|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 30.10.2008 22:45:35
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky To kar se je danes zgodilo, je pa preseglo vse meje dobrega okusa. Je bil vodovodar na bajti, ker je moral montirat še školjko in ga vprašam, zakaj ni na takšni višini kot je bilo dogovorjeno in mi reče, da je moj mož izrecno rekel, da mora bit nižja kot v wc WTF , moj mož??? Kako moj mož, če sem jaz določala višino !!!!! In tip trdi in trdi in meni se je pritisk vedno bolj dvigal, dokler se nisva zečela dret en na drugega. Pizd.a, tip se je obnašal z mano, kot da imam 10 let, res. Na koncu je rekel, da LAŽEM in, da s takšnimi ljudmi kot smo mi noče imet oprava in, da to delava, samo da znižava ceno. Pokrov z buče se mi je dvignil ej. Takšne žalitve pa že ne bom sprejela, tip mi očita, da nisem poštena in, da lažem. A smo normalni? A težim zato, ker sem zjutraj vstala z levo nogo, al zato, ker za pošteno plačilo želim kvalitetno opravljeno delo???? Za znoret In pol sem mu rekla naj spuca fuga, ki so jih zadnjič posvinjali in tip vzame smrdljivo cunjo, jo zmoči z vodo in začne drsat. Itak se ne spucajo kar tako. Pol mu rečem, da je tudi pod školjko vse svinjsko in nardi, ja kako naj tam spuca in sem rekla, da naj se znajde in tip mi reče, a tičem? lahko tudi z jezikom, sem mu odgovorila. Pol sem ga naterala pa varekino v trgovino. Mislite, da je prišel nazaj? Rep med noge in gas, je spi.zdu vija. Sem klicala odgovornega in sklicala pod nujno sestanek nasldenji teden, da že enkrat rešimo vse piz.darije. Neki pozitivnega, selili smo vse stvari Tinky, ta pogovor bi pa res rada videla, jaz ne bi najbrž nikoli tako, ampak do teh mojstrov treba res bit včasih malo oster, da kaj dosežeš. Aja pa v trgovino po varekino? Zakaj pa to? Dora fora, valda, da ga ni bilo več .
|
|
|