|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
9.10.2008 20:01:41   
ključek
mi smo pa bili danes zunaj od 13 do 15.30, pa potem od 16 do 18..

mi2 sva bile pa noter, pa sploh noče spati.user posted image user posted image user posted image  k greva pa na sprehod, pa spi zunaj in pol noter.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.10.2008 20:07:49   
ključek
grem nejo kopati, bodte pridne...........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.10.2008 20:19:57   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi2 sva bile pa noter, pa sploh noče spati.user posted image user posted image user posted image  k greva pa na sprehod, pa spi zunaj in pol noter.

Anže enako, spi na sprehodu in v avtu, doma pa kr noče in nočeuser posted image user posted image user posted image , zaspi, ko se dojiva, ko ga dam pa v kinderpet pa je veselo pokonci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.10.2008 21:01:16   
gloria
Danes? pa ....ima dete krče že mislim, da kar cel dan...od 15 ure sploh še ni spal....dere se tak, da je ful rdečv obraz in včasih se mi zdi, da sploh ne diha več tako tuli, pa krči noge in nič mu ne paše...kapljice itak ne, tudi masaža bušija z brinovo kremo ne, pa telovadba ne, pa cartanje ne, pa duda ne, pa ....Ne vem več kaj naj ... .

....z isto težavo se jaz ubadam zadnje dneve pa še obiske sem začela dobivatuser posted image .......uf groza....vse to delam pa revčku nič ne pomaga...edino ko je prisesan na zizo pa še to sam če krči niso tako močni....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.10.2008 21:03:14   
gloria
me to you  lepa pupikauser posted image user posted image user posted image
meta 21 tomaž je tko sladek v lupinici user posted image
lana luna kok smo luštniuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.10.2008 21:06:58   
gloria
....včeri smo imeli posvetovalnico in je vse ok teža je narasla na 5 kg.(800 g. je dobil),56 cm.(4 cm.več).....dojim ga brez kakih dodatkov tak da je kr lepo zaokrožil.....dobili smo AD3 kapljice 7 na dan,mi je pa danes patronažna rekla da naj začnem z eno ker so zelo težke za probavo....sam da še kakih dodatnih krčev ne dobi revček....a se res nehajo pri treh mesecihuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.10.2008 21:13:17   
gloria
user posted image
....Nik z medvedkom user posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.10.2008 21:36:04   
amor real
Mi smo danes stari 10 dni in imamo en grozen dan user posted image , že od 18,00 stalno joka, se zvija, krči nogice karkoli naredimo nič ne pomaga user posted image . Patronažna pravi, da žal je to normalno dokler se ne prebavni sistem navadi in se prebava urediuser posted image

Sedaj ga cartata moja mama in mož, ker meni je že tako hudo, da sem tik pred tem, da začnem še sama user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.10.2008 23:08:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

..saj zato sem jaz danes bila zunaj, ker mi včeraj sploh ni hotel spati po 15 uri, ko sva prišla not, pa se mi je user posted image , ker je poleg vsega imel še krče.....

Danes je pa zunaj lepo pančkal, na koncu se je malo zbudil.....

Zgleda pa , da jutri ne bo sončka....pri nas že dežujeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.10.2008 23:11:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....Nik z medvedkom user posted image ...

...kak je sladki...... pa take rjave očke imauser posted image .....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.10.2008 23:14:57   
arabela*
čer punceuser posted image

pri nas je tud kar pestro.sem malečko nahranla,pa jo malo zvija.Pri nas pomaga tehnika,da jo ujčkam.Upam,da ni samo momentalno.

Pa dost časa mi tud starejša vzame,ki je zadnje čase malo ljubosumna.Se vedno,ko malo cartam nekaj pači,pa afna.Tak da je z njo ponavadi še več dela,kot z tamalo.Sem danes tak utrujena,da več ne funkcioniram niti ne vredu.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.10.2008 23:19:00   
gold fish
.... zgleda, da so večino naših user posted image  #napadli# krči......

Jaz upam, da res tam okrog 12 tedna počasi nehajo, ker to res ni fajn.....  Smo že pri prvem dali to skozi in vem, da je bil cel ta čas več ali manj na rokah.......    Tisti, ki tega ne doživijo sploh ne vedo kako srečo imajo...

