|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
10.10.2008 22:24:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....user posted image res krči prenehajo v 12 tednuuser posted image ...včeri me je ena mamica potolažla da ih je njen mel do 12 mescauser posted image ....

JA, ponavadi ja. Kar računaj na to user posted image

naš ta prvi jih je imel 4,5 mesecauser posted image , upam da zdaj prej mine...ker sem že čisto user posted image ...sploh zdaj zvečeruser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.10.2008 22:29:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....user posted image ...

sploh nisem uspela odgovorit na sms user posted image  sorry, lahko samo napišem.....user posted image user posted image ......, mi imamo 2.posvetovalnico v četrtek in tam okrog 4kg

.... več... ko ne bom kot cotauser posted image ...

pozdravček.user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 802
10.10.2008 23:07:23   
arabela*
ste vse poniknileuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 803
11.10.2008 0:28:41   
arabela*
nobene nebo na čvekuser posted image

nočkouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 804
11.10.2008 7:18:39   
arabela*
dobro jutro in en user posted image za vse

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 805
11.10.2008 7:19:06   
arabela*
monologi,monologi.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
11.10.2008 9:02:46   
Tejchy
Ojla babe!

Evo, pa bomo tudi mi počasi dopolnili 1. mesec user posted image  user posted image  user posted image  Nikec pridno napreduje... je pravi mali požeruhec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... ma kje, da bi ga dojila na tri ure user posted image  user posted image  user posted image  .. večinoma smo že prej lačni, tko da mi na trenutke res ni več jasno a res toliko rabi, a mam js premalo mleka, a ne pride do zrelega mleka al kaj user posted image  .. ampak, dokler pridno pridobiva na teži - zdaj imamo že okoli 4300g (kar je skoraj 1kg več od odpusta iz P) - in so pleničke redno pokakane in polulane, me ne skrbi. Imamo pa v ponedeljek prvič posvetovalnico, tako da bomo videli kaj bodo tam rekli.

Glede spanja pa je pri nas bolj tko... bi rekla, da je povezano s prehrano, kaj pa drugega... če jemo na manj kot tri ure, pol tud spat ne moremo dlje, a ne? user posted image  user posted image  user posted image  ... ampak zdj sem se že kr navadla, da spim po obrokih. Tko da - srečne tiste, ki spite po cele ali vsaj večino noči.

Krči - user posted image user posted image  .. tudi mi jih imamo občasno, pa ful pazim kaj jem, pijem. Imamo vetrovne kapljice, ampak men glih ne zgleda, da bi ful neki delovale user posted image  čeprav jih vsi tko hvalijo........ pa še sladke so za popuser posted image  ... do 3 mesca bo  user posted image  dobil tako dozo cukra, da bo imel dost za celo življenje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Tko, zdj pa grem malo pospravljat........ je treba izkoristit priliko, ko user posted image  glih pančka....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
11.10.2008 11:04:30   
arabela*
mi pa smo se šele zdaj prebudili,ker smo komaj ob sedmi imeli alarmuser posted image .
pa same smo spet babe,tako da bomo verjetno kar vreme skoristle in ga mahnile do parka malo račke nafujtratuser posted image

Aja,Marisa po novem spet spi v kinderpetu.Je lepo spala do jutra,pol pa sem jo samo nahranla pa prestavla k meni.Pa sma se cartaleuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 808
11.10.2008 11:05:53   
arabela*
Včeraj smo probali s čajekom.imamo hippovega in smo zafdovoljni.mala ga pije ko nora.edino malo presladek se mi zdiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 809
11.10.2008 14:37:28   
lana luna
ojla punce...

mi smo danes stari že en tednuser posted image user posted image user posted image mamica je ob uri rojstva svoje princeske malo solzice potočilauser posted image

drgač mam pa ful enih vprašanj... bom vesela vsakega nasveta... aja pa bolj malkrat se oglaism, ker morm skos počivat, me drugač kregajo. ne smem TV gledat, na računalnik me še manj spustijo...user posted image user posted image user posted image

u glavnm... men tamala čez noč ful spi. po štirih urah jo grem sam budit, ker je treba jest. ampak patronažna je rekla da nej jo obvezno na tri ure budim. pa kako če mali angelček tko trdno spančka... kaj ve pravte?

ja podnevi je pa pol tko, da se na eni strani futra tam okol 15 minut, pol pa zaspi, pa probamo mal kupčka podret pol jo pa previjem da da jo zbudim, da bi jedla še na drugi strani. in pol na drugi strani je samo 5 minut??? in pol ne vem a je dete sito al ne???

