|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
13.11.2008 13:29:43   
Ryssa
cebrca user posted image

Vilika zelo lepo napisano, sem tudi sebe malo našla v tej zgodbi.

sayuri ful dobra fotozgodba in krasna otročka user posted image

majci22, bella luštne pupe, Lan je še tud fraj user posted image

Hm, bi mogla js tud kako svojo sliko pokazat, da ne boste mislile kaj to za eno čudo sedi za računalnikom user posted image
Sem mnda ena redkih ki se še ni "razkrila".

Zoja Miša jaz sem mu prvič dala kar enkrat user posted image Pač ko je zmanjkalo mojega ali pa ko je hotel še več.
Večinoma pa zvečer. Zdaj mu ponavadi naredim 30ml in mu dam če se mi zdi da se ni najedel, včasih poje, velikokrat pa tudi pusti. Mi je pa lažje vržt AM stran kot pa svoje. Naš velikokrat jé po 180ml in to presega zmožnosti mojih mlekarn. Zvečer poje celo 200. Napumpam si pa 160 v posodico, šest dnevno.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 951
13.11.2008 13:31:57   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

ojla pa mam tudi jaz nekaj casa, da vas malce preberem med dnevom, drugace lahko to storim samo zvecer.user posted image user posted image
Martin mi spi. Sva prisla s sprehoda, naju je sredi poti zajel dez, se dobro da imam vedno zraven palerino za vozicek, tak da je bil on in vozicek suha, jaz pa lepo mokrauser posted image

Jutri se torej dobimo v Europarku, pridem zagotovo, ne vem pa ce bom tocno ob 10, hvala Maji za info, kje boste kofetkaleuser posted image

Danes je spet fajn spal ponoci, je vcerj zvecer jedel ob 8h, zaspal ob 9h, in spal vse do danes zjutraj ob 5huser posted image  Kak fajn da razume mamico da bi rada spalauser posted image

Vidim da se nekaj prickate, pa ne no saj nismo nasjtniceuser posted image

Vilika tudi jaz sem bila v podobni situaciji kot ti, takoj po porodu. Sem ze mislila da me dajes poporodna depresijauser posted image Pa je tudi to slo v pozabo, zdaj pa brez MArtina ne mogla nic. Ko pogledam tele velike okrogle ucke, se mi srcek stopiuser posted image

Sem vidla da ene ful omenjate ene copatke, sem sla jih na stran pogledat, so ress cute,samo hm, a so ti copatki tudi za takrat ko zacnejo hodit, ker se mi ne zdijo ortopedski, pa na sliki tudi ni za videti trdega podplata.

Grem sem malo pospravit,
Papa

ej babika a še maš DM ove plenice? Če jih slučajno še imaš, se priporočam,....saj se ju3 vidimo.user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 952
13.11.2008 13:33:56   
Ryssa
Išias.... jaz sem ga imela med nosečnostjo, pa zdej mi tudi včasih kr zmanjka noge user posted image

Tamy zdej se priporoča da otroci shodijo bosi ali pa s takimi mehkimi copatki, nič več v čevljih s trdim podplatom. Ima boljši občutek z mehkim nedrsečim podplatom ali bos, kot pa v čevljih. Pa doma itak nimaš otroka v čevljih da se kobaca okrog.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 953
13.11.2008 13:36:39   
Krysia
Pozdravljene. ženskice!

Najprej mal komentarjev - pa ziher ne bom vsega pokomentirala, ker itak 3/4 stvari vmes pozabim ...

Eh, punce, ne se prepirat. Normalno je, da pri tolk ljudeh na kupu niso vsi po okusu vseh. Eni so hitr užaljeni, drugi niso nikol .. pa vsak ma svoj stil pisanja in se mi zdi, da včasih prehitr kaj narobe razumemo ... Skratka, se mi zdi, da velika večina punc tuki gor dobi odgovor ... če pa ne, pa naj vas ne bo sram še enkrat vprašat! Enostavno se kakšne stvari spregleda al pa pozabi komentirat, saj vsak dan napišemo en kup strani. Sem tud jaz že imela občutek, da sem neopazna tuki gor, ampak to ni res ... jaz vedno vse preberem, če česa ne vem, rajš ne komentiram, čeprav bi blo mogoče boljš, da napišem, da ne vem - bi vsaj avtorica vprašanja vedela, da sem jo opazila. Mislim pa, da za skoraj vsako od vas znam povedat, kako je ime dojenčku pa še kakšno stvar ... (vsaj od tistih, ki bolj pogosto pišete ...) Tko, da punce .. NISTE NEOPAZNE!

