ANA_P
|
trezika, ja, dnevi so mi šteti, poroda pa me je vedno bolj strah . Morem povedati, da je moja nosečnost potekala brez večjih problemov ( morem potrkati, da bo tudi tako do konca ). Enkrat v petem mesecu, so se mi pojavile hude bolečine v spodnjem delu trebuha, tako da nisem mogla niti hodit, po obisku G, pa sem izvedela, da sem tako zaprta, čeprav sem vsaki dan malo hodila na blato. Dobila sem odvajalni sirup in spila 1 liter donata na dan in težavo rešila komaj po štirih dneh. Pred kakšnim mesecem, pa me je začelo v spodnjem štuku nekaj peči, sem šla k dežurnemu in ni bilo nič hudega, samo mali mi je tako pritiskal dol. Peče me še danes, odvisno v kakšnem položaju je. Aja, pa dali so mi Canesten, ker sem imela rahlo vnetje. Drgače pa je res bilo do sedaj vse OK . Razen tega še, da sem zadnji mesec zatečena kot buhtelj Sem umetno oplojena IVF v MB, tako da vem od prvega dne kdaj sem postala noseča. Slabosti nisem imela, pojedla bi vse kar vidim, že celo nosečnost je tak, kar se pozna tudi pri mojih pridelanih kg, +16kg. Na začetku sem bila ful utrujena, prve tri mesece, potem je utrujenost izginila za kakšen mesec in se mi spet vrnila za kakšne 14 dni in potem spet izginila. Zdaj pa sem utrujena vedno bolj, ampak mislim da zaradi vse teže in velikega trebuha, ki mi ne pusti v miru spati. Če boš imela kakšno vprašanje, me kar vprašaj, bom z veseljem odgovorila. Marec pa bo hitro tukaj, boš videla. Sploh si ne moreš misliti kako nosečnost hitro mine. Acjom1
|