|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
30.10.2008 15:51:51   
Netta
pri nas je posijalo sonceuser posted image user posted image user posted image in možek je najino hčerkico odpeljal na sprehod...jaz pa se cartam s čajčkom, evrokremom in grisini palčkamiuser posted image

ali ve peljete otroka ven če je malo prehlajen. naša nekaj malega smrka, ampak dava potem polivinil čez voziček, da ni na vetru, pa se mi zdi, da je kar ok.

ana je za krst dobila otroško sveto pismo, uhančke, zapestnico in kup igrač.

mojcek1 - tale tvoja deklica je pa res živahna, hehe še malo pa jo boš lovila okrog vogalovuser posted image user posted image

tortilje - tudi mene zanima, kako jih narediš??? njam

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 15:56:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
30.10.2008 16:27:06   
24julij
tkole pa nasa larica testira zlicko,sam kaj ko je prazna,hahaah

user posted image

upam da sem prav pripela,bomo vidli

Neposredna povezava do sporočila: 1853
30.10.2008 16:50:25   
papir
24 julij kakšni laski uauuuuuuu.no kot vas prebiram ste nekateri že nesli h krstu.mi imamo naslednjo soboto me pa zelo skrbi-kak bo kaj.po krstu gremo še na kosilo in upam da ne bo preveč zanjo,kajti če se bo jokala bom jaz samo spokala in šla domov.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
30.10.2008 17:10:45   
nanka
24julij, joj kako velika je že Lara, pa gre res hitro. Jaz zaenkrat še ne dodajam. za darilo ob krstu je dobila zlato zapestnico z vgraviranim imnom in dnevom krsta.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
30.10.2008 17:16:12   
Tinky
To kar se je danes zgodilo, je pa preseglo vse meje dobrega okusa.

Je bil vodovodar na bajti, ker je moral montirat še školjko in ga vprašam, zakaj ni na takšni višini kot je bilo dogovorjeno in mi reče, da je moj mož izrecno rekel, da mora bit nižja kot v wc user posted image
WTF user posted image , moj mož???
Kako moj mož, če sem jaz določala višino !!!!! user posted image
In tip trdi in trdi in meni se je pritisk vedno bolj dvigal, dokler se nisva zečela dret en na drugega. Pizd.a, tip se je obnašal z mano, kot da imam 10 let, res.
Na koncu je rekel, da LAŽEM in, da s takšnimi ljudmi kot smo mi noče imet oprava in, da to delava, samo da znižava ceno.
Pokrov z buče se mi je dvignil ej. Takšne žalitve pa že ne bom sprejela, tip mi očita, da nisem poštena in, da lažem.
A smo normalni?
A težim zato, ker sem zjutraj vstala z levo nogo, al zato, ker za pošteno plačilo želim kvalitetno opravljeno delo????
Za znoret

In pol sem mu rekla naj spuca fuga, ki so jih zadnjič posvinjali in tip vzame smrdljivo cunjo, jo zmoči z vodo in začne drsat. Itak se ne spucajo kar tako.
Pol mu rečem, da je tudi pod školjko vse svinjsko in nardi, ja kako naj tam spuca in sem rekla, da naj se znajde in tip mi reče, a tičem? lahko tudi z jezikom, sem mu odgovorila.

Pol sem ga naterala pa varekino v trgovino.
Mislite, da je prišel nazaj? Rep med noge in gas, je spi.zdu vija.

Sem klicala odgovornega in sklicala pod nujno sestanek nasldenji teden, da že enkrat rešimo vse piz.darije.

Neki pozitivnega, selili smo vse stvari user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
30.10.2008 17:54:12   
Blacky30
Da se malo javim. Teja spi, končno! Danes je neka tečka, pa ni hotla spat, zaspana pa do onemoglosti. Nejc je ok, se pridno igra, lepo je začel tudi jest, tak da zaenkrat ni težav. Je samo bolj miren kot sicer.

