Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 9:46:39
|
|
|
|
arabela*
|
mene je ta baby ritem čist zmozgal.sem tako shujšana,da me je groza.pa enostavno nimam apetita,sploh pa ne časa jest zdaj se pa silim z zajtrkom
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 9:53:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ne vem, če sem vam že povedala, da me je moj mali sračko že 2x pokakal na povijalni mizi... Nogice sem mu držala v luft, segla po krpico za rito brisat, medtem pa frac in sem imela novo fasado na nogi in trebuhu. Kul, ne? mene je pa že 2x polulal.... aja, to nogice držala v luft...... ni prav.....čeprav mislim, da vse tak prakticiramo.... prav je roka med noge in leva roka prime desno bedro in pol dvigne ...ne se ne delam pametna , samo tak je pravilen baby handling... Ja, saj delam tak ampak še vedno so nogice v luft in ritka na fraj, ne?
< Sporočilo je popravil meta21 -- 10.10.2008 9:54:15 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 9:56:45
|
|
|
|
arabela*
|
jaz še tud nisem šla nikamor z avtom z otroci.se mi zdi preveč zakomplicirano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 10:01:26
|
|
|
|
meta21
|
meta 21 tomaž je tko sladek v lupinici Tomaž je od amor real, moj je pa Lovro. Ampak vseeno hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 10:05:36
|
|
|
|
meta21
|
Mi gremo pa danes prvič na Štajersko (2h vožnje) obiskat familijo od mojega in sva se odločila, da bov kar košaro dala v avto namesto lupinice. Lupinica bo po moje bolj prav prišla, ko bojo že glavo držali, ker zdaj je res ko en revček zbasan notri. Poleg tega nama bo pa vse skup še manj placa zavzelo, ker bova lupinico lahko pustila doma, voziček sva pa itak mislila vzet.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 11:01:02
|
|
|
|
Marsy
|
Oj! Jaz sem pa mal žalostna . Je bila babica tukaj in je ugotovila, da je mala pridobila premalo na teži in nam je pustila tehtnico, da bomo kontrolirali, koliko poje. Jaz imam mleka ogromno, težava je pa v tem, da mala po dveh minutah na dojki zaspi. In to se dogaja zdaj 4 dni. Ko zaspi, jo odstavim, rabi nekaj minutk da se zbudi, hoče jest in nato takoj spet zaspi. KAKO NAJ JO ZBUJAM, DA BO JEDLA? Jaz imam mleka dovolj, tako da v tem sploh ni problem. Vmes jo dajem na ramo, da se zbrihta, ampak to ne zaleže veliko. Za en podoj v bistvu rabiva dobro uro... Hvala za vsak nasvet!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 11:16:17
|
|
|
|
leda
|
marsy, taprva je bla mal nagnjena k zaspanosti in za povrh rojena s slabima dvema kilama in pol. tko da sem jo malo preventivno spodbujala; sicer le ta prvi mesec, ker se je izkazalo, da se je zredila več kot kilo in tudi zelo hitro postala pravi michelin dojenček...no, delalo je, da sem jo malo pocukala za peto, ko je nehala vlečt. al pa poščegetala po ušesku. sem pa naletela tudi na bolj drastične metode, denimo zatiskanje noska, ampak tega jaz ne bi prakticirala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 11:38:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,mi je zanimiva ta tvoja reč z čajem kak pa scompraš pol to skupaj V en deci vode dam ščepeč vsakega.... pustim par minutk in precedim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 11:40:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Pozdravljene. A se vam lahko pridružim šele zdaj? Vidim, da že ful debatirate. Monika.... DOBRODOŠLA!!! Ti se samo butni v naše debate....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 11:44:52
|
|
|
|
*bubi*
|
sva se odločila, da bov kar košaro dala v avto namesto lupinice. Jaz pa ne bi upala v košari vozit v avtu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 11:45:41
|
|
|
|
monika30
|
