amor real
|
Jaz sem ga pristavljala k prsim 10 dni in to na vsake 3 ure in ni in ni priteklo nič ven, prsi imam čisto navadne, torej niso nič kaj podobne tistim v katerih se nekaj dogaja in lahko pričakuješ mlekce, tudi patronažna mi je rekla, da misli, da res mleka ne bo in naj se ne obremenjujem, ker je že veliko otrok zraslo na AM in da je najin Tomaž itak že rojen močen fant. Tako, da res mi ni očitala ničesar. Bolj ne veš glede drugih stvari kako in kaj, že glede mazanja otroka, je cel projekt, eni naj ga z mandeljevim , drugi raje z olivnim, tretji raje z losionim, četrti ne vem s čim, tako, da vsaka stvar ima 1001 teorijo in je res najbolje poslušati, tiste, ki so otroke že vzgojili in ti povejo iz izkušenj. Tudi glede kapljic proti krčem, kao se ne sme dajati, a soseda mi je rekla naj Tomažu kar začnem dajati 5 kapljic 3 x na dan pred obrokom, da bom lahko takrat, ko se bodo najverjetneje začele kolike takoj prešaltala na 15 - 20 kapljic in mu bo res pomagale. Tako, da jaz bom kar njo poslušala, saj ima 3 sinove in očitno veliko izkušenj s tem, uh
|