MinaH, lepo,da si se javila. Vse podatke sem si zapisala in bodo na naslednjem seznamu gor, ko ga bom uspela objavit. OOo, nisem vedela, da si MB? Jaz tudi, sicer iz Miklavža, a sem sem priseljena. Kako pa to, da si imela CR? Firbec pač....user posted image  Pa upam, da bo tvoja Brina čimprej zdrava.

Netki, zahtevna križanka kaj??? Hitro se ti to umiriš po fajtu z dedcem. Jaz ga pa pustim še nekaj časa v pacu, naj vidi, da ne oprostim tako zlahka.user posted image

Smotke ste tiste, ki ne berete nazaj čveka, ker se vam ne da.user posted image  Zato pa mi tolikokrat katera sploh ni odgovorila na vprašanje. Kaj čem še sploh pisat. Javite se vse, ki ne berete nazaj, da vas skenslam iz svojega besednjaka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam še 10 strani za prebrat...user posted image user posted image

(odgovor članu minaH)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
30.10.2008 17:59:52   
liju
Pozdravljene!
Malo da se vam javimuser posted image . Če bo čas in volja vas bom pol prebrala za nazaj, včeraj sem bila že ob desetih koma. Sta se mi mala2 že zbudla ob pol šestih zjutraj, pol pa sta skozi hodla izmenično spat, tak da čez dan nisem mogla niti oko zatisnit, danes pa ob šestih budnicauser posted image Tak da smo šli spat prej popoldan vsiuser posted image . Ne vem kaj naredim, ta ura nam je čisto zmrdala ritemuser posted image . Spat pa bi Žan že šel ob osmihuser posted image user posted image user posted image .
Nino pa je dobil na bedri neke izpuščaje in zdaj se mu že širijo na drugo nogo, roko samo jih ni veliko, na bedri pa ima kar fajn flek. Bi mogoče vedla katera od česa bi lahko bilo???
Nič, grem še malo likatuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 18:16:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
30.10.2008 18:20:45   
sandrine
zimska poslji mi mail,kamor ti lahko posredujem Paparico

Neposredna povezava do sporočila: 1860
30.10.2008 18:40:55   
Blacky30
Tims, hvala za kompliment glede moje kužike. Ja, meni so tudi najlepši. Je pa dejansko tak, da se je večina ljudi boji, predvsem njene pojave in pa seveda tega, kakšno mnenje so si ustvarili glede te pasme. Jaz pa še vedno verjamem v to, da je pes takšen, kot njegov lastnik. Kakšnega psa narediš, takšen je. Tudi pudelj zna bit napadalen in sovražen do človeka, če ga lastnik tak vzgoji, z grožnjami in tepežem in zapiranjem v kletko.

Grem otroke rihtat. Upam, da bosta hitro zaspala, da bom lahko prišla še kaj prebrat.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
30.10.2008 18:45:31   
sandrine
evo oglasanje po dolgem casuuser posted image sej sm z vami vsak dan sam tipkovnice pa se nisem popravla,tko da je pisanje se vedno zeeelo zamudno in mi navadno kr zmanjka casa. Pridne cveke ste,ni kajuser posted image pa zraven se take dobroto uspete peci. Vedno,ko pridem na RR postanem lacna in kar iscem in iscem...in pol berem,pa papam,pa berem,papam...in doker vas ne preberem pridno papam,tko da me vcasih zvecer ze kr v zelodcu tisci,pa studiram od kod?!user posted image

blacky se nase mere,sm vidla,da me nimas vec nikjer.Ja ocitno se bom mogla pogosteje javlat
(btw.a se me brez sumnikov sploh da brat?)
rojstvo 24.07. 3580g in 52 cm
1 mesec (+11dni)  5540g in 59cm
2 meseca (+7dni)  6450g in 62cm
Tretjo posvetovalnico in cepljenje se cakamo (10.11)

