|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
30.10.2008 23:30:12   
Anonimen
3glu daj plis na ZS povej kdo, ker ne bom mogla zaspat od firbca user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 23:30:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
30.10.2008 23:31:22   
Blacky30
Kengurujček - jaz pa imam takega, ko lahko otroka nosim samo k sebi obrnjenega. Še katera?
Netki, jaz sem Nejca dala noter tako, da sem ga dala ležat na hrbet na posteljo in potem sem mu oblekla kenguruja kot hlače gor in sem ga dvignila nase, pa naramnice gor in je to to. Jaz ne morem nič odpret, ni gumbov, je kar v enem kosu. Teje še sploh nisem dala noter, bom zdaj v kratkem poskusila.

Neboglasnica - mi bomo verjetno tudi fasali RA. Mala se ful zateguje v levo in nazaj. Ko mi leži v naročju, ima trebušček dvignjen gor, nogice pa dobesedno v loku nazaj in glavo tudi. Pa prav trda postane, je sploh ne morem več skrčiti nazaj. Pa, če jo nosim tak, tudi najraje zaspi, sicer ne zategnjeno, samo ne bom je mogla več tak nosit, ker nima mira. Edini način je, da jo nosim dol obrnjeno na rokah. P je rekla, naj jo nosim, kot da mi sedi na roki, s hrbtom naslonjena name. Samo tak je ne morem uspavat. Pa pri hranjenju se isto zateguje.Če pa jo dam na desno roko, pa se ne. Daj poročaj plis, kako bo v RA, me ful zanima, kako to sploh izgleda. Glede razprtja dlani pa naše ni nič sprobala.
Uboga punčka od tvoje kolegice. Držim pesti, da bo čimprej vse ok in da ne bo prešlo na druge organe. Še nisem slišala za kaj takega...user posted image user posted image
Škoda, zdaj šele vidim, da sem te zgrešila. No, želim vam srečno pot v naš konec, uživajte maksimalno in naj ti noga da mir.user posted image

Mojcek, mi tudi imamo to glasbeno knjigico in je super. Jo je Nejc lani dobil za božič v moževi službi.
Glede količine mleka - pojedla ti je 150 ml. Od zmešane količine (180) odšteješ preostanek (30).

Majuska, previjam na 3-4 ure, isto kot hranim, tak da ponavadi jo previjem 20 minut po flaški. Ko se malo hrana uleže v trebuščku... Ponoči pa je ne, razen, če se pokaka.user posted image

Lunica, čist vredu umiješ flaško po vsaki uporabi. Jaz jo včasih samo z zelo vročo vodo sperem ven, brez ceta. Sicer pa jo včasih v pomivalcu kar operem, steriliziram pa tudi ravno 2x na mesec v posebni tekočini od Chiccota.
Nam daš link o temi ribe5, o kateri sta z Almero govorili? Me zanima.user posted image
A čvekaš z junijko na zs?? Sta se z Didlinoo spoprijateljili zdaj? Ker sta si najprej prav v lase skakali.user posted image
Ja, Mojcek ima čist prav, ta tvoja knjiga bo najlepša dediščina tvojim vnukom, pravnukom. Ko jim bo ati Luka povedal, da je njihova babica izdala knjigo pravljic, v kateri nastopa on sam, ufff, ni lepšega. Jaz dam veliko na spomine in to je prekrasen spomin, ki bo večno ostal.user posted image

HD, naši Teji se ritem ni nič zdrmal zaradi ure. Itak pa je že prej večinoma spala, tak da je zdaj isto dalje. Samo vedno več miru potrebuje med spanjem, jo hitro hrup zbudi. To pa me že nervira.user posted image
V katerih toplicah letujete?

