|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
30.10.2008 22:17:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

auroraa zalivančki?user posted image   Hm.. sem že slišala ta izraz, ko je ena sestra eni rekla, da njen otrok ni dojenček, ker ga ne doji, ampak zalivanček. Meni ta izraz ni všeč. user posted image

Oprosti, ampak ta sestra pa je malo prismuknjena.user posted image user posted image  Vsak otrok je dojenček do 1. leta starosti, ko postane malček. So pa otroci, ki so na flaški, posebej še poimenovani "zalivančki", kar je zame tudi zelo grd izraz, kot da ga nalivamo z mlekom oz. kot da je neka roža, ki se zaliva. Bedak, kdo si je izmislil ta izraz. Ampak dojenček pa res ne pomeni izključno dojen otrok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
30.10.2008 22:19:17   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

aha še to...tiste, ki ste že dobile menstruacijo; kakšna je bila??user posted image jaz sem jo včeraj prvič, no vsaj zdi se mi da je to to, ker je taka šibka, kar po kaplicah gre ven, pa rahlo jajčnike občutim. sploh mi ni jasno ali je to prava ali kaj drugega, ker pred porodom sem imela ful bolj močno.

pri merni je bila kar močna že takoj

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
30.10.2008 22:23:30   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

ali ve peljete otroka ven če je malo prehlajen. naša nekaj malega smrka, ampak dava potem polivinil čez voziček, da ni na vetru, pa se mi zdi, da je kar ok.

Pravijo, da če nima otrok vročine, da lahko. no, edino če je fejst prehlajen, zunaj pa je oster, mrzel zrak. Pol ne, da ga ne draži še bolj. Jaz sem Tio skoz vozla ven, pa ji ni nič škodlo.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
30.10.2008 22:24:19   
dzanika
Po pravici vam povem da vas ne bom šla podrobno brati ampak vas bom samo preletela. user posted image   Žal ste preveč naklofale. Blacky ne me skenslat. Sej zdej bom spet pridna. user posted image

lunica poročaj prosim kako se je pri Lukcu obnesla voda iz pipe.

aurora luštno pasete kravice! user posted image

netki na gorenjskem nimam pojma kam in kako...

zimska kako naj vem kdo je tvoj maratonec ko pa jih je tolko na sliki.    ajaaaa sej če bi dobr pogledala bi lahko vidla. No pa vseeno se ga zlo dobr vidi. user posted image user posted image

lunica to pa je cena za tiskanje knjige... Upam da ti uspe!!

in ja sploh mi ni jasno kako mi je uspelo iti na 4. del v nosečnost pisati iz morja.  user posted image user posted image user posted image   sem se pa narežala sama seb.
Ja blacky še ko bi pršla iz morja nebi izvedele ker mi nebo blo jasno kam je šel moj post če nebi lunica tega našla.  user posted image user posted image   Dol bom od smeha padla res.

mojcek mislim da v BC zamenjajo tudi brez računa. Pojdi vprašat pa povej da si dobila za darilo.

Nič grem počasi v vodoravno. Lahko noč!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 22:25:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
30.10.2008 22:32:52   
frutka_
HD bravo za malo plavalko! Veš, da sem dobila še Fredov obroč za plavanje? Teden dni prepozno, ne?!user posted image
Blacky jaz tudi ne berem vsega za nazaj. Ne znese mi.
Kengurujček, imam od Baby Bjorna in sem super zadovoljna z njim. Zelo enostaven za uporabo, uporbaljam ga kakšen mesec. Malo oblečem in vtkanem noter, pa zahaklam stranski pas in je. Nobene matematike. Čisto simpl je.
Tinky itak si legenda, da si se skregala.user posted image Jaz si ne bi upala pomojem. Ampak eni mojstri mislijo da so najbolj pametni, sploh če je ženska poleg. Prav potrudijo se, da te ponižajo.
Lex ju3 pa hopa cupa na predpraznik vseh svetih??? Mislim....user posted image
Mirjam  jaz je nič ne zapiram. Če otrok nima vročine je lahko normalno zunaj na zraku. Paziš pač, da veter ne piha direkt v njega.
Flower jaz jih tudi kupim. Tortilje, mislim. Imaš kaki fajni recept?
Liju, nimam pojma. Si menjala prašek, mehčalec? Moja pipika je dobila flekec na zadnjem delu noge, ko sem ji štrampeljce začela oblačiti. Pa sem ji namazala z mastno kremo in je zginilo.
Sandrine kaj pa balzam za lase? Da bi bili volnejši in bi jih lažje česala?
Jaz bi tudi imela paprico. Kateri moram pisati?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 22:33:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1882
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 22:35:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1883
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 22:39:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1884
30.10.2008 22:44:09   
rovar_ka
24julij - zelo lepa pupauser posted image pa kake vlke plave očke mauser posted image

Tinky - to pa je res že preveč, kaj se vam dogaja. In da še na koncu upajo bit nesramni in te obtožujejo da lažeš??meni bi dekl dvignilo..samo ne se jim pustit, bodi glasna in povej kar jim gre!!
Pa super, da ste stvari seliliuser posted image

Sandrine- laske jaz  z brisačko osušim, pol še malo z mehkim glavnikom počesem, pa so tak že skoraj suhi, na koncu pa ji dam kapico gor, tolko da se v celoti posušijo.

