|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
12.10.2008 21:29:29   
tatly
ej ada si si zasluzla dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
12.10.2008 21:30:01   
tatly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem pa jaz novo stran odprlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
12.10.2008 21:38:58   
tatly
to se pripopam za bodoco mami
user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
12.10.2008 21:41:28   
tatly
kaj ce mam samogovore????????????????ej a ni to tip za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
13.10.2008 8:30:43   
trezika
Tatly, brez zamere, samo kaj tebi samogovori malo škodijo?user posted image user posted image user posted image

Aja, pa dobro jutro vsem skupaj!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
13.10.2008 8:36:03   
Anonimen
dobro jutro!

no po dolgem času se vam javimuser posted image , mi je doma crknil rač.user posted image sedaj sem pa pri mami v pisarni, da vas malo preberem in kaj napišem.user posted image
včeraj pa sem vidla Lovrotauser posted image user posted image . je taki cuker!
suncicica dobrodošla in čestitam zauser posted image user posted image . tudi jaz sem vedno govorila, da bi mela 2(naenkrat) ampak zgleda ne bo šlo, ni nekak v familiji.user posted image
nič se pišemo še kaj, pa upam, da mi čimrej računalnik v red spravijo, ker če ne bom user posted image .

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
13.10.2008 8:37:48   
ada2
dobro jutro!

potem ko sem odpravila moje v vrtec, šolo in službo sem si pripravila en fajn zajtrk, zdaj sem našprejala fleke na tepihu in zdaj čakam, da se malo razmastijo, potem pa veselo na pucanjeuser posted image moram še zdaj, ko še imam elan iz službe, ko bom en čas na dopustu se mi itak nič več ne bo dalo.

nič, grem medtem posesat sedežno, da bom potem še to temeljito sčistilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
13.10.2008 8:39:32   
ada2
suncicica dobrodošlauser posted image daj povej kaj več o sebi, smo same radovedniceuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
13.10.2008 8:40:19   
ada2
joooj tatly, tebe pa matra padec hormonov po poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
13.10.2008 8:54:50   
trezika
Js sn pa glih zvedela, da je mel moj na poti v službo (slabih 10 minut vožnje) prometnouser posted image user posted image  Na srečo nič hudega, ne z njim ne z avtom...spet se mu je en v rit zabil...spet pa pravim zato, ker je že mel "tako srečo" laniuser posted image user posted image user posted image  Samo lani je bil avto ocenjen na totalko, zdaj pa ni tako hudo, sam vseenouser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
13.10.2008 8:59:18   
Anonimen
trezika hb , da je vse ok. je pa sigurno neprijetno in dodatno letanje in stroški.
danes pa treba na zavod poklicat, trezika, da ne pozabišuser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 10:02:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
13.10.2008 13:46:10   
petra *k
dan regice!!

tatly, te res razganja!! najlepšega slovenca si šla sem gor pripopalauser posted image zaj si morem zapomniti, na keri strani je, da ga bom vsako jutro pa večer pogledala, ker drugače nem lepo spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

trezika, res hb da ni kaj hujšega. sicer pa taki bedaki kot so zadnje cajte na cesti, se sploh ni za čuditi.
ada, lepo, da si začela z dopustom, zaj ga pa le fajn izkoristiuser posted image  jaz pa čez 2 dni začnem s porodniškouser posted image user posted image user posted image deja, ti pa hitro računalnik porihtaj, saj verjem, da  nemreš brez nasuser posted image user posted image
soncicica, ti pa se nam še kaj javi,ne?
morrak, če mate tako lepo vreme doli, kak mi tu, svaka vam častuser posted image
kdaj pa se vrne bodoča mami? zaj so že 4 dnevi mimo, tak da mogoče se nam pa hitro oglasi?? sem se srečala zadnjič v trgovini z eno, ki se pač poznama, pa mi je rekla, da je od nje hčer rodila punčko lariso, pa sem jo takoj vprašala, kak je tej punci ime, in je mislila našo bodočo mami.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
13.10.2008 13:52:17   
trezika
Ja pa le ni blo tako nedoolžno vse skup... mam še zdaj mehke koleneuser posted image user posted image user posted image  Dragi bo kakšne 2-3 dni v bolnici na opazovanjuuser posted image user posted image user posted image  Rama pa glava ga ful bolita... Avto pa je za odpis, ker jih je dobil s treh koncev, ga je namreč od ceste odbilo v neko drevo...hb da ni blo nasproti kakšnega avta...Takšno nesrečo ko ma pa on na cestiuser posted image user posted image user posted image  Sploh ga ne bom spustla več za volan... Grem ga zdaj ob treh obiskat... Ja on se pa zdaj ful sekira zaradi avta, ker se je namreč z mojim avtom odpeljal, ker je bil njegov zaparkiran za hišo in zjutraj ni avtov prestavljal...ja kot da je meni zdaj kaj težko za tem plehom, sam da je on ok drugo pa ni važno... Joj, čist sn fertik. Take stvari me čist iz tira vržejouser posted image user posted image user posted image user posted image  Eh saj bo...
Ja deja sn klicala na zavod, grem v sredo ob 10 na to predstavitev, so mi še bolj polepšali roj. dan user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
13.10.2008 13:58:20   
petra *k
trezika, še vedno pravim,hb da ni še kaj hujšega. avto pa res sploh ni pomemben, glavno da bo z njim vse v redu. me pa ti bomo držale pestke, da ga boš hitro mela domov, celega in zdravega ko prejuser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
13.10.2008 14:58:42   
suncicica

