|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
3.8.2008 22:09:31   
ključek
Jih tovorijo iz kraja v kraj... pa ogromne kače v premalih kletkah..

jaz sem si to enkrat v City parku ogledala...............res so majhne kletkle za te dogleeeeeeeeeee živalce..............

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
3.8.2008 22:10:34   
ključek
Se mi zdi, da že dolg nisem tolk uživala, kot ta čas. Ko se je bruhanje ustavilo.

ja.................user posted image ..........ko se bruhanje ustavi, se začne novo življenje..................user posted image user posted image user posted image user posted image ...............nč ne pogrešam začetnih mesecev....................

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
3.8.2008 22:12:07   
Lara Croft
... evo se javljam na raport ...še vedno 2 v 1.... MV zaprt, popadkov ni....

Sem vesela zate, Goldfish... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
3.8.2008 22:13:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Slovenj Gradec

..moj rodni kraj ...user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
3.8.2008 22:14:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Jih tovorijo iz kraja v kraj... pa ogromne kače v premalih kletkah..

jaz sem si to enkrat v City parku ogledala...............res so majhne kletkle za te dogleeeeeeeeeee živalce..............

..jaz tud v city parku...pa da se nisva kje srečaleuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
3.8.2008 22:16:17   
ključek
jaz tud v city parku...pa da se nisva kje srečale

jaz sem bila tista, ki je ene 3 m stran od kletk hodila................user posted image user posted image .............se namreč en majčekn bojim kač..............

Neposredna povezava do sporočila: 1731
3.8.2008 22:17:01   
ključek
user posted image  v sredo se peljem mimo tebe v Ikeo, pomahaj mi.......................user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
3.8.2008 22:18:20   
ključek
user posted image ..................nočko..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

božajte bušije.....................ker še malo, pa bomo božale naše štručke...............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
3.8.2008 22:18:46   
gold fish

user posted image  v sredo se peljem mimo tebe v Ikeo, pomahaj mi.......................user posted image

gresta po stari al po novi cesti?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
3.8.2008 22:19:40   
ključek

hm..................user posted image user posted image user posted image .................skoz po avtocesti, pa čez mb do gradca.....................

Neposredna povezava do sporočila: 1735
3.8.2008 22:20:54   
gold fish

...če vama bo vroče se lahko prideta malo skopatuser posted image ...bova 2 user posted image  čofotali po bazenu

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
3.8.2008 22:20:59   
morango
Men se že tud učke zapirajo, ma mala je pa glih zdaj aktivna ratala. Nič, grem kar spat.

Lahko noč vsem, mirno/udobno noč želim vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1737
3.8.2008 22:21:52   
ključek
...če vama bo vroče se lahko prideta malo skopatuser posted image ...bova 2 user posted image  čofotali po bazenu

mate ornk bazen?? da se ne bova tlačili noter..................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1738
3.8.2008 22:22:18   
gold fish

hm..................user posted image user posted image user posted image .................skoz po avtocesti, pa čez mb do gradca.....................

.... pol ne bom mahala,ker se ne vidi...so hribi vmesuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
3.8.2008 22:23:24   
gold fish

mate ornk bazen?? da se ne bova tlačili noter..................user posted image user posted image user posted image

ni panike ...se lahko razkomotiva ...na bušijih....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
3.8.2008 22:25:30   
gold fish

kda pa gresta približno tu mimouser posted image  misliš, da bi bil čas za eno user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
3.8.2008 22:27:46   
ključek
kda pa gresta približno tu mimo

nimam pojma................gre še sestra z familijo zraven, majo majhnega user posted image  in je vse odvisno, kako bo gospodič dirigiral...............user posted image ..................ko bom šla čez mb ti pošljem sms z pozdravčki, pa takrat začni mahat...............user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1742
3.8.2008 22:28:53   
ključek
zdej pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........zjutri morm hmal vstat, mam kozmetičarko.................pa še možek ima ta teden dopust....................user posted image user posted image user posted image user posted image ........tok fajn................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
3.8.2008 22:29:10   
gold fish

[ ..................ko bom šla čez mb ti pošljem sms z pozdravčki, pa takrat začni mahat...............user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
3.8.2008 22:29:54   
ključek
misliš, da bi bil čas za eno user posted image

bi bila zelo vesela, ampak na žalost ne bova sama....................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1745
3.8.2008 22:31:02   
ključek
user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
3.8.2008 22:41:31   
arabela*
babe,pa user posted image vam znese to hitro hodenje spatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
3.8.2008 22:44:33   
arabela*
Danes sem si kupla čaj za lažji spanec od Tekane.
A mislite,da bi mi škodil??No glede na ,da sem user posted image  mislim.?
me to you,počutje? danes kar tak tak.Boljše vsekakor.Me pa je nekaj v levi kazalec na roki pičlo,me boli,da stokam,pa prst mi je fajn zatekeluser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
4.8.2008 7:32:46   
lana17

.... samo to ni otrdevanje trebuha oz. lažni popadki.....

ja sej se mi je zdel............sam sm se mogla mal pohvalt................user posted image .......da vsaj zdej mal več čutim bebico.........user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
4.8.2008 7:44:15   
gold fish
dobro jutro........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

kako smo kaj danes? 

...jaz sem fajn spala, pa še lulat sem šla samo 2xuser posted image  ponoči .....

....zdaj si grem skuhat kavo in malo prebrat časopis... pa pridem nazaj,ko se zbudite .....user posted image

Pozdravček,

user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.