|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
31.10.2008 22:08:13   
netki
čer!

mi smo imeli danes delovno....zjutraj sem žigata oddala mami in atu, so šli v prlekijo in se vračajo jutri....potem sem naredila 2 ikebane za na grob in smo jih kasneje odnesli na grobove (se je malo zjasnilo, tilena sem nesla v kengurujčku da je bil vsaj malo na zraku in celo na sončku)....potem sva pa z dragim sestavljala eno omaro za tilena in selila njegove cotke iz previjalne ven.....uffff....dela še pa še user posted image

lex.....si me presenetla s sporočilom, najprej sploh nisem vedla zakaj se gre.....pol k sem pa do konca prebrala sem se pa ful narežala user posted image
držim pestke da jutri odrinete

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
31.10.2008 22:13:47   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Glugluglu jest pomojem ne bom nikol več srečka nosečkauser posted image ,ker sva itak z mojim lani šla na umetno oploditev(problem je biu moj),pa tut glede na to kolk user posted image je to skorej nemogoče,tok da se loh kr poslovim od te misli,mi je pa res ful hudo ampak dobr važn da mava Elo,je pa res da si ful ampak res ful želim še enega.Da bi šla pa šenkrat na umetno,aaaa je preveč psihično pa fizično v igriuser posted image ,tok da če bo bog dau še enga bom pa itak presrečnauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
31.10.2008 22:15:43   
lex
glugluglu do sobote no trenutno so pogajanja v igri, ker naj bi naslednji vikend delali streho. **** sred moskve se za to zmeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .mislim,da ne bom spustla,celo leto se žeguncam po vuzenici gor in dol,da mislim,da mu ta vikend ne spustim. pač križanke danes ne bomo reševali. kazen mora bituser posted image

p.s.sem dobla kapo in šal iz kozjega puha (a vam to kaj poveuser posted image user posted image )- ne res je ful lepo darilo, pa šehomemade je. pa vita je dobila copatke isteuser posted image user posted image user posted image , ta večja dva pa vsak svoj ruski avto (ker alina more met vse isto kot aleks), dedani pa rusko vodko (ni mel več placa še za mojouser posted image user posted image user posted image - jaz pa sam vodko pijem, jo menda naslednjič dobim -če je ne bom dedanom spilauser posted image ), babike so dobile pa šatuljice. strica ruske cigarete. za ta novo teto je pa pozabil darilo na mizi v hoteluuser posted image . zdaj mu je pa ful bed.božček

aleks ga je čakal, zdaj je moral pa z njim spat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
31.10.2008 22:16:43   
glugluglu
maja24 sem ostala kar brez besed, ti želim samo velikooooooooooooo sreče!

Neposredna povezava do sporočila: 2004
31.10.2008 22:19:02   
lex
maja mogoče vama pa ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2005
31.10.2008 22:21:25   
glugluglu
lex, ne se danes iti take kazni, ki bo danes tudi zate kazen, nekaj drugega se zmisliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2006
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 22:21:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
31.10.2008 22:32:33   
glugluglu
Almera, jaz sem tisto zadevo za odtise stopal dobila s telegramom ob rojstvu Tiana, no pa še nisem naredila, bom sedaj pri 4 mesecih. Imajo pa te vrste glin v BTC-ju - HalaA v Levčku, v centru Ljubljane je pa Prometej in Art.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
31.10.2008 23:42:50   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: lex

za vse:
Haj. Moram ti povedat, da imamo težave z dimnikom, kajti občasno zagori iz njega, zato te prosim, da mi danes ne letaš kje tu okrog, da ne bom jaz kriva,če se ti vžge metla! Vesel praznik ti želim!
user posted image

tem sem se pa nasmejala zdaj.

joj glugluglu tebi sem se tut nasmejala. user posted image user posted image user posted image

odtisi stopal - v baby centru imajo prstne barve. To so tiste s katerimi otročki ko so malo večji lahko rišejo. In te so baje ok za odtis...

maja jaz resnično upam da vama v drugo uspe. In poznam tudi takšne primere da je šlo v drugo lažje. Je manj psihičnega napora in si bolj sproščen ker veš da en zakladek že imaš. In greš bolj na to če bo bo. Pravijo da tudi psiha veliko vpliva na to...  user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.11.2008 0:42:08   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Almera, jaz sem tisto zadevo za odtise stopal dobila s telegramom ob rojstvu Tiana, no pa še nisem naredila, bom sedaj pri 4 mesecih. Imajo pa te vrste glin v BTC-ju - HalaA v Levčku, v centru Ljubljane je pa Prometej in Art.