Sayuri, res si dobro zrežirala tisto fotozgodbo!!

Cebrca, tako kot vilika, sem tudi jaz imela eno obdobje kmal po porodu, ko sem bila čist mim ... kr jokala sem, pa zdel se mi je, da sem za vedno priklenjena na dom (ko zdej to pišem, se mi zdi čist adijo, ampak tko sm razmišljala) ... pa moj je bil skoz u službi, zmatrana sem bla 100 na uro ... je mojga moža precej skrbel zame, pa tud sama sem že razmišljala o tem, da verjetno nimam čist vseh koleščkov v glavi dobr postavljenih ... Ampak sem nekak šla čez to - me je moj dragi kar lepo poslal v štacuno, pa peljal me je k mojim na obisk, pa ful mi je pomagal, če je bil doma pa ponoč je on Roka previjal ... pa uspaval ga je, ko sem jst jokala, ker je Rok jokal ... pa smo se nekako prebil skoz ... Moram priznat, da mi je tud zdej včasih težko, sam pač ... tud jokat je treba, ane? Mi pa velik pomeni, da lahko debatiram z vami (pa to ne pomen, da sm v real life-u brez prjatlc, da se razumemo user posted image ) skratka, me ti stojimo ob strani, če bo prehudo, nam kar pojamraj, definitivno si pa krasna mami! En user posted image zate ...pa da čimprej mine slabo razpoloženje!

Ok, bom šla nov post pisat, je že tuki cel roman ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 954
13.11.2008 13:44:58   
Krysia
No, nadaljujem

tejkaz, jaz sem imela išias že pred nosečnostjo, tko da dobr vem, kok to ni fajn ... občasno me zagrabi, takrat je pač Rok bolj v postlci, pa ga moj okrog prenaša, sama ga dvigujem samo tolk, kot je nujno ... - za podojit pa previt ...

No, zdej mam pa alarm

sam še to povem, da smo bli pri P, preživeli cepljenje in spili anti rotavirus zadevo ... pridobili 430g v 3 tednih, pa ni blo nč govora, da bi blo kaj narobe ... podatke za seznam pa še sporočim

Šibam

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 955
13.11.2008 13:51:53   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Je pa s 'tavelkimi' otročki tudi nekaj težav. Naprimer - našemu je banjica že premajhna, star je komaj 2,5 meseca in še ni dovolj stabilen da bi ga naprimer tuširala (nimamo velike banje)... Potem je lupinica skoraj premajhna, pa tudi ni še dovolj trden za kaj večjega... Skratka, fant je velik in težak, motorično pa še ni niti blizu temu da bi z njim lahko ravnala drugače kot z malim malim dojenčkom.
Pa isto ga moram pestvat kot vsakega dvomesečnika, pa čeprav ima sedem kil in bo kmal večji od mene (ker sem pač nižje rasti) user posted image , lahko si predstavljate kako me roke bolijo...

Mi tud lah kej podarimo, najina sta skor enak stara, težo mata pa tud usklajeno. Edin za velikost ne vem, po domačem merjenju ma ene 62, kilaža pa 7kg ja....uh. Pa res umetnega zlo mal pojemo, ma šele četrto škatlo v treh mesecih, s tem da večino itak stran pomečemo. K mami naštima za vsak slučaj 170, pol pa popije 50, če sploh. Evo že tri dni ni dodbil dodatka, smo vse stran metal par dni. Tko da...banjico mamo že drugo, ker mamo tud sam tuš, lupinca je pa tud polna ja :)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 956
13.11.2008 14:09:53   
anita goitan
jao kašen dannnuser posted image
zdej si bom kavico privoščila, upam da Zoja n bo mela nič proti, no ma sej jutri praznujemo, 3muser posted image user posted image in smo že veliki

user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 957
13.11.2008 14:13:30   
tejkaz
Malce sem užaljena, zato se moram skašljati, drugače bom imela cel dan cmok v grlu. Saj ni treba brati, se ne bom nič pritoževala.

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Seveda, da ne, če se skoz user posted image ........

Sem mislila, da bom tiho, pa ne morem bit. Ne bom se pustila užalit, res ne.

