|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
10.10.2008 17:16:20   
ada2
evo, nova stran

upam, da me nisi že prehitela

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
10.10.2008 17:16:45   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 17:18:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
10.10.2008 17:20:58   
ada2
Črna na Koroškem

zdaj pa moram iti, mo je prišel, adijo!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 17:22:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
10.10.2008 18:43:32   
trezika
AloAlo!
Ada in morrak sta pa meli zanimiv dialoguser posted image user posted image
Js sn se pa glih palačink tak najedla da bom počilauser posted image user posted image  Sva jih z matejevo babico delali, pri njih seveda, ker naša kuhinja še kakšen teden ne bo usposobljena. Se morajo tla vredu posušit preden spet pod položijo...zdaj smo kot kakšni begunciuser posted image user posted image  No HB ni večje škode, več je zdaj samo dela z vsem skupaj. Sicer pa je tast dans štedilnik v kleti priklopil tk da si bomo tam kaj skuhaliuser posted image
Zdaj pa grem še malo za diplomo tipkatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2631
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 19:17:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 19:34:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.10.2008 19:41:29   
petra *k
o regice, gnes pa opet regate, dve po dve,se mi zdi??

ja meni si tudi naredla lušte s palačinkami, ampak jaz mam moko, pa jih samo za sebe ne grem delat, moj je tak v službi.user posted image pa drugič

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.10.2008 19:51:54   
Anonimen
čveke se še vam jaz pridružim. mi2 sma se malo potelpala in sedaj upam da bo anej šel spat, ker je sitkouser posted image res ne vem kaj ga muči, verjetno bodo res zobki.
zanimivo meni pa niste nič luštov naredle(ker sem sitauser posted image ), če bo bla pa lačna pa bi sigurno letela v kuhinjouser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.10.2008 19:53:25   
ada2
no, vam nisem povedala, včeraj so imeli učenci OŠ prireditev in seveda je nastopala tudi Nuša in so me 3 (tri!) ženske tam vprašale koliko dni še imam do koncauser posted image ko pa sem rekla kakih 140 so pa vse dobile velike očiuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa kaj? a sem kaj narobe rekla?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.10.2008 20:01:41   
petra *k
ada, te pa res že dolgo nesmo vidli. nazadnje si mela tolko glih. lepo. te maš ziher večjega kak jaz, ki pravijo,da sem v 6.mesecu, ne pa slab mesec pred rokom.jaz venda nem strij dobla, kaj mislite? tudi če se v tem času poveča za 10 cm, bom malo večjega mela ko prej.no, saj bom mazala naprej

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.10.2008 20:24:31   
Anonimen
anej je končno zaspal in sedaj lahko v miru čvekamuser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.10.2008 20:26:43   
Anonimen
vidim, da ne sodelujete, grem pod tuš, pa pridem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.10.2008 20:42:49   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image
sem pravkar dobila veliko potovalko oblačil za Adama od sosedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

same lepe cote, tako, da bo naš Adam pravi mali frajer to zimouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
11.10.2008 7:31:57   
Anonimen
dobro jutro!

najprej enauser posted image , da se prebudimo!

ker se včeraj dolgo ni nobena oglasila sem šla spat, očitno prej kot je odgovorila ada. zglada pa da ste ostale tudi pobegnile spatuser posted image

mi smo se pa danes spet zbudili okoli 6 in nikakor ni hotel nazaj zaspat in smo seveda ob pol 7 vstaliuser posted image
sem upala, da bo vsaj čez vikend malo potegnil pa nič.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
11.10.2008 7:55:44   
petra *k
dobro jutro!!

jaz sem včeraj res hitro pobegnila  v postelo, sem mogla iti malo ležat. aleš me če napiz.. da bi šla na trgatev, pa da itak ne bi brala, samo nevem, kaj naj naredim. berejo od njegovega kolega starši, pa je malo noro, da bom tam negi samo sedela pa potli opet jela. na luft pa bi tudi malo šla, bi pasalo verjetno malo friškega lufta. saj nevem, kaj naj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
11.10.2008 12:02:43   
trezika
DanDan!
Petra upam, da si le šla na trgatev, ker nič kaj čudno ne bi zgledalo. Saj pa je razumljivo, da ne boš nič delala, sam če so aleša povabli pol je čist ok, če greš ti tut zravn. Da boš pa cel dan doma, pa še tak lep dan ko je... js že razmišljam, kam bi šla popoldan, ko gre matej v službouser posted image user posted image
Če se ne motim, ma dans "ne več bodoča" mami rojstni danuser posted image  Saj je 11. dans ne? Torej VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!!! Sicer je pa tak dobla že svoje darilouser posted image user posted image user posted image
Ada pol pa bi te blo lepo spet malo videt zdaj s trebuščkomuser posted image user posted image user posted image  Meni je glih dans matejeva botra rekla, da me že lepo razganjauser posted image user posted image user posted image  Ja saj se pa mora videt, da mali pikec rasteuser posted image user posted image  Že komaj čakam na nov pregled...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 17:35:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
11.10.2008 18:29:57   
Anonimen
pa se res vse danes držite vstran od računalnika. user posted image no saj je prav tako, je vikend in smo vse bolj ali manj "delavne". jaz sem do sedaj tudi malo pospravljala pa počivala, pa se z anejom igrala in ni bilo niti časa vas prit pozdravit.
nič grem naprej nekaj delat pa se mogoče čujemo kaj zvečer.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2645
11.10.2008 18:36:15   
ada2
Bodoča mami vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, mi smo bili cel dan bolj ali man zunaj. mi je škoda lepega vremena, ko ne vemo kako dolgo še bo. no, jutri pa delam.

uživajte, jaz grem zdaj deco kopatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 19:13:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.10.2008 20:20:36   
trezika
ojoj, morrak, nič kaj lepega dela ti ni narediluser posted image  ja, si pa res dokaj milostna kar se kazni tiče, sicer pa tega verjetno ni naredil nalašč tk da si malo lahkuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2648
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 20:59:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2649
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 20:59:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.