petra *k
|
alo!! jaz sem bolj malo na rač zadnje cajte, ne pridem gor, saj sem napisala vzroke. pa bom pokomentirala malo še to hrano, ki bi naj bla prepovedana. jaz sem pila gazirane pijače, ekstra rada mam coca colo zadnje cajte, ampak to je blo občasno. glih tak sem jedla majonezo, niti nisem nevem kak ljubitelj majoneze, ampak če je že blo kaj takega na mizi, da je šla polek, sem jo jedla. bifteka itak jemo bolj za novo leto, tak da ga nisem jedla. sem pa danes jetrca delala. ampak ko sem jih rezala, meni je tak slabo blo, da sem se cela trosla polek, pa zrezati sem jih mogla, tak da ko sem jih zrezala, sem letela ven na svež zrak, da sem k sebi prišla. pri kosilu pa nevem če sem jezik uspela namočiti v omako od jetrc, sploh mi ne dišijo, pa sem jih prej rada jedla, glede na to da so res malo krat na jedilniku. ja deja sem še vedno 2v 1, v četrtek mam opet ctg pa pregled, pa tak sem že malo odprta, tak da bomo vidli kaj bo v čet rekel. eni čakajo, da takrat bo...bomo vidli. jaz sem jutri doma, samo pozovi me pret, da nem glih ki v trgovini. zaj pa grema avto pelat po nove gume in na optiko, sma po kosilu bla na cigaretu in je en policaj parkiral poleg najinega svoj avto pa je rekel, da če naju bo policija ustavla, bodo mu vzeli prometno ker so gume čist zanič,tak da jih je treba zamenjati.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|