Nikoli nisem mislila nobeni slabo. O vsaki vem in sem si še iz nosečnosti zapomnila veliko stvari. Ni res da se skoz (ne vem kaj naj bi ta "smajli" pomenil) verjetno jezim ali kregam. Vedno sem optimist in če se da se vedno hecam. Kar se pa delikatnih zadev tiče pa vedno povem samo svoje mnenje in še preden ga povem, napišem da je to samo moje mnenje. Če me tako ne maraš, me blokiraj in normalno beri ostale naprej in komentiraj ostale. Zaradi tebe jaz ne bom nehala pisat, če boš kdaj imela kakšno vprašanje, bom odgovorila tako kot jaz mislim in ne tako kot bi bilo tebi všeč.

Pa še o tem koliko katera piše tukaj in "visi" na RR. A sem samo jaz čudna ali kaj - če bi se jaz redko javljala na forum in bi kdaj kaj vprašala, bi prišla magari naslednji dan pogledat če mi je katera kaj odgovorila, ne bi se pa čez 50 strani javila in jamrala, da mene pa itak nobena ne bere.

Katja, jaz sem ti že v času nosečnosti vedno pisala, vedno sem držala pesti zate in tvojo pikico, vedno sem tvojemu dragemu izročala pozdrave zate. In zdaj ko se javljaš poredko, vedno napišem da se pogosteje javljaj, ker te je lepo brati. Preden še enkrat napišeš da te ne beremo, raje razmisli koliko nas je tukaj ki smo držale pesti zate.

Neža7, število tvojih prispevkov je enako številu mojih prispevkov, član na RR- ju sem pa eno leto več kot ti. Tako da ne bi o tem koliko katera spremlja forum.

Bella, vem da nisi mislila nič slabega. Glih zraven si padla, zato sem te pa dodala. Oprosti

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 958
13.11.2008 14:35:46   
Carol11
Evo medve sva ze nazaj.
Neza sem gledala zadnjic tisto telovadbo, mi je blo kar slabo ko sem videla kaj pocnejo z otrockom...ni bilo tako hudouser posted image .
Je bilo res zabavno, kot je rekla Sayuriuser posted image . Jaz sem mislila da bo to bolj telovadba z user posted image , no user posted image  tu sportni rekvizit (utež). Polovico vaj ki smo jih delali je z otrockom v narocju. Me ful roke bolijo, se pa pocutim fino, ker sem po dolgem casu nekaj naredila zase. Jutri bom najbrz cutila vsako mišicouser posted image .
Drugo polovico vaj pa otrocek lezi na blazini in te opazuje kako kriliš z nogami in rokami, Hana je bila čisto navdušena, se je ful smejala nato pa polovico telovadbe prespala.
Sayuri: super strip s tojima cukerčkoma
Anita:
* hvala za link o dojenju, tud jest se vsak dan sprasujem ali imam se dovolj mleka ker so tako mehke. Jaz v 24 urah premorem tri različne številke. Ponoči polne za 4-ko, zjutraj 3-ka, zvečer pa boga 2-kauser posted image user posted image user posted image .
* in hvala za idejo o nakupi teh luštkanih copatkov, bodo imeli vsi nasiuser posted image  te cortke na nogicah. Moj user posted image  je bil najbolj navdusen nad copatki Rjavi merjasec  in se je prav veselo user posted image  ko mi je to zaupal...najbrz je bil bolj navdušen nad imenom copatkuser posted image .

Za konec EN VELIK HVALA vsem puncam tukaj za pomoč, za dobre predloge, ki jih dobim tukaj gori. Marsikdaj se mi poraja vprašanje, a še preden vprašam je vprašanje postavljeno od ene izmed vas in seveda kopica uporabnih odgovorov.

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Carol11

Danes greva privic na telovadbo, vam sporocim kako je bilo.

user posted image  samo, da ne bo taka telovadba, ko smo kakšen teden nazaj videli user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 959
13.11.2008 14:54:27   
Carol11
In se eno vprasanje glede spanja vasih user posted image  na boku: ali vam se uspeva da spijo na boku? Hane v dnevnih dremazih ne morem nahecati da bi spala na boku, torej cez dan spi na hrbtu. Na boku spi samo prvo polovico noci (do prvega dojenja,cca 5 ur), ko zaspi jo grem popravit in jo podlozim. Se pa pogosto zgodi da tudi teh 5 ur ne spi kot jo nastavim ker vse zrine stran ali pa se preprosto uleze na zvitek ki sem ji ga podlozila.
Ali je ful slabo ce user posted image dojencek ne spi na boku?

