|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
3.8.2008 19:40:27   
gold fish
...mogoče bo pa res tako kot pravi pikec..... da bo možek za darilo za r.d. dobil user posted image ....pa mu pravima, da otročka ne dobiš za darilo, ampak ker ima ravno r.d. čez 14 dni pol pikec to pač tako jemljeuser posted image ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.8.2008 19:41:14   
gold fish
...sicer še pa 2000 postov tud ni, pa zvezdice tud ne...bom morala bit pridna user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.8.2008 19:47:39   
*bubi*
Ojoj, user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, malo še počakaj. Samo da je trenutno vse OK. Saj še nisem uspela za nazaj prebrat, kaj je sploh bilo narobe, bom mogoče kasneje....

V petek gresta na razgovor za EA? Pa ni bilo rečeno, da je to po ponedeljkih? Joj, jaz pa ravno v petek ne morem, ker imam G. Pa saj Saraya tudi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.8.2008 20:06:55   
lana17
Zanima me, če mora moj dragi imeti potrdilo o prisotnosti pri porodu, ki ga izda Lj P. v MŠ sva hodila v ZD in tam so nama dali le potrdilo, da sva obiskovla Mš? Kje v LJ P pa izdajajo ta potrdila?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.8.2008 20:23:26   
Tejchy
Ojla čvekice!

Se še js malo javljam na raport... sem danes več al manj počivala in se psihično pripravljala na zadnja dva tedna delovnih dni user posted image  user posted image  user posted image  ... sam naj čim prej mineta...

Glede otrdevanja trebuha - tud men otrdeva, ampak to po moje ni tako otrdevanje ko smo ga ble vajene na začetku al kje vmes... js predvidevam, da je to kar se čuti kot otrdevanje moj user posted image , ki rokce, nogice al pa ritko ven tiši... ker prav čutim izbočen določen del... pa včasih se pomakne čist na en konec, včasih pa čist na drugega...

Drugače pa jaz razen občasnih pritiskov na mehur še ne čutim kj posebnega... kakega pritiska na mednične kosti al pa brc v rebra... user posted image  ... mogoče me to še vse čaka... je pa res, da je naš user posted image  vedno bolj dejaven in vedno bolj brca.. non stop ga čutim..

fishi - lepo da je vse ok... naj tko ostane še 14 dni user posted image  user posted image  user posted image  

Js grem tudi ta teden na posvet glede epiduralne... da vidim kaj mi bodo povedali... podpisala bom, pol bom pa videla ali se bom dejansko odločila zanjo ali ne... malo se tolažim s tem, da imam visok prag bolečine in da mogoče pa le ne bo tako bolelo.. user posted image  ...... (ja, seveda... in potem svizec zavije čokolado v folijo... user posted image  user posted image  user posted image  )

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 3.8.2008 20:24:59 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.8.2008 21:22:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

V petek gresta na razgovor za EA?

.... jaz ne grem za ea, jaz imam ctguser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.8.2008 21:25:51 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
3.8.2008 21:23:52   
gold fish
...sem prej pozabila napisat.... me je babica vprašala, kje imam original izvid od jetrnih testov.....da mi to manjka....pa sem rekla,da je to vse kar imam....

A ve ste vse to delale?user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
3.8.2008 21:24:49   
ključek
mene pa neki zanima...............še vedno nisva z user posted image  imela materinske šole. bubi, mogoče veš, kdaj je zadnji rok, da jo imava?? glee na to, da ima PDP 14.9..............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
3.8.2008 21:24:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Zanima me, če mora moj dragi imeti potrdilo o prisotnosti pri porodu, ki ga izda Lj P. v MŠ sva hodila v ZD in tam so nama dali le potrdilo, da sva obiskovla Mš? Kje v LJ P pa izdajajo ta potrdila?

...kaj ni potrdilo o opravljeni mš že dovolj za prisotnost pri poroduuser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
3.8.2008 21:25:26   
ključek
user posted image ...............kak si mi, čuj????