Pozdravljene. Sem šele zdaj prišla do računalnika, se skoz nekaj dogaja, pa še starejši sin je doma in se moram še malo njemu posvečat. Tudi moj starejši sin je malo ljubosumen na momente, pa menda se bojo navadili. Vidim, da imate probleme s krčki. Mi smo imeli že malo krčkov od prebave pri prvem, ampak se je k sreči nehalo pri dveh mesecih. Jakob pa tudi zadnja dva dni slabše spi, ga moram imet v naročju ali pa vsaj roko na njem, da mirno spi. A kakšne te homeopatske kapljice ve imate in ali kateri pomagajo? jaz sem naročila koroške vetrovne kapljice, ampak se mi zdi, da so bolj trenutna tolažba. Drugače pa sem jaz iz Kostanjevice na Krki.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 11:49:56
|
|
|
|
*bubi*
|
da mala po dveh minutah na dojki zaspi. In to se dogaja zdaj 4 dni. Ko zaspi, jo odstavim, rabi nekaj minutk da se zbudi, hoče jest in nato takoj spet zaspi. KAKO NAJ JO ZBUJAM, DA BO JEDLA? Težko, če je res ta pravi zaspanček. Tako je bilo pri bubiju. Pa mi pravi sestra (že v P in potem na pediatriji), naj ga po bradici božam, pa za nogico ščipam , pa probam malo zmaknit, da bi spet zagrabil. To zadnje je bilo najslabše, ker ko je šla 1x bradavica iz ust, jih je zabetoniral! Posledica - huda zlatenica in izgubljanje na teži. Ne vem, koliko je stara - kaj pa če probaš črpat in dat po flaški, dokler se toliko ne okrepi, da bo sesala? To je lahko sicer tvegano, da sploh ne bo hotela več sesat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 11:51:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....Nik z medvedkom ... Joj, kok je luškan....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 11:51:48
|
|
|
|
gold fish
|
...midva sva nazaj..... ...projekt uspel ....sva bila v kjnižnici in trgovini ... ....je pa res, da sem bila s tamalim avtom in je bil pikec spredaj, da sem ga imela na očeh..., s tavelikim pa bova drugič enkrat probala, samo tam ga pa ne bom videla ..to me moti.... marsy - trepljanje po ličkih, po ušesih, prijem za nosek- ni tako drastično, ....pa pod bradico.... jaz mojega samo malo v drug položaj dam..preprimem..., mi pa tudi zaspi...al pa jema tistih najinih 100ml več kot pol ure ...... glede vaj...nisem pozabila...daj napiši mi na zs tvoj naslov in ti jih pošljem, ker nimam časa skenirat...dam samo v kuverto in poštarju in že imaš..... ..midva sva se zdaj najedla...pikec...mama še ne....pa kar šibama z vozičkom..... ...kosilo ....ni časa ..jutri dobim vetrovne kapljice
< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.10.2008 11:53:57 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 11:55:00
|
|
|
|
Marsy
|
Kaja je stara 13 dni. Sej problem ni v tem, da bi se morala okrepit, ker je ful močna (glavico samostojno dvigne in obrača, ko podirava kušček, pase kravice, se obrne s hrbta na bok...) in tudi sesa zelo lepo - ko se ji pač da. Tudi sama pristavi glavo k bradavici. Ampak pol zaspi. Bomo probali tole s peto. Čez eno uro bo morala jest in če se ne bo sama zbudila, bo mogla mami v akcijo... Vam sporočim, kako bova uštimale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 12:03:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Mi smo danes stari 10 dni in imamo en grozen dan , že od 18,00 stalno joka, se zvija, krči nogice karkoli naredimo nič ne pomaga Žalostno, ja.... Lara je tudi včeraj zvečer ful jokala zaradi krčev.... sem mislila, da bomo celo noč dežurali.... potem pa jo je minilo in je spala od 1h do 7h zjutraj v enem kosu.... bogica je mogla bit ful utrujena... Ji je ful pasalo, da sem jo odvila, jo masirala.... pa z nogicami mal telovadla....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 12:08:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz še tud nisem šla nikamor z avtom z otroci.se mi zdi preveč zakomplicirano Jaz jo bom jutri peljala mal na morje....... prvič od kar smo prišle iz porodnišnice, da bo spet v avtu.... pa še same bova.... upam, da bo vse OK....