Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 11:35:54
|
|
|
|
pf
|
Midve pa greva verjetno zraven v MB. Ima en sestanek ob pol dveh in bi skočile malo v H&M. Samo ko bo verjetno tak hitro gotov, da še šala ne bi mogla kupiti in bo že hotel nazaj. Ker zdaj ko tak dolgo nisem že bila v H&M-u, C&A-ju bi znalo tudi pri meni priti do kakega poskoka, v višini računa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 11:46:23
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, zdaj pa si me nasmejala Jap, se zgodi. Jaz vidim prednost pri , ker me vsaj polula ne Bubi me je velikokrat pri nas je zgodba ista samo naenkrat slišiš in čuti kako teče
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 11:51:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi imamo pa očitno tisti preskok v rasti al kaj že, Se je zato moja pupi danes zbudila ob 5.30?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 11:53:14
|
|
|
|
tia
|
Danse praznujeta 3 MESECE KAJA IN MARIJA
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 11:58:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Danse praznujeta 3 MESECE KAJA IN MARIJA jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 12:03:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Samo tle bi lahko vseeno prišle do 5000 sporočila.... uf, kumi zdej sem vidla, da ne manjka veliko....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 12:21:36
|
|
|
|
petrax
|
Mi smo pa danes imeli cepljenje, joj kok mi je bil bogi, je tko zajavku ko ga je špiknla. Upam samo da ne bo kakšne vročine. Drugače vse v redu, samo mal mormo bolj glavico pazt, jo preveč nazaj daje. Je pa velik 64cm (zrastu je že 12cm), tehta pa 6120g.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 12:36:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma je hecna naša pupa..... v ležalniku ji ni preveč všeč..... v postlici pa leži budna in čebla.... Sem odprla drugi del.... hahaha Ma dejmo bit še malo tle... je tk lepu....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 12:36:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi smo pa danes imeli cepljenje, joj kok mi je bil bogi, Uf.... brrrrr
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 13:32:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, zdaj pa si me nasmejala Jap, se zgodi. Jaz vidim prednost pri , ker me vsaj polula ne Bubi me je velikokrat pri nas je zgodba ista samo naenkrat slišiš in čuti kako teče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 13:32:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Danse praznujeta 3 MESECE KAJA IN MARIJA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 14:09:29
|
|
|
|
petra1978
|
Od kar prakticiramo spanje v posteljici čez dan ima mami malo več časa. Gal spi že eno uro (to se prej nikoli ni zgodilo). Malo sem vas prebrala za nazaj, pa če toliko napišete... Ful sta srčkana Pikec in Bubika. Meta21, ko boš naslednjič "doma", moraš obvezno poklicat, da grema na kavo. Mislim, da bi lahko bile nekje v bljižini (rekla si, da okolica Ormoža?). Danes zjutraj se je Gal spet tako pokakal, da sem šla zbudit, da mi je pomagal, ker sem ga mogla direkt opkopat (v umivalniku ). Pravi malo posranček je ta naš Gal. No, v naši družini smo pa spet bogatejši še za enega pikeca. Včeraj je sestrična rodila Tai - a . Čestitke še Kaji in Mariji za 3 mesece!!!! Joj, kako gre čas. Sploh ne morem verjet. Še malo, pa bomo morale nazaj v službo . Saj imam jaz mojo službo ful rada in mi ni težko it, samo kaj, ko pa je doma tako fino.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 15:32:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 No, v naši družini smo pa spet bogatejši še za enega pikeca. Včeraj je sestrična rodila Tai - a . Čestitke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 15:32:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Mi smo pa danes imeli cepljenje, joj kok mi je bil bogi, je tko zajavku ko ga je špiknla. Upam samo da ne bo kakšne vročine. Drugače vse v redu, samo mal mormo bolj glavico pazt, jo preveč nazaj daje. Je pa velik 64cm (zrastu je že 12cm), tehta pa 6120g. jaz bom pa jutri poročala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?