|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
9.10.2008 13:35:52   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Jaz pa imam organizirano gospodinjstvo takole

Meni ne rata nič naredit.... no, dam prat in sušit... sem utrujena za krepat...... Me gleda likalna miza in cunje že šest dni.... ma kr nej.... danes sem spala do 10 in pol, ker je tudi Lara spala.... včeraj, namesto it na sprehod popoldne sem spet zaspala takrat, ku ona... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.10.2008 13:36:51   
ključek
tehtamo 5400g.....

kok imate pa št. cotk??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.10.2008 13:37:28   
Lara Croft
mA NEČ nisi tečna.... samo popaj fotke..... oz. tudi ostale.... jst tku rada gledam te naše bebike.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 703
9.10.2008 13:40:06   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: simat

Ojla punce, mene pa zanima koliko oblečete otročke za ven, zdaj ko je okrog 18 in 19 stopinj?

Zadnjič sem jo samo z deko, ki sem jo večkrat prepognila pokrila... če piha pa dam še tist pokrov od košare čez.... user posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 704
9.10.2008 13:43:40   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: simat

punce tiste, ki dodajate AM ali kaj dodajate tekočine, ker moja je precej zaprta mamo kar probleme da se pokakca.

Jaz dodajam Od Beby love..... ni nič zaprta.... sem pa to hrano kupla zato, ker nisem vedla, če bo sploh treba in da ne bi pol metali v smeti tisto drago...... pa jo ful ful dobro prenaša.... user posted image

Čaj ji pa tudi dajem.... ma ji ga ponudim tudi takrat, ko ne dodajam.... user posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 705
9.10.2008 13:44:51   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe,dajte mi rečt,keri čaj naj kupim za user posted image ?? Nismo še ji nič dali,pa bi mogoče probaliuser posted image

Jst sem se odločla za bolj naravno varianto..... kupim začimbe: janež, kumina in majaron.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.10.2008 13:47:41   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Lara ja verjetn tiste k ste ble v Postojni, ste se mal spočile. Kaj ni tam tko da ti user posted image vzamejo čez noč? Ker v lj je porodnišnica "prijazna otročnicam" in maš user posted image skoz pr seb. Men je mali eno noč skor skoz jokal, pa ni nobena sestra pršla pogledat kaj je al pa če sem sploh zmožna vstat. Men k sem bla šivana je blo zelo težko stat, k me je res bolel, mali pa ni nehu jokat če nisva mal okol hodila. Tko da se jaz res nisem nč spočila v P, šele k sem dam pršla sem se spočila.

Aja točno....... ja, v postojni imajo oni ponoči dojenčke.... itak pol, da sem se spočila.... kr veliko pomeni, da lahko 6 ur spiš.....

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.10.2008 13:49:30   
Lara Croft
Danes smo prvič kopali Laro..... ma kako je uživala..... ma nismo mogli verjet, no.... user posted image user posted image Zgleda, da ima to po atiju..... on bi bil pod tušem tudi po celo uro.... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 708
9.10.2008 14:50:13   
arabela*
lara,mi je zanimiva ta tvoja reč z čajemuser posted image

kak pa scompraš pol to skupajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 709
9.10.2008 14:54:51   
monika30
Pozdravljene.

A se vam lahko pridružim šele zdaj? Vidim, da že ful debatirate.
No, naš Jakob je rojen 26.9. in je tehtal kar 4070g in bil velik 53 cm. Porod je bil kr težak, sem bila 8 ur v porodni, so mi umetne popadke šibal, je bolelo kot user posted image , premaknilo se pa ni nkamor. No, pol so mi pa naredili carski. Si nisem mislila, da po carskem tako boli.
Doma imamo že enega sinčka Klemna, ki je star 2 leti in pol, tak da je pestro.
Bratca gleda malo postrani, mene pa zaenkrat še odriva stran, mi je zgleda ful zameril, ker me ni bilo 1 teden doma, ko sem bila v porodnišnici.

Jakob je hranjen z umetnim mlekom, ker jaz nisem imela svojega. Verjetno od vseh stresov, ne vem. Malo že imamo težav s prebavo, kapljic pa še nimamo, ker imamo konec meseca prvi pregled. Upam, da ne bojo krčki po njih.
Ponoči spimo bolj tko, eno rundo ima mal daljšo (4-5 ur), ostalo pa kakorkdaj, danes je bil npr. že ob 4h buden kot sovica.

Toliko zaenkrat. Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 710
9.10.2008 14:58:19   
arabela*
prej me je ena starejša gospa v mestu vprašala,kolk je naša user posted image stara.pa ji povem,ona pa reče,joj,kako je pri tej starosti že razvitauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 711
9.10.2008 15:01:32   
arabela*
monika30 user posted image user posted image in dobrodošla med nami.

od kod pa siuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
9.10.2008 15:30:40   
bark
No mi smo tudi prestali prvo kopanjeuser posted image .Mali Tit je užival na polnouser posted image user posted image user posted image .To mu je v genihuser posted image .
Pol smo se še stehtali in mami se kr smeji.Sva bila kr pohvaljena.Porodna je bila 3080,ob izpustu iz P je imel 2870, danes star tri tedne pa 3660.Pa sam dojiva seuser posted image user posted image .
Sem pa patronažno vprašala, kako je s temi kapljicami, ker sem vidla,da kar na veliko pišete o tem.Pa je rekla,da bistvo je,da začneš po malem dodajat.Najprej eno kapljico, potem dve,kakšen dan lahko vmes tudi spustiš-zato,da se otrok počasi navadi.
Glede oblačenja sem jo tudi vprašala,ker sem bila jaz tudi zmedena. Je rekla,da če je zunaj 20 stopinj, ga imam lahko kamot oblečenga tako kot ga imam v stanovanju, ker potem je itak še pokrit-al pa tud ne-ker imamo itak košaro na vozičku, kjer pride itak še tisti del povrhu zapet.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
9.10.2008 15:30:50   
ključek
Pozdravljene.