pa mal me skrbi da mi jo bodo scrkljali. vsi majo tak veselje jo po rokah nosit. jest bi pa rada da dete tut mal u postlci ajčka. pa jest sem tolk dobr člouk da ljudem težko odrečem da jo crkljajouser posted image user posted image user posted image

pa od včeraj ma zdj tut dudico, k sm rekla da jo nau imela, ampak je včer na pet minut hotla bit prkloplena, pa so rekli da bo dudica mogoče pomagala...user posted image user posted image

mah nč mi ni jasno...

pa kdaj mi mislijo šivi nehat nagajatuser posted image user posted image user posted image

mal sem cmerasta, pa mal mi nč ni jasno... pa mal preveč me vse skrbi...

mal sm se mogla izklašljat... hvala za pozornostuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
11.10.2008 14:39:23   
lana luna
aja drgač sem pa jest se v P tut mela čist fletno. sem bla sama v sobi, ker mam VIP poznanstvauser posted image user posted image user posted image

in tut očka je bil vedno lahko dlej kot do petih na obiskuuser posted image user posted image user posted image drugi so se pa vsi držali dogovorjene ure.

kolk noro mi je pasal da sem bla sama. nobenga nisem motla noben ni mene motu... še otrok mi je pridno spal. tko da sem se mela ena a... sam očka sva pogrešali s Saro...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 811
11.10.2008 17:09:36   
Olivija*
Pozdravljene!

Tale "baby ritem", kot ste ga poimenovale, je res kar naporen. Še dobro, da včasih še oči vskoči. Previjanje mu gre kar dobro od rok in tudi pri kopanju on opravi večino dela (pripravi vodo, skopa našo princesko, jaz pa jo obrišem in oblečem). Največ pa mi pomeni, ko med 20:00 in polnočjo on dežura, jaz pa lahko v miru spim- razen če se dojiva vmes.

Naša punca se hitro redi, ima že dve bradici in počasi postaja mali mišelinček. Včeraj pa je dobila polno izpuščajčkov po ličkih, ušesih, vratu in še celo po laseh. Prav smili se mi. A se da to s čim olajšat? Patronažna pravi, da je to pač čiščenje kože in da bo trajalo nekaj tednov... Je res edina možnost čakat, da mine?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 812
11.10.2008 18:30:34   
arabela*
mauser posted image pa kje se danes skrivate??
Cel dan že sama s samo čvekamuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 813
11.10.2008 18:38:20   
gold fish
..... danes sem dobila vetrovne kapljice...... sem dala malemu par kapljic na dudo kot mi je svetovala farmacevtka po telefonu in naše dete že cel čas prdi...joče pa zaenkrat ne....

Bubi - malo pomoči...sem jih dobila malo na zalogo.... pa me zanima ali jih naj dam v hladilnik do takrat ko jih bo rabila.....  Pakirane so v tiste plastične posodice kot olje v porodnišniciuser posted image ... (razlaga po domače)

Je pa sestava eterično olje janeža, kopra, kumine in mete v sirupu....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 11.10.2008 18:52:09 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 814
11.10.2008 19:05:45   
arabela*
nosečka08, naša ima tud izpuščaje.In to že lep čas.ko je bilo najhuje sem ji kar z bpantenom namazala.Zdaj pa pustim,bojo že zginli.

Naš očka še sicer ni previjal,ostalo pa delauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
11.10.2008 19:07:12   
ključek
POMOČ.................kako se jemlje Tametil??????????????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 816
11.10.2008 19:08:20   
*zoe*
Hello,

spet se mal oglašam. To je noro - ta ritem, sploh nimam nobenega časa več. Sedaj ko smo 7 tednov stari že letamo mal okrog na easy tko da pol sploh ne pridem do računalnika. Zjutraj najprej vstanemo in se namalčamo, pol pa eno rundo še oddrema noter, jaz pa ta čas kaj naredim po bajti (itak imamo kaos), pol pa okrog 11ih spet jemo in gremo za 3 ure v voziček in pešaka okol. Ko prideva nazaj je že čas za kosilo (za vse user posted image ) pol se pa napakiram hitro v avto in gremo mal se peljat v kakšno trgovino ali na sprehod z vozičkom,... pol pa pridemo okol 6ih nazaj ko je čas za našega user posted image  da se spet naje. In tako mine čas 100 na uro in sploh ne pridem do računalnika.

Je pa naš mali kar priden - pridno je in spi, samo na vsake toliko časa ga teli krčki napadajo in jih malo ublažimo s kapljicami. Ponoči je že začel spati od 4 do 5 ur user posted image  user posted image  user posted image , da se mami vsaj kulturno lahko naspi.

Takle mamo.

Je pa tko, da je ratal pregnan ko user posted image  in ima že svoje muhe. Zadnje čase se tako afna pri hranjenju, da je groza. Suka glavo na vse možne načine, seveda z mojo joško v ustih, da včasih mislim, da mi bo kar bradavico spulil.

Pa zasmeje se tudi že zares - je ful fletkan.

