Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:18:00
|
|
|
|
gloria
|
amor real jaz si gibe zapisujem ene 2 tedna(mam uno tabelo iz baby book)....me je pa danes prvič gin.opozoril da naj obavezno bom pozorna na gibe in da ih bo do 18.00 10....tak da mu nisem nič omenjala da ih štejem ker sem zdej gledala da ih je tolk bilo do 21...je pa odvisno od dneva gdaj je bolj aktiven...vem da v petek sem imela kr krizo....do 15 ena brca pol pa popolne pa več kot 10...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:20:21
|
|
|
|
gloria
|
tejchy vse najboljše alysa čestitke za prvi ctg
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:24:24
|
|
|
|
gloria
|
emi jaz sem začela zdej bolj premišljevati kak bo ko pride bebica....siguren ne bo isto se bom pa probala potrudit da bo za naju vedno čas...res pa je da že 7 let čakava na to najino bebico da smo že čist v tem gdaj pride...nevem upam da se nič ne spremeni
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:27:47
|
|
|
|
*bubi*
|
monib2, dobrodošla! Tejchy, vse najboljše gloria, lana17, čestitke za pregled Meni pa se sploh ne zdi, da bi mi noge kaj ful zatekale. Se pozna, da sem malo svoj tempo umirila zadnje čase
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:34:35
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: amor real TEJCHY, za rojstni dan! Lepo praznuj! se pridružujem čestitki......... tudi od mene
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 14:48:10
|
|
|
|
arabela*
|
tejchy,čestitke ob tvojem prazniku
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 15:08:37
|
|
|
|
ključek
|
Tejchy..........................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.8.2008 15:09:14 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 15:09:58
|
|
|
|
ključek
|
ste bile spet pridne.................. vas zvečer mal prečekiram.............................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 15:28:21
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa utrujena ko . Zdaj še samo tla umijem,pol pa noge v zrak
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 16:45:25
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene. Vidim, da ste bile pridne vsaka po svoje. Tejchy čestitke za rojstni dan. Ti gibi se nekak zapisujejo od 36. tedna dalje, zato še verjetno nisi dobila tiste tabele. Jaz sem na nizkem štartu za 37. teden in sem tudi komaj danes dobila tabelo. Amor real glede te tabele za štetje plodovnih gibov je bilo meni danes rečeno, da se mora obvezno nositi zraven na CTG. Gold fish vprašala sem za jetrne teste in je rekla G, da so obvezni. Meni so jih naredili prejšnji teden, samo je bil nek drug izraz napisan na napotnici in nisem vedela, da je to to. Danes, ko pa je imela rezultate testiranj tam in ko sem jo vprašala mi je pokazala in razložila. Ja tak, da je obvezno to, samo da so verjetno različni izrazi za ta pregled. Drugače pa je naša bebica na isti teži kot pred dvema tednoma in sicer 2700 gramov. Sem kar vesela, da je tako. Mi je pa rekla, da lahko pričakujem nekje do 800 gramov še povišanja teže maksimalno. Drugače je z glavico že v tistem obročku, plodovnice imamo dovolj, tak da se ji lepo godi. V glavnem imam v petek CTG, drug torek spet pregled (12.8.), pol spet CTG med 18. in 22. 8. in spet pregled. Seveda, če nas ne bo kaj prehitelo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 16:54:13
|
|
|
|
lana luna
|
o punce moje kolk ste pridne 3 dni nisem aktivno udeležena pa mam že 14 strani za nazaj prebrat no zdele si bom cajt vzela sam za vas... in bom kr sproti komentirala če bom kej povedat mela tko da se opravičujem če bo kkšno mnenje že izraženo še enkirat ponovljeno... mislm a štekate kaj vam mam za povedat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 16:57:46
|
|
|
|
lana luna
|
ja obup... sem nekej pametnih vrstic napisala, pa mi jih čudežno ni objavlo u glavnm pozdravljene prou lepo. jest grem zdele vas za tri dni nazaj brat (13 strani ... ste ble kar pridne ), ker sem tri dni spet okol lutala in ni blo cajta za RR. in vas bom sproti komentirala (se opravičujem če bo kkšn komentar podvojen ). to pa pomen še to, da bom najbrž ful monologov nabila... ampak to je sam zame dobr, k bom tko lažje pridelala še kakšno zvezdico aja, pa trajal bo vse skup najbrž ene dve uri... tko da adijo pospravljenje in čedenje bajte
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 16:58:31
|
|
|
|
lana luna
|
aja zdej sta pa čudežno oba posta prlimana se opravičujem no zdj pa res veselo na delo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:02:35
|
|
|
|
lana luna
|
ta teden kupim prašek in mehčalec pa gremo naši... veselo na delo.... js bom verjetno mehčalec kr od začetka uporabljala... kakega kvalitetnega, sensitive, pa v malo manjših kolečinah... če pa bo potem dobil kake flekce pa ga bom nehala uporabljat... se mi zdi da je tk boljš kot pa da ga od začetka ne uporabljam in ga potem začnem na to navajat... a kaj ve pravite?? Kaj pa blago od vozička - ga boste pred uporabo oprale al ne?? .. tejchy jest bom tut mehčalec uporabljala. bom isto nardila kot ti. blaga od vozička pa ne bom prala. mogoče samo tisto blazino v globoki košari. drgač pa itak pleničko še pogrneš čez blago. ej punce sem se še neki spomnla da morm vprašat... a bom slaba mamika ker pač ne mislm likat cunjic za jenčija
