|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
10.10.2008 13:19:01   
Lara Croft

Najhujše ja pa to k te patronažne pol govorijo saj niste slaba mama,

Ma kaj tudi to se dogaja? user posted image user posted image Jst itak vem, da ne bi bla slaba zaradi tega.... bi ji tudi povedala... mislim, tu mač....

ITak je od nas samih odvisno.... če jaz hočem dojit, bom naredila vse, kar je v moji moči... tudi brez njenega teženja.... če pa nočem dojit, mi pa tudi lahk teži do nezavesti, ma ne bo prišlo do mene....

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 776
10.10.2008 13:22:11   
Lara Croft
Marsy ne bit žalostna, moja se tut ni nič redila, ker so forsiaral da dojim, pa nimam dost mleka niti vlečt noče ker kar spi. je bil otrok 4 dni lačen po zaslugi patronažne,

Moja bi bla tudi, če bi jo poslušala.... matr, pa ja vemo, če so otroci lačni.... Pa da se preveč redi, je rekla..... jao, glih tok, da je porodno težo presegla.... v 20 dneh...

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 777
10.10.2008 13:25:04   
amor real
Jaz sem ga pristavljala k prsim 10 dni in to na vsake 3 ure in ni in ni priteklo nič ven, prsi imam čisto navadne, torej niso nič kaj podobne tistim v katerih se nekaj dogaja in lahko pričakuješ mlekce, tudi patronažna mi je rekla, da misli, da res mleka ne bo in naj se ne obremenjujem, ker je že veliko otrok zraslo na AM in da je najin Tomaž itak že rojen močen fant. Tako, da res mi ni očitala ničesar. Bolj ne veš glede drugih stvari kako in kaj, že glede mazanja otroka, je cel projekt, eni naj ga z mandeljevim , drugi raje z olivnim, tretji raje z losionim, četrti ne vem s čim, tako, da vsaka stvar ima 1001 teorijo in je res najbolje poslušati, tiste, ki so otroke že vzgojili in ti povejo iz izkušenj. Tudi glede kapljic proti krčem, kao se ne sme dajati, a soseda mi je rekla naj Tomažu kar začnem dajati 5 kapljic 3 x na dan pred obrokom, da bom lahko takrat, ko se bodo najverjetneje začele kolike takoj prešaltala na 15 - 20 kapljic in mu bo res pomagale. Tako, da jaz bom kar njo poslušala, saj ima 3 sinove in očitno veliko izkušenj  s tem, uh user posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 778
10.10.2008 13:28:47   
simat
jaz sem tut od poroda shujšala 13 kg, dokler so mi drugi kaj za jest naredil je še blo ok, zdaj sem pa sama pa sploh ne vem kdaj naj kaj v usta dam, sam kruh pa mlek jem, pa kakšno juho.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
10.10.2008 13:29:58   
arabela*
eh babike,ne se sekirat.Jaz naše prve tud nisem dojila,no vsaj na začetku ni šlo,ker so mene dojke enostavno preveč bolele.Pa sem v P.bila vse samo človek ne.Se spomnim ene zdravnice,ko mi je rekla,zakaj sem se sploh odločla za otoka,če ga ne dojim.user posted image Doma sva se pol dojila nekako.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 780
10.10.2008 13:30:08   
emi*
OJ!

Lep dan,čudi me da nič ne dežuje,ko pa so tolko govorili o tem dežju.Boljše da ne.user posted image

Jaz sem danes tudi full zaspana,oči me full pečejo,čeprav smo spali od 23h-5h pa pol do 8h in potem še do 11h.Vmes je pa je eno stran spraznila,da je naprej zaspala.user posted image Ob 5h eno polovico,zaspala,ob 8h drugo pa zaspala.Zdaj spi v naročju,ne upam si je spusti,ker bo fešta navijanja.user posted image Moja celo noč prespi na trebuščku,če jo dam na hrbet se sama sebe ustraši,se strese pa se zbudi.Odklop!

IN kako zgleda življenje brez krčev??user posted image Jaz ne bom vedla,to navija tako ali tako,ko se treba pokakcat.Včeraj je kakcala non stop pa jedla cel dan vsakih pol ure.user posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 781
10.10.2008 13:32:15   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: simat

jaz sem tut od poroda shujšala 13 kg, dokler so mi drugi kaj za jest naredil je še blo ok, zdaj sem pa sama pa sploh ne vem kdaj naj kaj v usta dam, sam kruh pa mlek jem, pa kakšno juho.

Jst tudi upam, da bom kej shujšala.... ma mi še nikoli v življenju ni šla tko čokolada v slast...... user posted image Tku da verjetno nisem shujšala nič.... 8 kg je šlo ven, ko se je rodila.... 2 sta ostali.... zdej pa nimam vage... user posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 782
10.10.2008 13:32:30   
arabela*
Glede teh čajev jaz več nikogar ne bom poslušala.
Moje skromno mnenje je,da če polno mati doji,ni potrebe dodajat,oz.če je otrok samo na materinem mleku.
Če pa se mu da kak dodatek,ki je bolj zgoščen,pol pa je čajek dobrodošel,da se dete odžeja.Saj če ga pije ok,eni ga sploh nočejo.Jaz sem ravno danes nabavla Hipp,pa bom videla,če bo pila.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
10.10.2008 13:33:03   
arabela*
Kaj te vetrovne kapljice so proti krčemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 784
10.10.2008 13:34:23   
arabela*
emi,jaz sem dala skoz življenje brez krčev pri taprviuser posted image
Ti povem??Tako fajn,da si misliš,da bi lahko imela pet user posted image naenkrat.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 785
10.10.2008 13:38:06   
arabela*
Jaz pa sem danes ravno ko smo bile na odhodu za sprehod srečala mamo,ki je šla k meni na obisk.Pa sem ji kar voziček dala v roke in tavečjo frajlo.Sama pa sem si privoščla 15.minut solarija,zdaj pa se bašem s tortouser posted image .Stanovanje zgčleda tako,kot da je bomba vsekala noter,ampak sem se odločla,da ne bom več suženj sama sebi in bom lepo vse pustila.saj bo počakalo.Če pa ne,pa tud nimam nič protiuser posted image .Zdaj pa si še kako relaksacijo privoščimuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
10.10.2008 13:40:01   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: emi*
OJ! Lep dan,čudi me da nič ne dežuje,ko pa so tolko govorili o tem dežju.Boljše da ne.user posted image

