![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.10.2008 21:12:51
|
|
|
|
ada2
|
pa še nova stran za novi čvek
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2008 22:35:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 8:36:28
|
|
|
|
trezika
|
Vau, ura je pol devet pa sem prva danes Kje ste čveke?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 8:40:10
|
|
|
|
petra *k
|
jutro, jaz pa letim zaj na ptuj, morem vodo dati, ostalo pa bom vidla kam me bo g poslal. pridne bote upam da se pišemo popodne
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 8:41:46
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jaz zajtrkujem in vas zraven berem. niste kaj dosti čvekele! jaz sem šla včeraj kar v posteljo sem se slabo počutila,pa še anej ni bil razpoložen-mislim, da so na pohodu novi zobki nič grem malo k mami potem pa pod tuš in proti ormožu. se pišemo kaj popoldan
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 8:54:53
|
|
|
|
tatly
|
ojjjj jutro kak smo kaj ...mi smo sli vceraj ob 11 spat in nasa puzika se vedno aja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 10:13:41
|
|
|
|
meta21
|
Bodoča mami čestitke! Mi pa gremo danes v Prlekijo! Jutri se oglasimo kaj pri Tomažu-upam, da nam bo uspelo vse obletat, ker bo potem zamera , če se bomo komu pozabili it pokazat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 10:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
meta saj jaz ne bom zamerila, bi pa vas blo fajn videt. če bo le čas pa seveda vreme bomo mi verjetno kaj zunaj pa se mogoče srečamo jaz sem se glih stuširala, pa si morem lase posušit pa ne upam fena fklopit ker moj še spi in bo po moje kar v luft skoča. sicer pa še mam čas, tak da ni sile.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 13:19:31
|
|
|
|
petra *k
|
dan!!! jaz sem nazaj, v enem kosu, v četrtek mam opet ctg in pregled, je tak daleč vse ok, edino še enkrat me je opozoril, da če mi voda začne odtekati naj pridem takoj nazaj. kaj ma mogoče kera tel.št. od lekarne v ormožu? da jih vprašam, če majo tote vložke, ko voda odteka, ker mam redno probleme s tem, da morem nonstop meti dnevni vložek, pa bi se res rada prepričala, če je te plodovna voda al pa samo izcedek.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2008 13:30:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 13:46:18
|
|
|
|
petra *k
|
hvala ti, morrak. nimama imenika, na informacije pa glih z mobitela nebi zvala, ko so tak drage. da jih pitam za vložke.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 13:52:52
|
|
|
|
petra *k
|
ej madona so toti vložki dragi!!! je rekla mi v lekarni, da so pred 2 letoma stali 16 eur, pa da jih trenutno nimajo na zalogi, ker jim je rok trajanja potekel, pa da naj jo ćez 1 uro nazaj pozovem, da mi pove točno ceno, pa se te odločim, če jih naroči. so pa notri 3 komadi. adijo, kak je to drago. saj ne vem, kaj naj naredim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 13:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
kak smo ? jaz sem že doma, pa še malo pa moram iti v vrtec po aneja. pa danes nisem nič kuhala pa ne vem če sploh naj kaj ali ne vidim,da niste preveč zgovorne
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 13:58:12
|
|
|
|
petra *k
|
deja, nesem te zvala, sma prišla okoli 12h v ormož, pa je tašča rekla, da naj pridema prek jest, ker bi mogla te kosila iti delat, saj veš, aleš je ša delat. te pa itak nebi blo cajta.sma tak 13.15 šla od njegovih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2008 13:59:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2008 14:00:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 14:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
petra jaz sem pa mojemu rekla znajdi se . saj se ne morem pretrgat, da bo on mel kosilo, ker me pač ni bilo doma. in se je mogel znajti, za večerjo pa mu bom že nekaj pripravila.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 14:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
morrak jaz nisem nič čula petra jaz sem bila tudi komaj ob enih fertik, ampak sem takoj šibala domu ker me je ata čaka. saj veš kak je brez avta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2008 14:09:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 14:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
nisem nič čula in naši tudi nič ne vejo zanimivo- dobro si se spomnila morrak, da si šla na 24ur gledat.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 15:11:22
|
|
|
|
petra *k
|
ja kolko jaz vem, sta trčila neki mopedist, pa traktorist. pa full dolgo je bla cesta zaprta, en je mrtev. večer pa še me suza zove, da se je en v koračicah strelal. ampak ga ne poznam, pred nekaj cajta se mu je tudi žena strelila, al nekak samomor naredla. naj bi pa bil pre neki sosed od ganzovih. nevem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 16:50:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak KAj že katera kaj ve, kaj se je dogajalo včeraj na Lešnici? Kuharič je vozil traktor, mopedist je bil pa Marinič (če sem si prav zapomnila), oče od tistega, ki je pred nekaj leti padel s strehe. tako so danes v službi govorile. Sicer pa pokliči mamo, ona bolj ve za koga se gre.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 16:53:51
|
|
|
|
ada2
|
No ada koliko takšnih boš nas še našla tukaj? ja, zanimivo, a ne? pa še to: z bodočo mami sva bile celo skupaj na opravljanju ezikovnih testov, ko sva se špotegovali za službo v enem podjetu. sicer za totalno različna delovna mesta bodoča mami - če ne veš katera sem: tista skuštrana maserka
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 16:56:26
|
|
|
|
ada2
|
mi smo pa imeli danes v službi eno tradicionalno prireditev - Pozdrav jeseni, in sem malo prej komaj domov prilezla. Adam je pa šel k babici v Osluševce in zdaj čakam, da moj pride domov, da grema po njega.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 16:56:59
|
|
|
|
ada2
|
ko imam glih priložnost...
< Sporočilo je popravil ada2 -- 10.10.2008 16:57:56 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.