se vprasanje- nekatere pravite,da se vam na zatilju dela pri bebicah plesica. No,nas ma pa tok las,da se mu zadaj delajo prav vozlicki.A se pri kateri?Kaj naredite?js mu jih kr ven postrizem,pa me je mal strah,da mu ne bom js plese nardilauser posted image a mislite,da se mogoce pojavjo zarad feniranjauser posted image kak jim ve posusite laske?brisaca je pri nas cisto premal.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
30.10.2008 18:50:57   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

zimska poslji mi mail,kamor ti lahko posredujem Paparico

Sm ji že poslalauser posted image

Ela čebela

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 19:18:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1864
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 19:29:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1865
30.10.2008 19:35:22   
lex
liju mojemu brat so se pred par dnevi naredili rdeči fleki na bedrih in rokah. zgledali so kot da bimukdo ugašalčike gor. namazal se je z daktarinomin gre nazaj

pridem kasneje nazaj

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1866
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 19:58:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
30.10.2008 20:03:23   
dzanika
Evo mi smo doma.  Imeli smo se super! Kopat smo se šli. Sam ni blo preveč fajn. Ozračje na bazenu je imelo men se zdi 40 stopinj. Vsem nam je teklo dol. Mali je mel takoj k smo notr pršl čist moker bodi. Kljub temu da sem ga takoj slekla. user posted image No in ker je blo tko vroče ozračje je bil bazen mrzel ko hudič. Že mene je stresl k sem šla notr kaj šele malega. Sej drugače majo ful fajn narejen. Pa prov za dojenčke majo en bazen pa sem misla da bo vsaj tam bol topla voda pa nič. Tko da je mali jokal k smo ga notr dal kljub temu da obožuje vodo. In smo ga samo dvakrat na hitro namočil. Pol sem ga pa kar z vlažilnimi robčki za telo fajn zbrisala, stuširala sem ga pa doma in se ni čist nič bal tuša. Prav užival je. user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 20:48:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1869
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 21:03:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sandrine)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
30.10.2008 21:27:23   
lex
auroraa ne vem če je še aktualno: pecivo na suho sem jaz pekla, pa je ful dobro,še posebej če maš rada štrudel 

metuljček je že na poti domovuser posted image user posted image user posted image ,danes prespi v Moskvi in potem jutri pride okoli 14.30 na Brnik,tako daokoli 18 ure pride domov. uh bomo jutri šampinjone polniliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sepa vidi da je neboglasnica šla

blacky- jaz berem za nazaj, samo če sem odzadaj kak dan, več se mi ne da,preveč pridno klofate. tako da drugi teden ko me ne bo bom imela odvajanje od RR (razen če bodo imeli internet v hotelu), gre laptop zraven (zaradi risank)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1871
30.10.2008 21:48:16   
frutka_
Hojla!

Rihtamo in delamo dile še naprej. Mali bi radi sobo zrihtali med prazniki. Evo vprašanje imam, mogoče čudno ampak kako naj oblečem otroka za pokopališče? Slabo vreme je napovedano in jo bomo najbrž v kengurujčku imeli. Kaj naj jo v kombinezon dam, ker je danes svinjsko pihalo recimo? Ali so dovolj debele hlače in štrampeljci. Nimam pojma ampak res je čoravo vreme.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 21:52:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
30.10.2008 22:06:00   
glugluglu
Blacky, mene tud ne brisatuser posted image , pomanjkanje časa, zdaj trenutno gledam razočarane gospodinje na hrvaškem rtl, se javim kasnejeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1874
30.10.2008 22:15:18   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

netki: tule so punce ze iskale tocno to - otroski CD predvajalnik ... malo poklikaj, morda ti bo kaksen vsec, predvsem v Toys'R'Us:

http://www.ringaraja.net/forum/m_1936014/mpage_1/tm.htm#1950070

hvala, sem šla gledat v katalog od quelle k je ravno danes prišel in sem ga našla!!!!!!!!!! Upam da ga še imajo

rovar_ka.....in ravno ta iz quelle je na baterije ali pa na elektriko, tko da je možno

no, super da si ga našla user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!