Tudi tebi.... user posted image user posted image user posted image Kak dež?? Mi imamo sonceeeeeeeeeeee.... user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 787
10.10.2008 13:41:51   
Lara Croft
.Stanovanje zgčleda tako,kot da je bomba vsekala noter,ampak sem se odločla,da ne bom več suženj sama sebi in bom lepo vse pustila.saj bo počakalo.

Pol bi mi blo zlo domače pri tebi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 788
10.10.2008 14:16:53   
Marsy
No, smo jo na silo zbudili - s težavo. Pol sva se eno uro matrale na joški in je skos spala zraven in nekako 40g pojedla, morala bi pa 90g po izračunih babice... In sem ji po eni uri nehala težit, zdej pa spi naprej.
Ma jaz se tega ne grem. V 9 dneh je dosegla spet svojo porodno težo in danes 3 dni kasneje ima 40g več, kar je menda premalo. A ne da ni?

Jaz s to tehtnico in bujenjem na silo ne morem. Res ne user posted image .

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 789
10.10.2008 15:14:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*
IN kako zgleda življenje brez krčev??user posted image Jaz ne bom vedla,

to se tud jaz sprašujem.....user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 790
10.10.2008 15:16:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Stanovanje zgčleda tako,kot da je bomba vsekala noter,ampak sem se odločla,da ne bom več suženj sama sebi in bom lepo vse pustila.saj bo počakalo.Če pa ne,pa tud nimam nič protiuser posted image .

..moje danes tudiuser posted image ...jutri pa dobim obisk...sorodniki pridejo...bom morala vseeno malo v akcijouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 791
10.10.2008 15:18:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

No, smo jo na silo zbudili - s težavo. Pol sva se eno uro matrale na joški in je skos spala zraven in nekako 40g pojedla, morala bi pa 90g po izračunih babice... In sem ji po eni uri nehala težit, zdej pa spi naprej.
Ma jaz se tega ne grem. V 9 dneh je dosegla spet svojo porodno težo in danes 3 dni kasneje ima 40g več, kar je menda premalo. A ne da ni?

....jaz sem se pri prvem toliko glede tega sekirala, ker mi ni jedel...polno dojen..... pa mi je enkrat rekla pediatrinja, da v mb še noben otrok od lakote in umrl.....pol se pa nisem večuser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 792
10.10.2008 15:46:50   
gloria
Tomaž je od amor real, moj je pa Lovro. Ampak vseeno hvala

user posted image  ups

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 793
10.10.2008 15:49:00   
gloria
Drugače pa sem jaz iz Kostanjevice na Krki.

...pol si pa bliz mene...jaz sem iz Brežicuser posted image kje si pa bila ta čas user posted image ....

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 794
10.10.2008 15:57:43   
gloria
....user posted image res krči prenehajo v 12 tednuuser posted image ...včeri me je ena mamica potolažla da ih je njen mel do 12 mescauser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 795
10.10.2008 17:54:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....user posted image res krči prenehajo v 12 tednuuser posted image ...včeri me je ena mamica potolažla da ih je njen mel do 12 mescauser posted image ....

JA, ponavadi ja. Kar računaj na to user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 796
10.10.2008 17:55:47   
emi*
Dobro jutro!user posted image

Malo smo šle midve spat ob 14h,zdaj sem vstala,gospodična še naprej spi.user posted image Danes je dan za spanje,jutri pa bomo mele izlet,malo do mojih grem.

Ja življenje brez krčev,ma bi jih mela pet ja.user posted image user posted image user posted image Sedaj s takim razmakom,da ko bi prejšnji že sam zase skrbel.Kaj šele da bi mela dvojčke pa jaz bi se po svetu sprehaja kot kandelaber z dvemi žarnicami.user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 797
10.10.2008 17:57:35   
emi*
Ja upam,da tej krči res prenehajo v 12 tednu,je rekla moja mama,da smo jih z sestro tudi mele ampak da full dolgo,prvo krči pa zobi,kaj je naslednje??user posted image user posted image Kdaj se nehajo jokat??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
10.10.2008 18:00:42   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Poznam to ... sm ga mogla že v bolnici kao budit, da bi jedu na 3 ure, tk so hotliuser posted image user posted image ... ker mi je 3. dan shujšal za 10 g in sva zato šla domov 4. dan, ko je pa spet pridobu 10 g ... je bil na začetku bolj zaspanček pri dojenju, sm ga mogla skoz spodbujat po licih, bradi ... doma pa ga nikol ne budim ... dojiva se takrat, ko se sam zbudi ... pa pridno pridobiva na teži ... vedno bolj ... takrat, ko sva šla domov je imel 3140 g, ta tedn v ponedeljek (po 18 dneh) je imel 3820 g ... patronažna mi je rekla, da naj bi nekako pridobili najmanj 20 g na dan ...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 799
10.10.2008 21:50:40   
gloria
JA, ponavadi ja. Kar računaj na to

..o hvala si me potolažlauser posted image ...

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?