Čaj smo mu pa tud enkrat dali, pa se je kremžil ko user posted image , mu pa flaški ni zanimiv. Kakšno žličko ga še popije, pol je pa konec.

Ok, upam, da se mi uspe kaj več priklaplat na net. Sicer pa moramo še izkoristiti lepe sončne dneve.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 817
11.10.2008 19:47:13   
arabela*
zoe,saj bo bolje.Si pa dobra,jaz uspem dobri dve uri bit zunaj,to pa je tud vseuser posted image

zdaj pa si grem en user posted image naredit,ga že rabim

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 818
11.10.2008 21:15:59   
Lara Croft
Dober večeeeeeeeeeeeeeeer babetine!!! user posted image user posted image user posted image

Danes sva šli z Lariko pa eno frendico malo do morja.... sem kr utrujena.... cel popoldne šetanja.... Od Lucije do Bernardina in nazaj..... ma kak je blo lepo..... samo v lupinci ni najbolj zadovoljna.... ma se bo mogla glih navadit....
Sva se pa zdej zvečer pošteno pocartale, ki je bla cel popoldne v vozeku..... user posted image

Je bla pa lačna ravno takrat, ko sva pico dobile.... Pa sem vedla, da se bo takrat zbudila... No, meni je blo nerodno kr tam v restavraciji joško ven dat..... no pa sem vseeno pol... pa z eno brisačko mal pokrila..... Moja frendica mi je pa pico narezala... tko da sva obe lahko naenkrat jedle....

Pa nisem bla tam edina z joško ven.... pr sosednji mizi je bla istočasno še ena.... prow fino se mi je zdelo....

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 11.10.2008 21:16:17 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 819
11.10.2008 21:33:36   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna
mi smo danes stari že en tednuser posted image user posted image user posted image mamica je ob uri rojstva svoje princeske malo solzice potočilauser posted image

user posted image Ko je naša imela en teden sva se tle objemala in tudi solzice pretakala.... user posted image user posted image

u glavnm... men tamala čez noč ful spi.

Jst je pa nebi budila.... oz. je nisem.... user posted image

in pol ne vem a je dete sito al ne???

Če 20 minut aktivno sesa, potem je po moje sita... drugač bi se menda drla.... user posted image

pa mal me skrbi da mi jo bodo scrkljali. vsi majo tak veselje jo po rokah nosit. jest bi pa rada da dete tut mal u postlci ajčka. pa jest sem tolk dobr člouk da ljudem težko odrečem da jo crkljajo

Ma koga pa vse imaš stalno tam okoli sebe?

Mi jo cartamo samo, če je budna....  ko zaspi jo odložim.... Zdej, ku je vedno več budna tudi čez dan, jo tudi navajam, da sama mal počaka....  

Če jo že držijo v rokah, naj jo sede, k pol ku boš sama, ne vem, če boš imela vedno voljo hodit z njo po staovanju.... Jaz ne hodim z njo po stanovanju niti takrat, ko ima krčke.... lepo sediva, jo masiram, ji kej lepega povem... itd... user posted image

pa kdaj mi mislijo šivi nehat nagajat

To, na srečo, ne vem..... pomagaj si s šlaufom... Sej bo, dej..user posted image

mal sem cmerasta, pa mal mi nč ni jasno... pa mal preveč me vse skrbi...

Ti se kr izrazi.... to je najboljša rešitev..... Pa naj te ne tok vse skrbi.... Poslušaj sebe in tvoj materinski čut in bo vse OK... user posted image

Jst še zdej jočem.... včeraj sem likala cunjce, ki sem jih nosila med nosečnostjo in so se mi tk solze vsule.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 820
11.10.2008 21:37:12   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*
Suka glavo na vse možne načine, seveda z mojo joško v ustih, da včasih mislim, da mi bo kar bradavico spulil.

user posted image user posted image user posted image To Lara že zdej počne, ko ne teče tko, ku bi moglo... pri dobrih treh tednih.... včasih se počutim, ko krava.... enkrat sm vidla enega telička, kako je mamo suval v vime.... user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 821
11.10.2008 21:41:09   
ključek
pa kdaj mi mislijo šivi nehat nagajat

maži se s kremo od justa, tea tree. preverjeno, pomaga!!!!!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
11.10.2008 21:42:16   
ključek
POMOČ.................kako se jemlje Tametil??????????????

MI PROSIM SVETUJETE?????????user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 823
11.10.2008 21:44:57   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

POMOČ.................kako se jemlje Tametil??????????????

MI PROSIM SVETUJETE?????????user posted image

Nimam pojma..... user posted image Ne vem niti, kaj je to? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 824
11.10.2008 21:55:58   
Lara Croft
Uporablja katera NUKov cucelj? Me zanima, kje more bit luknjica.... spodaj ali zgoraj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?