|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
31.10.2008 10:15:05   
maja24
Tinky ti se ne sekiri,pa mela si prou da si mu povedala ta svoje,pa če jih že plačujeta pa valda da zahtevaš da bo vse tipi top narjen.A da bi pa druge delavce poiskala pa ne gre al kaj,a mate pogodbo narjeno z njim al kaj?

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
31.10.2008 10:16:03   
Netta
jej maja, morda pa bo še en julijčekuser posted image user posted image user posted image
no pri men je blo tko, da ko sva nardila ano (načrtovano) sem tudi že drugi dan po zamujanju user posted image naredila test in se mi je tudi naredila zelo šibka črtica, ker takrat količina nosečniškega hormona še ni visoka...počakaj še kak dan in še enkrat naredi, al pa pojdi k zdravniku da ti vzamejo kri

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
31.10.2008 10:38:21   
Majuska
Ojla,

se na hitro javljam ... jutranje hranjenje je zrihtal očka, meni se je namreč nabralo toliko mleka, da sem morala po hitrem postopku sčrpati user posted image Potlej gremo pa na kosilo k babici. Fajn, da mi ne bo treba skrbet še okoli tega user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
31.10.2008 10:52:06   
maja24
Evo dobla sm Muser posted image

Ela čebela

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 11:15:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 12:19:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
31.10.2008 12:25:11   
Netta

aja - naša ma danes 3 mesece, lalala... in bmo stopala in dlani odtisnali :-)

hehe, tud mi smo to že naredili, pa je bla kar umetnost, saj je mala tak pesti skup držala, da ni blo šans kaj pametnega odtisniti..da ne omenjam da sem imela vse poflekano, hlače, majico in mizouser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
31.10.2008 12:33:56   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

A glede sporocila Lunica,mojmu sem ga na glas prebrala,mogoce se ga kaj primeuser posted image

lol, jaz tud mojemuuser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
31.10.2008 12:45:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: flower

auroraa zalivančki?user posted image   Hm.. sem že slišala ta izraz, ko je ena sestra eni rekla, da njen otrok ni dojenček, ker ga ne doji, ampak zalivanček. Meni ta izraz ni všeč. user posted image

Oprosti, ampak ta sestra pa je malo prismuknjena.user posted image user posted image  Vsak otrok je dojenček do 1. leta starosti, ko postane malček. So pa otroci, ki so na flaški, posebej še poimenovani "zalivančki", kar je zame tudi zelo grd izraz, kot da ga nalivamo z mlekom oz. kot da je neka roža, ki se zaliva. Bedak, kdo si je izmislil ta izraz. Ampak dojenček pa res ne pomeni izključno dojen otrok.

Blacky, my thoughts exactly!!!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
31.10.2008 12:51:19   
Netta
hja dečve...kanglice v roke in zalit vaše mulčke...da bo izraz ustrezaluser posted image user posted image user posted image user posted image

hec, ne se strinjam da je ta izraz res čist mim

rovarka...kaj pa če bi julijke naredile danes eno akcijo in danes grupno  svojim dragim napisale eno tako lepo pismo kot ga je dobila lunca. ??? saj si tudi našiuser posted image zaslužijo par lepih besed ko so taki fajni očki ane??user posted image user posted image user posted image
sam da ne bo potem spet naval julijčkev drugo letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
31.10.2008 13:05:19   
metuljcek321
maja, jest sem ti glih hotla napisat, da je to definitivno to (tud jest sem lani zagledala zelo bledo crtico in je bilo potem to to) ... no, pol pa nekaj postov naprej, da si dobila M .... hja ... Povej, kako pa bi se pocutila, ce bi bila spet nosecka?

tinky, uf, si ga pa najurila - jest si po moje ne bi upala. Je pa res, da so sli pocasi cez mejo dobrega okusa. Kar je prevec, je prevec, a ne?

sandrine, vau, tvoj mali je pa res cupko. Kjut!!! Nasa ima pa tisith nekaj lask - bolj za vzorec zaenkrat. Obrvi tudi skoraj da ni ... mogoce bo pa bjondica?!

lex, kul, da se tvoj ze vraca - lepe novickce. Sem prepricana, da si ze nabavla set jesenskih krizank za dobrodoslicouser posted image

lunica, nasa se se ne jezi. Je dobrovoljcek in skoz vriska in se smeje, se cakamo na jezo in neodobravanje.

Hrana - nope, nasa ne kaze popolnoma nobenega zanimanja, ko jeva. Zanjo je ocitno Aptamil se vedno number one & the one and only:-) Saj veste - prvega se ne pozabi nikoliuser posted image

gluna3 - uf, tole z gospodinjami bo pa res zanimivo. Meni so tko fajn, ampak zdaj kar nekak cakam, da bojo na POP-u ... ce sploh bojo?!?! In mirjam pa ze vse ve? Opa, opauser posted image

didlinaa je torej OK bejba - lepo. Vedno je najlepse, ce te clovek preseneti v pozivitni smeri, kajne?

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
31.10.2008 13:40:47   
Netta
pa še en vic za vesel danuser posted image user posted image user posted image

user posted image Kaj reče ljudožerec, ko vidi nosečnico?
"Kindersurprajs!"

Neposredna povezava do sporočila: 1962
31.10.2008 13:43:21   
metuljcek321
Aja, pa happy Halloween vam zelimo metuljcek, Anja & Anne:
user posted image

user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1963
31.10.2008 15:26:58   
neboglasnica
Ojla!