Flower, Lan ti kupčke lepo podira? Ne vem, mogoče poliva zaradi nepodrtega kupčka, ki mu rukne gor? Nimam pojma, samo ugibam. Teja nikoli ne poliva oz. je mogoče do zdaj enkrat, da je res ruknilo po moji majici in po njej. Sicer pa se ji kaj malega pocedi ven, pa še to zelo redko. Samo rigne pa kot kaki dedc.user posted image user posted image
Čestitke za zastonj mleko!!!! Nam se pa počasi ta luksuz izteka, bo treba začet € na stran dajat.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
30.10.2008 23:31:44   
glugluglu
sandrine, res je lepotec, čupkouser posted image , fen neaj ne bi škodil tako od daleč,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 23:31:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
30.10.2008 23:33:52   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

3glu daj plis na ZS povej kdo, ker ne bom mogla zaspat od firbca user posted image user posted image

Nič zs, kar javno, lepo prosim. Prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........bodi baba, no!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 23:35:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
30.10.2008 23:35:37   
glugluglu

ja čez 1 teden šele, če prej ne dobim, , ker zdaj ni pokazalouser posted image , samo na začetku je napovedala, da nekdo ne bo preživel, ma samo zato, da smo sedaj firbčni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
30.10.2008 23:37:11   
Anonimen
blacky ja z didlinoo čvekam.. haha verjameš ali ne, ful sva se zaštekali. ženska je z vsemi žavbami namazana, sam za grobo lupinco je pa prijetno dekletce. user posted image

hehe vnuki, ma kje je še to user posted image user posted image takrat bo vse elektronsko

levinja, dobiš zs v minuti, prosim prečekiri.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
30.10.2008 23:42:34   
Anonimen
ok sem prečekirala kdo umre. dva sta... sam povem samo za velike denarje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
30.10.2008 23:46:35   
sandrine
da se malo pokomentiram sprotno dogajanje-
zalivancki- blacky moje misli si napisala. Joj,da bi men otroka tk poimenovala,kar zamislam si pogled,ki bi ga bla delezna.Meni ta izraz tko slabsalno deluje,ne vem no?!
Tinky pri tebi sem pa res brez besed. Ena user posted image za spodbudo,pa da bo koooncno konec sokov.Odskodnina pa itak in to mastna.Sicer pa poskusaj pozabiti na tezave in uzivaj v trenutku.Joj,js ti kr zavidam,js bi tudi hisko- joj,tocno loto moram vplacatuser posted image

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
30.10.2008 23:47:03   
lex
user posted image  a je dost

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
30.10.2008 23:48:12   
Anonimen
nej ti bo, ko itak informacija ni nič posebnega. noben pomemben ni. jaz sploh ne vsem kdo sta tisti dve osebi user posted image

nek victor in ena ida... user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
30.10.2008 23:49:15   
lex
lunica glede GH
jaz sem alini morala sam frutke kupovat, aleks je jedelvse. no zdaj je sicer glih obratno. ful je od otroka do otroka odvisno. meni so pozimi frutki OK, ker itak tud ostalo sadje kupiš. drugih frutkov jaz ne deajem, ker mi niso dobri.

ko pride pa še jogurt in skuta je pa super. sploh če kam greš in za sprehode

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
30.10.2008 23:53:17   
lex
sandrine fuldobra fotkauser posted image

lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 30.10.2008 23:54:36 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
30.10.2008 23:53:24   
Anonimen
lex to more bit ena luštna stvar, ko jedo ane ?

prej pred spanjem sem mu pripravila mleko s kašico in dala eno pikico na žličko in je jeziček malo ven šel. user posted image .. ma  še vedno malo refleks, da izplazi jeziček. no hotla sm rečt, kak je bil usran, okol in okol ust, pa ni blo 1 desetina male žličke vse skupaj user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
30.10.2008 23:54:08   
glugluglu

nej ti bo, ko itak informacija ni nič posebnega. noben pomemben ni. jaz sploh ne vsem kdo sta tisti dve osebi user posted image