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 960
13.11.2008 15:04:16   
tejkaz

Po mojem da zdaj ne več. Našga tudi ne pripravim do tega da bi spal na boku. Od začetka naj bi bilo pomembno, da se glavica ne zaleže, zdaj je pa menda že dovolj trda.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 961
13.11.2008 15:05:32   
Carol11
user posted image hvala, se ze boljs pocutim

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Po mojem da zdaj ne več. Našga tudi ne pripravim do tega da bi spal na boku. Od začetka naj bi bilo pomembno, da se glavica ne zaleže, zdaj je pa menda že dovolj trda.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 962
13.11.2008 15:18:35   
iskanje
En lep pozdravček po dolgem času,mi smo ravnokar iz pregleda in smo veliki 61cm ter težki 6,03kg pa cepljeni smo bli nismo nič jokali user posted image user posted image za nas.Zaenkrat sam tole,ker morm it skuhat kosilo potem gremo pa mal v trgovino.Napišem jutri kaj več user posted image včeri smo pa upihnili 3 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 963
13.11.2008 15:24:12   
iskanje
user posted image
user posted image
EVO ŠE DVE SLIKCI ZA VSE VAS user posted image user posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 964
13.11.2008 15:49:08   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Zoja Miška, Nyna84, Tejkaz in še katera, kako ste si slikice pomanjšale, da imate za avatarja slikico svojih user posted image . Vse slikice so mi prevelike in si ne morem dati Zare gor.

Jaz sem jo v Microsoft Office Picture Managerju pomanjšala na velikost E-mail - Small (160 x 160px) in sem potem še dodatno zmanjšala velikost na 90% (se mi zdi da toliko). V glavnem, slikca mora biti čim manjša.

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

IZVIRNO SPOROČILO: daja28

A bo mel božiček kaj popustov na sušilce? Mi tud rabmo enga.

(Pa še LCD, pohištvo za dnevno, novo sedežno, večjo posteljo, avto, prostor za rač - stene...). Eurčki se prepočasi nabirajo - ko pa kredite odplačujemo. user posted image

Pri nas je slika podobna: Miklavž bi lahko poskrbel za avto, zamrzovalno omaro, omare za dnevno in kabinet, LCD TV, nov računalnik (da vas bom hitrej bralauser posted image ; sem kupila 8GB velik USB ključ, da shranim slike gor, pa mi ga ta škatla sploh ne prepoznauser posted image ). Bom pa pridna in odtrgala od otroškega in starševskega dod. everčke za omaro za v kopalnico in garderobno za čevljeuser posted image . Mi bomo pa mogl kredit za avto vzet, ne gre drugač. Sva komaj stare dolgove poravnala. Ah ja...user posted image

Hm... ve naštevate notranjo opremo, mi rabimo pa kar hišo. user posted image  Smo bili v ponedeljek pri arhitektki, smo dali delat načrt in mi je kar slabo, ko samo pomislim od kod bomo potegnili ves potreben denar. Ker sem jaz še študentka, imamo samo eno plačo. user posted image  Pa kaj nam preostane drugega, če nam zmanjkuje prostora... A si predstavljate - ko bo Gaja urasla svojo otroško posteljico, nimamo niti toliko prostora, da bi ji lahko dali navadno posteljo. Že tako spimo vsi štirje v eni spalnici. Mi bi rabli zadtek na lotu, kr če ne bo Miklavž bankrotiral in ne bo mogel vam nič prinesti. user posted image user posted image user posted image
Bomo pa absolutno mogli tudi mi nabavit sušilca, ker tako ne gre več. Če je še slabo vreme in se cunje ne sušijo, mi dostikrat zmanjkajo v omari - sploh za Lano. user posted image user posted image

Pa ne se kregat. Sej jaz sem tudi včeraj napisala 3 poste, pa ni blo opazit, da bi jih kdo prebral al pa pogledal. Samo gajka in vilika sta pokomentirali slikco. Pa sej ni važno, se boljše počutim, če napišem, tudi če nihče ne prebere. Pa tudi sama ne pokomentiram vedno vseh, ker je sicer preveč vsega. Če ena nekaj vpraša in ji že tri odgovorijo, potem ne odgovarjam še jaz.
Mogoče je katjo zbodlo to, da se včasih 2 ali 3 pogovarjajo med sabo na RR, potem ena druga vmes nekaj vpraša in ker ni nobenega odgovora, je videti, kot da bi jo ignorirale. Ne vem, ugibam. 