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 12:11:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* sva se odločila, da bov kar košaro dala v avto namesto lupinice. Jaz pa ne bi upala v košari vozit v avtu Bubi... ma te Jane košare so narejene tko, da lahko voziš, veš.... se jih pripne.... Jaz bi tudi rajš jo imela v košari, ma ne znam uštimat.... moj dragi pa še manj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 12:14:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes je bla Larika prvič sama s tatekom par urc..... sem šla v TS, do mojih strank.... Do danes je še ni sam previjal...... in glih v tem času se je fino vsrala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 12:24:58
|
|
|
|
amor real
|
Žalostno, ja.... Lara je tudi včeraj zvečer ful jokala zaradi krčev.... sem mislila, da bomo celo noč dežurali.... No, saj pri mojemu se je tudi potem vse pomirilo, je spal od 23,50 do 03,55 in potem od 04,20 do 07,45 in še od 09,00 do 12,10. Sedaj se pa s tatijem carta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 12:28:08
|
|
|
|
amor real
|
Meni je patronažna rekla, da mu razen novalaca ne smem ničesar dajati, nobenega čaja, prekuhane vode.... (jaz namreč ne dojim, ker mlekca ni in kot pravi patronažna ga niti ne bo). Moja mami pa pravi, da so nam vedno dajali kamilico ipd, pa smo kupili od HIPPA čaj od komarčka in kamilice, ki je primeren od 1. tedna dalje in včeraj zvečer mislim, da smo Tomaža s tem rešli. Jooj, sploh ne veš koga poslušat in upoštevat, je 1000000000000 teorij Kot berem vi vašim tudi dajete čajček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 12:59:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Eni se ful zgražajo in očitajo, če nimaš mleka in da ga vsaka lahko ima.... Evo, jst ga v desni nimam, lahko delam kar čem.... 1000 teorij, ja.... da se ti sfuzla..... jst sicer vsa mnenja poslušam, potem se pa odločim po svojem občutku....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 13:04:45
|
|
|
|
simat
|
Res vsak svojo teorijo tolče, ne dodajat, eni nič čajčka drugi kar kamilice daj, mi imamo v žlahti pediatra in ga zdaj kar malo izkoristim in pravi da lahko daš otroku in čajček in kamilice in če ne kaka lahko fejst sladkaš pa je vse ok. Ne vem zakaj te patronažne tok forsirajo in z dojenjem in vsem. moja nina bo v torek stara en mesec in imam premalo mleka, okrog 350 ml si spumpam, do 600 ml pa dodajam aptamil, pa čisto lep raste. Najhujše ja pa to k te patronažne pol govorijo saj niste slaba mama, ker ne dojite, sam dajte vseeno pristavljat. Naša pa na joški potegne samo dvakrat pa spi, še po flaši se ji ne da. Jaz mislim, da je najboljš da kar po občutku delaš, če mojo fejst črvič po trebuščku popoije 20 ml komarčka pa je čez 10 minut ok, pa ne trpi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 13:07:11
|
|
|
|
simat
|
ja nam hočjo kar mal slabe vesti skuhat, jaz sem zaradi tega ker ne morem dojit kar nekaj dni prejokala, pa je tašča pršla pa je rekla da je blo pri njih 50 let nazaj 10 otrok pa so vsi na kravjem mleku zrastl, pa da se ne smem sekirat, tako da zdaj sem že mal prebolela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 13:11:28
|
|
|
|
simat
|
Marsy ne bit žalostna, moja se tut ni nič redila, ker so forsiaral da dojim, pa nimam dost mleka niti vlečt noče ker kar spi. je bil otrok 4 dni lačen po zaslugi patronažne, ker je rekla vi kar pristavlite k bo dost lačna bo že pila, in se je zato v 4 dneh zredila samo 10 g, pol sem pa jaz ata ob enih zjutraj poslala po aptamil v dežurno lekarno patronažno pa poslala v 3 lepe. Otrok spi, se redi vsi smo spočiti in zlo zadovoljni.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?