|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 30.10.2008 23:31:22
|
|
|
|
Blacky30
|
Kengurujček - jaz pa imam takega, ko lahko otroka nosim samo k sebi obrnjenega. Še katera? Netki, jaz sem Nejca dala noter tako, da sem ga dala ležat na hrbet na posteljo in potem sem mu oblekla kenguruja kot hlače gor in sem ga dvignila nase, pa naramnice gor in je to to. Jaz ne morem nič odpret, ni gumbov, je kar v enem kosu. Teje še sploh nisem dala noter, bom zdaj v kratkem poskusila. Neboglasnica - mi bomo verjetno tudi fasali RA. Mala se ful zateguje v levo in nazaj. Ko mi leži v naročju, ima trebušček dvignjen gor, nogice pa dobesedno v loku nazaj in glavo tudi. Pa prav trda postane, je sploh ne morem več skrčiti nazaj. Pa, če jo nosim tak, tudi najraje zaspi, sicer ne zategnjeno, samo ne bom je mogla več tak nosit, ker nima mira. Edini način je, da jo nosim dol obrnjeno na rokah. P je rekla, naj jo nosim, kot da mi sedi na roki, s hrbtom naslonjena name. Samo tak je ne morem uspavat. Pa pri hranjenju se isto zateguje.Če pa jo dam na desno roko, pa se ne. Daj poročaj plis, kako bo v RA, me ful zanima, kako to sploh izgleda. Glede razprtja dlani pa naše ni nič sprobala. Uboga punčka od tvoje kolegice. Držim pesti, da bo čimprej vse ok in da ne bo prešlo na druge organe. Še nisem slišala za kaj takega... Škoda, zdaj šele vidim, da sem te zgrešila. No, želim vam srečno pot v naš konec, uživajte maksimalno in naj ti noga da mir. Mojcek, mi tudi imamo to glasbeno knjigico in je super. Jo je Nejc lani dobil za božič v moževi službi. Glede količine mleka - pojedla ti je 150 ml. Od zmešane količine (180) odšteješ preostanek (30). Majuska, previjam na 3-4 ure, isto kot hranim, tak da ponavadi jo previjem 20 minut po flaški. Ko se malo hrana uleže v trebuščku... Ponoči pa je ne, razen, če se pokaka. Lunica, čist vredu umiješ flaško po vsaki uporabi. Jaz jo včasih samo z zelo vročo vodo sperem ven, brez ceta. Sicer pa jo včasih v pomivalcu kar operem, steriliziram pa tudi ravno 2x na mesec v posebni tekočini od Chiccota. Nam daš link o temi ribe5, o kateri sta z Almero govorili? Me zanima. A čvekaš z junijko na zs?? Sta se z Didlinoo spoprijateljili zdaj? Ker sta si najprej prav v lase skakali. Ja, Mojcek ima čist prav, ta tvoja knjiga bo najlepša dediščina tvojim vnukom, pravnukom. Ko jim bo ati Luka povedal, da je njihova babica izdala knjigo pravljic, v kateri nastopa on sam, ufff, ni lepšega. Jaz dam veliko na spomine in to je prekrasen spomin, ki bo večno ostal. HD, naši Teji se ritem ni nič zdrmal zaradi ure. Itak pa je že prej večinoma spala, tak da je zdaj isto dalje. Samo vedno več miru potrebuje med spanjem, jo hitro hrup zbudi. To pa me že nervira. V katerih toplicah letujete? Flower, Lan ti kupčke lepo podira? Ne vem, mogoče poliva zaradi nepodrtega kupčka, ki mu rukne gor? Nimam pojma, samo ugibam. Teja nikoli ne poliva oz. je mogoče do zdaj enkrat, da je res ruknilo po moji majici in po njej. Sicer pa se ji kaj malega pocedi ven, pa še to zelo redko. Samo rigne pa kot kaki dedc. Čestitke za zastonj mleko!!!! Nam se pa počasi ta luksuz izteka, bo treba začet € na stran dajat.
|
|
|