Gajka, mi smo navajal Lano na stekleničko od vsega začetka in ni bilo nikoli problema. Imamo vse stekleničke od Tommee Tippee in so mi ok, ker je res oblika cuclja kar podobna "originalu". Pa ti ne znam svetovat, kako lahko user posted image  navadiš na stekleničko, če je ne mara. Sej naša pa dude noče.user posted image

Spet sem vas cel dopoldan brala (po kosih), zdej mi je pa časa zmanjkalo. Grem kuhat.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 965
13.11.2008 15:50:07   
nyna84
Pa spet same lepe fotke! user posted image user posted image user posted image  

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 966
13.11.2008 15:50:23   
Tamy30
bambi14 ti jih jutri prinesem-

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 967
13.11.2008 16:02:19   
anita goitan
MERCATOR ni več najboljši sosed, boljši ponudnik je POLICIJA in sicer posledično ker nudi:   1.       številne AKCIJE 2.       v plačilnem roku nudijo 50% popusta 3.       pa tudi PIKE lahko dobišuser posted image user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 968
13.11.2008 16:04:51   
andrejaboris
HOj babike!

Maja T. upam da se čimprej pozdraviš! Dosti pij in user posted image user posted image

Neža in Tejkaz saj forumi so da si pomagamo in da sprašujemo!user posted image user posted image In jaz tut dostkrat  nimam časa bit na RR in potem vse skupaj bolj ko ne preletim. Ne se kregat mamice, rade se imejmo!

Naš Enej tut ne zna pit iz flaše in noče niti dude imet in mi to ni fajn, ker se še kar ponoči hranima na 2-3 ure in sem že čistouser posted image .

Katja in Naty upam da ni kaj hujšega. Danes pa je na svetu veliko nekih alergij in oh in ssploh. Upam da bo vse ok!!!

Tinka 14 mislim da imaš tut polovično plačo. Ker zato si kolegica ni mogla privoščit da bi samo 4 ure delala ker bi ful slabo plačo dobla. Žal!

Sayuri ti si carica! SE strinjm z besedami Lovra in Zare!!

Vilika saj bo! Naj ti bo v tolažbo da nisi edina! Jaz sem tut kronično nenaspana!

Bambi, Tamy se dobimo pred šparom, jaz ne vem kje je ginger kafe! Bom še Matejchi obvestila1 KOmaj čakam. A si bomo me tut kaj kuple?

NIč morn šibat papa!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 969
13.11.2008 16:13:07   
gajka
Ne se kregat pupe, ker je brezveze. Pa da ne bi slučajno nehale pisat.  user posted image

user posted image A ti boš pa kar vse po nagi riti? user posted image

Vilika - se strinjam s tvojo izjavo, da je tudi z našimi velikani ogromno dela. Pri nas je tudi banjica (od BebeJou) premajhna, pa tako rad čofota not in imamo vedno poplavo po kopalnici. Mu boma kmalu samo še toliko vode dajala v banjico, da bo komaj rito v par kapelj namočil. user posted image Na jajčki bom pa po tvojem nasvetu preverila, če še kje kak cm pasu najdem. Pa res lepo od tebe, da si odkrito napisala skozi kakšne tegobe si šla ob Vidovem rojstvu. Si res zaslužiš en user posted image .

sandra123 - te bom držala za besedo glede srečanja. user posted image

sayuri - ful dobra foto ''zgodba''. user posted image

cebrca - user posted image , upam, da bo kmalu bolje. Drugače si pa tukaj dušo olajšaj, pa ne skrbi, ker te bom sigurno prebrala. Pa pridi na srečanje v Celje, da se spet malo v živo načvekamo! user posted image

Maja T. - v vsakem foto programu lahko fotko zmanjšaš. Če nimaš nič drugega, imaš sigurno na računalniku Paint, ker je, mislim da že po defaultu gor. Greš v Image - Stretch - izbereš na koliko % jo boš zmanjšala - shraniš in to je to! % pač izbereš glede na resolucijo originalne fotke, malo se poigraj! user posted image Potem pa jo samo v svojem profilu naloži, pa je.

tejkaz - za išias sicer niti ne vem, kako izgleda oz.se občuti. Je pa od mojega user posted image sestrična pred 9 meseci rodila pupo, ki jo še zdaj doji. Prej je imela probleme z luskavico, zdaj pa se ji je posledično začelo nekaj delati tudi na sklepih (kolena, komolci...) in mora hoditi po injekcije. Menda pa je to sprožilo dojenje. user posted image Ravno o tem so zadnjič njeni starši razlagali, ki so tudi zdravniki, tako, da to ni prav nič za lase privlečeno. Glede današnje ''kregarije'' pa si nikar ne ženi k srcu. Včasih se ti prav čudim, koliko volje premoreš pri odgovarjanju in si vedno res vzameš čas za dolge in temeljite odgovore. user posted image