Pošiljam vam nekaj sončnih štajerskih pozdravčkov.... Kot sta populis in almera povedali, uživamo, no, moji na bazenu, jaz pa s Stašem v apartmaju. Danes sem spravila nogo malo v red in sva šla z malim v šetnjo, zdaj mi bo pa noga odpadla. Mislim prst. Vse se je razbolelo, tako da sploh ne vem kje točno boli.

Almera mi je dopoldne grozila, da mi pošilja dež in očitno bo ravno do večera pridrvel iz LJ. Ga pa pošljem nazaj, tako da veste!!

Še sreča, da lahko v recepciji naselja človek brezplačno uporablja internet, drugače bi morala vzeti dan itrednega dopusta, da bi vas prebrala. user posted image Za komentiranje mi pa zmanjkuje časa, grem mleko nest. Mogoče pa jutri! V kratkem pride še sodelovka na obisk in bova čvekali.

Pridne bodte!!

Neposredna povezava do sporočila: 1964
31.10.2008 15:37:30   
dzanika
Tko, mi smo že iz pokopališča.

zalivancki - katastrovalen izraz. Men je tko hudo k to kdo reče da vam ne morem povedat. Js sem prvič od moje tete slišala ta izraz. Pa ni sploh nič slabga mislila k je tko rekla. Vem da ne ker je ful ok drugač sam men ta izraz res ni všeč. user posted image

Jaz pa ne vem kaj je blo z luničnim fantom da vse pravte kak je romantičen...  A mi lahko ktera pove. Al pa kje to najdem. Ker za nazaj se mi res ne da vse brat. user posted image

maja kaj smo dočakali novega julijčka??  user posted image   Bi bila vesela če bi bil +?  Naredi čez par dni še en test in boš videla če bo kaj večja črtica.
Ah zdaj pa že vidim da si dobila user posted image    user posted image

Jan pa ful kaže interes za hrno ko nas gleda ko jemo. Včasih se mi prav smili ko nas tko gleda pa prov cmoklja zraven. Pa mu ne smem dati. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
31.10.2008 15:47:01   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

hja dečve...kanglice v roke in zalit vaše mulčke...da bo izraz ustrezaluser posted image user posted image user posted image user posted image

hec, ne se strinjam da je ta izraz res čist mim

rovarka...kaj pa če bi julijke naredile danes eno akcijo in danes grupno  svojim dragim napisale eno tako lepo pismo kot ga je dobila lunca. ??? saj si tudi našiuser posted image zaslužijo par lepih besed ko so taki fajni očki ane??user posted image user posted image user posted image
sam da ne bo potem spet naval julijčkev drugo letouser posted image user posted image user posted image

to se jaz tudi bojimuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa zelo dobra idejauser posted image ponavadi punce samo čakamo kdaj nam bodo naši dragi kaj lepega napisali, povedali...same pa se ne spomnimo, da bi me tud njim lahko ne?user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
31.10.2008 15:49:21   
dzanika
zdaj sem šla prav iskati kaj je napisal od lunice dragi. Lunica to je pa res lepo sporočilce zate. Meni je tut že večkrat dragi kaj takšnega napisal. Sam na listek in mi ga nekje pustil. Sem bla tut vedno vsa v rožcih. user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
31.10.2008 16:38:44   
lex
evo zdaj pa ne vem kaj naj naredim. al naj pakiram al naj vse skup odpovemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alina je dobla vročino + drisko + ponoči ji je skoz dvigovalo in pol se je zjutraj zbruhala. eh bomo jutri vidli kaj bo. cote mam oprane tak da jih samo v potovalke navržem

aja še to (se vidi da ne hodim v hotele) a brisače se tam menjajo vsak dan?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
31.10.2008 17:36:53   
24julij
menstruacila- mirjam80 joj jst sem jo mela ze tretjic in mi uliva k pr norcih prej nikol nisem mela tolk mocne zej pa ne dohajam menjat vlozkov

Zalivancki-ja tud jst sem to slisala,da je lara zalivancek ne dojencek sem misnla da bom znorela ker to mi je pa tko grdo blo slisat,glih tko ko da je ena bajsolinka zalita

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
31.10.2008 18:05:35   
maja24
Drage čarovnice,danes je naš praznik,vabljene na polet z metlo,kot vsako leto.Ob 24.00 na istem mestu,da jih čim več spremenimo v buče.Povejte ostalim čarovnicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
31.10.2008 18:42:14   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

tinky, uf, si ga pa najurila - jest si po moje ne bi upala. Je pa res, da so sli pocasi cez mejo dobrega okusa. Kar je prevec, je prevec, a ne?

zakaj si pa ne bi upala?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1971
31.10.2008 18:43:09   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Tinky ti se ne sekiri,pa mela si prou da si mu povedala ta svoje,pa če jih že plačujeta pa valda da zahtevaš da bo vse tipi top narjen.A da bi pa druge delavce poiskala pa ne gre al kaj,a mate pogodbo narjeno z njim al kaj?

Sva vzela hišo na ključ

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
31.10.2008 18:51:56   
maja24
To je pa kriza poluser posted image

Ela čebela

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
31.10.2008 19:12:49   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

zakaj si pa ne bi upala?

Eh, ves, jest nisem glih tip, k bi ponorel nad nekom. Ampak, se pa sprasujem, kako sploh resis situacijo, k vidis, da ni tko, kot ste se zmenili.

Povej, ste danes velik preselili?

(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
31.10.2008 19:13:59   
metuljcek321
Kje pa ste vse? A se pripravljate na polnoc in miting z metlamiuser posted image ? Se vidimo up there ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!