Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 20:01:41
|
|
|
|
ključek
|
mi smo pa bili danes zunaj od 13 do 15.30, pa potem od 16 do 18.. mi2 sva bile pa noter, pa sploh noče spati. k greva pa na sprehod, pa spi zunaj in pol noter.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 20:07:49
|
|
|
|
ključek
|
grem nejo kopati, bodte pridne...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 20:19:57
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo pa bili danes zunaj od 13 do 15.30, pa potem od 16 do 18.. mi2 sva bile pa noter, pa sploh noče spati. k greva pa na sprehod, pa spi zunaj in pol noter. Anže enako, spi na sprehodu in v avtu, doma pa kr noče in noče , zaspi, ko se dojiva, ko ga dam pa v kinderpet pa je veselo pokonci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 21:01:16
|
|
|
|
gloria
|
Danes? pa ....ima dete krče že mislim, da kar cel dan...od 15 ure sploh še ni spal....dere se tak, da je ful rdečv obraz in včasih se mi zdi, da sploh ne diha več tako tuli, pa krči noge in nič mu ne paše...kapljice itak ne, tudi masaža bušija z brinovo kremo ne, pa telovadba ne, pa cartanje ne, pa duda ne, pa ....Ne vem več kaj naj ... . ....z isto težavo se jaz ubadam zadnje dneve pa še obiske sem začela dobivat .......uf groza....vse to delam pa revčku nič ne pomaga...edino ko je prisesan na zizo pa še to sam če krči niso tako močni....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 21:03:14
|
|
|
|
gloria
|
me to you lepa pupika meta 21 tomaž je tko sladek v lupinici lana luna kok smo luštni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 21:06:58
|
|
|
|
gloria
|
....včeri smo imeli posvetovalnico in je vse ok teža je narasla na 5 kg.(800 g. je dobil),56 cm.(4 cm.več).....dojim ga brez kakih dodatkov tak da je kr lepo zaokrožil.....dobili smo AD3 kapljice 7 na dan,mi je pa danes patronažna rekla da naj začnem z eno ker so zelo težke za probavo....sam da še kakih dodatnih krčev ne dobi revček....a se res nehajo pri treh mesecih ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 21:13:17
|
|
|
|
gloria
|
....Nik z medvedkom ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 21:36:04
|
|
|
|
amor real
|
Mi smo danes stari 10 dni in imamo en grozen dan , že od 18,00 stalno joka, se zvija, krči nogice karkoli naredimo nič ne pomaga . Patronažna pravi, da žal je to normalno dokler se ne prebavni sistem navadi in se prebava uredi Sedaj ga cartata moja mama in mož, ker meni je že tako hudo, da sem tik pred tem, da začnem še sama
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 23:08:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo pa bili danes zunaj od 13 do 15.30, pa potem od 16 do 18.. mi2 sva bile pa noter, pa sploh noče spati. k greva pa na sprehod, pa spi zunaj in pol noter. ..saj zato sem jaz danes bila zunaj, ker mi včeraj sploh ni hotel spati po 15 uri, ko sva prišla not, pa se mi je , ker je poleg vsega imel še krče..... Danes je pa zunaj lepo pančkal, na koncu se je malo zbudil..... Zgleda pa , da jutri ne bo sončka....pri nas že dežuje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 23:11:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....Nik z medvedkom ... ...kak je sladki...... pa take rjave očke ima .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 23:14:57
|
|
|
|
arabela*
|
čer punce pri nas je tud kar pestro.sem malečko nahranla,pa jo malo zvija.Pri nas pomaga tehnika,da jo ujčkam.Upam,da ni samo momentalno. Pa dost časa mi tud starejša vzame,ki je zadnje čase malo ljubosumna.Se vedno,ko malo cartam nekaj pači,pa afna.Tak da je z njo ponavadi še več dela,kot z tamalo.Sem danes tak utrujena,da več ne funkcioniram niti ne vredu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 23:19:00
|
|
|
|
gold fish
|
