sandra123
|
Dan , vidim, da nisem nič pametnega zamudila ...no, sem bila tudi jaz tako razpoložena včeraj, kot so nekatere danes ...Punce, življenje je prekratko, da bi si ga grenile s kreganjem , rajši izkoristite trenutke sreče in radosti s svojimi težko pričakovanimi zakladki .... Sayuri, dobra zgodbica , lepe slikce.... Gajka, se bova kaj slišali in kakšno rekli glede srečanja, ok???? No, danes sem malce bolj pozna....je zjutraj Tino porihtal za v šolo, pa sem jaz še malo lahko poležala z ...no, pa sta vsaka na enem koncu postelje čebljali že ob 7.30 in smo vstale in se uredile ....Potem je prišel moj očka na obisk in na malo pogovora, ker sva se nekaj pičila....pa sem mu kar najprej eno in potem še drugo bejbo poturila v roke, da se nisva kaj čudno pogovarjala....Ju je pa danes prvič imel na rokah , pa mi potem komentira, da je pa ful razlika v kilaži , ja itak, še vedno 1 kg razlike je....točno bom pa jutri izvedela, ko imamo P....Moj prehlad....še vedno ful kašljam, mali dve pa imata zamašene noske, pa malo pokašljata vsake toliko časa...ne vem, če bosta ju3 cepljeni ....Zdaj imata obe po urniku spanje, jaz pa spet gledam kup cotk, da jih zložim, pa eno košaro, da jih zlikam.....Hja, kaj čmo....preveč cot imamo pri hiši ..... No, današnja noč je bila pa kar ok....sicer sem ene 6x vstala in Taji dudo tiščala v usta, da je spala naprej, ker drugače bi jo po mojem spet morala kar naprej dojiti...je pa potem spala do 3.30....tako, da zdaj tudi to prakticiram ponoči, ker včasih samo nekajkrat potegne pri prsih in potem spi naprej ...Teja je pa ob 3-eh jedla in potem ob 5-ih......
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.11.2008 10:44:56 >