|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
31.10.2008 0:02:07   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

3glu, noben drug ne umre user posted image sej piše povsod, da so napeljali kot da od lynette family umre, ampak so živi in zdravi, carlos oslepi, ida in victor pa umreta. no sej glede na železno palco v prsih tak ni čudno da victor ne preživi user posted image

ma super, hvala, pa kako si našla, sem jaz očitno napačne besede na iskalniku uporabilauser posted image . Aja palica v prsih je lesena, v bistvu je del ograje, sem se prej narobe izrazilauser posted image ,
no zdaj grem pa lahko spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
31.10.2008 0:02:08   
Anonimen
ampak me pa ma tako zelo rad, da mi vedn prinese kinderjajček, ko gre v trgovino

to sem zdej tak napisala, kot da sva stara 4 leta. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 0:03:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1928
31.10.2008 0:04:46   
Anonimen
mimgrede babe, a gremo kej spat danes al nič? jaz sem se ponoč naspala pa me spet nič ne daje spanec user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
31.10.2008 0:04:49   
lex
lunica zdaj ga pa ven vleči. saj vsi vemo, da je romantična dušicauser posted image user posted image user posted image user posted image ,res čestitke muuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
31.10.2008 0:07:34   
sandrine
ok,ve ste padle v razocarane gospodinje,ki jih tak ne gledam,tko da no comment(a sm prav napisala,dobr da ne studiram anguser posted image
Js pa nism nc razocarana....tralala...sem zdle v svojem svetu....u kak je lusno,pa hisko dobim...hopsasa...

joj,cas za spanje,se mi dogaja...sam ko bi rada dragega pocakala,da pride iz sluzbe,pa da se mal stisnema.So danes zgubiliuser posted image

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
31.10.2008 0:08:18   
lex
ja jaz tud grem pod veke ovčke štet user posted image

aja pa user posted image
ko me jutr ne bo gor (po vsej verjetnosti)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 0:08:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sandrine)
  Neposredna povezava do sporočila: 1933
31.10.2008 0:09:49   
Anonimen
sandrine, kak je fajn ane... hiško dobiš, pa še en otroček je na poti... aja ne to so ene druge sanje user posted image user posted image

pol ga pa potolaži, če so zgubil. kakšne križanke morda?user posted image

lex, ne reeees ni romantik. user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
31.10.2008 0:10:58   
glugluglu

blacky a veš.. zdej si vse prestavljate mojga fanta kot blazno romantičnega. a-a on je trd kot kamen, tak bik po značaju in videzu. globok zajeban glas, tak je no... tut ne mara romantike, pesmice, sprehodi, izkazovanje neke nore ljubezni, romatnična hrana, darila, vse to je njemu krneki, pa bi si raj nož zaril v srce, kot da bi mogel se to it. ampak me pa ma tako zelo rad, da mi vedn prinese kinderjajček, ko gre v trgovino, da me rad pocarta in da ma od časa do časa kak moment, ko se mu mal zmeša od ljubezni do mene. in seveda do najinega lukca. 

user posted image pa sta si res malo podobna z mojim, samo jaz ne dobim kinderjajajčka,
dobim pa objemčke kar tako čez dan in lepe besede, pa lupčke, ja za take zadeve je vedno,
drugače pa ostalo pa res točno tako kot si napisala: isto glas, poleg vsega zna imeti zelo črn humor, darila? ja, če si ga grem sama kupituser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
31.10.2008 0:12:58   
glugluglu
Sandrine, a tvoj je pa košarkaš?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
31.10.2008 0:13:17   
Anonimen
3glu, tudi moj se ful rad carta. darila ja sej je nosil v srednji šoli, da ne govorim kakšna. plastične rože, eh alarm papa

Neposredna povezava do sporočila: 1937
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 0:15:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 0:16:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1939
31.10.2008 0:18:26   
sandrine
eh,od krizank pa ne bo nc,sem preutrujena,ja valdauser posted image
Lunica a ves,da js pa res se sanjam o otrocickih,je Tjan tak priden,da bi zdle se komot 1 al pa 2.Tko da ce katera rabi varstvo,kr...mlekeca je dovolj,lacni ne bomo,otrocja sem se dovolj,tk da animacije bo tud...
vao,vidite-ve pejte kr pridno nazaj v sluzbo dinarcke za mojo bajto sluzit,js vam bom pa otrocke pazla, a nisem dobra dusa?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
31.10.2008 0:23:01   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

eh,od krizank pa ne bo nc,sem preutrujena,ja valdauser posted image
Lunica a ves,da js pa res se sanjam o otrocickih,je Tjan tak priden,da bi zdle se komot 1 al pa 2.Tko da ce katera rabi varstvo,kr...mlekeca je dovolj,lacni ne bomo,otrocja sem se dovolj,tk da animacije bo tud...
vao,vidite-ve pejte kr pridno nazaj v sluzbo dinarcke za mojo bajto sluzit,js vam bom pa otrocke pazla, a nisem dobra dusa?user posted image

Sandrine, ti kar veselo na delo,
a si videla moje vprašanje?

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
31.10.2008 0:23:55   
glugluglu
na delo: otročke delat - da ne bo kakšne pomote

Neposredna povezava do sporočila: 1942
31.10.2008 0:36:41   
sandrine
pe,vsakih tok casa se vam javim,pol pa s takimi pokam,nc zresnat se je treba!