ada kaj pa naj napisem o sebi? stara sem 29 let,to je moja 2 nosecnost-prva se je koncala obupno user posted image user posted image .
sem v 17 tednu in vse je v najlepsem redu.otrocka lepo rasteta in komaj cakam da grem na 3d da ju vidim,mislim da bo to cez kaka dva tedna. drugace pa sem v bolniski in si cele dneve nimam kaj zacet-in ker sem po naravi deloholik sem si nasla delo ki ga lahko opravljam doma brez kakega napora...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
13.10.2008 15:00:00   
suncicica
hvala tudi vsem ki ste mi zazelele tako toplo dobrodoslico. pravo veselje bo cvekat z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 17:55:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2693
13.10.2008 17:58:08   
tatly
suncicica-3d je najbolse nardit v 25 tednu tak sem ga mela jaz....danes sem bla na obisku pri lukmanu----rrrr prvi pregled

Neposredna povezava do sporočila: 2694
13.10.2008 18:01:38   
suncicica
tatly sem se pogovarjala z lukmanom ko sem bila na NS pa je rekel da sta otrocka zelo velika in naj pridem kar v 18 tednu.  so pa meni tudi svetovali da je najboljse med 22-24 t.  baje bosta moja dva takrat ze prevelika da bi se kaj videlo.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
13.10.2008 18:16:29   
tatly
suncicica-ja te pa tak super...3d je res super pa ceprav je tak dragi...a ti mas tudi lukmana?sem bla danes na pregledu pa me je sestra vprasala ce sem za nuhalno...saj vamp res mam taki kak ce bi bla noseca....SUNCICICA-ZS IMAS

Neposredna povezava do sporočila: 2696
13.10.2008 18:32:51   
suncicica
morrak ni problema ,lahko ti povem ce te zanima.
gre v bistvu za neko vrsto promoviranja hrane. vsi potrebujemo vsakodnevno dolocen vnos vitaminov in mineralov,beljakovin...ce pa je k temu hrana se na popolnoma rastlinski bazi,pa se toliko boljse.user posted image user posted image user posted image
veliko podatkov najdes na  www.herbalife.com ,ce pa te zanima se karkoli pa me lahko brez problema vprasas.

Neposredna povezava do sporočila: 2697
13.10.2008 18:40:34   
trezika
Dan! Kako smo kaj? Js bom dans sama spalauser posted image user posted image  Za jutri pa še ne vem, bo zdravnik zjutraj povedal, kako in kajuser posted image user posted image  Je bil pa še čist v šoku ko sn prišla k njemu... za avto se pa meni zdaj j user posted image  mam pa že cel popoldan obupen glavobol...grem raje malo počivat...

Neposredna povezava do sporočila: 2698
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 19:52:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2699
13.10.2008 20:25:46   
petra *k
midva pa sma šla malo obiskat tasta pa taščo, te pa se ura zavleče. pa naštimavala sem mojega pa brata, da bi šli malo ven, da bi se zapeljali dol k dravi, pa malo sedeli na sončku, pa totih dedov nemreš ven dobiti.user posted image  tak da sem opet dan več ali manj preživela notri, sama. čujte, kera ve, zakaj nosečnica ne sme jesti jetrc?? moj si jih je zaželel za jutri, pa meni take lušte naredil, ampak jih ne upam jesti. njima bom jih vseeno naredla, jaz pa bom te že nekaj drugega jedla. samo kera ve, zakaj jih nebi smela jest???

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.