.... zgleda, da so večino naših #napadli# krči...... Jaz upam, da res tam okrog 12 tedna počasi nehajo, ker to res ni fajn..... Smo že pri prvem dali to skozi in vem, da je bil cel ta čas več ali manj na rokah....... Tisti, ki tega ne doživijo sploh ne vedo kako srečo imajo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 23:55:56
|
|
|
|
arabela*
|
,mi pri prvi niti enega krčka nismo dali skozi.Otrok,kot da ga ne bi imeli.Pa od enega mesca dalje nismo imeli ene neprespane noči,spala vedno. tak da je pri nas zdaj malo drugače,drugi otrok,drugi problemi .npr.prej se mi je spet zbudila,ko sem jo položla spat,zdaj je pojedla svoj ostanek,pa nonstop jo nekaj zvija,zdaj pa sem ugotovila,da je še pokakana,pa jo bom spet zmrdala.Skratka katastrofa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 0:21:01
|
|
|
|
arabela*
|
pa še zdaj ne spimo.Na rokah ja,ko pa jo položim,pa jo zvija.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 1:25:53
|
|
|
|
arabela*
|
nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 8:43:51
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro.Vidim,da imam monologe
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 8:54:46
|
|
|
|
gold fish
|
...bobro jutro saraya, ...ma zgleda, da sma zadnje in prve tu gor ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 8:59:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Upam, da vreme še en čas ostane tako, da bomo lahko še kar zunaj . Se pridružujem. Sredi septembra sem se res bala, da bo kar stisnilo in potegnilo v zimo Meni je ta sonček tak všeč, bubiki pa tudi svež zrak paše
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 9:01:50
|
|
|
|
*bubi*
|
....Nik z medvedkom
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 9:08:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubika pa še vedno kar veliko spi. Ponavadi je kako uro budna, v tem času se previjemo, najemo in nacartamo Potem pa spančka. Zaenkrat še ni problemov "naročja", ko jo dam v zibko, se sicer predrami, ampak brez problema zaspi nazaj. Tok tok Ponoči tudi kar lepo spi, zbudi se za flaško. Bubi pa tudi ne kaže kakšnega ljubosumja proti njej, je ful nežen z njo. Vidim pa, da si skoz nekoga prilašča, da se ukvarja samo z njim . Pa ni problema, se malo izmenjamo in se res max trudimo z njim, tako da se imamo res lepo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 9:10:00
|
|
|
|
gold fish
|
..naš pikec je pa spet pri mami spal , sva šla tam okrog 23 ure, pa je spal do 4.30, potem sva jedla in je dalje spal v kinderpetu do 7.30... takrat pa sva šla rito previjat...je bla zelenkasta ...zdaj se pa spet cartama , ni fajn v kinderpetu.... najboljše bi bilo, če bi si ga nekak gor zvezala ....al pa v kenguruja... pikec je ugotovil, da je fajn vlačiti mamo za lase....če nimam spetih, me takoj zagrabi in pol tak močno drži, da jih komaj ven dobim.. ..zdaj boma šla mogoče sama z avtom do knjižnice....... ma ne vem če si upam....samo spal tak ne bo, na rokah, pa ga tud ne morem skoz imet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 9:13:53
|
|
|
|
gold fish
|
..pri nas je pa to obdobje..hranjenje-spanje-hranjenje-.... zgleda mimo....isto kot pri prvem...in zdaj smo v obdobju nošenja ...grem.... projekt sama z v avtu...... ... se javim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 9:31:23
|
|
|
|
ključek
|
Nik z medvedkom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 9:33:21
|
|
|
|
ključek
|
...grem.... projekt sama z v avtu...... jz sm to imela predvčerajšnim........... ...........je kr šlo.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.10.2008 9:42:47
|
|
|
|
arabela*
|
meni tak paše to vreme,samo kaj,ko nič ne sfolgam.mi čas tak prehitro mine,sploh pa če še smo zunaj. danes sem tak utrujena,nismo nič kaj spali.malo je zvijalo do dveh jo je en kupček matral,pol pa je zbruhjala ven in končno zaspala.nevem,kaj je zadne čase.nekaj ji ne paše.bom en čajek nabavla. Danes začne v kinderpetu spat,ker se mi v lupinici zdi preveč tvegano,sploh za hrbteničko.pa še obračat se mi je začela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?