Neposredna povezava do sporočila: 1685
3.8.2008 21:28:34   
ključek
Glede otrdevanja trebuha - tud men otrdeva, ampak to po moje ni tako otrdevanje ko smo ga ble vajene na začetku al kje vmes... js predvidevam, da je to kar se čuti kot otrdevanje moj user posted image  , ki rokce, nogice al pa ritko ven tiši... ker prav čutim izbočen določen del... pa včasih se pomakne čist na en konec, včasih pa čist na drugega...

pri meni je isto................in je tako zanimivo a hkrati hecno, kot ti na enemu delu bušija dobesedno štrli vn...............user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.8.2008 21:29:26   
ključek
sicer še pa 2000 postov tud ni, pa zvezdice tud ne...bom morala bit pridna user posted image  

ja ja...........kar potrudi se...............user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.8.2008 21:29:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mene pa neki zanima...............še vedno nisva z user posted image  imela materinske šole. bubi, mogoče veš, kdaj je zadnji rok, da jo imava?? glee na to, da ima PDP 14.9..............user posted image user posted image user posted image user posted image

.... sicer nisem bubiuser posted image , ampak pri nas v mb je mš, ki še pride v poštev za septembrke....začne pa se 5.8. in traja do 21.8, naslednja je recimo od 5.9 do 21.9.....
Po moje če gresta sedaj, pa pride kaj vmes bo user posted image  lahko glih tak zraven..... mojega sodelavca recimo sploh niso vprašali, če ima potrdilo.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.8.2008 21:30:18   
gold fish

user posted image ...............kak si mi, čuj????

v rediuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.8.2008 21:31:45   
gold fish

Glede otrdevanja trebuha - tud men otrdeva, ampak to po moje ni tako otrdevanje ko smo ga ble vajene na začetku al kje vmes... js predvidevam, da je to kar se čuti kot otrdevanje moj user posted image  , ki rokce, nogice al pa ritko ven tiši... ker prav čutim izbočen določen del... pa včasih se pomakne čist na en konec, včasih pa čist na drugega...

pri meni je isto................in je tako zanimivo a hkrati hecno, kot ti na enemu delu bušija dobesedno štrli vn...............user posted image

.... samo to ni otrdevanje trebuha oz. lažni popadki.....

...jaz čutim, kdaj user posted image  miga, samo tisto otrdevanje je nekaj druga...krčenje mišic maternice....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.8.2008 21:34:13   
ključek
Po moje če gresta sedaj,

fora je v tem, da te oni sami kontaktirajo.........

Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.8.2008 21:35:36   
ključek
v redi user posted image

no, to je pa lepo slišati.........ups, prebrati.............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.8.2008 21:36:14   
ključek
jaz se pa ravno pokam z moto piškoti in nalivam z mlekom.........pride katera??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.8.2008 21:37:00   
morango
No, men se zaenkrat tud sam to dogaja. Je prav tak čuden občutek, ko se mala narine v en kotek in je pol vse napeto, sam se čez kake pol minutke spet premakne. Kot da bi se pretegovala.
Ja, pol če to ni to, pa meni buši še ne otrdeva. Mi je pa čudno, če se kdaj prevalim na hrbet, ker me pol močno v desno rebro suva. Kot bi se hotela zrinit podenj. Tako da tega ne prakticiram več, samo zelo podložena z blazinami, da ne boli.

Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.8.2008 21:37:49   
ključek
.... samo to ni otrdevanje trebuha oz. lažni popadki.....

ja sej se mi je zdel.............sam sm se mogla mal pohvalt................user posted image .......da vsaj zdej mal več čutim bebico.........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.8.2008 21:38:25   
morango
user posted image , fino, da se še ni začelo in boš lahko bolj v miru počakala naslednja tedna. Kar tako naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.8.2008 21:39:17   
gold fish
...no kaj je zdaj s temi jetrnimi testiuser posted image ...

...če niste ziher poglejte mat.knjigo tam ko imate izvide za toxo in drugo.... ne vem točno katera stran je ....mislim da 4user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.8.2008 21:40:03   
ključek
...no kaj je zdaj s temi jetrnimi testiuser posted image
,

hmmmmmmm..................kaj sem spet zamudila???kaj je to???user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.8.2008 21:40:04   
morango
Hvala za povabilo Me to you, ampak me je prej ful lakota zgrabla, pa sem pojedla enga piščančka od kosila s paradižnikovo solato, pred tem sladoled. Tako da kaj več ne bi, hvala. Bi šla sam še na WC.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.8.2008 21:41:44   
gold fish

...no kaj je zdaj s temi jetrnimi testiuser posted image
,

hmmmmmmm..................kaj sem spet zamudila???kaj je to???user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da je edino bubi nekaj na to temo pisala......   meni je babica v P rekla,da morajo zdaj to vse imetiuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.