Flower - še zdaj ti Lan ne spi?kak ti te zdrži tak dolgo pokonci?

nama so se pa danes ure nekak zamešale, tak da sem jo nahranla ob šestih, pa bi ona že kr nočno spanje vlekla..sem jo ob osmih zbudila, ker sem jo še mogla skopat, pol pa je takoj nazaj zaspala na joški..me prav zanima kdaj se bo zdaj orvič zbudilauser posted image je zadnje dni hodla spat ob pol osmih, osmih, zdaj pa se nama je vse zmešalo. upam, da bo jutri boljše.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
30.10.2008 22:45:35   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

To kar se je danes zgodilo, je pa preseglo vse meje dobrega okusa.

Je bil vodovodar na bajti, ker je moral montirat še školjko in ga vprašam, zakaj ni na takšni višini kot je bilo dogovorjeno in mi reče, da je moj mož izrecno rekel, da mora bit nižja kot v wc user posted image
WTF user posted image , moj mož???
Kako moj mož, če sem jaz določala višino !!!!! user posted image
In tip trdi in trdi in meni se je pritisk vedno bolj dvigal, dokler se nisva zečela dret en na drugega. Pizd.a, tip se je obnašal z mano, kot da imam 10 let, res.
Na koncu je rekel, da LAŽEM in, da s takšnimi ljudmi kot smo mi noče imet oprava in, da to delava, samo da znižava ceno.
Pokrov z buče se mi je dvignil ej. Takšne žalitve pa že ne bom sprejela, tip mi očita, da nisem poštena in, da lažem.
A smo normalni?
A težim zato, ker sem zjutraj vstala z levo nogo, al zato, ker za pošteno plačilo želim kvalitetno opravljeno delo????
Za znoret

In pol sem mu rekla naj spuca fuga, ki so jih zadnjič posvinjali in tip vzame smrdljivo cunjo, jo zmoči z vodo in začne drsat. Itak se ne spucajo kar tako.
Pol mu rečem, da je tudi pod školjko vse svinjsko in nardi, ja kako naj tam spuca in sem rekla, da naj se znajde in tip mi reče, a tičem? lahko tudi z jezikom, sem mu odgovorila.

Pol sem ga naterala pa varekino v trgovino.
Mislite, da je prišel nazaj? Rep med noge in gas, je spi.zdu vija.

Sem klicala odgovornega in sklicala pod nujno sestanek nasldenji teden, da že enkrat rešimo vse piz.darije.

Neki pozitivnega, selili smo vse stvari user posted image user posted image user posted image

user posted image Tinky, ta pogovor bi pa res rada videla, jaz ne bi najbrž nikoli tako, ampak do teh mojstrov treba res bit včasih malo oster, da kaj dosežeš.

Aja pa v trgovino po varekino? Zakaj pa to? Dora fora, valda, da ga ni bilo večuser posted image .

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
30.10.2008 22:46:11   
rovar_ka
Lex - super, da se tvoj vrača domovuser posted image user posted image user posted image pa ne pozabit na zaščito med reševanjem križank, da ne bosta spet kake male julijske križanke dobilauser posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
30.10.2008 22:53:49   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Lex - super, da se tvoj vrača domovuser posted image user posted image user posted image pa ne pozabit na zaščito med reševanjem križank, da ne bosta spet kake male julijske križanke dobilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa danes kolegica bila  pri meni s testom (še ne bi rada bila mama, jo še preveč stvari na faxu čaka) in jo zajebavam, da bo točno leto dni pomeni rodila, da itak ji lahko kar PDP povemuser posted image user posted image user posted image user posted image

no mogoče drug teden na morju kakega julijčka spustima kamuser posted image user posted image user posted image  - upam, da ne

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
30.10.2008 22:57:19   
glugluglu
matr današnji del razočaranih gospodinj je bil pa grozen, zdaj pa ne bom mogla en teden čakat, moram dol snet, too much

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
30.10.2008 22:58:08   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

matr današnji del razočaranih gospodinj je bil pa grozen, zdaj pa ne bom mogla en teden čakat, moram dol snet, too much

Kaj se dogaja????