A se vam lahko pridružim šele zdaj?

živjo!!! user posted image

seveda, z veseljem. te dam lahko na naš seznamček???user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 714
9.10.2008 16:10:29   
*bubi*
Bubi jaz imam Oleovit D3 kapljice in nisem rabila iti v tujino, poklicala sem v lekarno v Škofjo Loko in sem jih drug dan že dobila. Zgleda da uvažajo zdravila iz tujine. Imam telefonsko v primeru, da se boš odločila.

To verjetno na "črno" delajo. Ker ena lekarna ne more kar tak zdravil uvažat. In Oleovit D3 ni registrran pri nas.

Sicer pa hvala za ponudbo, nam ni problem do A prit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 715
9.10.2008 16:16:50   
*bubi*
Zakaj torej otroka ful več oblečt za ven . Je v zaprti košari v vozičku, pokrita z odejo. OK, kapica ne rečem zard morebitnega vetra. Ampak pajaci in ne vem kaj še vse? Ali je to res potrebno.

Jaz enako razmišljam. Dejansko je sploh dodatno ne oblečem, pokrijem jo z flis dekico in zaprem v torbo. Še kapice ji ne dam, ker ima voziček konkretno strehico. In not je še bolj toplo user posted image  Pa piha ji tudi ne.  

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 716
9.10.2008 16:18:59   
*bubi*
punce tiste, ki dodajate AM ali kaj dodajate tekočine, ker moja je precej zaprta mamo kar probleme da se pokakca.

simat, probaj menjat mleko.  Bubi je po Novalacu čisto trdo kakal. Sicer ni bil zaprt (kakal je vsak dan), ampak se je namučil, da je bobeke ven spravil. Jaz pa sem jih potem po previjalni lovila user posted image user posted image user posted image

Aja, pa ko/če menjaš,  se učinek pokaže šele po nekaj dneh.

Bubika ima zdaj Beba mleko in je Ok glede kakanja. Dodatnega čaja pa zaenkrat ne dajem, 1x sem probala.

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 717
9.10.2008 16:21:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Jutro oz. dober dan!

Zaenkrat eno vprašanje.

Mi imamo te kapljice od pregleda AD3 in začele smo z eno kapljico do šest ,1x na dan kot je rekla zdravnica.Ampak če bi jaz šla na D3 kaj ne bi to nič škodlo,ne bi blo nič narobe kar naenkrat zamenjat kapljice pa tudi,kolko se jih da isto kot te prejšnje ali??Se začne tudi postopoma ali kar na polno??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Emi, D3 se daje samo 1 kapljica 1x dnevno. So bolj koncentrirane.

Ne bi bilo ful narobe, če bi zamenjala. Glej, če se ti ne zdi, da bi imela probleme po AD3, potem ji vseeno raje te dajaj. Pa uvajaj počasneje, recimo da na 2 dni povečaš za 1 kapljico.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 718
9.10.2008 16:28:34   
*bubi*
Pozdravljene.

A se vam lahko pridružim šele zdaj?

seveda, dobrodošla, monika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 719
9.10.2008 16:30:45   
*bubi*
Evo, konec mojih monologov. Če želi katera videt bubija in bubiko, ji lahko link pošljem. Sem zdaj končno pogruntala ta nov sistem RR albumov user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 720
9.10.2008 16:52:54   
ključek
Evo, konec mojih monologov. Če želi katera videt bubija in bubiko, ji lahko link pošljem.

jz, jz................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 721
9.10.2008 17:14:01   
ključek
To verjetno na "črno" delajo. Ker ena lekarna ne more kar tak zdravil uvažat. In Oleovit D3 ni registrran pri nas.

joj....................user posted image user posted image user posted image user posted image ...........jz sm že čist blesava zaradi teh kapljic..............sploh ne vem, katere naj vzamem.................user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.10.2008 17:14:47   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Emi, D3 se daje samo 1 kapljica 1x dnevno. So bolj koncentrirane.

Ne bi bilo ful narobe, če bi zamenjala. Glej, če se ti ne zdi, da bi imela probleme po AD3, potem ji vseeno raje te dajaj. Pa uvajaj počasneje, recimo da na 2 dni povečaš za 1 kapljico.

Saj jaz sem že na 6 kapljic od prvega pregleda,njo navija tako ali tako,da sploh ne vem več od česa.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.10.2008 18:47:57   
gold fish

dobrodošla  monika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 724
9.10.2008 19:00:16   
gold fish
...mi smo pa bili danes zunaj od 13 do 15.30, pa potem od 16 do 18..user posted image .... pa je naš pikec spal, preden smo šli not pa se je veselo smejal......  

Upam, da vreme še en čas ostane tako, da bomo lahko še kar zunajuser posted image .

Jaz našemu dam vseeno kapico na glavo (bombažno), ker tu pri nas ponavadi piha, tudi če je ful lepo vreme...(pa še nikoli ni imel mokre glavice)....

Šibam...čas za južno user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?