Neposredna povezava do sporočila: 737
9.10.2008 23:55:56   
arabela*
user posted image ,mi pri prvi niti enega krčka nismo dali skozi.Otrok,kot da ga ne bi imeli.Pa od enega mesca dalje nismo imeli ene neprespane noči,spala vedno.

tak da je pri nas zdaj malo drugače,drugi otrok,drugi problemiuser posted image .npr.prej se mi je spet zbudila,ko sem jo položla spat,zdaj je pojedla svoj ostanek,pa nonstop jo nekaj zvija,zdaj pa sem ugotovila,da je še pokakana,pa jo bom spet zmrdala.Skratka katastrofa

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 738
10.10.2008 0:21:01   
arabela*
pa še zdaj ne spimo.Na rokah ja,ko pa jo položim,pa jo zvija.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.10.2008 1:25:53   
arabela*
nočkauser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 740
10.10.2008 8:43:51   
arabela*
dobro jutro.Vidim,da imam monologeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.10.2008 8:54:46   
gold fish
...bobro jutro saraya,

...ma zgleda, da sma zadnje in prve tu goruser posted image ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 742
10.10.2008 8:59:39   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Upam, da vreme še en čas ostane tako, da bomo lahko še kar zunaj .

Se pridružujem. Sredi septembra sem se res bala, da bo kar stisnilo in potegnilo v zimo user posted image  Meni je ta sonček tak všeč, bubiki pa tudi svež zrak paše user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 743
10.10.2008 9:01:50   
*bubi*
....Nik z medvedkom

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.10.2008 9:08:06   
*bubi*
Bubika pa še vedno kar veliko spi. Ponavadi je kako uro budna, v tem času se previjemo, najemo in nacartamo user posted image  Potem pa spančka.

Zaenkrat še ni problemov "naročja", ko jo dam v zibko, se sicer predrami, ampak brez problema zaspi nazaj. Tok tok user posted image user posted image user posted image

Ponoči tudi kar lepo spi, zbudi se za flaško.

Bubi pa tudi ne kaže kakšnega ljubosumja proti njej, je ful nežen z njo. Vidim pa, da si skoz nekoga prilašča, da se ukvarja samo z njim user posted image . Pa ni problema, se malo izmenjamo in se res max trudimo z njim, tako da se imamo res lepo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.10.2008 9:10:00   
gold fish
..naš pikec je pa spet pri mami spaluser posted image , sva šla tam okrog 23 ure, pa je spal do 4.30, potem sva jedla in je dalje spal v kinderpetu do 7.30...   takrat pa sva šla rito previjat...je bla zelenkastauser posted image

...zdaj se pa spet cartamauser posted image , ni fajn v kinderpetu....  najboljše bi bilo, če bi si ga nekak gor zvezalauser posted image ....al pa v kenguruja...

pikec je ugotovil, da je fajn vlačiti mamo za lase....če nimam spetih, me takoj zagrabi in pol tak močno drži, da jih komaj ven dobim..

..zdaj boma šla mogoče sama z avtom user posted image  do knjižnice....... ma ne vem če si upam....samo spal tak ne bo, na rokah, pa ga tud ne morem skoz imetuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.10.2008 9:13:53   
gold fish
..pri nas je pa to obdobje..hranjenje-spanje-hranjenje-.... zgleda mimo....isto kot pri prvem...in zdaj smo v obdobju nošenjauser posted image

...grem.... projekt sama z user posted image  v avtu......user posted image

... se javim....

Neposredna povezava do sporočila: 747
10.10.2008 9:31:23   
ključek
Nik z medvedkom

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.10.2008 9:33:21   
ključek
...grem.... projekt sama zuser posted image v avtu......

jz sm to imela predvčerajšnim...........user posted image ...........je kr šlo.............

Neposredna povezava do sporočila: 749
10.10.2008 9:42:47   
arabela*
meni tak paše to vreme,samo kaj,ko nič ne sfolgam.mi čas tak prehitro mine,sploh pa če še smo zunaj.

danes sem tak utrujena,nismo nič kaj spali.malo je zvijalo do dveh jo je en kupček matral,pol pa je zbruhjala ven in končno zaspala.nevem,kaj je zadne čase.nekaj ji ne paše.bom en čajek nabavla.

Danes začne v kinderpetu spat,ker se mi v lupinici zdi preveč tvegano,sploh za hrbteničko.pa še obračat se mi je začelauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?