3glu-ja,je.no,zdaj ne vec tko profesionalno. Je bebica prisla,tko da je tujina odpadla.Tu se je pa mal v bolj poslovne vode dal,tko da se mal za svojo duso igra. Kar mu pa btw.ene 4 ure zvecer vsak dan vzame,pa dopoldne ga itak ni,pa takle ponoc, joj,kak sm js veselauser posted image

Aja,sem se spomnala,da mam se eno vprasanje za Hrusko debelusko- ti si se tudi odlocla za inekcije za zascito,a ne? (ves kok sem gledala,ko si razmislala,da si noseca---a nisi glih zihr v njih?) no,zanima me ce si mela kake tezave,kake vmesne krvavitve,si ze mela M?upam,da ni prevec osebnouser posted image sam zanima me,ker js mam skoz neki,pa ne vem al je normalno to al ne,pa kok je pol sploh zascita ziher?Sej bi mogla it do G,pa se kr ne spravim.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
31.10.2008 0:43:47   
sandrine
3glu sem,sem.Sam sej pravim z mojo tipkovnico gre zeeelloooo pocasi,pa sumnikov ni-upam,da me sploh lahka bereteuser posted image

Evo dragi je doma,zdaj pa veselo na delouser posted image

Danes sm pa naklofala,zdaj pa lahka zopet mal mrknem.Nc lepo bodite,lepo spanckajte,pa cuvajte svoje srcke. Nockouser posted image

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
31.10.2008 0:50:51   
sandrine
vao,zadnja sem.No se js enkratuser posted image

Pa DOBRO JUTRO tisti,ki bo ju3 prva.Js bom ziher paf do 10user posted image
Bi ti kavico skuhala,pa zdle ni casa-oprosti,me caka delouser posted image

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
31.10.2008 0:54:08   
sandrine
user posted image -evo na hitro...me prav zanima katera jo bo ulovilauser posted image
ja,ja...punce ne me tak priganjat k spanju,sej grem..........pa pa

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
31.10.2008 7:20:57   
Tinky
Dobro jutro

Midva sva že v nizkem štartu za it pospravljat.
Spala nisem nič, ker sem imela unga kretena skoz v glavi, pa Teo se je 3x zbudil vmes, pa se jezil in njuril. Zdej si je začel grizt ustnice oz. jih v usta vlečt, joj kako je smešen.

Sem tak tip človega, ki se hitro razjezi, sam se znam kontrolirat, ko je treba, a včeraj je blo pa grave!!
Če ne bi bilo mojega fotra zraven, bi skočila gor na tipa in ga prebutala, ker takšne nesramnosti v 31. letih še nisem doživela.
Sem bila full ostra in mu dala vedet, da nisva skupaj krave pasla in, da imam "podstrešje" fajn naloženo.

Dejan se je smejal, ko sem mu povedala, da ga tip obtožuje, ker je kratkomalo bedarija in skregano z logiko, da je bilo izrecno rečeno, da naj bo školjka v kopalnici nižja kot v wc.
Je pa rekel, da bo kremplje ven potegnil naslednji teden na sestanku, ker si nobeden ne sme dovolit dvignit glasu in obtoževat njegovo boljšo polovico user posted image

Zakaj sem ga poslala po varekino?
Ker razžre svinjarijo s fug, samo mora bit tista ta močna user posted image
Tip je pa raje sp.izdu.

Naslednji teden bo šele hudo.

Greva zdej pucat, se tipkamo zvečer, če ne bom prej na pol mrtva padla v posteljo.

Lep dan

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
31.10.2008 9:08:54   
Netta
3glu - poznam vsebino gospodinj do konca...sem ji downloadala z neta...te zanima kako gre naprej?

lunica- tudi naša se jezi, če ne doseže igračke...krili z rokami in nogami, pa take zvoke spušča, da je jojuser posted image user posted image

blacky a veš.. zdej si vse prestavljate mojga fanta kot blazno romantičnega. a-a on je trd kot kamen, tak bik po značaju in videzu. globok zajeban glas, tak je no... tut ne mara romantike, pesmice, sprehodi, izkazovanje neke nore ljubezni, romatnična hrana, darila, vse to je njemu krneki, pa bi si raj nož zaril v srce, kot da bi mogel se to it. ampak me pa ma tako zelo rad, da mi vedn prinese kinderjajček, ko gre v trgovino, da me rad pocarta in da ma od časa do časa kak moment, ko se mu mal zmeša od ljubezni do mene. in seveda do najinega lukca. 

saj zato je pa to toliko lepše, ker se je ekstra potrudil zate in šel čez sebe..res lepouser posted image user posted image user posted image

tinky - hvala za idejo za varekino...jaz sem pa tak tuhtala kak naj spucam fugeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1948
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 9:36:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1949
31.10.2008 10:11:36   
maja24
Ojla mam eno vprašanje,

M mi zamuja od ponedeljka,včeri sm delala test in se mi je pokazala čist ampak res čist rahla črta(taka da moraš res dobr pogledat da se vid+).A mi loh poveste a je to pozitivno al negativno,sploh nevem kaj nej nardim.Pa tut znakov nima da jo bom sploh dobla,sam navsake tolk cajta me zvija to je pa tut vse.

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?