nek victor in ena ida... user posted image

to smo danes že videli, victor je dobil med tornadom (gabrielle je bila z njim) v prsa štok od ograje, neko (prvič videla) žensko - najbrž je bila Ida je pa odneslo iz hiše, ampak to ni to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 23:54:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
30.10.2008 23:56:06   
Blacky30
Lunica, kupljene kašice bom imela samo za takrat, ko smo od doma, sicer pa bom vsak dan doma svežo pripravljala.
Na začetku moraš zmiksat čisto, najboljše s paličnim mešalnikom, da je čisto tekoče, šele kasneje, ko se navadi, npr. po dveh, treh mesecih pa začneš samo pretlačit, npr. banano z vilico itd. Ker najprej mora biti sestava podobna mleku, potem pa počasi hrani.
Glede čaja, mi smo trenutno na Hippovem Čaju za lahko noč in ga ima ful rada, medtem ko komarčkovega ni hotela piti. Lahko poskusiš oba, pa boš videla, kateri okus mu paše.
Itak pa načeloma najprej GH začneš uvajat s sokom, tak da boš namesto čajev uporabila jabolčni sok, ribezov, itd. Frutke naprimer.
Sicer pa ti priporočam, da ne prakticiraš fruchtzwerge-jev in tega sr...., ker je naš dobil ful alergijo na to. Se mu je kar koža odprla na lički.user posted image user posted image  Sama kemija!user posted image

Krasno sporočilo tvojega dragega....sem mislila, da romantični moški več ne obstajajo.user posted image user posted image

Mirjam, Teja spi nekje 17 ur.

Naša ne kaže nobenega interesa za hrano, ko mi jemo.

Nič, grem spat, sem kar veliko pokomentirala danes. In vse pozorno prebrala.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
30.10.2008 23:56:18   
lex
točno to ko so taki umazanci da dol padeš
grem aleksa iskat (je itak isti ko bi vito gledal)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1920
30.10.2008 23:57:18   
sandrine
vidis lex bravo,se katera?zbiram prostovoljne prispevkeuser posted image sam min je takle kupcekuser posted image
joj,sam enim pa res gre,zidate pa se takle pomagate ubogim studentkamuser posted image
ajde punce gremo...pred bozicem bi mela hisko,ma kaj bajto,pod streho.Pol si pa predstavlam idilo o kateri je Lunica govorila-rdeca! preproga,kamin,smrecica,....
uaaa,ka me danes cakajo lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
30.10.2008 23:57:28   
Anonimen
3glu, noben drug ne umre user posted image sej piše povsod, da so napeljali kot da od lynette family umre, ampak so živi in zdravi, carlos oslepi, ida in victor pa umreta. no sej glede na železno palco v prsih tak ni čudno da victor ne preživi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
30.10.2008 23:58:13   
Blacky30

blacky ja z didlinoo čvekam.. haha verjameš ali ne, ful sva se zaštekali. ženska je z vsemi žavbami namazana, sam za grobo lupinco je pa prijetno dekletce. user posted image

Pa vam nisem tega jaz že na začetku, ko je sem prišla, povedala???

Pa nekak vas ne morem prepričat, da vse vem in da mi lahko verjamete.user posted image user posted image

Četudi bo v prihodnosti vse elektronsko, verjemi, knjige bodo še vedno najlepša dediščina, kaj jo lahko pokloniš potomcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
31.10.2008 0:00:51   
sandrine
A glede sporocila Lunica,mojmu sem ga na glas prebrala,mogoce se ga kaj primeuser posted image

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
31.10.2008 0:01:08   
Anonimen
blacky a veš.. zdej si vse prestavljate mojga fanta kot blazno romantičnega. a-a on je trd kot kamen, tak bik po značaju in videzu. globok zajeban glas, tak je no... tut ne mara romantike, pesmice, sprehodi, izkazovanje neke nore ljubezni, romatnična hrana, darila, vse to je njemu krneki, pa bi si raj nož zaril v srce, kot da bi mogel se to it. ampak me pa ma tako zelo rad, da mi vedn prinese kinderjajček, ko gre v trgovino, da me rad pocarta in da ma od časa do časa kak moment, ko se mu mal zmeša od ljubezni do mene. in seveda do najinega lukca. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

pogreb
Lelly28 RR

Ali so vaši otroci šli na pogreb bližnjega sorodnika (babice,dedki,strici,...)?

da (86%)

ne (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!