Mi moramo tudi še odtis naredit ... material smo pa na pošti kupili (neka želatinasta masa), mislim da pride okoli 15 €.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.11.2008 6:39:10   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Glugluglu jest pomojem ne bom nikol več srečka nosečkauser posted image ,ker sva itak z mojim lani šla na umetno oploditev(problem je biu moj),pa tut glede na to kolk user posted image je to skorej nemogoče,tok da se loh kr poslovim od te misli,mi je pa res ful hudo ampak dobr važn da mava Elo,je pa res da si ful ampak res ful želim še enega.Da bi šla pa šenkrat na umetno,aaaa je preveč psihično pa fizično v igriuser posted image ,tok da če bo bog dau še enga bom pa itak presrečnauser posted image user posted image user posted image

moji prijateljici so skor maternico odstranli, ker je mela samo štalo z rodili, pa so jo naročil na operacijo po parih letih matranja imet otroka...no in je vmes spontano zanosila in je sedajuser posted image user posted image user posted image   tak da ne obupat...pomoje bo ko boš najmanj pričakovala se še kak najaviluser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.11.2008 6:52:02   
Netta
Odtisi stopal - s čim to delate?

obstajajo prstne barve, ki se potem lepo sperejo z vodo

Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.11.2008 7:04:15   
Netta
uf sem zgodna danes...sem mela tak zabit nos , da nism mogla več dihat, pa sem šla v dnevno si ga spucat, da nebi moja dva srčka zbudla, na pa sm se čist predramlauser posted image

no mojeuser posted image je po dveh dneh konc..a pol naj naslednjo pričakujem v 5kratni količini??? jejej

Ojla! Sem morala tole deliti z vami: ker že tri dni ne jem kosmičev, takšnih ali drugačnih, največ pa s čokolado ,

pr men je  čist isto...če zjutraj tega ne jem in si rajši kaj na kruh namažem, ana tisti dan sigurno kaka...seveda pol pozabm kruh kupit in spet jem kosmiče, pa mamo pol spet nesranjeuser posted image user posted image

minaH  - lepa porodna zgodba. veš kaj me zanima. kdaj ti naredijo lokalno pri carskem in kdaj popolno anestezijio. ker moja svakinja je tud mela CR pa so jo čist zaspal. men je pa ful lepo, da imaš možnost takoj vidit otročka. a si izrecno to želela in prosila al to sami določijo??

no jaz sem mojmu včeraj res pismo napisala in je bil čist ganjem...smo se pol cel večer vsi trije cartal kot že dolgo ne...torej dečve, če hočte tud ve kaj dobit - v akcijo in presenetite svojega dragega...preverjeno deluje.user posted image user posted image

3glu - maš z.s.

no sedaj pa končujem z monologi in grem. lep dan vsem!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.11.2008 9:59:10   
Majuska
'jutro punce,

kako gre? Naš poba se je zbudil malce pred 9h, pojedli smo 160 ml in šli nazaj u mižule, ga slišim k cvili v spanju ... in jaz grem tudi nazaj spat, dan je nadvse primeren za poležavanje.

Se pa pozna, da so vsi na britofih ... tudi tukaj user posted image

Mirjam80 - meni so pri CR dali celo anestezijo. Itak me je zmanjkalo, še preden se dobila masko gor; sem bila že čisto od predihavanja prej, ker sem bila že 11 ur na induciranih popadkih ... najbrž jim drugega ne ostane, kot celotna anestezija, kadar pride do zapletov.

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
1.11.2008 10:05:52   
Blacky30
user posted image

Še vedno sem v zaostanku z branjem.user posted image user posted image
Danes smo pridno spali. Teja se po novem zbuja okoli 7h. Danes je sicer malo spremenila in je vstala ob 6h, pojedla in zaspala nazaj do 7.30, ko smo vstali. Ob 9h pa je spet šla spat nazaj in še zdaj spi. Nejc pa gleda ringarajo na popu. Kavico sem že spila, zdaj pa tuhtam, kaj bom kuhala. Moram obvezno šampinjone porabit, tak da bodo verjetno pohani al pa kurje meso v omaki z gobicami, ne vem še. Bolj enostavno že je, kot pa vso tisto paniranje, ker potem bi morala še zrezke panirat in ocvret zraven. Pa mi ni, pa še sama sem z otrokoma.
No, moram vam povedat, da sva včeraj tudi midva rešila eno zahtevno križanko po dolgem času.user posted image  Da se še jaz kdaj pohvalim, da ne bom samo vas brala, ko mi delate lušte.user posted image user posted image user posted image

Grem vas malo brat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2015
1.11.2008 10:16:11   
Blacky30
Mojcek, boš naredila slikice, ko boste naredili odtise stopal in rokic? Nas tudi še to čaka in čimprej, morda kar danes. Si me fajn spomnila.user posted image

Alarm....