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:07:25
|
|
|
|
lana luna
|
Te lastovke so mi po hausturu tako nesnago naredle,sposrale vse,da je joj.Zdaj pa sem jim vrata zaprla,pa okno zalepla,da ne morjo not.Pa moj pravi,da se to ne sme.Ker septembra itak grejo na jug.Ma glave jim bom spotrgala. saraya upam da si se usmilia ubogih lastovk in odprla nazaj vrata. sej verjamem da ti gre svinjarija na živce, ampak lastovke res srečo prinašajo k hiši. pa sej bodo res šle kmalu same od sebe. kaj pa če bi kkšn cajtung pogrnila da ne bi po tleh srale?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:16:48
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: talytha J1.8 sem mela pa pregled CTG in je blo vse ok, razen da se je tamalo odločlo da bo nagajalo in se je postavla prečno tak da mam 14.08 kontrolo, če se je obrnila nazaj na glavo, če se pa ne bo bo pa treba v P na obračanje No defenitivno upam da se obrne nazaj tako ko je bla. talytha držim pesti da se vaše dete obrne nazaj na glavo... naš se tut še ni. še vedno čiča notri v trebuhu. ampak me je dons edn potolažu, k je reku da se je njegov pravkar rojeni sinček tut šele mesec in pol pred porodom na glavo postavu. tko da mi mamo še 14 dni fore držmo pesti...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:21:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
a bom slaba mamika ker pač ne mislm likat cunjic za jenčija Meni se to ne zdi merilo.... Jst sem tudi polikala samo cunje, ki grejo na kožo.... vrhnje se pa samo zložila... Madona, sej lahko samo še likam potem....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:27:23
|
|
|
|
lana luna
|
...sicer še pa 2000 postov tud ni, pa zvezdice tud ne...bom morala bit pridn IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sicer še pa 2000 postov tud ni, pa zvezdice tud ne...bom morala bit pridna a ti sploh veš da ti samo še en post manjka kje pa si hitr pridi nekaj napisat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:30:08
|
|
|
|
lana luna
|
malo se tolažim s tem, da imam visok prag bolečine in da mogoče pa le ne bo tako bolelo.. ...... (ja, seveda... in potem svizec zavije čokolado v folijo... ) tejchy jest tut... držva pesti da mava res visok prag bolečine
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:34:19
|
|
|
|
lana luna
|
[/quote] ja sej se mi je zdel.............sam sm se mogla mal pohvalt................ .......da vsaj zdej mal več čutim bebico......... [/quote] me zelo veseli... naš mali tut to izvaja. tko da pol celo kost včasih čutim od rokice al pa nogice to je tolk lep, prijeten in smešen občutek
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:37:18
|
|
|
|
arabela*
|
O lana luna,pozdravljena Ti povem,da sem se lastovk znebila na mogoče komu grd način.Ampak ni šlo več tako naprej,res.Sploh zvečer,ko smo šli spat,pa tud popoldan so mi švigale mimo glave,kot obsedene,pa sposrale res vse kaj je možno.Pa še smrdelo je vse.je pa moj pogledal v eno gnezdo,pa je blo prazno,tak da zgleda da so že hodle samo na toplo not,pa svinjarijo delat.Ne bom več vraževerna,pa reskirala še kakšne bolezni,saj ne veš kaj te ptice za sabo nosijo vse.
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:45:52
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you v sredo se peljem mimo tebe v Ikeo, pomahaj mi....................... me to you... a to še velja, da greš jutri v Ikeo?? a bi ti zame pogledala, če majo take stole kot je tale na linku?? http://www.futons.net/ProductImages/morefurniture/elite/papasan.jpg ga imajo drugač v Lj v cityparku, pa se mi zdi precej drag (203 eure je tavelik ). zanima me če ga v Ikei imajo in kolk tam pride. če ga boš slučajno srečala bi bla zlo vesela inforamcije
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:46:46
|
|
|
|
lana luna
|
Ne bom več vraževerna,pa reskirala še kakšne bolezni,saj ne veš kaj te ptice za sabo nosijo vse. to imaš pa tut prav... sej važno da so mladički že šli pa sej upam da me nisi kej narobe razumela
< Sporočilo je popravil lana luna -- 5.8.2008 17:47:12 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:50:43
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mačko smo že dvakrat dobili v vozičku.....ma sm jo zgrabla..... presneta žvau... a tale tvoja mačka že zdaj zganja ljubosumje ma jest bi jo tut čez rit mal smrklo. u vozku pa res nima kej delat žvau nesrečna
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 17:59:09
|
|
|
|
lana luna
|
Meni je ura lep čas zvonila,sedaj pa sem morala s postelje,drugače bo spet dan prekratek.Zgleda,da je čaj včeraj pomagal saraya me veseli da ti ratuje spati. jest sem morm tut pohvalit (pa zravn še mal potrkat ) da zadnje par noči spim odlično... brez WCja zdržim tut po 7 ur ponoči to je že za v Guinesoovo knjigo rekordov pa tolk sm zmatrana čez dan, da zvečer brez problema okol padem in celo noč drnjoham... upam da tako ostane še nekaj časa...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.