![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.10.2008 21:29:29
|
|
|
|
tatly
|
ej ada si si zasluzla dopust
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.10.2008 21:30:01
|
|
|
|
tatly
|
zdaj sem pa jaz novo stran odprla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.10.2008 21:38:58
|
|
|
|
tatly
|
to se pripopam za bodoco mami
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 12.10.2008 21:41:28
|
|
|
|
tatly
|
kaj ce mam samogovore????????????????ej a ni to tip za znoret
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 8:30:43
|
|
|
|
trezika
|
Tatly, brez zamere, samo kaj tebi samogovori malo škodijo? Aja, pa dobro jutro vsem skupaj!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 8:36:03
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! no po dolgem času se vam javim , mi je doma crknil rač. sedaj sem pa pri mami v pisarni, da vas malo preberem in kaj napišem. včeraj pa sem vidla Lovrota . je taki cuker! suncicica dobrodošla in čestitam za . tudi jaz sem vedno govorila, da bi mela 2(naenkrat) ampak zgleda ne bo šlo, ni nekak v familiji. nič se pišemo še kaj, pa upam, da mi čimrej računalnik v red spravijo, ker če ne bom .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 8:37:48
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! potem ko sem odpravila moje v vrtec, šolo in službo sem si pripravila en fajn zajtrk, zdaj sem našprejala fleke na tepihu in zdaj čakam, da se malo razmastijo, potem pa veselo na pucanje moram še zdaj, ko še imam elan iz službe, ko bom en čas na dopustu se mi itak nič več ne bo dalo. nič, grem medtem posesat sedežno, da bom potem še to temeljito sčistila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 8:39:32
|
|
|
|
ada2
|
suncicica dobrodošla daj povej kaj več o sebi, smo same radovednice
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 8:40:19
|
|
|
|
ada2
|
joooj tatly, tebe pa matra padec hormonov po porodu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 8:54:50
|
|
|
|
trezika
|
Js sn pa glih zvedela, da je mel moj na poti v službo (slabih 10 minut vožnje) prometno Na srečo nič hudega, ne z njim ne z avtom...spet se mu je en v rit zabil...spet pa pravim zato, ker je že mel "tako srečo" lani Samo lani je bil avto ocenjen na totalko, zdaj pa ni tako hudo, sam vseeno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 8:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
trezika hb , da je vse ok. je pa sigurno neprijetno in dodatno letanje in stroški. danes pa treba na zavod poklicat, trezika, da ne pozabiš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 10:02:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 13:46:10
|
|
|
|
petra *k
|
dan regice!! tatly, te res razganja!! najlepšega slovenca si šla sem gor pripopala zaj si morem zapomniti, na keri strani je, da ga bom vsako jutro pa večer pogledala, ker drugače nem lepo spala trezika, res hb da ni kaj hujšega. sicer pa taki bedaki kot so zadnje cajte na cesti, se sploh ni za čuditi. ada, lepo, da si začela z dopustom, zaj ga pa le fajn izkoristi jaz pa čez 2 dni začnem s porodniško deja, ti pa hitro računalnik porihtaj, saj verjem, da nemreš brez nas soncicica, ti pa se nam še kaj javi,ne? morrak, če mate tako lepo vreme doli, kak mi tu, svaka vam čast kdaj pa se vrne bodoča mami? zaj so že 4 dnevi mimo, tak da mogoče se nam pa hitro oglasi?? sem se srečala zadnjič v trgovini z eno, ki se pač poznama, pa mi je rekla, da je od nje hčer rodila punčko lariso, pa sem jo takoj vprašala, kak je tej punci ime, in je mislila našo bodočo mami.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 13:52:17
|
|
|
|
trezika
|
