|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
13.10.2008 20:25:49   
trezika
morrak, te v vsem ubogam, sn že stuširana in pripravljena za v posteljo tk da se za danes poslavljam. Nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 20:38:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 20:40:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2703
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 20:41:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.10.2008 20:46:33   
petra *k
morrak, saj jaz pri nobeni hrani nisem komplicirala, pa kaj ti vse odsvetujejo. sem pa res čula za jetrca pa za gobe da jih res odsvetujejo. ampak gobe sem jedla, za jetra pa nevem, kaj naj. nevem vzroka, kaj bi povzročle. z ničemer nisem komplicirala, res. pravijo tudi majoneza,pa take stvari- teko keko jaz to jem, pa res ko se mi je zluštalo sem jo jedla. samo jetra me matrajo zaj...

no morrak čestitke ob novo podpisani pogodbi, upam da je odločitev pravilna in najboljša za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja pikica82, jaz tudi večkrat vidim, da nas bereš, kaj pridružiti se nam ne upaš?? me smo vesele vsake nove čveke tu gor.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.10.2008 20:48:41   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

hvala ti, morrak. nimama imenika, na informacije pa glih z mobitela nebi zvala, ko so tak drage.

da jih pitam za vložke.

Če boš še kdaj rabila kakšno številko imaš imenik tudi na spletu: http://tis.telekom.si/

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 20:49:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 20:50:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.10.2008 20:50:44   
tatly
ja tudi jaz sem veckrat vidla pikico82....morak ves kaj sem studirala da drugo leto pridem k tebi na dopustuser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2709
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 20:53:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.10.2008 20:53:19   
tatly
META CESTITAM ZA 1 MESECuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.10.2008 20:54:03   
tatly
MORAK SAMO UPAM DA NES PREDRAGA DA SE BO NAM KAJ OSTALOuser posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.10.2008 20:56:41   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

ada, te pa res že dolgo nesmo vidli. nazadnje si mela tolko glih. lepo. te maš ziher večjega kak jaz, ki pravijo,da sem v 6.mesecu, ne pa slab mesec pred rokom.jaz venda nem strij dobla, kaj mislite? tudi če se v tem času poveča za 10 cm, bom malo večjega mela ko prej.no, saj bom mazala naprej

Jaz jih še večer pred porodom zagotovo nisem imela, dva dni po porodu pa po celi spodnji straniuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 21:01:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.10.2008 21:11:33   
meta21
včeraj pa sem vidla Lovrota . je taki cuker!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
13.10.2008 21:13:28   
meta21
samo kera ve, zakaj jih nebi smela jest???

Mislim, da je nekaj v zvezi z vitaminom A-iz istega razloga ne smeš jest jetrne paštete. Vsebuje ogromno vitamina A al kaj? Nisem prepričana...

trezikauser posted image

sončica in user posted image user posted image  pozdravljeni!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
13.10.2008 21:16:18   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

META CESTITAM ZA 1 MESECuser posted image user posted image

Hvala.
Včeraj si bila menda pri Kostanju-te je moja svakinja vidla ampak mi je prepozno povedala.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.10.2008 21:17:56   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Ojla meta, kaj vam je Prleški zrak koristil?

Je blo fajn ampak sem bla včeraj zvečer že tak crknjena, da mi je šlo na jok. Vsi ti obiski in ena in ista vprašanja pa babice pa... Očitno nisem še čisto pri močeh

Neposredna povezava do sporočila: 2718
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 21:22:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.10.2008 21:27:21   
meta21
Mislim, da je bla govejauser posted image . Sem pa zraven maznila še pohano perutničko pa eno svinjsko rebro in goro praženega krompirja tak da sem se kar konkretno okrepčalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še celo škatlo tortic iz rogljička je pol na mizo dala in jaz kot jaz-saj vesteuser posted image . Je blo treba vsako probat...

Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.10.2008 21:36:18   
petra *k
pol ure me nega gor, pa mate že skoro stran napisanouser posted image . morrak, saj nevem, če bi se jih ( jetrc) na mizi sploh mogla braniti, ker so res tak malo krat na jedilniku. drugače pa mam pašteto na dnevnem jedilniku vsaj 1krat če ne 2 krat.
tatly, če bo čas vjutro, ker bota moja dva deda doma spala do kosila, se lahko povabim na kavo, ko grem iz trgovine- dolgo že nesem stelle vidla, pa jo že pogrešam?user posted image user posted image
meta, škoda da me ni blo pri tomažu, da bi vas vidla, po drugi strani pa zgleda boljše, če še nisi prav pri močeh. pa naslednjič, saj še bo dosti priložnosti,ne?
aja, pa hvala za imenik. kaj se pa strij tiče, pa bomo vidli,ne. kaj naj rečem zaj, zaenkrat še ne kaže na njih, res pa se lahko pojavijo med porodom. tak da samo lahko upam, da se nebodo.user posted image zgleda pa, da so prejšnji teden ti 4je obiski ginekologa pomagali- namreč dober kg sem šla gor. samo obseg pa se je opet zmanjšal- ko mi ga je nazadnje v petek babica v bolnici merla, je bil 99cm, včeraj pa mi ga je opet aleš, pa je 96. ampak nič komplicirati, samo čakam, kdaj bo čas- napovedujejo konec tega tedna,bomo vidli. gnes se je aleš glih zmenil s svojim atom, da če me sredi noči kaj zagrabi, da ga morem poklicati- ampak me je malo strah, skoro bi rajši te rešilca, da se mu nem ki v avti drla, al pa še celega zmočla...user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2721
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 8:13:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
14.10.2008 8:26:09   
ada2
Dobro jutro!

Kaj bomo pa danes delali?

na razpolago imam pomivanje oken ali peglanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa kaj bomo kuhali?
nekak se mi lušta slivovih knedlov, samo kaj naj pa mesnatega mojemu zraven naredimuser posted image za njega namreč ni kosila,če ni zraven vsaj košček mesauser posted image user posted image user posted image
ima katera kake idejeuser posted image ?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2723
14.10.2008 8:29:07   
ada2
Petra, če ti jetrca dišijo jih jej, saj te prepovedi so bolj mišljene, da ne bi vsak dan tega jedla. pa itak, da jih ne boš celo kilo zmazala, ali?

Morrak privošči si obilen šopinguser posted image , pa ne pozabi nam poročat kaj si kupilauser posted image .

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
14.10.2008 8:29:54   
Anonimen
dobro jutro!

no mi je končno uspelo vse prebratuser posted image .
petra ja za jetrca sem tudi jaz čula, da jih naj nebiuser posted image - no jaz jih niti nimam rada tak da mi ni bil problem se jih izogibatuser posted image , pašteto pa mam najraje junior-ki pa je mislim da kokošja.user posted image
sem se pa v nosečnosti izogibala tudi bifteku in majonezi(ki pa ju obožujem), pa gaziranim pijačam, drugo pa sem vse jedla- saj se mi je poznalouser posted image .
meta, jaz sem pa strije fasala 14dni pred porodomuser posted image in sem se odločila, da ko bomo rekli sedaj pa ne bo več otrok, grem da mi jih odstranijo- pa naj stane koliko pač stane. ker to mi je pa nekaj najbolj groznega, kar je lahko. jih imam tudi po nogah ampak me ne motijo tak kot po trebuhuuser posted image
ok sem se razpisala, se pišemo kaj, aja pa upam, da bo danes rač. laufaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.