Krysia
|
Pozdravljene. ženskice! Najprej mal komentarjev - pa ziher ne bom vsega pokomentirala, ker itak 3/4 stvari vmes pozabim ... Eh, punce, ne se prepirat. Normalno je, da pri tolk ljudeh na kupu niso vsi po okusu vseh. Eni so hitr užaljeni, drugi niso nikol .. pa vsak ma svoj stil pisanja in se mi zdi, da včasih prehitr kaj narobe razumemo ... Skratka, se mi zdi, da velika večina punc tuki gor dobi odgovor ... če pa ne, pa naj vas ne bo sram še enkrat vprašat! Enostavno se kakšne stvari spregleda al pa pozabi komentirat, saj vsak dan napišemo en kup strani. Sem tud jaz že imela občutek, da sem neopazna tuki gor, ampak to ni res ... jaz vedno vse preberem, če česa ne vem, rajš ne komentiram, čeprav bi blo mogoče boljš, da napišem, da ne vem - bi vsaj avtorica vprašanja vedela, da sem jo opazila. Mislim pa, da za skoraj vsako od vas znam povedat, kako je ime dojenčku pa še kakšno stvar ... (vsaj od tistih, ki bolj pogosto pišete ...) Tko, da punce .. NISTE NEOPAZNE! Sayuri, res si dobro zrežirala tisto fotozgodbo!! Cebrca, tako kot vilika, sem tudi jaz imela eno obdobje kmal po porodu, ko sem bila čist mim ... kr jokala sem, pa zdel se mi je, da sem za vedno priklenjena na dom (ko zdej to pišem, se mi zdi čist adijo, ampak tko sm razmišljala) ... pa moj je bil skoz u službi, zmatrana sem bla 100 na uro ... je mojga moža precej skrbel zame, pa tud sama sem že razmišljala o tem, da verjetno nimam čist vseh koleščkov v glavi dobr postavljenih ... Ampak sem nekak šla čez to - me je moj dragi kar lepo poslal v štacuno, pa peljal me je k mojim na obisk, pa ful mi je pomagal, če je bil doma pa ponoč je on Roka previjal ... pa uspaval ga je, ko sem jst jokala, ker je Rok jokal ... pa smo se nekako prebil skoz ... Moram priznat, da mi je tud zdej včasih težko, sam pač ... tud jokat je treba, ane? Mi pa velik pomeni, da lahko debatiram z vami (pa to ne pomen, da sm v real life-u brez prjatlc, da se razumemo ) skratka, me ti stojimo ob strani, če bo prehudo, nam kar pojamraj, definitivno si pa krasna mami! En zate ...pa da čimprej mine slabo razpoloženje! Ok, bom šla nov post pisat, je že tuki cel roman ...
|