eur, al brez nje? Nisem še nikol kupovala tam goruser posted image

karmar, jaz pojem na dan npr. 2 jabolka ali kakija, kako banano, pa tud grozdje sem že jedla. Aja, pa mandarino. Posledic ni bilo in bom tako nadaljevalauser posted image . So pa dnevi, ko sem brez sadja. Imam tablete Elevit, pa kar pozabim nanje. Ja, pa jabolčni sok sem tudi pilauser posted image .

tinka14, pri nas se botra dogovorita in skupaj kupita darilo. Ponavadi je to verižica z obeskom in še kaka malenkost. Teja bo dobila album, vsaj zdi se mi. Smo mladi botri in se med sabo poznamo in razumemo. Stari starši in ostali pa prosto po Prešernu. Midva jima nisva nič posebnega kupila, sva pa častila kosilo, kar je pa tudi nekaj. Mojim nečakom sem sama naredila tudi torto in tudi Teji jo bom. Svečko in pregrinjalo sem sama kupila, torej starši kupijo sami za svoje otroke.
tejka, ti ne morem oprostit, ker ne vem, kaj naj tiuser posted image

andrejaboris, še malo, pa bo možek domauser posted image . Verjetno si nekako take volje, ko pomisliš na touser posted image

Danes me pa res čaka user posted image , včeraj nisem, pa za večerjo bom naredila goveje meso s kitajsko omako (dodala bom še ananasov sok in malo samega ananasa) in riž. Pomoje bo user posted image .

Ena je pisala, da se pogovarjamo o frizurcah in ne vem še o čem. A ni to smisel klepeta? Če bi govorile samo o naših pikicah, bi jih hvalile, da bi blo že kičasto. Če bi jamrale, kako je hudo, bi blo spet narobe. A ni fino, da pade vmes še kakšna druga debata? Če bi govorile le o user posted image user posted image user posted image , bi naklepale krepko manj strani. Tako pa dobimo kako idejo za kosilo, za izlet(a ne, anita?), pa za kakšno delo lažje primemo, ker vemo, da je na svetu še veliko mamic, ki imajo delo s starejšimi froci, sitnimi al bolnimi deci in gorami cunj!!! Še enkrat HB za ta forum!!! Tolk vas mam vse rada, da bi vas stisnila tako:user posted image , pa naj bo to anita, tejka, naty, Zoja Miša, gajka, tatly, matejchi, tinka, neža in še vse ostale, ki se jih trenutno ne spomnim (hitim, ker Teja joka)

user posted image

Zaenkrat toliko.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.11.2008 19:33:18   
naty13

Enako. Torta, verižica - od botrov, ostali pa oblačila, igrače, denar in darilne bone. Tudi jaz bi kupila kaj od navedenega, če bi bila botrica. Še nisem bila.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.11.2008 19:47:51   
naty13
Čer.

Otroka spita. jaz sem spet danes delala namesto user posted image . Sicer je bil že dober zvečer, pa sem mu rekla naj se spočije. user posted image  Zdej pa premišljujem, kaj bi večerjala.user posted image

Smo pa postavili rekord v spanju čez dan - seveda Jošt svojega osebnega - pol urce. user posted image user posted image user posted image  HB je bil res priden, se je tolk presmejal. user posted image

Gajka katero št. cuclja pa imaš na flaškiuser posted image  Mogoče premalo teče. Mi imamo št. 2 že zluknjano. Bo treba na 3 preklopit.

Bella se strinjam s tabo, mora bit čvek tudi o sitnih descih, šopingu, frizurcah,.... user posted image  Ma saj dobiš ideje. Pa ena kupi nekaj za user posted image , pa gremo še ostale kupit. user posted image user posted image user posted image user posted image

iskanje user posted image user posted image user posted image  za pregled. Upam, da nisem kaj zamešala. user posted image

Andrejaboris vidiš kmalu bo tvoj doma in na najlepši datum. Bo veselje še večje. user posted image  Pa samo še bolj se bosta imela rada. user posted image  Pa naj ti Enej začne počas podaljševat spanec. user posted image user posted image user posted image

Nyna sem tudi jaz tvojo slikico komentirala v sklopu vseh avgustovčkov. user posted image  Pa kar nisem si jo mogla nagledat, si tako mlada mamica, pa že tolk veliko punčko imaš (Gaja). Pa ful si simpatična. user posted image

Sayuri kako je šlo pa danes Zari kašicauser posted image  Upam, da nisem kje kaj spregledalauser posted image

Dojenč te že nekaj časa ni bilo brati. kako kaj Žanauser posted image  

Erin danes te pa pogrešam.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.11.2008 20:00:29   
tejkaz
A ima mogoče katera kakšen verz, ki se ga lahko napiše na vabilo za praznovanje drugega rojstnega dne za sorodstvo? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.