Ryssa - na srečanje v Celje pridi, pa bomo v živo spoznale tvoje čudo. user posted image

Katera je že enkrat spraševala za Delo, ki je izšlo 31. julija? bella02? Jaz ga še vedno šparam. user posted image

Imamo flaško od Tommee Tippee, pa danes se še eno od Nuka vzela, pa nobene noče. user posted image No, ja, le kdo bi pa raje pil ene kamilice iz flaške kot pa mleko iz joške? Očitno je trmo po obeh podedoval! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 13.11.2008 16:17:21 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 970
13.11.2008 16:13:49   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

MERCATOR ni več najboljši sosed, boljši ponudnik je POLICIJA in sicer posledično ker nudi:   1.       številne AKCIJE 2.       v plačilnem roku nudijo 50% popusta 3.       pa tudi PIKE lahko dobišuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 971
13.11.2008 16:17:47   
tinka14
vilika, kok znaš ti lepo vse napisat in potolažit...user posted image

sayuri, bravo za filmček...user posted image

majči, postrani gledate user posted image user posted image . lušni ste!!

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Zoja Miška, Nyna84, Tejkaz in še katera, kako ste si slikice pomanjšale, da imate za avatarja slikico svojih user posted image . Vse slikice so mi prevelike in si ne morem dati Zare gor.

maja, kr microsoft office picture manager odpreš in pomanjšaš in obrežeš slikco, pa je.

teja & tjaša sta tudi ful cute!!

In se eno vprasanje glede spanja vasih user posted image  na boku: ali vam se uspeva da spijo na boku? Hane v dnevnih dremazih ne morem nahecati da bi spala na boku, torej cez dan spi na hrbtu. Na boku spi samo prvo polovico noci (do prvega dojenja,cca 5 ur), ko zaspi jo grem popravit in jo podlozim. Se pa pogosto zgodi da tudi teh 5 ur ne spi kot jo nastavim ker vse zrine stran ali pa se preprosto uleze na zvitek ki sem ji ga podlozila.

ne več. od začetka mi je uspeval, zdej se pa sploh ne trudim več, ker se takoj prevali na hrbet.

aha maja, ti je že nyna napisala. nina držim pesti za loto, da bo kmal hiška!!user posted image

iskanje, dobra fotka!!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 972
13.11.2008 16:22:38   
andrejaboris
Nyna jaz tut upam da bo kmalu hiška pr vas! Luškane pupike maš!

Ryssa jaz bi rada vidla tvojga Lana! Pa tebe tut.

Spanje: Enej skozi spi na trebuhu drugač noče! Se takoj zbudi in začne jamrat!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 973
13.11.2008 16:25:56   
dojenč
LEP POZDRAV DRAGE MAMICE!
Ne se kregat,če pa je tak lep ta naš forum brez kreganja in da si pomagamo med sabouser posted image
tinka-plača je samo polovična,edino doba mislim da ti teče normalno-ne me vzet za besedo tak se mi samo zdiuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 974
13.11.2008 16:31:06   
Zoja Miša
Copatki naročeniuser posted image . Dobim jih v roku 14 dni, vsekakor pa upam, da prej! Da se bom na srečanju lahko že z njimi ven metalauser posted image

Ryssa, hvala za odgovor. Bom tudi jaz verjetno tako naredila, da ji bom dala enkrat ko bo imela premalo v eni flaški.

Tejkaz, išjasa nimam jaz ampak user posted image . In to ga boli že cca 2 meseca. Jaz k sreči nimam problemov s križem. Upam, da bo kmalu bolje. Vem pa da pomaga če se takoj, ko te začne boleti nafilaš z naklofeni, kar seveda pri tebi ne pride v poštev. Drugače pa masaža menda preverjeno pomaga! Ampak user posted image  se noče masirati smotko!user posted image  Pa je moja sestra maserka.

Anita, lepa slika. Jaz tudi kavico pijem.user posted image

Carol, super za telovadbo. Glede spanja pa je pri nas isto, se prevrne na hrbet, sredi noči.

Nyna, mi tudi rabimo tudi stanovanje. user posted image  Sedaj smo v najetem. Sploh ne vem kaj bomo naredili.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image user posted image user posted image

Tejkaz je povedala svoje, Neža sedaj pa še ti in potem zakopljemo tole bojno sekiro. Upam, da se strinjata!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.