Neposredna povezava do sporočila: 2016
1.11.2008 10:20:27   
lex
morning

odtisi: jaz sem jih delala z navadno tempera barvo, pa sem ji nogo oprala pa je bilo. najbolje je to delat ko se greste kopat. saj si takoj konec. pa odtis lahko narediš tud tako: v margarina skledico daš glino (ali das maso) narediš odtis in potem gor naliješ mavec (glinoprej namažeš z oljem ali kremo, da se loči), dobiš potem tak, da ven stoj. ali pa narediš glineno ploščico in potem narediš odtis in daš zapečt. oz pri das masi samo posušiš, pa ne pozabite na haklček za obesit (oz. vrvico)

blackyuser posted image user posted image user posted image  za rešeno križankouser posted image user posted image user posted image

mi smo tud iskali geslouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
1.11.2008 10:41:56   
Blacky30
Almera, jaz sem dobila za darilo ob rojstvu od sorodnikov tako škatlo, v kateri je ves material za 3d odtis nogice in rokice. Prav gips in okvir, kamor potem to damo, ko se posuši. Tak da se moramo samo še zraven spravit.
Glede uspavanja...poskusi z jajčko, pri nas pali, jo guncam in zaspi noter.

Neposredna povezava do sporočila: 2018
1.11.2008 10:43:24   
Blacky30
Evo, prebrala vse do konca, vidim, da je zadnja dva dni kar zatišje tu gor.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.11.2008 10:48:19   
maja24
Ja Blacky supr za križankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.11.2008 10:50:08   
maja24
No Ela se je pa dones zbudila ob osmih,pol sva se zrihtalke popapale in nazaj zaspale no ja jest sm še urco odležala,Eli pa še zej spiuser posted image user posted image user posted image ,ta pa je zaspanček mejhn.

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.11.2008 11:37:51   
lavita*
Pri nas smo že tud od 5.30 pokonci. Ta velik ne spi dlje. Pol se mor aiti pa en z njim ukvarajt, da ne zbudi še ta male. Pol je bila pa še mala lačna in ni htel azaspat nazaj.
No p azato vsi zdaj spijo.
Mi tudi nismo križanke reševal. Je ibla kazen, ker je predolgo domu hodu. Takda sem že bolj o ne spala ko se je preguncal domu.

HD pa ne da se rediš po inekcijah? Joj me. že tak ne vem kako kile dol spravit, po pa še to zraven. Bom vidla kako bo po enem mescu. Drugač pa jih pol ne bom več šla iskat. Jaz zaenkrat še nimam nobenih krvavitev. bo pa tud 14dni kar sem jo dobila.

Lex akm ste šli na dopust? Mogoče že kje piše, sam jaz bolj slab berem.

Kljub dežju imejte lep dan!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
   [Brisano sporočilo]
1.11.2008 14:31:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
1.11.2008 15:02:12   
Majuska
Ojej Flower, čimprej se pocajtaj ... tole je prav grozno slišat user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2024
1.11.2008 15:10:03   
metuljcek321
flower, drzi se in kmalu se pocajtaj!

lex, blackyuser posted image  user posted image  user posted image  za krizanke ... ocitno so zdaj pravi dnevi za crkljanje. Tudi pri nas smo resevali geslo. Intenzivnouser posted image

lex, lustna darila. Povej, ste odsli na dopust? I hope so!

levita - hja, kazen mora bit, a ne?

maja, joj, kako te razumem ... tudi midva sva se namatrala za tega nasega soncka ... 5 dolgih let (prej pa spontani splav v 20. tednu ----- shit, res shit) ... no in ravno 2 dneva nazaj pred enim letom so mi vstavili 2 zamrznjencka (30. 10. 2007), eden je danes z nami - mala Anja. Se kako poznam psihicne in fizicne napore, ki jih je treba prestati, nesteta razocaranja in trenutke zalosti, vzpone in padce, ki se vrstijo kot po tekocem traku. Tezko je, res je tezko, a ko se rodi taka struca, je vse hudo pozabljeno. Kako bo naslednjic, je pa res tezko reci. No, pri nama je problem pri meni, tako da ... kdo ve, morda bo se kaj, morda ne ... me pa zvije, ko pomislim, kaj vse je treba dati skozi ... Hja, mogoce bo pa tko kot pravijo punce: naravno & ko najmanj pricakujes. Pustimo se presenetiti! 

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Glasbeni vrtiljakec
klitia

Morda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?

Da (50%)

Ne (26%)

Včasih (24%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!