Neposredna povezava do sporočila: 1890
30.10.2008 23:06:32   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Kaj se dogaja????

hja ne vem, če lahko tu povem, kaj če kakšna noče zvedet preden ne gleda, sicer se pa itak nobena še ni javila, da gleda to serijouser posted image ,

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
30.10.2008 23:08:01   
frutka_

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Kaj se dogaja????

hja ne vem, če lahko tu povem, kaj če kakšna noče zvedet preden ne gleda, sicer se pa itak nobena še ni javila, da gleda to serijouser posted image ,

No, te pa povej!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1892
30.10.2008 23:19:34   
glugluglu
še vedno ne vem, če lahko

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
30.10.2008 23:19:53   
Anonimen
ojla

tinky... za znort. sestanek obvezno, sam sej veš, da je to je zdej sam celjenje ran, nardit nič ne morjo. mam pa filing da bojo glave letele! je pa grozno, da si šef in ti zaposleni slabi delajo in firmo spravljajo na slab glas. sme ti že prej napisala, hudo mi je zate res. kaj pa dejan pravi na vse to?

hvala za vse osgovore glede goste hrane. zdej sva se zmenla, da še počakava najmanj dva tedna, pol pa bova vidla (pol boma pa zihr še za dva tedna zamaknila user posted image ). po 5 mesecu pa zihr začneva.

me pa neki zanima še. a se vaši otročki kej jezijo? mene je včeraj skor kap, ko je mel v rokah grizalo za zobke in ni mogel spravit čist v usta, je mimo šlo in se je fantek ful na glas razpi...  bi rekla razjezil, ampaj je premila beseda. dobesedno zakričal je jezno in ponorel. sva s fantom sam gledla. no danes pa leži na postelji in je pasel kravice, pa sem ga mal hecala in sem mu pred njega postavla flaško z mlekom, se luki postavi na kolena, rokic pa ni mogel dvignit in se trudi splazit do tja in ni šlo!!! in tamali spet znorel! kr tak jezen glas spusti in popizdi... ta tretjič pa spet... leži v ležalniku, pa dviguje trup in roke, češ vzamta me v naročje, ga ne vzamema takoj in spet... ma je to normalno, da se 4 mesečna ritka tolk jezi? je pa grozn videt no. tak majhn dojenček pa taka jezica.

aja pa to... sem prej omenla.. prej je počasi puzal kot vojak, danes pa se je postavil na kolena in se trudil še z rokami... če bo šlo tko naprej, bo zlo zlo kmal na vseh štirih in pol se bo plazil kot se šika. user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
30.10.2008 23:21:11   
Anonimen
3glu lahkooooo!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
30.10.2008 23:23:34   
glugluglu
ok. Prišel je tornado, vse pometel pred sabo in ne ve se kdo je ...naprej podpisal pogodbo,...user posted image na kratko. Ampak je bolj tragično, za tolažbo: glavne junakinje so žive, problem so vsi njihovi ostali. Več ne povemuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
30.10.2008 23:24:39   
Anonimen
3glu sam zdej pa hito še naslednji del poglej, da zvemo kaj se zgodi user posted image user posted image user posted image
misliš, da je kdo dejansko umrl?

ps- a ni v vseh nadaljevankah tak, da ko se mal izpojejo, pa pride potres, vulkan, tornado... sesuje vse, pol pa majo spet za 50 delov gradiva, ker so trije pogrešani, dva od teh sta v neki luknji in oba prevarata svoje partnerje, eden je hudo poškodovan, in ne vejo če bo preživel, ...

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 30.10.2008 23:26:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1897
30.10.2008 23:27:14   
sandrine
flower nisem se zmotlauser posted image ja 1.mesec smo kr rekord podrli,je mamico skoz skrbelo,da sine ne bo lacenuser posted image pa tud zdaj smo konkretni,ne tok buckoti,ampak na splosno veliki. Pa sicer P pravi,ker smo dojeni da ni problema,da mora dobit papico kadarkoli isce.No,posledicno pa tudi veliko kakamo- 4-5X na dan- kar gre notri,mora tudi venuser posted image

joj,a sm edina glede fena?mi2 to tk izvedema,da mu moj mal z mehko krtacko,js pa feniram tk bolj od dalec kako min,res tko nahitro.Ker sam z brisacko in krtaco mi se fejst vlazni ostanejo,pa me je strah,da bi se prehladiluser posted image ce bi mu dala pa kapico(sej mislite tisto tanko bombazno) pa je vse skup vlazno,pa da se mu gor susi,ka pa vem,a pretiravam?a mislite,da fen kaj skodi,da ne bi smela?
frutka-vidis na balzam pa js nisem pomisla.Bo gotov moj komentiral,da je dec in ne pi...user posted image

no,da vidim,ce mi bo ratal slikico prilepit?pa vem,da bote rekle,da zgleda ful starejsi-frizura dela svoje,no pa kg tudiuser posted image
evo nase kopanje
user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
30.10.2008 23:28:49   
glugluglu
ja nekdo bo šeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
30.10.2008 23:29:43   
Anonimen
sandrine ful je lepotec, sploh v živo, debel niti pod razno, lase ma pa res bujne, da ni za verjet.

(odgovor članu sandrine)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!