Ja pa le ni blo tako nedoolžno vse skup... mam še zdaj mehke kolene Dragi bo kakšne 2-3 dni v bolnici na opazovanju Rama pa glava ga ful bolita... Avto pa je za odpis, ker jih je dobil s treh koncev, ga je namreč od ceste odbilo v neko drevo...hb da ni blo nasproti kakšnega avta...Takšno nesrečo ko ma pa on na cesti Sploh ga ne bom spustla več za volan... Grem ga zdaj ob treh obiskat... Ja on se pa zdaj ful sekira zaradi avta, ker se je namreč z mojim avtom odpeljal, ker je bil njegov zaparkiran za hišo in zjutraj ni avtov prestavljal...ja kot da je meni zdaj kaj težko za tem plehom, sam da je on ok drugo pa ni važno... Joj, čist sn fertik. Take stvari me čist iz tira vržejo Eh saj bo... Ja deja sn klicala na zavod, grem v sredo ob 10 na to predstavitev, so mi še bolj polepšali roj. dan
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 13:58:20
|
|
|
|
petra *k
|
trezika, še vedno pravim,hb da ni še kaj hujšega. avto pa res sploh ni pomemben, glavno da bo z njim vse v redu. me pa ti bomo držale pestke, da ga boš hitro mela domov, celega in zdravega ko prej
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 14:58:42
|
|
|
|
suncicica
|
ada kaj pa naj napisem o sebi? stara sem 29 let,to je moja 2 nosecnost-prva se je koncala obupno . sem v 17 tednu in vse je v najlepsem redu.otrocka lepo rasteta in komaj cakam da grem na 3d da ju vidim,mislim da bo to cez kaka dva tedna. drugace pa sem v bolniski in si cele dneve nimam kaj zacet-in ker sem po naravi deloholik sem si nasla delo ki ga lahko opravljam doma brez kakega napora...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 15:00:00
|
|
|
|
suncicica
|
hvala tudi vsem ki ste mi zazelele tako toplo dobrodoslico. pravo veselje bo cvekat z vami
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 17:55:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 17:58:08
|
|
|
|
tatly
|
suncicica-3d je najbolse nardit v 25 tednu tak sem ga mela jaz....danes sem bla na obisku pri lukmanu----rrrr prvi pregled
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 18:01:38
|
|
|
|
suncicica
|
tatly sem se pogovarjala z lukmanom ko sem bila na NS pa je rekel da sta otrocka zelo velika in naj pridem kar v 18 tednu. so pa meni tudi svetovali da je najboljse med 22-24 t. baje bosta moja dva takrat ze prevelika da bi se kaj videlo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 18:16:29
|
|
|
|
tatly
|
suncicica-ja te pa tak super...3d je res super pa ceprav je tak dragi...a ti mas tudi lukmana?sem bla danes na pregledu pa me je sestra vprasala ce sem za nuhalno...saj vamp res mam taki kak ce bi bla noseca....SUNCICICA-ZS IMAS
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 18:32:51
|
|
|
|
suncicica
|
morrak ni problema ,lahko ti povem ce te zanima. gre v bistvu za neko vrsto promoviranja hrane. vsi potrebujemo vsakodnevno dolocen vnos vitaminov in mineralov,beljakovin...ce pa je k temu hrana se na popolnoma rastlinski bazi,pa se toliko boljse. veliko podatkov najdes na www.herbalife.com ,ce pa te zanima se karkoli pa me lahko brez problema vprasas.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 18:40:34
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Kako smo kaj? Js bom dans sama spala Za jutri pa še ne vem, bo zdravnik zjutraj povedal, kako in kaj Je bil pa še čist v šoku ko sn prišla k njemu... za avto se pa meni zdaj j mam pa že cel popoldan obupen glavobol...grem raje malo počivat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 19:52:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.10.2008 20:25:46
|
|
|
|
petra *k
|
midva pa sma šla malo obiskat tasta pa taščo, te pa se ura zavleče. pa naštimavala sem mojega pa brata, da bi šli malo ven, da bi se zapeljali dol k dravi, pa malo sedeli na sončku, pa totih dedov nemreš ven dobiti. tak da sem opet dan več ali manj preživela notri, sama. čujte, kera ve, zakaj nosečnica ne sme jesti jetrc?? moj si jih je zaželel za jutri, pa meni take lušte naredil, ampak jih ne upam jesti. njima bom jih vseeno naredla, jaz pa bom te že nekaj drugega jedla. samo kera ve, zakaj jih nebi smela jest???
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.